Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moeder El Ahmadi zag zoon nog nooit live: ‘Een emotionele avond’

Laatste update:
/

Het was een meer dan bijzondere avond voor Karim El Ahmadi. De middenvelder bepaalde donderdag de eindstand in het Europa League-duel van Feyenoord met cuphouder Sevilla (2-0 winst) en deed dat bovendien onder de ogen van zijn moeder die voor het eerst van haar leven een wedstrijd van haar zoon in een stadion bezocht.

De familie van El Ahmadi logeert een week in Rotterdam. “Behalve mijn moeder zijn ook mijn vader, zwager en neefjes er”, vertelde de middenvelder aan Metro. “Een mooie gelegenheid om ze een keer mee te nemen naar een thuiswedstrijd. Dat ik dan in zo'n wedstrijd zo'n doelpunt maak...ja, dan is het wel een emotionele avond.”

Met zijn doelpunt én een halve assist bij de openingstreffer van Jens Toornstra vervulde El Ahmadi een hoofdrol. “Dat is natuurlijk mooi, maar nog mooier is dat we hebben gewonnen en dat we ons hebben geplaatst voor de volgende ronde in de Europa League. We hebben eens te meer bewezen dat we veel kunnen, zeker in onze eigen Kuip met het publiek erachter.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekkere goal was dat zeg

28 november 2014 om 00:37

Ik vond het vooral grappig dat hij 5 minuten daarna een bal vol op de slof nam van een meter of 25. Die ging een meter of 2 over. Als die zou zitten hing butragueno morgen nog aan de lijn namens Real :D

28 november 2014 om 11:19

Was hij trouwens ook de man van de wedstrijd?

Heb hem altijd een zeer goede middenvelder gevonden. Een echte kerel.

28 november 2014 om 00:40

Wat wil je nog meer, je bent zeer technisch en je bent een aanjager en de dirigent op het middenveld.

Een woord, Karim Al Ahmadi is een baas, wat was hij een aanjager vandaag, echt genieten, zo technisch .. De regisseur van Feyenoord.

Zo! Wat een mooi verhaal. Dan is hem dit werelddoelpunt en fantastische wedstrijd hem zeker gegund! Feyenoord heeft mijn avond gemaakt!

28 november 2014 om 01:02

Gefeliciteerd, het was een erg mooie avond voor Feyenoord

28 november 2014 om 03:43

Thanks mate,leuk als een ajacied het zegt hopelijk gaan we zondag ff inlopen op PSV beide wordt de competitie ook weer stukkie leuker voor ons

Wel erg lekker duo hoor Clasie/Karim komt zelden wat doorheen. Ik heb echt genoten,wat een sfeer in de kuip heb de laatste 10 minuten geeneens meer bewust meegemaakt,zat in een roes en nu geen stem meer

28 november 2014 om 11:52

Het wordt dinsdag. Ik kan op de wedstrijden tegen Feyenoord na ook niet een hekel aan dit Feyenoord hebben. Mooi uitgebalanceerd elftal met de middelen die ze hebben en een goede keeper! Groot fan van stylistische en hardwerkende El Ahmadi en krachtvoetballer Toornstra. Die laatste krijgt denk ik straks Kuytstatus bij Feyenoord.

28 november 2014 om 12:21

Hulde aan Myvision!

Ik dacht het en jij zegt het... ik ben ook geen feyenoordfan maar ik geniet met volle teugen van dit team. Kan niet anders zeggen dat ik het ze zwaar gun en dat het succes ook echt verdiend is met aantrekkelijk voetbal...

Ontopic: is toch prachtig voor Karim, heeft al een prachtige avond waarin hij scoort (!) en dan is zijn moeder ook nog eens voor het eerst aanwezig... op alle vlakken een historische avond...

28 november 2014 om 12:21

Hulde aan Myvision!

Ik dacht het en jij zegt het... ik ben ook geen feyenoordfan maar ik geniet met volle teugen van dit team. Kan niet anders zeggen dat ik het ze zwaar gun en dat het succes ook echt verdiend is met aantrekkelijk voetbal...

Ontopic: is toch prachtig voor Karim, heeft al een prachtige avond waarin hij scoort (!) en dan is zijn moeder ook nog eens voor het eerst aanwezig... op alle vlakken een historische avond...

Speelde die maar by Ajax. Hy op 6 zou echt lekker zijn.

28 november 2014 om 01:02

Mee eens, enig idee hoe je iemand een duimpje geeft op de telefoon app?

28 november 2014 om 01:04

Niet

28 november 2014 om 01:24

@zappeltje

Heb ik al namens jou gedaan en heb je gelijk ook 1 gegeven

En dan uitgerekend de dag dat ze komen, zet hij ( en Feyenoord ) zo'n pot neer.
zal deze avond nooit meer vergeten, wat heb ik genoten zeg niet normaal.

28 november 2014 om 09:37

Kan als het goed is niet. Alleen op pc.

28 november 2014 om 09:15

Haha el ahmadi is ook echt een fantastische speler. Die zou ik maar wat graag bij ajax zien hoor.

Een stofzuiger, die technisch is, en die het spel kan verdelen!
Prima voetballer, beetje alla el makrini ;p

Apart dat hij ze nooit eerder heeft uitgenodigd. Geboren en getogen in Enschede en 12 jaar bij Twente gespeeld, zijn prof debuut gemaakt en 4 jaar in de hoofdmacht met Europees voetbal. En dat alles naast de deur.
Nu hebben mijn ouders mij ook nog nooit live aan het werk gezien, maar daar is ook geen publiek bij aanwezig.

Hele belangrijke speler voor feyenoord dat was hij ook al voordat hij naar aston villa vertrok heel goed voor feyenoord dat de technische begaafde speler el ahmadi terug is in de kuip

Hij scoorde op prachtige wijze. En t verhaal van familie is mooi. Heb gister genoten van Feyenoord. ouderwets spannend. Toch vind ik É.ahmadi af en toe nare trekjes he. En. Had gister ook weer en kaart kunnen pakken. En dat zou zonde zijn , na zo'n mooie game.
Feyenoord verdiend!

Prachtige goal! Maar waar zou dit feyenoord hebben gestaan met een echte spits? Ik vind hrt mooi om te zien dat feyenoord nu zo goed bezig is!

Speelde echt een geweldige wedstrijd! En ook nog eens een prachtig doelpunt, dan is het helemaal mooi dat zijn familie er voor het eerst bij is, mooier kan haast niet.
Was in het stadion en wat een heerlijke sfeer, kreeg weer het gevoel van jaren geleden. Toen ik net bij het stadion aankwam dacht ik al dat dit een mooie avond zou worden.
Dit is de in zijn geheel gezien de mooiste wedstrijd waar ik in lange tijd naar toe ben geweest, pffff die sfeer echt kippenvel!! Dit zijn de mooiste avonden, al is de Kuip natuurlijk altijd magisch, maar deze was wel heel mooi,

laten we wel reeel blijfen mensen, feyenoord moet gwn andere kwaliteit spelers hebben om echt in de top te komen. en vergeet niet dat dit nederland is, elke speler hier heeft zijn fantastishe momenten meegemaakt en daarna krijgen we ook niets meer van hem te horen. dit is geen voetbal! alles gaat zo langzaam man, vergelijken met andere landen... we hebben het elke week over toornstra, depay, wijnaldum en el ahmadi. hun zijn wij straks ook vergeten zoals wij dat ook toen bij jan vertonghen deden, dries mertens, luuk de jong, chadli, maher, affelay, wolfswinkel, labyad. dat zijn geen topkwaliteiten, die hebben wij niet in nederland. 1 van de 10 heeft iets sterks in zich. zoals jordy classie hij lijkt echt veel op wesley sneijder, hij is pas grof voor een jonkie...

28 november 2014 om 11:59

De realiteit is dat Feyenoord gisteren Sevilla kapotspeelde. Ze hadden kans op 3-0 en 4-0. En bij tijd en wijlen stond Feyenoord binnen 2-3 tikjes voor het Spaanse goal. Ik vind het wat overdreven. Ik zie zeker de potentie bij Feyenoord. Met een beetje mooie loting kan Feyenoord best wat rondjes overleven in de EL.

28 november 2014 om 12:18

dat is waar! met een gelukloting met van die clubs die een hoop gebleseerden hebben of clubs als fc utrecht hahah

zulke sterke goeie spelers als arjen robben, huntelaar, van persie nigel de jong, wesley sneijder, zullen we niet veel meemaken. ik vind dat jordy classie weg moet bij feyenoord hij heeft de juiste mannen om hem heen nodig. gisteren voetbalde hij alsof het niks was terwijl de rest zich kapot renden en werkte om een hoge prestatie te halen. zoals el ghazi dat toen ook deed tegen barcelona, hij zette ook een showtje.

28 november 2014 om 11:57

Ach, in de jaren 2003-2004 waren dit ook broekies. In die tijd zeiden we dat we een Ibrahimovic nooit niveau Kuivert zou halen, maar nu is Ibra een wereldster. In die tijd was Sneijdertje nog wisselspeler tegen een Arsenal, Pienaar basis. Sneijder heeft eigenhandig Inter de CL laten winnen. En zo kan ik nog wel even blijven doorgaan.

Klaassen wordt zo'n man, El Ghazi is op de goede weg, Clasie ook, Depay ook, Sinkgraven ook. En eventueel moet je eens kijken wat Ajax doet en rond heeft lopen in de Youth League. Dat zwartkijkgedrag hier komt me een beetje mijn Amsterdam Neus uit, ieder land is jaloers op onze opleidingskwaliteiten. In iedere generatie zal er een wereldster op staan. Let maar op mijn woorden.

maar ik heb het over de spelers die nog steeds broekies zijn, van wie wij dachten dat het wat gaat worden met hem, maar nee hoor, en je moet maar de waarheid weten, in nederland komen zelden top spelers voor, dat zie je en merk je toch ook?? je hebt het over ibrahimovic! dat is geen nederlander we hebben het over nederlanders die hier zijn geboren zijn of hier opleidingen hebben gehad. denk ff logish na, niet haten ofso het is gwn een feit! welke speler bij ajax of andere clubs hier in NL heeft het echt gemaakt gwn zo een arjen robben type of van persie type??? heeeeeeel weinigen breken door als iemand als deze 2 mannen. de meesten zijn midden klasse of lagere klassen.

op jou woorden letten?? we zeiden elke jaar dat deze speler een ster word, elke jaar weer een speler die we garandeerden dat het wat word met hem, ik ga niet meer naar anderen luisteren. of je wilt de waarheid niet weten of je hebt borderline of je zit aan de drugs, niet naar mijn teksten lezen denk terug naar al die nederlandse spelers die naar buitenland zijn vertrokken... de meeste he!

Mooi voor Karim! Hij verdient het echt in mijn ogen en is een echte rolmodel voor de marokkaanse straatvoetbaljochies, want zo kan het ook met techniek en hard werken de top(nl) bereiken. Ik houd van spelers zonder enige arrogantie of blasé.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren