Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenaankoop Marcos Senesi belooft: ‘Dat wil ik naar Feyenoord brengen'

Laatste update:

Marcos Senesi verbond zich maandag aan Feyenoord. De 22-jarige verdediger, afkomstig van het Argentijnse San Lorenzo, kwam zonder problemen door de medische keuring en tekende daarna een contract tot medio 2023 in De Kuip. Naar verluidt is met de transfer van Senesi naar Feyenoord een bedrag van circa zeven miljoen euro gemoeid.

Senesi vertrekt dinsdag alweer uit Rotterdam in verband met interlandverplichtingen met Argentinië Onder-23. “Ik ben een Argentijn, een land van artiesten, van voetballers als Diego Armando Maradona en Lionel Messi”, omschrijft de verdediger zichzelf in het Algemeen Dagblad. “Maar ook van harde tackles, van vechten tot het laatste fluitsignaal en nooit opgeven. Dat wil ik naar Feyenoord brengen.”


“Ik weet dat de aanhang van Feyenoord niet alleen van goed voetbal houdt, maar ook van spelers die hard werken. Geen woorden, maar daden. Julio Ricardo Cruz speelde hier”, wijst Senesi naar zijn landgenoot, die aan het eind van de jaren negentig in De Kuip actief was. “Een grote voetballer. Ik hoop dat ik in zijn voetsporen kan treden. En ik kan niet wachten tot ik voor Feyenoord speel.”

Feyenoord presenteerde met Senesi de achtste zomeraanwinst. In een eerder stadium werden Leroy Fer, Luciano Narsingh, Nick Marsman, George Johnston, Liam Kelly, Rick Karsdorp (huur) en Edgar Ié (huur) aan de selectie van trainer Jaap Stam toegevoegd. Naar verwachting maakt hij na de interlandperiode zijn debuut voor de Rotterdammers. Op zondag 15 september hervat Feyenoord de competitie met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie fluistert nou dat harde werken elke keer in? We weten allemaal dat we hardstikke blij waren met het voetbal onder Rutte. Ook wij willen gewoon goed voetbal zien. Geen Immertjes meer aub.

3 september 2019 om 07:19

“Ik weet dat de aanhang niet alleen van goed voetbal houdt” het is beiden... en van goed voetbal houden, maar ook van hard werken.

3 september 2019 om 08:16

Goed voetbal betekent ook dat er hard gewerkt zal moeten worden. Succes komt niet zomaar aanwaaien. Geen mooier voetbal dan met strijd en passie.

3 september 2019 om 10:18

Maar met het harde werken bij Feyenoord wordt vaak in het veld bedoeld en dat wij daar van houden is echt een misvatting.

En bij echt mooi voetbal doet de bal het werk.

3 september 2019 om 10:39

@fr_jc

strijd en passie vind ik mooi om te zien maar voor mij zijn het toch echt de technische spelers met een passeeractie voor wie ik naar het voetbal kijk. die maken het voetbal aantrekkelijk voor mij. bij Feyenoord zijn dat bv Berghuis en Kokcu

3 september 2019 om 10:41

Dat klopt, van 'buitenaf' word dit vaak aangehaald maar daarbij is dat ook net zovaak waar. We hebben nou eenmaal niet jaarlijks een elftal die de bal rond kan laten gaan. Op die noot verder te gaan zal ook met mooi voetbal, passie en strijd en tomeloze inzet op het veld moeten worden getoond. Als voorbeeld draag ik Ajax in de CL aan vorig seizoen. Bal snel rond laten gaan maar met veel passie en strijdlust.

3 september 2019 om 10:46

@Japie

Zeker waar en geheel eens. Zoals ik net naar Kuipman al schreef kan het één niet zonder het ander. Ook mooi en technisch voetbal wat op de mat gelegd word is voor mij persoonlijk passie, passie voor de actie en techniek. Veel mensen begrijpen mij misschien verkeerd door hoe ik het verwoord. Passie voor het spel en strijd al om nooit op te geven en tot het gaatje te gaan.

3 september 2019 om 07:22

@De rede
Als hard werken ook betekent er als verdediger wat steviger ingaan ben ik helemaal voor want van der Heijden en Botteghin zijn niet echt killers in de verdediging.

3 september 2019 om 09:06

Ik heb een verdediger bij Arsenal die je kan laten zien dat steviger in duels gaan niet gelijk staat aan goed verdedigen.

3 september 2019 om 21:03

Zal best maar ik heb liever iemand die stevig verdedigd dan iemand die slap de duels in gaat maar ieder zijn voorkeur natuurlijk.

3 september 2019 om 11:10

Immers was anders gewoon basisspeler onder Rutten.

Lijkt erop, dat Feyenoord nu tenminste de verdediging op orde heeft, als Senesi zo goed is als men beweert. Is het niet een oude wijsheid in het voetbal, dat eerst de verdediging moet staan, voordat je wat anders wilt ondernemen?

3 september 2019 om 07:59

Die oude wijsheid die klopt. Maar een andere wijsheid zegt ook dat je altijd een goal meer moet maken dan de tegenstander. We missen dan ook een spits, jammer dat er niemand is aangetrokken. We gaan het nu met deze groep doen. Jorgensen zal zoals geruchten gaan binnenkort terugkeren. Tot die tijd zal Bannis minuten krijgen en zal Steven, Sinisterra en andere die taak op zich moeten nemen. We hebben een leuk elftal staan momenteel. We zullen zien waar we gaan eindigen.

3 september 2019 om 08:15

Je zag zondag in elk geval dat als je het achterin (redelijk) op orde hebt, je voor een overwinning vaak maar 1x hoeft te scoren. Met Senesi erbij hebben we een prima defensie staan, die ook eindelijk weer eens in staat moet zijn om ook bij de omschakeling van de tegenstander niet zwaar in de problemen te komen. Als we dit jaar weer met Botteghin en Van der Heijden / Van Beek hadden moeten spelen, zoals in de voorbereiding, dan zag ik het somber in dit seizoen.

Jorgensen schijnt inderdaad weer bij de selectie te zitten tegen ADO over 2 weken, die is toch wel heel erg welkom. Hopelijk blijft hij nu, net als in zijn eerste seizoen, weer eens een jaartje fit. Hij is een fantastische allround spits voor ons. Ik vind dat we Troost toch wel complimenten mogen geven voor deze window, er staat een heel behoorlijke ploeg zo.

3 september 2019 om 08:28

Inderdaad, ere wie ere toekomt en dat is Sjaak Troost! Daarbij moet ook vermeld worden dat hij geweldige hulp heeft gehad van Rob Jansen, Stam en World Sports Counsel (o.a van Ginkel).

Geheel eens, zoals reeds vermeld begint voetbal van achteruit. Dat hebben we goed op orde. Haps, Rick, Ié en Senesi met ervoor Tapia en Fer. Over de anderen ga ik het niet meer hebben, dank voor het mooie jaar wat mede door hen ons is gebracht.

We kunnen alleen maar 'hopen' dat Nicolai fit en heel blijft de rest van het seizoen want zijn kwaliteiten in spel en goals zijn nodig.

Ps vergeet van Bodegom niet die een andere koers wil gaan varen.

Ik ben heel benieuwd hoe Feyenoord het gaat doen dit jaar. Het lijkt er op alsof ze toch wel een sterke selectie hebben met Fer die het goed doet, Le en deze jongen en Jorgensen die nog terug moet komen.
Nationaal mogen ze best 2e worden van me en internationaal mogen ze het harstikke goed doen!

3 september 2019 om 08:08

Jij mag best weten dat hij Ié heet en geen L in zn naam heeft

We hebben inmiddels een redelijk sterk team staan. Maar ik ken niemand die het over kampioen worden heeft. Dus je kan met een gerust hart slapen vanavond. Eerst moet er een team gesmeed en gekneed gaan worden, vergt ook 'meestal' wat tijd.

3 september 2019 om 09:12

Haha excuus! Thanks, ik ben blij dat Feyenoord al 4 puntjes achter staat op Ajax hoor. Ik zei 2 weken geleden dat ik gekke dingen verwachtte, op dit moment neig ik inderdaad wel weer meer naar Ajax 'gewoon' kampioen (obv vorig jaar en dat het nu wel weer draait)

3 september 2019 om 09:27

Geen probleem kerel.

Ajax is de gedoodverfde kandidaat om de titel ook dit jaar te halen, alles minder zal niet geaccepteerd worden, wat niet zo vreemd is om te begrijpen met zo'n selectie. Of het al allemaal 'draait', dat vind ik dan nog niet maar zijn wel onderweg naar.... Maar er is zoveel kwaliteit dat als het eenmaal gaat lopen dat er weinig meer te stoppen aan zal worden (ed). De CL zal naar alle waarschijnlijkheid andere koek gaan worden dit jaar, teams zullen er anders tegenaan gaan staan gezien vorig seizoen. Gezegd hebbende dat ik jullie succes wens in de CL.

Goede aanwinsten deze zomer met Fer, deze Seesi (obv de verhalen zover) en Karsdorp. Jammer dat ze geen spits hebben kunnen halen. Ze missen toch wel een tweede man, al is het maar voor de concurrentie en het ontlasten van Jorgensen.

Ik had het 2 maanden geleden nog niet eens durven dromen. Maar eindelijk staat er een hele goede verdediging! Als deze Senesi zo goed is als wordt geschreven natuurlijk. Nu nog hopen dat Jorgensen snel fit word. Ik hoop iig dit seizoen op eventueel een beker, doorkomen in de EL en een stuk dichterbij plek 2 ( of wellicht plek 2, je weet het nooit ). Dan heb je gewoon een topseizoen gedraaid.

Troost heeft het in ieder geval beter gedaan dan van Geel de afgelopen 3 jaar.. Fer, karsdorp, Ie en Senesi zijn echt hele goede aankopen. Tevens het contract van onze sterspeler verlengt.. Ik ben tevreden!

3 september 2019 om 09:33

Ik niet. We gaan het seizoen in met voor de spitspositie een speler die of mentaal of daadwerkelijk geblesseerd is en twee jeugdspelers van 17 jaar oud. Verdedigiing is nu op orde maar wat heb je er aan als je nooit scoort.

"Maar ook van harde tackles, van vechten tot het laatste fluitsignaal en nooit opgeven. Dat wil ik naar Feyenoord brengen."

"k weet dat de aanhang van Feyenoord niet alleen van goed voetbal houdt, maar ook van spelers die hard werken"

Ik heb liever dat je gewoon goed kan verdedigen. Ik snap dat fans op een gegeven moment geïndoctrineerd zijn met het hele idee dat "strijd en passie" het enige is wat er toe doet, maar ik zie liever gewoon kwaliteit.

3 september 2019 om 09:32

"ik heb liever dat je gewoon goed kan verdedigen. Ik snap dat fans op een gegeven moment geïndoctrineerd zijn met het hele idee dat "strijd en passie" het enige is wat er toe doet, maar ik zie liever gewoon kwaliteit."

Zonder passie en strijd kan je geen goed voetbal bewerkstelligen. Mentaal begint het op dat gebied. Heb je dat niet dan krijg je van die zout sappige wedstrijden waarin 90 minuten een eeuwigheid lijken te duren.

Senesi kan goed verdedigen, daarover hoef je niet in te zitten en zal hij laten zien zodra hij op het veld staat.

3 september 2019 om 10:41

"Zonder passie en strijd kan je geen goed voetbal bewerkstelligen."

Onzin. Veel van de beste voetballende teams van vandaag de dag en in de geschiedenis zijn teams die niet per definitie zouden worden omschreven met termen zoals passievol en strijdlustig. Goed voetbal is een gevolg van kwaliteit, voorbereiding, discipline en concentratie. "Passie en strijd" zijn vage termen die ook nog vaak op optische wijze worden bepaald. Als je hard erin komt en als een kip zonder kop rent, dan ben je gepassioneerd en strijdlustig. Maar je verspilt ook je energie en je staat altijd op de verkeerde plek, wat leidt tot slechtere resultaten. Als je telkens op de goede plek staat, heel gedisciplineerd en effectief speelt, maar laconiek oogt, dan ben je een watje. Zo werd er gekeken naar bv. een De Vrij bij Feyenoord.

Zelfs een ploeg als Liverpool staat niet waar het nu staat door strijd en passie. Het staat waar het nu staat door een goed scoutingssysteem, sterk positiespel, kracht, uithoudingsvermogen en het gedisciplineerd uitvoeren van de opgelegde taken door haar spelers.
Dus als ik men hoor praten over passie en strijd, dan ga ik ervan uit dat ze kijken naar de verkeerde dingen om te bepalen wat goed is en wat niet. Spelers die slecht spelen, worden dan goed gevonden, want "inzet" en vice versa. Als het team niet draait, denkt men dat het allemaal opgelost kan worden door een schop onder de kont.

Dus in het geval van Senesi, het kan me helemaal niks schelen hoe veel "passie en strijd" hij erin gooit, dat is op z'n best bijzaak. Hij kan de meest passieve, koelbloedige, stoïcijnse verdediger aller tijden zijn, zolang hij maar kan verdedigen. Iets wat niet afhankelijk is van hoeveel strijd of passie hij nou erin legt.

3 september 2019 om 11:24

(Ik wou dat ik zo kon schijven, maar helaas, dat gezegd hebbende.)

Natuurlijk is het zo dat goed voetbal een gevolg is van kwaliteit, voorbereiding, discipline en concentratie. Nergens zeg ik dan ook dat er zomaar alleen maar op strijd en passie gevoetbald moet worden, dat is er echter wel nodig om tot goed voetbal te komen, veel discipline tonen om tot beter voetbal te komen, repeterende trainingsarbeid, het smeden van een team. Een team wat kwalitatief minder kan zijn dan de opponent zal dan ook meer 'strijd' moeten leveren om tot een beter resultaat te komen.

Je haalt Liverpool aan, een geweldig team wat gekneed is door Klopp. Ik haal een wedstrijd aan LFC - Barca, Buiten dat ze geweldig gedisciplineerd hebben gespeeld, Barca hebben bestudeerd en er eindeloos op hebben getraind komt er toch ook echt passie en strijd bij kijken, 'het mentale gedeelte', want denk je nou echt dat als ze dit niet hadden geleverd dat ze door waren gegaan en een 4-0 in de boeken hadden geschreven? (precies dat is wat ik onder strijd en passie versta.) Ik schreef al eerder naar Japie dat mijn woorden verkeerd op werden gevangen, zo ook door jou. Niet erg, want zo'n goeie schrijver ben ik nou eenmaal niet en een mis opvatting is dan ook zomaar gemaakt.

Spelers die enkel strijd leveren heeft geen enkel team dan ook niets aan, het is een mix van dingen die voor mij strijd en passie bewerkstelligen. Dom strijden staat daar in het geheel los van.net zoiets als tomeloze inzet zo'n dooddoener is want iedere speler word geacht wekelijks 100% te geven.

heeft Derksen toch zijn gelijk gekregen . als Feyenoord nog ff een CM toppertje had gehaald, dan zouden sws in op 4 eindigen., gegarandeerd.. nu is het (flink) aanpoten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren