Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Müller voorkomt Schotse stunt tegen matig Duitsland

Laatste update:

Duitsland werd in Brazilië wereldkampioen, maar heeft in de eerste twee interlands na dit toernooi geen indruk gemaakt. Woensdag werd er in een oefeninterland nog met 2-4 verloren van verliezend WK-finalist Argentinië en zondagavond wonnen de Duitsers in de EK-kwalificatiereeks maar net van Schotland: 2-1. Thomas Müller maakte beide doelpunten voor Duitsland, dat in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij was, maar het na rust nog opvallend lastig kreeg. Dat gold ook voor Gibraltar, dat in zijn eerste EK-kwalificatieduel ooit met 0-7 klop kreeg van Polen.

/

Duitsland - Schotland 2-1
Mario Gómez kreeg na het duel van afgelopen woensdag nog te maken met de nodige kritiek en bondscoach Joachim Löw besloot om de spits te passeren ten faveure van Mario Götze. Met de maker van het winnende doelpunt in de WK-finale in de punt van de aanval was Duitsland voor de thee duidelijk de bovenliggende partij in het duel met Schotland, dat zich vooral moest beperken tot verdedigen. De Duitsers kregen de eerste serieuze kans in de achtste minuut, maar Müller raakte de bal bij een indraaiende voorzet verkeerd en zag zijn kopbal voorlangs gaan. Hierna liet Schotland zich ook even zien, met een gevaarlijk schot van Barry Bannan (net op tijd geblokt door Benedikt Höwedes) en een knal op de paal van James Morrison (weliswaar in buitenspelpositie).

Het waren zeldzame speldenprikjes van de bezoekers, die na ruim een kwartier spelen op een 1-0 achterstand kwamen. Tussen twee tegenstanders in sprong Müller het hoogst na een voorzet van Sebastian Rudy, waardoor hij de bal met een beheerste kopbal naar de verre hoek kon sturen. Na de fraaie goal van de aanvaller van Bayern München was het wachten op een tweede Duitse treffer en daar kwamen ook wel kansen voor, maar André Schürrle en Marco Reus (tweemaal) hadden geen geluk in de afronding. Duitsland ging dus met slechts een minimale voorsprong de rust in en kort in de tweede helft werd die marge al bijna meteen verspeeld.

/

Steven Naismith dribbelde zich in het vijandelijke strafschopgebied naar ruimte voor een schot, maar schoof de bal maar net naast de voor hem verkeerde kant van de paal. Duitsland kwam hier dus met de schrik vrij en dat gebeurde even later opnieuw: weer was Naismith de man die de gelijkmaker op zijn schoen had, maar de aanvaller ramde de bal nu hoog over het doel van Manuel Neuer. Duitsland moest blijven opletten en had de marge kunnen verdubbelen via Reus, maar hij stuitte op David Marshall, voordat er aan de overkant hands van Mats Hummels werd geclaimd. De bal ging niet op de stip, maar Duitsland was in de tweede helft duidelijk niet bij de les.

De gelijkmaker van Schotland was dan ook verdiend. De defensie van de Duitsers zag er niet goed uit toen Ikechi Anya doorbrak en de aanvaller van Watford schoof ruim twintig minuten voor tijd de 1-1 tegen de touwen. Het doelpunt viel in een erg slechte fase van Duitsland en de Schotten dachten dat er misschien nog wel meer te halen viel, maar door defensief geklungel kon Müller al snel weer orde op zaken brengen en van dichtbij de 2-1 binnenschieten. Erik Durm ontsnapte kort hierna aan een rode kaart, toen hij de doorgebroken Naismith neerhaalde maar slechts geel kreeg, en met elf tegen elf wist Schotland niet opnieuw een gelijkmaker te vinden. In blessuretijd kreeg de Schot Charlie Mulgrew nog zijn tweede gele kaart en ramde Müller de bal nog op de paal. Reus viel geblesseerd uit bij de Duitsers.

/

Gibraltar - Polen 0-7
Gibraltar debuteert in de EK-kwalificatiereeks en begon tegen Polen met slechts twee spelers die ook daadwerkelijk profvoetballer zijn: rechtsback Scott Wiseman van Preston North End en aanvallende middenvelder Liam Walker, die na zijn vertrek bij San Roque in Spanje zonder club zit. Verder werden er onder meer twee politiemannen en een brandweer opgesteld, maar zij boden in de eerste helft nog heel erg aardig tegenstand tegen Polen. Bij rust stond het 'maar' 0-1, door een schuiver van Kamil Grosicki, en hij maakte kort na rust ook de tweede van de avond. Vervolgens ging het snel: door vier goals van Robert Lewandowski en een treffer van Lukasz Szukala op aangeven van Mateusz Klich leed Gibraltar toch nog een ruime nederlaag.

Duitsland stelt me teleur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reus vlak voor tijd uitgevallen. Zag er niet goed uit, hopelijk valt het mee!

7 september 2014 om 23:02

Muller... lol dat is gewoon rood ook en dan affluiten

7 september 2014 om 23:37

Hoe komt iedereen erbij dat dat rood was? Was helemaal geen rood.

Gibraltar. Leuk zeg, nog zo'n dwergland

7 september 2014 om 22:44

dus dan is albanié ook een dwergland? dat gewoon wint van portugal...

7 september 2014 om 22:46

heel groot verschil tussen landen als albanie en gibraltar...

gibraltar heeft een team met amateurs terwijl albanie gewoon allemaal profs heeft die over heel europa spelen, en sommige nog bij best goede clubs

7 september 2014 om 22:48

Dwerglandje of niet, zitten soms wel goeie spelers bij die ook verdienen om tegen goeie tegenstanders te spelen. Alleenmaar leuk als Gibraltar en andere dwerglanden meedoen

8 september 2014 om 01:47

Teleurstellend vind ik het, want dit betekent dat er gewoon weer een land bij is waarbij je gegarandeerd wint en om Albanie te vergelijken met Gibraltar loop je de plank gewoon helemaal mis. Je kan het meer vergelijken met Andorra, Luxembourg of Liechtenstein, waarbij je nog moet oppassen om geen blessures op te lopen, omdat er wat vaker wordt getrapt om een speler te stoppen.

on: matige overwinning van Duitsland. Schotland heeft zich in de tweede helft goed geweerd, maar het mocht helaas niet baten.

7 september 2014 om 22:50

Hahah mooi man, een brandweer man op goal. Er speelde maar 1 prof mee.

8 september 2014 om 08:12

Alleen maar leuk toch voor de spelers van gibraltar. Hebben ze eits te vertellen op het werk vandaag

Wat een scheids, een gele kaart aan een Schotse speler wegens tijdrekken. Die lui staan achter!

Hmm zou ik kans maken om te ballen voor Gibraltar? Krijg ik toch de kans om eens tegen figuren als muller en lewa te staan!

7 september 2014 om 22:47

Gewoon een paar jaar gaan wonen en een beetje talent en inzet tonen in het voetballen. Voor je het weet ben je international en speel in het Olympisch Stadion in Berlijn tegen Duitsland.

Muller is een absolute held. Prachtige eerste goal, tussen 2 man, in de lucht de bal zo achter de doelman krijgen, absolute wereldklasse. Sowieso man of the match. Rudy was buiten die assist ook niet geweldig, veel klote voorzetten en zag er slecht uit bij de tegen goal

Verder echt klote voor reus om weer uit te vallen, zag er vrij serieus uit.

Die donkere jongen bij Schotland is trouwens echt een goeie speler. Speelt bij watford, moet toch wel haalbaar zijn voor de Nederlandse top en subtop.

Low snapt nog steeds niet dat een opstelling met Gotze in de spits niet werkt. Kies nou gewoon voor Muller in de spits en dan Gotze vanuit het middenveld te laten spelen. Rudy op rechtsback is eigenlijk een cvm, is ook lachwekkend. Kies nou gewoon eens voor een Jung of zo.

1e helft was duitsand beter ,de 2e helft de schotten.

Was te verwachten dat het even wennen zou zijn zonder sommige keyplayers, zal even duren voordat het allemaal opgevangen is en tot die tijd zullen spelers als Muller het team moeten dragen.

Rudy, Schurrle en Kramer zijn gewoon niet goed genoeg, Kramer kan er komen maar speelde vandaag ver onder het dieptepunt. Durm zit ook op het randje met zijn laatste 2 wedstrjiden waarin hij zeer zwak speelde. Kroos had vandaag weer een typische Kroos wedstrijd, ver onder de maat, gaat hij er ongetwijfeld nog een hoop van krijgen, net zoals elk jaar.

Boateng en Howedes waren ook zwak samen, volgende keer weer lekker Hummels. Nu ook nog hopen dat Reus niet te erg geblesseerd is want dat zou echt zonde voor hem zijn.

7 september 2014 om 22:47

Drie verdedigers vervangen ten opzichte van WK, in een offensief elftal is gewoon moeilijk. Je moet zulke enorme ruimtes bespelen dat dat gewoon tijd kost, ik zie het zeker positief tegemoet.

7 september 2014 om 22:48

3? Howedes en Boateng speelden beiden gewoon op het WK. Duitsland moet dat met hun enorme breedte gewoon opvangen.

7 september 2014 om 22:53

Ik had het over vandaag.

7 september 2014 om 23:07

Was ff in de war. Howedes inderdaad ook nog.

7 september 2014 om 22:48

Ik vind Kroos een beetje overschat om eerlijk te zijn. Mits iedereen fit heb ik toch het liefst Schweinsteiger met Gundogan daar. Rudy is idd drama. Sowieso belachelik dat je met een cvm op RB gaat spelen. Kies dan gewoon voor een Jung of zo.

7 september 2014 om 22:54

Vind Kroos ook een beetje overschat sinds hij naar Real is gegaan. Niet omdat hij geen fantastische speler is maar omdat er opeens gedaan wordt alsof het een van de beste spelers is die er zouden rondlopen, dat is hij gewoon niet. Heeft veel te vaak dit soort wedsrtijden waarin hij gewoon ronduit matig is, duidelijk 1 van de redenen hoezo Bayern hem geen 10-12 miljoen geven en hoezo ik het belachelijk vind dat Real hem 14 geeft.

Zat backs idd zouden kunnen spelen, hoezo Rudy daar dan staat vraag ik me ook af.

7 september 2014 om 23:04

Ik ben het met je eens Kroos is een leuke speler maar vind een Schweinsteiger beter. Sinds hij naar real madrid is gegaan wordt hij een beetje te overschat

7 september 2014 om 23:06

Isimic

Naah vind overschat ook weer overdreven. Maar hij is in ieder geval niet altijd aanwezig. Maar sinds die overstap naar Madrid mogen Bayern fans dat klaarblijkelijk niet zeggen omdat we zogenaamd dan ''haten of nog steeds boos zijn''

Bullshit natuurlijk. Kroos kreeg hier van ons ook vaak genoeg kritiek als hij waardeloos speelde, maar opeens mogen we dat niet uiten? De gemiddelde Real supporter is toch ook niet serieus te nemen, ze zien hem ook echt als CM, dan vraag ik me echt af hoe vaak ze Kroos hebben zien spelen. Hij heeft altijd CAM gespeeld en is een echte 10.

Kroos blijft voor mij een van de beste middenvelder ter wereld, maar inderdaad hij heeft wel eens dagen dat hij echt waardeloos speelt, en dat is de afgelopen anderhalf jaar vaker dan vroeger.

7 september 2014 om 23:16

Kroos wordt niet overschat, Neuer wordt overschat.

7 september 2014 om 23:40

Ligt eraan hoe he het bekijkt. Qua uitkomen en meevoetballen is neuer geweldig maar verder is hij echt niet zo bijzonder.

7 september 2014 om 23:42

Dan moet je voor de gein eens kijken naar wat filmpjes van Neuer, verder niet echt bijzonder, wat een grap.

8 september 2014 om 00:11

En dat hij elke wedstrijd een fout maakt (of dat nou wordt afgestraft of niet), wat vind je daarvan?

8 september 2014 om 00:55

Als daartegenover staat dat hij elke wedstrijd ook 10 keer een 1 vs 1 situatie voorkomt dan is dat het waard. Zorgt er namelijk voor dat het team dan de gewenste speelstijl kan spelen. En daar is Duitsland en Bayern zeer succesvol mee geweest.

Een Brandweerman en iemand van de politie...

Haha, lees ik vanmiddag nog een heel artikel over Gibraltar. Hierin stond dat ze lollig aan het doen waren en zeiden dat Lewandowski hun handtekening wou ipv andersom. 0-7 Jammer jongens.

7 september 2014 om 22:45

Ze waren uiteraard niet serieus..

Muller is baas boven baas. Die gast kan werkelijk alles. Scoren, assisteren, mannetje passeren als het moet, voorzetten, penalty's, op de juiste plek staan, keihard werken..echt alles is aan hem besteed.

Schotland vocht zich goed terug in de tweede helft en vooral de doelpuntenmaker aan Schots zijde speelde een sterk wedstrijd, liet de verdediging van de Duitsers paar goed achter na mooie passeerbewegingen.

Heb echt genoten van Schotland. Ze lieten bij vlagen erg goed voetbal zien. Schotland kreeg genoeg mogelijkheden op de gelijkmaker en toen die uiteindelijk viel was het erg zonde dat ze uit zo'n frommel cornergoal de 2-1 weggaven.

Daar kwam bij dat de scheidsrechter afschuwelijk slecht was en zwaar anti Schotland floot. Schotland heeft hier duidelijk te weinig gekregen.

Hoeveel goals heeft thomas Müller eigenlijk al gemaakt voor duitsland scoort erg veel merk ik

gibraltar - polen
34% 66% balbezit
5 27 schoten totaal
0 15 schoten op doel
145 517 afgeronde passes
3 9 corners

en die spraken de ambitie uit om 3rde te worden in de poule

Muller, uitstraling van een houten klaas maar wat een topspeler. Denk dat ie Klose voorbij gaat als WK topscorer. En Gibraltar tja.. als Duitsland geen medelijden heeft en vol gas gaat geven wordt dat gewoon 0-20 haha

Dld-Sch gezien.
Nouwwwww....schotten minimaal gelijkspel verdiend
-rode kaart Schot lachwekkend, balletje zgn wegtrappen in blessuretijd
-gele kaart Muller laatste minuut had rood moeten zijn.
Scheids, rare gast, thuisfluiter, floot direct af na de gele kaart van Muller en liet vrije trap niet meer nemen uit angst vr een Schotse kans...

7 september 2014 om 23:34

Had geen rood moeten zijn, Muller pakt hem bij zijn schouders en trekt hem naar de grond. Gewoon terechte gele kaart.

8 september 2014 om 09:58

Volgens mij heb jij alleen de samenvatting op de NOS gekeken want in de wedstrijd zelf mocht de vrije trap wel degelijk wel genomen worden, hier kwam nog een corner uit, deze werd echter door de scheidsrechter niet meer toegekend doordat hij het toen genoeg vond. Er stond toen 3 min 44 of zo iets op de klok als blessuretijd, dit terwijl er maar 3 minuten gegeven waren, alleen de blessure(behandeling) van Reus was in de eerste minuut hiervan dus van drie minuten extra werden het er maar iets van anderhalf. De scheidsrechter was zeker niet voor de Schotten in de eerste helft was er ook een akkefietje met Naismith die alleen op doel af kon gaan dit werd weggewuifd en ook was er geen herhaling van te zien, verder zag ik ook een Duitser een paar keer de bal nog een tikkie geven of weglopen met de bal bij een vrije trap voor de Schotten zonder dat dat ook met geel bestraft werd. Tsja typisch uefa weer he.

Niet om nu gelijk te zeggen dat Ozil megabeslissend zou zijn, maar heb toch het idee dat hij gemist wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren