Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenaankoop PSV aast op speeltijd: 'Mijn collega's laten zich zien'

Laatste update:

PSV won zaterdagavond eenvoudig met 4-0 van VVV-Venlo, waardoor de ploeg van Mark van Bommel fier aan kop gaat in de Eredivisie met 24 punten uit acht wedstrijden. Pablo Rosario is een van de verrassingen dit seizoen bij de Eindhovenaren. De 21-jarige middenvelder is door bondscoach Ronald Koeman zelfs opgeroepen voor het Nederlands elftal.

“Ik ga er met een leeg hoofd heen. Genieten ga ik zeker, maar ik wil mezelf natuurlijk ook gewoon op een goede manier laten zien”, wordt de jongeling geciteerd door het Eindhovens Dagblad. Rosario predikt kalmte onder alle loftuitingen. “Ik ben nog geen international, hè. Natuurlijk hoop ik erop, maar dat geldt natuurlijk voor iedereen."

Waar Rosario veel speeltijd krijgt, zit Érick Gutiérrez vaak op de bank. De Mexicaans international werd afgelopen zomer voor miljoenen euro’s naar Nederland gehaald, maar vooralsnog speelt de middenvelder een bijrol onder Van Bommel. “Ik heb begrip voor mijn huidige rol bij PSV. Het gaat goed en ook op het middenveld laten mijn collega's zich zien.”

“Ik blijf zelf hard werken en als ik de kans krijg, probeer ik die te pakken”, aldus Gutiérrez, die bij de wedstrijd tegen VVV op het scoreformulier belandde. “Voor mijn goal had ik twee keuzes. Of ik kon de bal afleggen op Chucky (Hirving Lozano, red.), of ik kon zelf schieten. Eerst dacht ik eraan om niet zelf te schieten, maar ik ben blij dat ik dat toch gedaan heb."

Verwacht jij dat Érick Gutiérrez dit seizoen uit zal groeien tot een vaste basisspeler bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk om deze Guti vooralsnog als wissel te hebben maar ik verwacht wel dat hij zich de basis in gaat spelen. Wie er uit gaat is niet te voorspellen. Hendrix is al jaren basispeler en eigenlijk niet te missen. Rosario is geweldig aan het seizoen begonnen en Pereiro staat na 8 wedstrijden gewoon weer op 5 goals 3 assists...

7 oktober 2018 om 12:48

Ja en in de cl staat Pereiro wss na 6 wedstrijden op 0 doelpunten en 0 assists. Tenzij er een penalty komt. Leuke speler voor de Eredivisie, maar niet goed genoeg om als 10 in de CL wat aan het spel toe te voegen. Zie daarom liever Guti die heeft tenminste nog niet afgedaan op dat niveau.

7 oktober 2018 om 13:04

Goed argument Pieterpost. Ik meld mij bij deze ook aan als beschikbaar. Ik ben nog foutloos in de champions league.

Volgens mij is Guti helemaal geen 10 en is het een ander type speler dan Pereiro. Je zal in een ander systeem voetballen en ik weet niet of dat de wens is van Van Bommel

7 oktober 2018 om 13:25

Geen echte tien als Pereiro miss, maar heeft wel diepgang, een goede pass en vooralsnog ook scorend vermogen. En zeker tegen Tottenham dat een (fysiek) sterk middenveld heeft heb je meer nodig dan een mogelijke bevlieging van Pereiro.

7 oktober 2018 om 13:40

Ik snap wat je bedoeld. De Eredivisie is een competitie waarvan het niveau niet kan vergelijken met de CL. Zelfs de EL is tegenwoordig sterker. Leuk in Nederland en buiten Nederland tegen Inter zie je dat je meer snelheid en sneller moet denken. Het woordje snel komt niet voor in de Eredivisie. Wandelvierdaagse.

7 oktober 2018 om 13:54

Ja precies! Tegen Inter kwam Pereiro ook een paar keer een mannetje voorbij en dan duurt het allemaal weer veel te lang en lijdt hij balverlies. Dat kan gewoon niet op dat niveau. Ook vond ik hem slecht in zijn passing.

7 oktober 2018 om 13:02

ach, PSV speelt dit seizoen minimaal 40 wedstrijden. Dit doe je niet met 3 middenvelders voor 3 posities. Guti krijgt nog voldoende minuten.
Een Rosario moet je daarnaast ook een beetje tegen zichzelf beschermen. Je kan niet verwachten dat hij alles speelt

Moet niet te lang gaan duren voor Gutierrez anders kan het net zo gaan als met Romero. Erg zonde dat er veel geld voor zo'n speler wordt neergelegd maar dat die dan amper aan spelen toekomt. Toch maar liefst 17,5 miljoen voor deze spelers neergelegd!

7 oktober 2018 om 12:47

Onzin natuurlijk. Het seizoen is pas net begonnen en PSV doet nog in 3 competities mee.
Gutierrez zal nog genoeg aan spelen toe komen.
En of hij zich nu in de basis knokt of er in komt wanneer iemand vertrekt in een transferwindow is nog niet relevant.
Ja hij is voor miljoenen gekocht, maar nergens is bepaald dat hij meteen van waarde moet zijn als basisspeler, dat is weer echt iets van de media.
Gutierrez houdt zijn waarde wel, laat hem maar gewoon eerst wennen aan ons kikkerlandje en aan een nieuwe omgeving.
Lijkt me juist goed dat er niet meteen druk op hem staat en dat het team al lekker draait.

7 oktober 2018 om 12:54

Het zal nog erg lang duren voordat hij Rosario of Hendrix uit de basis speelt. En misschien raakt hij ook wel op de training geblesseerd en duurt het herstel langer dan verwacht...
En duurt het steeds langer en langer voordat hij in beeld komt voor een basisplek.

7 oktober 2018 om 13:03

Wat heeft dat er mee te maken? Als basisspeler kun je niet geblesseerd raken ofzo? De besten spelen en met 24 uit 8 is er geen reden tot wisselen.

7 oktober 2018 om 13:04

Wat is dit voor onzin, het kan nu ook zijn dat Rosario of Hendrix geblesseerd raakt en dan heeft die een basis plaats. Sowieso de vergelijking met Romero is scheef. Die jongen kwam binnen en vanaf het eerste moment geblesseerd . En Guti komt binnen met een goal en een assist, en in zn 2e wedstrijd ook een goal. Bovendien topfit..

7 oktober 2018 om 13:08

Dit argument kun je letterlijk voor iedere speler ter wereld maken niet alleen voor Guti. Als je je tactiek op "dit zou kunnen gebeuren" momentjes" baseerd ben je naar mijn mening ook nier verstandig bezig.

7 oktober 2018 om 13:26

Maar het is wel erg aannemelijk dat hij Rosario of Hendrix er nog lang niet uit gaat spelen. Best wel dure bankzitter dus.

7 oktober 2018 om 13:48

Tja misschien misschien misschien. Misschien wordt hij wel ernstig ziek, misschien wordt hij door het onweer getroffen terwijl hij op de bank zit, misschien wordt de aarde aangevallen door ruimtewezens en moet Guti op pluto gaan spelen. Wat een onzin.

7 oktober 2018 om 13:51

Neem Neres als voorbeeld, die bankte ook een half seizoen voordat hij in de basis terecht kwam. En met Neres is ook alles goedgekomen. Overigens snap ik van Bommel volledig: "never change a winning team"

7 oktober 2018 om 14:01

"never change a winning team" We hebben van de week toch verloren of heb ik een andere wedstrijd gezien? En om daar alleen de scheids van de schuld te geven is veel te makkelijk. Inter speelde gewoon beter (En v Bommel had eerder moeten ingrijpen). Of vind jij het prima dat we straks lachwekkend op 6 wedstrijden 0 punten eindigen in de CL groep. Ik niet in ieder geval. We hebben gewoon een goede selectie waar gewoon meer mee te halen valt in Europa.

7 oktober 2018 om 14:57

Wat een dooddoener, dat 'never change a winning team'. Dat is echt de huisspreuk van conservatisme. Innoveren om het beter te maken lijkt me een stuk beter. Begin gewoon een keer met Guti in de basis ipv Pereiro, veel slechter wordt het daar echt niet van en wss beter.

7 oktober 2018 om 15:15

@derozepanter

onzin van de media? als je zo veel geld uitgeeft aan een speler verwacht je natuurlijk wel dat hij heel snel in de basis komt

8 oktober 2018 om 01:53

Niet heel erg onwaarschijnlijk dat het 0 uit 6 wordt... psv heeft ook gewoon enorm zwaar geloot! Al denk ik dat tottenham liever geen europa league speelt en zich liever op de competitie richt dus er zijn wel kansen voor psv om te overwinteren.. laten we het hopen

7 oktober 2018 om 13:03

Omdat een club zoveel geld neer legt wil dat niet zeggen dat een speler automatisch moet spelen toch? Als de spelers die nu spelen het goed doen en het elftal staat en blijft winnen dan zal hij gewoon geduldig moeten zijn.

Vind het wel jammer dat Mark van Bommel niet veel rouleert. Had graag Gutierez een keer een hele wedstrijd gezien. De beker tel ik niet mee omdat het veld en de tegenstander niet goed waren. Ook Malen zou ik graag 90 minuten zien. Natuurlijk is het ook goed om een vast team te hebben, maar ik wil ook andere jongens 90 minuten zien. Vond Behich gisteren trouwens wel leuk invallen. Lekker energiek, ook al waren het maar 10 minuten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren