Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig PSV-spits Maximiliano Romero is overbodig en maakt huurtransfer

Laatste update:

Maximiliano Romero gaat Racing Club verlaten. De Argentijnse spits is volgens diverse Zuid-Amerikaanse media hard op weg naar Peñarol, de nummer twee van Uruguay vorig seizoen. Peñarol heeft een optie tot koop bedongen in de onderhandelingen.

Romero is in Nederland bekend om zijn periode bij PSV. De goaltjesdief werd met hoge verwachtingen in 2019 overgenomen van Vélez Sarsfield. De Eindhovenaren betaalden minimaal tien miljoen euro voor de nu 24-jarige Romero, die dat prijskaartje nooit wist waar te maken.

Romero kampte in zijn tijd bij PSV veelvuldig met blessureleed. Met name aan het begin van het seizoen 2020/21 ging het mis. In het Europa League-duel met het Sloveense NS Mura liep Romero een ernstige knieblessure op. Een hard gelag voor de aanvaller, die in de week daarvoor eindelijk zijn plaats in de spits leek te veroveren met de winnende goal in blessuretijd tegen FC Emmen.

Romero kwam uiteindelijk in 17 wedstrijden in actie voor PSV, waarin hij één treffer maakte en twee assists in huis had. Romero, die er in 2020 al een verhuurperiode aan Vélez op had zitten, werd in 2022 verhuurd aan Racing Club, inclusief de verplichting om hem definitief over te nemen voor 2,5 miljoen euro.

Romero kwam tot op heden tot 62 duels voor Racing, waarin hij goed was voor 10 goals en 7 assists. Gezien de komst van Adrián Martínez en Maximiliano Salas én de aanwezigheid van Roger Martínez, is Romero overbodig geworden.

Een vertrek van Romero bij Racing Club zat er al even aan te komen. In het laatste deel van vorig seizoen was eerste keus Roger Martínez geblesseerd. Niet Romero, maar de 37-jarige Gabriel Hauche kreeg de voorkeur in de punt van de aanval. Bovendien keerden de supporters van Racing zich tegen Romero, die in de ogen van de hinchas zwaar tegenviel.

Olé sprak enkele dagen nog over een waarschijnlijke transfer naar Argentinos Juniors, maar het lijkt nu dus naar alle waarschijnlijkheid Peñarol te worden. De Uruguayaanse topclub huurt Romero tot het einde van het seizoen en bedingt daarbij een optie tot koop. De hoogte van dat bedrag is vooralsnog onbekend, weet Olé.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat als, Romero doet me denken aan het stukje van Lange Frans met The Lau.
Speelde Benny in de spits met het vermogen om te scoren
Top club, roem, geld supporters die juichen
Maar toen zijn been brak viel zijn droom ook in duigen
Hij neemt een slok van zijn bier en ik zie het in zijn ogen
Waar had die kunnen zijn als het anders was gelopen

Een groot toptalent waarbij het talent er helaas nooit uit gaat komen.

Gun deze jongen een mooie carrière. Blessures zijn altijd een rot reden om een carrière naar beneden te zien gaan.

Ongelooflijk zonde die blessures bij Romero, had echt de volgende klapper van PSV kunnen worden. De beelden die ik van hem heb gezien voor zijn eerste blessures waren zeer goed dus daarom snapte ik het bedrag dat PSV betaalde. Echt jammer dat zijn carrière zo moest lopen

Zo zonde hoe zijn carriere verloopt. De potentie droop er van af, maar heeft het nooit waar kunnen maken door de zware blessures. Wat een pech hebben we ook gehad met spitsen die je een grote toekomst voorspeld als je in gedachte neemt hoe goed zo een Jonathan Reis had “kunnen” zijn bijv.

4 januari 2024 om 18:27

Jontahan Reis was echt een uitzonderlijk talent, de enige die ik daarna heb gezien die daarbij in de buurt kwam was Xavi Simons. Ik denk echt dat Jonathan Reis zonder zijn verslavingsproblematiek uit was gegroeid tot een speler van het kaliber Ronaldo (de Braziliaan).

4 januari 2024 om 19:26

Pfoh, Jonathan Reis... die gast was niet normaal compleet. Die knieblessure met de daaropvolgende terugval van z'n verslaving hebben zijn carrière verpest.

Blijf het bizar vinden hoe het is gelopen met die jongen maar ik acht de kans heel klein dat hij zijn talent nog gaat waarmaken. Je kon bij vlagen zien dat hij heel goed kon voetballen maar het heeft, in ieder geval bij PSV, niet zo mogen zijn helaas.

Jongen met heel veel talent en pech met blessures, ook heeft hij een mentaliteit probleem waardoor ik hem niet terug zie komen op niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren