Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Modric: ‘Godzijdank speelt hij morgen niet in het Santiago Bernabéu’

Laatste update:
/

Luka Modric is blij dat de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Napoli niet in 1987 maar in 2017 wordt afgewerkt. In het seizoen 1987/88 vonden de tot dusver enige twee ontmoetingen tussen de twee teams plaats. Na een 2-0 zege in eigen huis had Real Madrid voldoende aan een 1-1 remise in Napels om een ronde verder te komen in de toenmalige Europa Cup I.

Diego Maradona was destijds de ster van Napoli. De voormalig wereldkampioen leidde i Partenopei naar twee landstitels, een Coppa Italia en de voormalige UEFA Cup. Maradona zal woensdagavond een aandachtig toeschouwer in het Santiago Bernabéu zijn. "Hij is een van de beste spelers in de voetbalgeschiedenis", zo erkende Modric daags voor de eerste ontmoeting in de achtste finales van de Champions League.

"Een geweldig persoon en een van de beste voetballers ooit. We zijn erg blij dat hij morgen in het Santiago Bernabéu is, maar godzijdank speelt hij niet. Daarom zijn we blij." Napoli blijft hoe dan ook een opponent waar Real Madrid rekening mee moet houden. Het team van Maurizio Sarri verloor op 29 oktober 2016 voor het laatst een wedstrijd. "Ze hebben een geweldig team, vooral op het middenveld en in de aanval. Maar wij spelen thuis en willen laten dat we ook in vorm zijn."

Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kijk zeker uit naar deze clash en hoop natuurlijk dat Real aan het langste eind trekt. Hoe dan ook voor de neutrale kijker zeker een leuke pot!

Modric wat een geweldenaar !!
Samen met iniesta de beste middevelders op dit moment.

Heerlijke pot is dit, hou van affiches die nog niet te vaak geweest zijn de laatste jaren

Verklaar me voor gek, maar ik vond Modric in 13/14 en afgelopen seizoen een van de beste middenvelders die ik ooit heb gezien. Zijn passing, techniek en dribbels vind ik ongekend. Ja, in mijn ogen ook beter dan Iniesta!!

14 februari 2017 om 16:43

Toen hij nog bij Dinamo Zagreb speelde, droop de klasse er al vanaf. Is al jaren een geweldige speler. Laat het overal zien.

@yaino77 modric is in mijn optiek ook een van de beste middenvelders maar nog steeds vind hem onder doen aan iniesta. Wat iniesta allemaal heeft laten zien en bereikt zou modric nooit maar in de buurt van komen!
Neemt niet weg dat ik hem ook een hele goede middenvelder vind!

14 februari 2017 om 17:15

Dat punt over meer bereikt hebben vind ik niet terecht, aangezien Iniesta gezegend is door in het Spaans elftal te kunnen spelen en Modric daarentegen de lamme en de blinde moet leiden voor zijn land. (Licht overdreven).
Bovendien is hun carriereverloop heel verschillend. Modric heeft zich meer moeten opwerken in verschillende competities en vanzelfsprekend dan ook mindee successen geboekt dan een Iniesta die bijna zijn hele carriere heeft gespeeld voor een club die het voetbal domineerde! En ja, Iniesta had daar een aandeel in, daar niet van.

14 februari 2017 om 17:39

Kroatië heeft best een goed team die zich kan meten met de wereldtop met spelers als Subasic , Vrsaljko , Corluka , Brozovic , Kovacic , Rakitic , Perisic , Mandzukic. Maar ik ben met je eens dat het Spaanse elftal van 2008 tot 2012 ongekend goed was daar heeft Iniesta natuurlijk geluk mee gehad om zoveel prijzen te winnen. Maar toch vind ik Modric net iets beter. Ot: ik hoop dat Napoli kan stunten vind het een sympathiek team met Hamsik als absolute uitblinker hopen op twee goede wedstrijden. Natuurlijk is Madrid op papier beter maar Napoli kan op een goede dag zomaar winnen.

Napoli kan zeker stunten. Zeker als je Real de laatste wedstrijden ziet. Alhoewel ze wel goede resultaten hebben zie je dat de ploeg niet meer zo dominant was als een paar maanden terug. Het wordt een spannende pot.

14 februari 2017 om 18:14

Nu de blessures bij real weer bijna allemaal weg zijn verwacht ik weer een goed Real. Pepe, James en Isco zijn weer terug en Bale ook binnenkort en dan kunnen we eindelijk weer met de bbc spelen.

Ik verheug mij enorm op deze pot. Napoli doet het ook geweldig (met ex madrilenen in gelederen) , Real zal het niet makkelijk krijgen.

Dat Modric praat over thuis en in vorm zijn..naaaah....
wat thuis betreft maak ik me dan ook niet zo een zorgen.
Real is gewoon al tijden enorm matig in met name uit duels.. ik denk dan ook dat die er om zal spannen. Gelukkig zijn bepaalde spelers uit de ziekenboeg, al missen ze wel wedstrijdritme.

Het klinkt hard en raar en weet ik t allemaal maar ik zie het liefst OF CR banken..of benz..
Vooral Real zonder CR sorry dat ik het zeg maar ze spelen dan veel beter EN leuker.
Ik zeg het wel vaker en zal het blijven zeggen maar ik verheug me op de dag dat Real zonder CR zal spelen.
Maar goed zo ver is t nog lang niet en zolang CR er is support ik hem ook gewoon as usual en de club.

Maar men zal tegen die tijd ( hiopelijk, in ) zien wat ik bedoel

Nou ik ben zeer benieuwd naar morgen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren