Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenaankoop Romero moet PSV-debuut uitstellen door blessure

Laatste update:

PSV betaalde in de winterse transferperiode 10,5 miljoen euro voor Maximiliano Romero, maar de negentienjarige Argentijn heeft zijn officiële debuut nog niet gemaakt voor de koploper van de Eredivisie. De Eindhovenaren laten maandagochtend via de officiële kanalen weten dat het nog wel even kan duren voordat hij zijn eerste officiële wedstrijd gaat spelen.

PSV heeft namelijk bekend gemaakt dat de spits een terugslag heeft gehad bij de bovenbeenblessure die hij tijdens een training heeft opgelopen. Romero zal de aankomende weken een aangepast trainingsprogramma volgen, waarna beoordeeld zal worden of hij fit genoeg is voor zijn eerste minuten in de hoofdmacht. De jonge aanvaller was in januari wel mee op trainingskamp naar de Verenigde Staten en maakte daar een goede indruk op trainer Phillip Cocu.

De langere afwezigheid van Romero, die over werd genomen van Vélez Sársfield, komt voor PSV ongelegen, aangezien het vorige maand afscheid nam van Jürgen Locadia. De aanvaller vertrok voor zeventien miljoen euro naar Brighton & Hove Albion, waardoor Cocu een optie minder heeft voor zijn aanval. De coach kan nog wel beschikken over spitsen Luuk de Jong en Sam Lammers, terwijl ook talent Donyell Malen de afgelopen weken de kans krijgt.

Vind jij dat PSV genoeg opties voorin heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is balen.. wil hem graag eens zien spelen.

5 februari 2018 om 11:39

Nog even wachten en dit is positief voor malen bijvoorbeeld! Geweldig talent die zijn plekkie kan afdwingen nu

5 februari 2018 om 11:50

Ik zou malen zo snel mogelijk verlengen als ik jullie was. Heeft maar een contractje voor 3 jaar getekend (tot 2020) met Raiola als zaakwaarnemer en zat bij Ajax destijds ook al op zijn 16de verjaardag in het buitenland. Ik zeg niet dat hij het zo weer doet, maar ja als die een paar keer leuk speelt volgend seizoen dan heeft Raiola met een 1-jarig contract zo weer wat clubs in de rij staan.

5 februari 2018 om 11:57

Zeker, alleen Malen is een linksbuiten en Romero een echte 9. Die kan (wat mij betreft) in de plaats van Bergwijn aantreden.

5 februari 2018 om 12:39

Zal wel meevallen. Ik verwacht niet dat hij volgend seizoen al basisspeler want de concurrentie met jongens als Mauro, Gudmunddson, Bergwijn, Gakpo, Romero, Lammers is vrij groot. Lozano vertrekt misschien maar als je zo veel geld gaat verdienen, koopt PSV misschien wel een nieuwe speler. Daarnaast heeft hij ook gewoon geld ingeleverd om terug te komen dus ik verwacht wel dat Brands hem nog een keer een 5 jarige aanbieding doet.

5 februari 2018 om 12:40

Helemaal gelijk Zytto alleen is het zoals we inmiddels weten helaas geen kwestie van even laten verlengen. Dat is juist het probleem met de klantjes van Raiola. Dat doen ze dus niet zomaar, dat stellen ze rustig uit.

Dit was toch allang bekend? Hij traint al weken niet of apart. Die blessure is niks nieuws.

5 februari 2018 om 11:47

Als je het artikel leest staat er ook dat hij een terugslag heeft in de blessure die hij al had.

5 februari 2018 om 11:54

Dat heb ik gelezen, maar naar mijn idee was dat ook al een tijdje bekend en is die terugslag al van vlak na zijn komst. Of ik heb dingen de afgelopen weken niet goed opgevangen.

Jammer dat hij er nog even uitligt, maar met de inmiddels weer scorende Luuk de Jong en Lammers en Malen achter de hand moet je in de ED je wedstrijden wel gewoon winnen.

5 februari 2018 om 11:59

Hou op met Lammers.. die kan bij Excelsior nog niet mee

5 februari 2018 om 13:07

Je hebt hem vaak zien spelen merk ik... Of hij goed genoeg is voor PSV moet nog blijken maar hij is zeker goed genoeg voor de Eredivise. Heeft voor zijn postuur een uitstekende techniek en een neusje voor de goal. Die kan echt wel wat.

Zooo daar begint het al. Oogde niet fit, veels te zwaar. Nieuwe omgeving etc. Gevolg blessures.
Ik moet het nog zien met deze speler...

5 februari 2018 om 11:45

Zeker net zo'n grote miskoop als Bandé en Neres na 4 weken. Wacht nou maar gewoon is af tot hij een bal raakt in een wedstrijd. Ik word er altijd zo moe van dat mensen transfers al in twijfel brengen voordat ze überhaupt 1 minuut hebben gespeeld.

5 februari 2018 om 12:01

Daar heb je gelijk in. Neres had talent dat zag zelfs een blinde. Bij Bande twijfel ik wel. Elke bal springt van zijn voet. Romero oogt niet fit dat moet je toch met me eens zijn.

5 februari 2018 om 12:17

Hij is bewust in januari al gehaald ipv in juli, zodat hij vast kan wennen en fit gemaakt kan worden. Dus niks nieuws. Maar waar heb jij Romero in een PSV shirt zien spelen om te bepalen hoe fit hij oogt?

5 februari 2018 om 11:45

We moeten het allemaal nog maar zien, maar dit is geen reden voor paniek zou ik zeggen.
Deze jongen is gewent aan een andere manier van trainen, dus dit kan gewoon gebeuren. Vandaar dat het goed is dat hij er nu al is en niet komende zomer pas. Dat is dus bedoeld met aanpassingsperiode....

Vervelend, maar niets meer dan dat. Er zijn momenteel voldoende opties waarmee de spitspositie kan worden ingevuld en De Jong begint zowaar ook weer te scoren.
Uiteraard willen we hem graag zien spelen, maar ik zou dat niet te gehaast forceren..

Ach, ik vind het niet zo'n probleem. De Jong lijkt zijn draai weer te hebben gevonden (6 goals in de laatste 5 wedstrijden) en Lammers en Malen zijn er ook nog. En zelfs al is Romero pas komend seizoen helemaal fit, dan heeft hij in elk geval al een half jaar aan zijn nieuwe omgeving kunnen wennen.

5 februari 2018 om 12:00

Is er een indicatie van wanneer we hem mogelijk voor hem eerst aan het werk zouden kunnen zien?

5 februari 2018 om 15:02

Aankomende weken aangepast training door een terugslag in zn herstel en dan zal er vast aan zijn ritme worden gewerkt.
Ik ben geen specialist, maar dat lijkt me minimaal een week of 4/6 en dan is het nog afwachten.

5 februari 2018 om 13:29

6 goals in de laatste 5 wedstrijden ook zo’n lekkere succes statistiek nadat hij er dit weekend 3 heeft gemaakt tegen een keeper die ook bij een gemiddelde hoofdklasser niet had misstaan. Ik begrijp je positieve blik maar laten we nu niet net doen als of alles weer in kannen en kruiken is met Luuk de Jong.

5 februari 2018 om 13:39

@indepeppels:

Ik zat er al op te wachten. Is er iets positiefs te melden over PSV of een PSV-er, dan is het een kwestie van tijd voordat iemand het met een zure "ja, maar..." kapot komt relativeren.

6 Goals in de laatste 5 eredivisiewedstrijden. 7 Goals in de laatste 7 officiele wedstrijden. Dat is hoe dan ook hartstikke netjes. Daar doet jouw mening dat hij een keertje een slechte keeper tegen had niets aan af.

En sowieso, had Boer die 3 goals dan wel allemaal gehad?

5 februari 2018 om 14:27

Ik snap het wel. Na zo'n lange slechte periode gaan we niet bij een zwaluw de strand kleding aantrekken. Nog even kijken of dit doorzet.

5 februari 2018 om 15:05

Dat maakt geen fluit uit. Hij maakt zn goals en dat zal in zijn hoofd echt wel positief uitwerken.
Hij miste er voorheen genoeg intikkers tegen hetzelfde soort teams.
Voor zn zelfvertrouwen en het team zal dit echt wel zn uitwerking hebben. Maar we gaan het de komende wedstrijden wel zien.

5 februari 2018 om 15:59

Het is interessant dat je direct suggereert dat er altijd wel iemand het positieve bij PSV “kapot komt relativeren”. Een enkele kritische noot maakt nog geen klaagzang evenals de hierboven genoemde zwaluw die nog geen zomer maakt en de goals van LdJ hem niet direct weer zijn oude vorm terug geven.

En sowieso dat Boer alle 3 die goals had tegen gehouden.

Mvg peppels

5 februari 2018 om 15:59

Het is interessant dat je direct suggereert dat er altijd wel iemand het positieve bij PSV “kapot komt relativeren”. Een enkele kritische noot maakt nog geen klaagzang evenals de hierboven genoemde zwaluw die nog geen zomer maakt en de goals van LdJ hem niet direct weer zijn oude vorm terug geven.

En sowieso dat Boer alle 3 die goals had tegen gehouden.

Mvg peppels

Volgens mij kan Gudmundsson ook nog als optie in de spits.maar blijft natuurlijk balen als je zoveel moeite gedaan hebt om Romero in de winterstop al te laten komen dat ie nu nog niet fit is om te spelen.

5 februari 2018 om 13:31

Gudmundsson is een buitenspeler of een nummer 10. Geen spits.

5 februari 2018 om 14:57

Gewenning en klaarstomen het is nooit de bedoeling geweest om hem dit seizoen al volledig aan het werk te zien.. Misschien als alle winden meezitten en hij is fit mocht die ruiken aan een match.

Snal het gezeur niet iets wat je niet hebt zien spelen kan je ook niet missen. Hij kan altijd alleen nog maar verrassen. . Geduld is een schone zaak. Eerst kampioen worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren