Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mitchell Dijks: ‘Ik haal daar voldoening uit, waarom zou ik het niet benoemen?’

Laatste update:

Mitchell Dijks is na vier jaar in de Serie A bij Bologna weer terug in de Eredivisie. De 29-jarige linksback tekende kort na het sluiten van de zomerse transferwindow een eenjarig contract bij Vitesse, met de optie voor nog een seizoen. De ex-Ajacied genoot van zijn eerste minuten in het shirt van de Arnhemmers en vertelt dat hij aan zijn lichaam en geest werkt door middel van yoga, meditatie, acupunctuur en Thaise massages.

Dijks maakte zijn officiële debuut voor Vitesse in het uitduel met AZ (1-1) van ruim twee weken geleden. De linksback was kort voor de wedstrijd gespannen en best emotioneel, zo geeft hij toe in gesprek met Voetbal International. “Mijn eerste officiële wedstrijd in zeven maanden. Ik ben nieuw bij de club en keer terug na tegenslag. Het zijn die factoren gewoon. Je merkt dat iedereen nieuwsgierig is. Ik voelde me de dag voor de wedstrijd best oké, maar het gevoel dat het weer ging gebeuren, dat deed wat met me. Dat ik het nog kan voelen, vond ik al mooi. Het was voor mij de bevestiging dat ik voetbal nog echt leuk vind.”

Maximilian Wittek was geschorst bij de Arnhemmers, waardoor Dijks al een tijdje wist dat hij zou spelen tegen AZ. “’Kijk maar wanneer je kapot bent, dan haal ik je eruit’, zei Phillip Cocu. Dat was na de eerste vijf minuten al, mijn dijbenen sloegen gewoon op slot. Wedstrijden spelen is zo anders. Ik ben een dieseltje, dat heb ik altijd wel gehad. Zit ik eenmaal in de flow, dan komt het vanzelf”, gaat de ex-Ajacied verder. “Nu moet dit lichaam minuten maken. Ik ben 29 jaar en heb mijn lichaam leren kennen.”

Dijks is veel met zijn lichaam en geest bezig om zo fit mogelijk te worden. “Ik doe veel aan krachttraining om de spieromgeving sterker te maken, maar ik doe ook aan yoga, ik mediteer, doe aan acupunctuur en Thaise massage. Ik haal daar voldoening uit, het helpt me, waarom zou ik het niet benoemen? Mediteren geeft me echt een moment voor mezelf: totale rust en geen andere gedachten. Mediteren maakt me helemaal leeg.” De verdediger doet dit sinds vorig jaar. “Via mijn moeder kwam ik in contact met een paragnost. Ze heeft me een meditatie-app gestuurd. Dat doe ik dus nu, net als acupunctuur en daar heb ik heel veel aan gehad.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Lekker bezig Dijksie. All round legend.

Echt een geweldige gozer is dit. Constant op snapchat knappe vrouwen toevoegen en vragen of ze willen afspreken, en als je niet reageert of niet wilt gooit ie je eraf en gaat ie naar de volgende, hahah, wat een kerel. Mooi dat ie weer terug is in Nederland. Voor Vitesse als hij weer fit is natuurlijk een prima back.

20 januari 2023 om 13:18

Was Mitchell Dijks niet die voetballer die minderjarige meiden om naaktfoto’s ging vragen?

20 januari 2023 om 13:30

Als ik google op "mitchell Dijks" en "minderjarig" vind ik niet zoveel.

20 januari 2023 om 13:39



20 januari 2023 om 13:55

Dat was Vertessen van PSV

20 januari 2023 om 14:00

Dat is nooit gebeurt volgens mij.

20 januari 2023 om 13:18

Alle knappe dames in Arnhem en omstreken zijn niet veilig. Geloof dat leeftijd ook niet uitmaakt gezien zijn interview met Andy van der Meijde 😂

20 januari 2023 om 13:34

@markohekkert19, die aflevering bij Andy in de auto is een klassieker. Geweldig haha. Dat verhaal over die vrouw met een hernia, elke keer weer bijna tranen in m'n ogen.

20 januari 2023 om 13:50

We weten allemaal hoe hij het liefst aan zijn lichaam werkt!

20 januari 2023 om 13:18

Heftig hoor...

20 januari 2023 om 13:19

Bij PSV-Ajax schoot hij een keer tegen 110 een bal vlak over de boarding het publiek in. Uit frustratie tijdens stilstaand spel en hij had al een gele kaart. Sindsdien koester ik wrok tegen hem.

20 januari 2023 om 13:48

Goed verhaal, lekker kort.....

20 januari 2023 om 13:25

Hehe op de pride zo’n 7 jaar geleden kwamen wij hem ook tegen.
Bleek die alleen te zijn, is de rest vd dag met ons op pad geweest.
Hij was wel een baas hoor. Mega fout en een reus. En zo heerlijk simpel 😂

20 januari 2023 om 14:03

Geloof ik meteen haha, 0 sterallures ook.

20 januari 2023 om 14:03

Haha meen je? Wat mooi zeg. Kan hij een beetje zuipen?

20 januari 2023 om 13:25

Vatros, wauw, wat een geweldige gozer zeg om de door jou genoemde redenen..... 👏👏👏

20 januari 2023 om 14:02

Hij is single en geniet daar gewoon van, wat is dan het probleem? Het is niet dat hij vreemdgaat. Daarnaast is het gewoon een ontzettende normale en gezellige gozer.

20 januari 2023 om 14:04

Haha niet zo zuur, hij is toch puur vermaak om naar te luisteren.. Met name zijn interview bij Andy.. Denk niet dat hij het gele zand heeft uitgevonden maar toch lekker platte kleedkamerhumor heeft ie wel!

20 januari 2023 om 23:24

afcad3nnis: nog nooit Andy gezien, dus geen idee. Maar dat iemand iemand anders een geweldige gozer vindt omdat ie knappe vrouwen toevoegt, vraagt of ze af willen spreken en indien niet of niet reageert, ze weer verwijdert.... Er is maar bitter weinig voor nodig om iemand een geweldige gozer te vinden. Waarschijnlijk ligt mijn grens qua niveau ergens anders, zeker ook richting vrouwen.

20 januari 2023 om 13:26

Poeh hey wel echt geweldig idd. Doet mn neefje van 15 ook.

20 januari 2023 om 14:04

Dus als je vrijgezel bent moet je binnen zitten en alleen met jezelf spelen of wat?

20 januari 2023 om 13:46

Kwam deze gozer op Cherso tegen, “toevalligerwijs” toen alle 18 jarigen op examenreis waren. Hij was zelf 21-22 maar die was er zeer zeker niet voor dames van zijn leeftijd😂

Vriend van me heeft met hem armpje gedrukt in de McDonalds nadat hij tegen Dijks zei dat ‘ie kleine biceps had, vond ‘ie niet leuk. Mooie vent.

20 januari 2023 om 19:52

Wie won armpje drukken?

22 januari 2023 om 15:51

Mitchell binnen 5 seconden, m’n maat had amper biceps hahah, maakt het nog wat mooier

Bij Ajax was ik toch wel fan van deze vent. Vrolijke reus die redelijk kan voetballen. Had gehoopt dat hij meer geluk en succes uit zijn carrière. Zat op een gegeven moment nog dicht bij Oranje. Hij had natuurlijk voor de Premier League moeten gaan. Deed het bij Norwich goed en daar weten ze wel grote verdedigers te waarderen.

Mooi dat hij zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Maakt een goede indruk in z'n eerste potten

20 januari 2023 om 13:21

Vind je dat echt? Mooi mens maar tegen nec werd hij toch elke keer voorbij gelopen. Ik had er meer van verwacht maar misschien is het dat hij wat wedstrijd ritme mist

20 januari 2023 om 14:28

In het begin had ie het wel lastig tegen tavsan, maar vond 'm voor de rest wel solide. Komt natuurlijk ook door die rode kaart dat nec er nauwelijks meer doorheen kwam, maar aan de andere kant had arcus het nog wel lastig.

Hij werkt aan zijn lichaam en geest d.m.v. yoga en thaise massages. Zal wel met happy ending zijn en een yogalerares met een goede kont. Denk dat ik ook maar eens ga beginnen om aan mijn geest te werken.

Blijft toch wel een karakter op zich hoor! Leuk dat hij weer op de Nederlandse velden is te zien.

20 januari 2023 om 13:32

Vind het juist een speler die snel in de vergetelheid raakt.

20 januari 2023 om 13:52

Ben ik het mee eens, ben benieuwd..

Haha Mitchell, op een blauwe maandag m’n ex via Tinder overgehaald om naar het huis van z’n moeder te komen toen ie in Nederland aan het revalideren was (Bologna periode). Eenmaal daar waren 4 van z’n maten er toevallig ook. De rest is geschiedenis..

20 januari 2023 om 13:59

Sindsdien loopt je ex mank?

20 januari 2023 om 14:12

Sindsdien is het je ex?

20 januari 2023 om 14:50

Classy dame

Mooie gast die Dijks, kwam hem een paar jaar geleden tegen tijdens uitgaan in Tilburg, ik was aan het flirten met twee meiden die er wel voor in leken om met z'n 3'en naar huis te gaan. Uren lang mee bezig, komt Dijks ineens opdagen en mengt zich in het geheel. Ik nam hem apart om uit te leggen dat ik lekker bezig was en dat hij beter op andere meiden kon focussen, maar toen kwam hij met het idee om met z'n 4en naar huis te gaan. Leek me ook wel weer een mooi verhaal en hij leek me ook geen gast die makkelijk opgaf, dus ik gaf toe.

Hij een hotel geboekt en alles betaald, hadden we lekker eten besteld. Ik naar beneden om het eten op te halen, kom ik boven en wordt er niet meer open gedaan. Ik ongeveer een halfuur op die deur staan kloppen en uiteindelijk toch maar m'n verlies gepakt. Wat een gast!

20 januari 2023 om 16:16

Haha wat een verhaal dit. En je mocht het eten ook zelf voorschieten zeker? Hoop dat het je gesmaakt heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren