Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mislukte ‘future star of Liverpool’ heeft voorcontract met AC Milan’

Laatste update:

Suso gaat vanaf 1 juli aan de slag bij AC Milan, zo schrijven diverse media uit Engeland, Italië en Spanje dinsdag. De 21-jarige aanvallende middenvelder beschikt over een aflopend contract met Liverpool en zou inmiddels een voorcontract met AC Milan hebben afgesloten.

/

Suso, die eigenlijk Jesús Joaquín Fernández Sáenz de la Torre heet, werd gezien als een toekomstige ster van Liverpool. De behendige Spanjaard maakte in de zomer van 2010 de overstap van Cádiz naar Liverpool, dat de crème de la crème van het Spaanse voetbal te slim af was. Suso maakte in 2012/13 zijn officiële debuut voor the Reds en werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Almeria. Door blessureleed speelde hij dit seizoen slechts 23 minuten voor Liverpool en lijkt hij zijn avontuur in mineur af te sluiten.

AC Milan is achter de schermen naar verluidt tot een vergelijk met Suso over een contract tot 30 juni 2019 gekomen. Het is de bedoeling dat de de Spanjaard vanaf komende zomer in Milaan aan de slag gaat, zeker nu Filippo Inzaghi over Alessio Cerci kan beschikken. De Serie A-club ziet de noodzaak er niet van in om Suso nu al aan te trekken en een transfersom te betalen.

Een goede versterking voor AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer esn speler die Milan waarschijnlijk voor niets wegkaapt. Ik ken hem niet, maar een aanvallende middenvelder is nou niet bepaald noodzaak.

6 januari 2015 om 08:54

Zit veel potentie in die jongen en hij laat wel eens wat zien maar heel zelden. Goede zaak om hem transfervrij binnen te halen.

6 januari 2015 om 09:09

Is nou niet echt een versterking voor Milan op dit moment. Staat al een lange tijd stil in zijn ontwikkeling vind ik. Milan kan beter voor iets oudere spelers gaan die al bewezen hebben op niveau mee te kunnen.

6 januari 2015 om 14:42

Prima talent, maar niets voor de Serie A, want is veel te fysiek voor hem. Kan beter naar een Spaanse club gaan, want daar komen zijn kwaliteiten tot zijn best. Bij Almeria deed hij het geweldig met 35 wedstrijden, 3 doelpunten en 9 assists.

Wat voor soort speler het is? Het is een soort van prototype Isco, alleen wel stukke minder natuurlijk. Maar wel soortgelijke spelers, dus nummer 10 spelers, die ook wel op de vleugels kan spelen.

Wederom een blunder van Lord Brendan. Was samen met Sterling het grootste talent uit de u21. Ik weet bijna zeker dat dit een topper wordt, write it down.

6 januari 2015 om 09:21

Kopite

Waarom is het een blunder? Hij heeft het toch niet laten zien in de tijd die hij gekregen heeft?

Wellicht gaat hij het in een mindere competitie wel goed doen, zou zomaar kunnen. Ik denk ook dat Podolski er bij Inter 10-15 in gaat rammen en dan wordt er ook gesproken over een blunder van Wenger, maar Gervinho lijkt in Italië ook op Messi en we weten allemaal hoe goed die het in Engeland deed.

6 januari 2015 om 09:25

Uuuhmm....was anders een van de betere hier in Spanje vorig seizoen (onder 21)
Speelde erg goed bij Almeria.

6 januari 2015 om 09:26

Dat van Gervinho is ook een beetje overdreven. Is een goede speler geworden bij Roma maar hij mist veels te veel kansen. Rennen en afleggen doet hij best goed maar afmaken is echt dramatisch bij hem.

Podolski zie ik het ook wel goed gaan doen bij Inter als hij de volle 100% vertrouwen krijgt. Topspeler als hij zwaar in vorm is.

6 januari 2015 om 09:31

Maar Podolski heeft er bij Arsenal ook 30 gemaakt in 80 wedstrijden. Dus als hij er 10 scoort in Italië is dat gewoon zijn vorm van Arsenal.

6 januari 2015 om 09:36

marsyke

Goed onthouden wat je nu zegt. Ik voorspel dat er meerdere leden zijn die dan zeggen dat Wenger een fout heeft gemaakt door hem te laten gaan.

koezo123

De kansen bij Liverpool bedoel ik.

matri

En toch zijn er mensen die nu zeggen, zie je wel dat hij kan voetballen, Wenger heeft hem verkeerd gebruikt. Vooral Gervinho zelf trouwens die dit zegt.

6 januari 2015 om 10:02

Speelde dit seizoen maar 20 minuten, en scoorde ook nog.
Brendan heeft hem niet eens een kans gegeven na zijn periode bij Almeria.

6 januari 2015 om 11:33

Gervinho speelt inderdaad ijzer sterk zeg! Alleen dat afmaken, tja.. Dat is echt dramatisch! als hij 50% van zijn kansen af zou maken zou hij mogelijk wereldtop kunnen worden.

Podolski is zeker een gevaarlijke speler, heeft een schot waar veel spelers jaloers op zijn. Hopelijk krijgt hij het vertrouwen. Zodat Ozil niet meer op links hoeft te spelen bij de Dfb.

Weer een speler waar AC Milan nauwelijks tot niks aan heeft

6 januari 2015 om 10:24

Hier heeft Milan wel degelijk wat aan net zoals bijna alle andere aankopen van de vorige zomer en winter (van Ginkel is geen aankoop). Alleen Torres viel tegen. Nu Honda als rechtsvoor wordt gebruikt hebben we niet echt iemand die op 10 uit de voeten kan. Jeugd reken ik dan niet mee. Ik ken Suso niet echt maar volgens mij is hij geen pure 10 maar kan hij er wel spelen dus wat dat betreft is hij wel welkom. Geen wereldaankoop maar hij kan zeker nuttig zijn. Ik verwachtte eigenlijk ook dat Bonaventura tegen zou vallen en die presteert boven verwachting...

Dood zonde, geef hem speeltijd bij Liverpool of een andere pl club en het word een grote voor Liverpool, die niet zomaar aast op vertrek. Deze jongen houd van Liverpool en is een groot voorbeeld voor de rest van de jeugdopleiding.

Hoop dat hij blijft, is toch zeer talentvol en nog heel erg jong. Heeft nooit een echte kans gekregen. Het is jammer voor hem dat Liverpool zoveel middenvelders heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren