Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moet Oranje basisspeler missen op het EK? ‘Je houdt je hart vast, maar…’

Laatste update:

Arne Slot is een tevreden man na het gewonnen duel met FC Utrecht (4-2). De Feyenoord-trainer vond het ondanks de 0-2 achterstand na een halfuur 'een hele goede wedstrijd' van zijn ploeg, 'van het begin tot het eind'. Wel vormde het uitvallen van Quilindschy Hartman een smet op de zege. Slot vreest voor een zware blessure, zo zegt hij in een interview met ESPN.

Feyenoord voltooide zondagmiddag een onvervalste remontada. Na de 0-2 achterstand zette Igor Paixão de ommekeer in met een geweldige afstandsknal, voordat een eigen goal van Oscar Fraulo en goals van Dávid Hancko en Leo Sauer de Rotterdammers de volle buit bezorgden.

Slot keek het schouwspel likkebaardend aan. "Ik vond dat wij vandaag een hele goede wedstrijd gespeeld hebben, van het begin tot het eind", zegt de oefenmeester na afloop.

"Dat klinkt misschien gek, maar ik vond dat wij maar twee dingen niet goed gedaan hebben – de eerste corner verdedigen en daarna het countermoment – maar voor de rest hebben ze bijna geen kans gehad. En zó terugkomen tegen een ploeg als Utrecht, dat was indrukwekkend, wat mij betreft."

Maker van de 3-2 Hancko kan op nog wat extra lof rekenen. "Een geweldige speler", glimlacht Slot, als verslaggever Hans Kraay junior hem naar de prestaties van de Slowaak vraagt. "En wat jullie niet zien, maar ik dagdagelijks zie, is hoe hij bezeten is door het vak en om beter worden."

"Elke bespreking is er niemand die beter oplet dan Dávid, elke training beleeft hij geweldig. Ik heb al met veel profs gewerkt, maar Dávid zit zeker in de top drie beleven van het vak."

Hartman


Het akeligste moment van de middag voltrok zich na een halfuur spelen. Hartman probeerde uit alle macht de doorgebroken Niklas Vesterlund af te stoppen, maar gaf daarbij een strafschop weg en raakte geblesseerd. Het had alle schijn van een zware kwetsuur, kijkend naar de beelden.

Slot dacht direct aan Calvin Stengs, die eind februari iets soortgelijks meemaakte. "Het is afwachten met Hartman", aldus de oefenmeester. "Bij Calvin hield ik mijn hart vast, en dat is eerlijk gezegd nu niet anders. Maar de vorige keer viel het met Calvin reuze mee, en ik kan alleen maar hopen dat dat nu ook zo is. Want net als Calvin is dit ook weer een speler met een kruisbandverleden."

Mochten de scans zwaar letsel uitwijzen, lijkt er een streep door het EK te moeten voor Hartman. De 22-jarige Feyenoorder leek juist een goede kans te maken om komende zomer de linkerflank te bestrijken bij Oranje. Hartman staat vooralsnog op vier interlands in het Nederlands elftal. Bij zijn debuut in oktober was hij direct trefzeker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Poeh hopelijk geen al te lange blessure, zou zonde zijn als die het EK zou missen. Bekerfinale zal wel een streep door kunnen zo lijkt het, wat me niet echt gerust stelt.

1 april 2024 om 02:31

Gewoon Candelaria de kans geven op links of Read op rechts en Hancko op links en opgelost.

Hij kon zelfstandig het veld afwandelen maar alsnog kan het een gescheurde kruisband zijn. Zou toch wel een groot drama zijn ook met het oog op het EK waar die de 1ste linker winger is.

Laten we vooral hopen dat hij het EK haalt. Blind op de vleugel kan niet meer.

31 maart 2024 om 18:45

Maatsen is niet minder dan Hartman. Al zou het wel heel sneu zijn voor die jongen zelf natuurlijk. Het is anders wel "gewoon" de eerste linksback

31 maart 2024 om 18:47

Maatsen zag er prima uit bij Dortmund. Die kan ook nog.

31 maart 2024 om 19:01

Met Maatsen hebben we een gelijkwaardige (sommige zullen betere zeggen) linksback. Staat niet voor niks wekelijks in de basis bij Dortmund en op de radar van Bayern Munchen

31 maart 2024 om 19:10

Volgensmij zijn we er wel achtergekomen dat voor t Nederlands elftal uitkomen wat anders is dan je reguliere team. En hartman heeft het in zijn optreden verdienstelijk gedaan en bij ian maatsen weten we dat niet. Lijkt me dan riskant om dat uit te gaan proberen op het ek.

31 maart 2024 om 19:26

Hartman heeft 4 interlands gespeeld. Voor het Ek zijn er nog twee oefeninterlands. Als je dan Maatsen zou testen en hij doet het goed dan kan je dat prima vergelijken.

31 maart 2024 om 19:34

Maatsen speelt wekelijks op hoger niveau dan Hartman. Geen twijfel over hij het niveau aan kan. Of hij ook de juiste invulling geeft aan deze positie in Oranje is inderdaad altijd nog gissen.

Maar zoals Carmzzl zegt: er staan nog 2 oefenpotjes het programma. Dat lijkt mij voldoende graadmeter.

31 maart 2024 om 20:07

Ow wist dat niet dacht dat de afgelopen twee wedstrijden de laatste 2 waren. In dat geval is er nog ruimte. Koopmeiners en xavi simons spelen ook op een hoog niveau geen reden voor succes.

Hoop dat het meevalt, kunnen we goed gebruiken op het EK, en anders gewoon lekker Blind linksback speelt goed bij Girona

31 maart 2024 om 18:46

Hoeveel goede wedstrijden op linksback heb je van hem gezien bij Girona? Oprechte vraag, als ik Girona zie spelen staat hij daar nooit, maar ik mis ook weleens een potje

31 maart 2024 om 18:46

Blind op linksback kan gewoon echt niet.

31 maart 2024 om 18:49

Alleen speelt Blind bij Girona geen linksback. Daarnaast heeft afgelopen interlandperiode weer uitgewezen dat Blind op linksback echt niet kan. Tegenstanders lopen hem voorbij, alsof hij er niet staat en hij doet daarna ook geen moeite meer om zichzelf terug te knokken. By far de zwakste schakel op het veld.

31 maart 2024 om 18:52

Blind op linksback kan absoluut niet meer. Ja, tegen Polen dalijk als je 80% de bal hebt misschien, maar zelf dan is het echt een ongelofelijk risico wat je neemt.

In een 4-mans defensie is Aké zeker van zijn plek, in een 5-mans defensie kan Blind het al helemaal niet meer belopen. Hoe goed ik Blind aan de bal ook vind, je moet je hele team afstellen op zijn zwaktes, en hij is niet goed genoeg om dat waard te zijn. Blind als linkerwingback zou echt héél erg pijnlijk worden.

Feyenoorders wat zien we liever?
Marcos Lopez op linksback

Of Hancko Linksback, Geertruida en Beelen centraal en dan Nieuwkoop Rechtsback.

31 maart 2024 om 19:30

Ik zie liever Marcos Lopez als linksback. Zo verandert er voor de rest weinig aan de defensieve invulling.

Nieuwkoop vind ik gewoon niet goed genoeg. Zo zie je maar: Nieuwkoop blijkt duurkoop.

31 maart 2024 om 21:00

Zet Hancko maar linksback. Die is zo bizar goed daar ook.

Time for Maatsen!

Toevallig Hartman net gespot in het Erasmus met krukken, wilde wel op de foto met mij. Had maar niet tegen hem gezegd dat ik een Ajacied ben, maar hoop niet dat hij ernstig geblesseerd zal zijn. Was wel in een goede stemming😁

31 maart 2024 om 19:55

Mooi dat je als Ajacied zijnde gewoon met een speler van Feyenoord op de foto wilt. En hem dan niet eens je clubvoorkeur duidelijk maakt. Gewoon op de foto met een bekende voetballer

31 maart 2024 om 20:55

Richardmax,

Ja ben daar niet zo moeilijk in. Ben wel een Ajacied die Ajax flink support, maar kan wel het respect voor andere clubs opbrengen. Als ik tegen Q wel had gezegd dat ik voor Ajax was, dan had ik het ook gewoon op een leuke manier gedaan. Heb hem ook succes gewenst met z'n blessure en dat ik hoop dat het mee zal vallen.

31 maart 2024 om 20:01

Haha leuke anekdote. Hopen dat zijn stemming zo goed was omdat de blessure meevalt.

31 maart 2024 om 20:56

Hij reageerde een beetje geschrokken toen ik vroeg of ik met hem op de foto mocht, en toen zei ik dat ik ervoor zou zorgen dat z'n krukken niet op de foto zouden komen. Zelf stelde hij meteen voor om een selfie te maken, heb ik toen meteen gedaan haha.

Hartman zou voor mij ten alle tijden de linksback van het Nederlands elftal zijn. Maar waarschijnlijk zal Koeman onze Blind er neer zetten zodat hij geweldige voorzetten kan geven zoals op Van Persie maar helaas staat voorin geen spits die ze er zo in kan krijgen als hij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren