Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Misschien heeft Liverpool het dan wel verdiend om kampioen te worden’

Laatste update:

Manuel Pellegrini van Manchester City zei voorafgaand aan het duel met Liverpool al dat er geen beslissing zou vallen in de strijd om het kampioenschap. Ook na de wedstrijd, die Pellegrini en zijn mannen met 3-2 verloren, blijft de oefenmeester bij zijn woorden. Liverpool heeft nu al wel tien wedstrijden op rij gewonnen in de Premier League. “Als ze er aan het einde van de rit dertien of veertien hebben gewonnen, zijn ze misschien wel de terechte kampioen”, aldus Pellegrini.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je aan het eind van de competitie bovenaan staat heb je het gewoon verdiend. Daar komt bij dat Liverpool het vooral tegen de topploegen fantastisch heeft gedaan en positief, aanvallend spelen.

14 april 2014 om 19:01

Ben nooit echt een Liverpoolfan geweest. Maar man man, wat spelen ze heerlijk dit seizoen. Waar ik voorheen nauwelijks wedstrijden van Liverpool volgde, wil ik er dit seizoen geen één missen. Heerlijk aanvallend spel om naar te kijken. Gun het ze ook wel, en vooral Gerrard om eens kampioen te worden.

Het is idd wel mooi om te zien dat iedereen zomaar zegt dat liverpool kampioen wordt.
Er zijn nog gewoon 3 kans hebbers. Als Chelsea wint bij Liverpool zegt niemand meer dat ze kampioen worden, en het is toch mogelijk voor chelsea.
City Zie ik als minst favoriet, ze moeten nog de meeste wedstrijden en ik denk dat ze in 1 van die wedstrijden wel een aantal punten laten liggen.

Ik vind het evengoed ontzettend knap van Liverpool.
Dan hoor je mensen weer zeggen, ja ze hebben geen Europees Voetbal gehad.
Nou en?
Chelsea en City hebben ook de breedte om 2 competities te spelen, beide teams kunnen gewoon 2 a teams opstellen terwijl Liverpool buiten de basis 11 maar 3 invallers heeft waardoor de kwaliteit niet achteruit gaat.

Wat dat betreft staan ze gelijk.

Het zou oververdiend zijn. Een plezier om naar te kijken dit seizoen !

De enige die het verdienen zijn Liverpool en City. City heeft natuurlijk veel kwaliteiten en ze spelen ook echt leuk en goed voetbal dit seizoen. De prestatie van Liverpool is natuurlijk nog knapper en doordat ze lang niet zo'n groot budget hebben en de mindere spelers, is het gewoon geweldig dat ze bovenaan staan. Daarnaast spelen ze ook echt leuk aanvallend voetbal. Verdedigend is het niet spetterend, maar daar kan aan gewerkt worden. Het is ongelooflijk hoe goed ze het doen en hierdoor hebben ze bij mij sws een streepje voor. Daarnaast is het een geweldige club die ik veel gun. Arsenal niet, dan maar Liverpool.
Ze hebben dit seizoen alles wat een kampioen moet hebben en ook het geluk van een kampioen (zonder geluk wordt je geen kampioen), hiermee doel ik op de weinige blessures en vele strafschoppen bijvoorbeeld (die vaak gewoon gecreerd worden door het goede spel). Zou mooi zijn.
Zolang Chelsea het maar zeker niet wordt, al zie ik die zomaar winnen op Anfield door Mourinho.

ik hoop zelf dat liverpool kampioen wordt.
man city heeft hele mooie spelers en nu ook een goeie coach maar zijn recentelijk al kampioen geworden.
arsenal verdient het niet, laten het weer afweten.
Chelsea, begin beetje beu te worden van sommige (dus Niet Alle!!) Chelsea fans die elke wedstrijd die Chelsea wint over mourinho zijn tactische superplan beginnen, het is onderhand zielig en ze lijken wel onderdeel van een sekte waarin mourinho niets minder dan god is.
en verder de andere topploeg man united was het hee seizoen al geen serieuze kandidaat

Vond dat Pellegrini ongelofelijk sportief voor de pers was gister. Zei helemaal niks over de dramatische arbitrage en sprak vol respect over Liverpool. Ik kan zo 10 managers noemen die de scheidsrechter helemaal af hadden gemaakt na de wedstrijd maar hij niet.

14 april 2014 om 18:11

Precies,

Pellegrini gedroeg zich als een heer, niet direct anderen aanwijzen waardoor ze niet gewonnen hebben en respect tonen richting je tegenstander.

Vind sowieso dat City er qua spelopvatting dit jaar vooruit gegaan is, maar als Ajaxsupporter draag ik Suarez en Liverpool een warm hart toe.

Zou mooi zijn als die weer eens kampioen worden.

14 april 2014 om 18:11

Erg netjes inderdaad!!

Het gaat heel erg spannend worden. City moet alles winnen en Liverpool moet van Chelsea winnen. En zelfs Chelsea kan gewoon nog kampioen worden. Als Liverpool van Chelsea wint zijn ze terecht kampioen. Ik heb als City fan enorm genoten van ze!

Zou wat zijn, in Spanje Atletico en in Engeland Liverpool kampioen, twee onverwachte eindwinnaars in de twee sterkste competities van Europa. Het is eens wat anders, vooral in Spanje dan.

14 april 2014 om 19:14

En hopelijk ook dat Roma Juventus bijtrekt

Nee grapje, Juve heeft ook een fatsoenlijk en eerlijk beleid.

14 april 2014 om 19:17

Haha ik acht ze er misschien wel toe in staat, als ze hun sterkhouders kunnen houden tenminste.

Nu wel ja, dat is ooit anders geweest

Laten we op de eerste plaats sowieso blij zijn met de (zo goed als) zekerheid van Champions League voetbal en dat we wellicht hier spelers van het kaliber Suarez mee kunnen behouden. Natuurlijk valt er juist nu meer te halen, maar ik ben al zeer tevreden met het seizoen tot nu toe. Dat neemt niet weg dat het geweldig spannend gaat worden en ik enorm aan het duimen ben voor weer eens een titel in 24 jaar

Ik vind het wel raar dat bij de eindcijfers, door ons gegeven Flanagan een 9.1 heeft, en Milner een 6.2. Milner speelde Flanagan toch redelijk zoek, en was veruit de gevaarlijkste man. Ook Silva maar een 7.2. Deze Silva was toch echt beter dan Suarez en/of Sturridge, met een hoge 7.

ON: Liverpool was 1e helft geweldig. City was in het begin van de 2e helft geweldig. Het mooiste om te zien was dat na de 2-2 Liverpool weer ging voetballen. Zo was de bal weer meer op de helft van City. Het positiespel is dit seizoen geweldig. De aanvallers maken het alleen af. Dzeko had er in Liverpool ook wel 25 inliggen. Meer dan Sturridge, in ieder geval. Deze man speelt de laatste paar weken wel dramatisch.

Ik heb het gevoel dat het mis gaat tegen Chelsea en dat die sluwe Mourinho eruiteindelijk vandoor gaat met de titel.

kan iemand mij vertellen hoe het komt dat Liverpool als vanouds lijkt te draaien?. eigen jeugd?
idd heb liverpool al een tijdje niet gevolgd, volg het engelse voetbal zo en zo niet. only in europe.
grootmacht was liverpool samen met Milan toen! niet zo lang geleden..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren