Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ten Hag laat Malacia weer eens starten en beloont goede invalbeurt in heenduel

Laatste update:

Erik ten Hag heeft zijn elftal voor het Europa League-duel met Real Betis flink omgegooid ten opzichte van afgelopen weekend. Tegen Southampton (0-0) stonden Raphaël Varane, Luke Shaw, Jadon Sancho en Antony in de basis. Zij worden nu vervangen door aanvoerder Harry Maguire, Tyrell Malacia, Fred en Facundo Pellistri. Laatstgenoemde maakte vorige week in de 4-1 gewonnen wedstrijd tegen tegen Real Betis een gretige indruk. Voor Malacia is het zijn eerste basisplek sinds 1 maart. Toen stond hij aan de aftrap tegen West Ham United. De wedstrijd begint om 18.45 uur en is te zien op ESPN 1.

Maguire begint donderdagavond centraal achterin bij United. Hij krijgt de voorkeur boven de net van een blessure herstelde Victor Lindelöf. Lisandro Martínez, Malacia en Aaron Wan-Bissaka maken de verdediging compleet. Voor de verdedigers staat het Braziliaanse blok van Fred en Casemiro. Bruno Fernandes begint zoals gewoonlijk op de nummer 10-positie. Marcus Rashford, Wout Weghorst en Pellistri moeten voor de doelpunten gaan zorgen. Voor Pellistri is het zijn eerste basisplek bij United sinds zijn komst in 2020.

Na de 4-1 nederlaag in de heenwedstrijd op Old Trafford wacht Betis een hels karwei om kwalificatie voor de kwartfinale te bewerkstelligen. De ploeg van trainer Manuel Pellegrini heeft minimaal drie doelpunten nodig en zal daarbij het gemis van Nabil Fekir voelen. De Franse technicus is herstellende van een knieblessure en komt dit seizoen niet meer in actie. Daarnaast ontbreken ook de eveneens geblesseerden Luiz Felipe en Juan Cruz. Bovendien is Betis de laatste tijd niet al te succesvol in eigen huis. Slechts één van de laatste zeven wedstrijden in het eigen Estadio Benito Villamarín werden gewonnen, al vergaarden de manschappen van Pellegrini wel elf punten uit de laatste vijf wedstrijden. “Het zal niet makkelijk worden, omdat we tegen een groot team als United spelen”, vertelde Pellegrini. “Maar het lijdt geen twijfel dat we ervoor gaan.”

Ondanks de riante 4-1 zege uit de heenwedstrijd heeft Ten Hag te maken met de nodige zorgen. Zo heeft Alejandro Garnacho zich in de ziekenboeg gemeld bij Donny van de Beek en Christian Eriksen, is Antony niet meegereisd vanwege ziekte en zijn Nathan Bishop, Zidane Iqbal, Kobbie Mainoo en Anthony Martial ook niet beschikbaar. Meevaller is de terugkeer van Marcel Sabitzer en Lindelöf, terwijl Casemiro er in Spanje ook gewoon bij is. De Braziliaan moet na zijn tweede rode kaart in de Premier League dit seizoen vier competitiewedstrijden toekijken. Marcus Rashford verkeert in blakende vorm en is bovendien de topscorer van United op Spaanse bodem. De aanvaller maakte vier doelpunten in het Zuid-Europese land en doet het daarmee beter dan onder meer Ruud van Nistelrooij, die op twee goals bleef steken.

Opstelling Real Betis: Rui Silva; Sabaly, Pezella, Edgar González, Abner Vinicius; Rodriguez, William Carvalho; Aitor Ruibal, Joaquín, Juanmi; Ayoze Pérez.

Opstelling Manchester United: De Gea; Malacia, Maguire, Martínez, Wan-Bissaka; Fred, Casemiro; Rashford, Bruno Fernandes, Pellistri; Weghorst.

Welke club bereikt de kwartfinale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook wel terecht, zeker gezien de voorsprong moet dat ook gewoon kunnen.

Prima opstelling lijkt me! Fijn om Pellistri een keer een hele wedstrijd te zien, daar ben ik dus al heel lang benieuwd naar. Lijkt altijd goed in invalbeurten, maar die jongen is erg snel en dan is het wel makkelijk voetballen als rechtsbuiten als je er in de tweede helft tegen wat meer vermoeide verdedigers gebracht wordt.

Ook goed om Martinez te laten staan. Varane is blessuregevoelig en presteert heel constant eigenlijk dit hele seizoen (was tegen Liverpool ook de enige verdediger die nog iets goed deed, maar dat is een twijfelachtige eer), maar Martinez moet wel vertrouwen blijven houden. Had alleen Sabitzer wel graag een keer vanaf de start willen zien. Ik snap dat hij een huurspeler is voor zes maanden die niet per se minuten gegund hoeft te worden voor perspectief, maar Fred speelt ook echt veel en moet het van zijn loopvermogen hebben, dus dan is het wel lekker als hij fit blijft. Daarnaast vind ik Sabitzer ook gewoon best prima.

Wordt geen 4-1 denk ik, maar als United zorgt dat ze vroeg scoren haalt dat snel de druk van de ketel en maakt Betis het toch niet meer goed. Hopelijk in de tweede helft Kobbie Mainoo, leuk talent en ontzettend jong. Die jongen zoveel mogelijk laten ruiken aan het eerste zou goed zijn. Daarnaast hoop ik Sancho op 10 te zien voor Bruno in de tweede helft, nogmaals met de disclaimer dat het geen moeilijke wedstrijd moet worden dan. Zie in Sancho nog steeds een goede 10 en Bruno speelt ook echt gigantisch veel wedstrijden

Erg benieuwd wat pellistri gaat klaarspelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren