Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenaankoop van PSV lijkt na dubbelslag klaar voor ‘Feyenoord’

Laatste update:

Maximiliano Romero lijkt klaar voor zijn officiële debuut in het eerste van PSV. De aanvaller, die in de voorbereiding al meedeed tegen Neuchâtel Xamax (1-1), speelde vrijdag mee namens Jong PSV tegen Jong AZ (4-3 zege) en kwam tweemaal tot scoren. Romero werd, met de strijd om de Johan Cruijff Schaal van zaterdag in het achterhoofd, na een uur gewisseld.

Romero tekende in de eerste helft voor twee doelpunten. Hij tikte de bal uit een rebound binnen en maakte zo de 1-1; in de slotfase van de eerste helft maakte de Argentijn er 3-2 van. Na zijn wissel in de tweede helft zou het uiteindelijk 4-3 worden. Behalve Romero scoorden Albert Gudmundsson en Cody Gakpo voor PSV. Namens AZ kwamen Kai Koreniuk (twee keer) en Justin de Haas tot scoren.

Op De Herdgang maakte Jong PSV-trainer Dennis Haar gebruik van vijf spelers van het eerste elftal: naast Romero waren dat Albert Gudmundsson, Ramon Pascal Lundqvist, Cody Gakpo en aanvoerder Armando Obispo. Laatstgenoemde viel na tien minuten echter geblesseerd uit. Ondertussen lijkt Romero klaar voor een invalbeurt tegen Feyenoord; de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal begint zaterdag om 18.00 uur.

Romero zou eigenlijk pas deze zomer naar PSV verhuizen. De Eredivisie-club slaagde er echter in om hem in januari al te huren van Vélez Sarsfield om hem vervolgens na het afgelopen seizoen voor ruim tien miljoen euro definitief over te laten komen. Zo zou hij in een half jaar tijd al kunnen wennen bij zijn nieuwe club. Door een bovenbeenblessure is dat echter nog niet helemaal gelukt.

Wint PSV de strijd om de Johan Cruijff Schaal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk eens aan, goed bezig! Mooi dat ie zijn goaltjes meepakt.

3 augustus 2018 om 15:27

Deze man gaan we nog veel moois aan beleven. Wat een beest! Hij zal het komende seizoen rustig gebracht kunnen worden. Het schijnt de nieuwe John Rep te zijn, zijn stijl is mooi.

3 augustus 2018 om 15:41

En dan captain L de Jong naar de bank? Of andere speelwijze....

De JC schaal kan men zien als barometer van hoe ver het team is, het gaat dus niet om de prijs zelf. In vergelijking met vriendschappelijke toernooien wordt morgen gespeeld met de sterkste elf, een mooie kans voor Romero om zichzelf te bewijzen. Luuk zal wel starten, maar ik zal vervolgens Romero erin doen vroeg in de tweede helft.

3 augustus 2018 om 15:12

Ach, dit is de snelste weg om een prijs te pakken.
De winnaar zal altijd roepen; 'het is fijn om zo vroeg in het seizoen al één prijs te pakken'
Verliezer zal zeggen; 'het is maar een veredeld oefenpotje..'

3 augustus 2018 om 15:13

Eens, maar ik denk echter dat vbommel hem pas in de 83e minuut brengt

3 augustus 2018 om 15:20

Veel langer lijkt mij ook niet verstandig. Op de weg terug van een slepende blessure en vandaag 60 minuten gespeeld.

Die goal van Gakpo was nog het mooist, die neemt een bal met de hal aan en doet vervolgens een omhaal.

De tijd dat 'miljoenenaankoop' nog enigszins betekenisvol was, was in de tijd dat ene Gullit aan AC Milan werd verkocht voor het duizelingwekkende bedrag van 16,5 miljoen gulden of daarvoor Maradonna voor 12 miljoen guldens. Nu krijg je voor dat bedrag een Braziliaans jeugdspelertje dat 10 wedstrijden heeft gespeeld in de A1 van Sao Paulo.

3 augustus 2018 om 15:27

Voetbal is veranderd, commerciëler geworden waardoor er simpelweg meer geld in het laatje komt. Oliegarchen en sjeiks kopen clubs en proberen er winst mee te behalen(een mooi voorbeeld is zakenman Giampaolo Porzo) hij had clubs als Watford en Granada. Hij beschouwde de clubs als tussenweg vooor de talenten van Uninese en zo behaalde hij goede resultaten op financieel gebied.

3 augustus 2018 om 15:40

No shit sherlock... Ik snap waar het geld vandaan komt, ik zeg alleen dat miljoenenaankoop in het huidige voetbal amper nog enig betekenis meer heeft.

3 augustus 2018 om 15:55

Dan heb je het ook zeer scherp opgemerkt. Wat ik zei is de oorzaak van de hoge transfersommen. Ik ben echter benieuwd waar het plafond is, die is er zeer zeker. De vraag is alleen waar die ligt.

3 augustus 2018 om 16:27

Tja, vroeger hadden de grootte clubs de CL miljoenen echt nodig als inkomsten en nu is het een leuke fooi. Meer mensen vinden voetbal leuk en dus gaan de bedragen (en het niveau) omhoog. Geniet gewoon van het voetbal en erger je niet zo aan die bedragen zou ik zeggen.

3 augustus 2018 om 16:34

Ik zou er van kunnen genieten als het voetbal spannender zou maken of verbeteren. Maar dat gebeurd niet, dus erger ik mij er aan.

3 augustus 2018 om 16:46

Ten opzichte van de tijd van Gullit en Maradona is het voetbal zeker verbetert. Teams zijn nu tactisch beter en hebben meer loopvermogen over het algemeen. Ook is het voetbal aan het globaliseren. Zo is de (sub)top nu veel breder dan in die tijd. Of dat het ook leuker en spannender maakt dat is subjectief maar beter is het dus wel. Al kun je de term beter natuurlijk ook subjectief gebruiken.

Kom op Romero, de tijd is gekomen!

Zeer benieuwd naar deze jongen! Hoop op speeltijd, maar dat zal niet veel worden als hij een uur heeft gespeeld.

Hij lijkt klaar om samen met Luuk de Jong de spits van PSV te gaan worden. Eén diepere spits (= Luuk) en één spits eromheen (= Romero), ideaal voor het spel van Psv.....

Eindelijk lijkt het ergens op bij Romero. Hij heeft er lang over gedaan om fit te worden maar dit gaat de goeie kant op zo. Dit seizoen 100% fit worden in de Jupiler League en een bijdragen leveren bij het eerste en op termijn de Jong vervangen zou ik zeggen. Heb trouwens nog een top voor de voetballiefhebber. Op de instragram pagina staat het doelpunt van Cody Gakpo, was echt een mooie omhaal. Zeker het terugkijken waard.

Hoelang zal het duren voordat Romero, de Jong de basis uit drijft? Hij is natuurlijk de aanvoerder en ondanks zijn mindere jaar staat hij altijd garant voor goals. Romero is echt een serieus talent, en is nagenoeg tweebenig.

3 augustus 2018 om 21:41

Staat nog tot 2021 onder contract. Als Romero fit blijft zou het een natuurlijk proces kunnen zijn dat zich dit seizoen voltrekt. Er is dan nog tijd over om De Jong te verkopen. Het zou ook pas volgend seizoen kunnen gebeuren, gezien de aanloop van Romero niet heel soepel verliep. Hij moet wel heel erg veel indruk maken (en scoren) om Luuk al snel uit de basis de verdrijven. Ik zie het wel gebeuren dat Van Bommel ook een beetje gaat rouleren met de twee. Het zijn twee compleet verschillende spelers, dus wat dat betreft kun je dat ook tactisch uitbuiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren