Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenen uit Qatar lijken aanvoerder van Atlético Madrid te verleiden

Laatste update:

Gabriel Fernández, beter bekend als Gabi, verlaat mogelijk de gelederen van Atlético Madrid, zo verzekeren Spaanse media donderdag. De middenvelder annex aanvoerder van de Madrileense topclub zou een bijzonder aantrekkelijk voorstel van Al-Sadd, de werkgever van landgenoot Xavi, op zak hebben en overwegen om daarop in te gaan.

Gabi, die komende maand 35 jaar wordt, is onder de indruk van het voorstel van de club uit Qatar. De middenvelder beschikt over een nieuw eenjarig contract met Atlético, op basis van het aantal gespeelde duels in de voorbije voetbaljaargang. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van los Colchoneros en heeft sinds zijn debuut in januari 2004 inmiddels 413 officiële duels achter zijn naam staan.

Gabi werd in 2004/05 uitgeleend aan streekgenoot Getafe en kwam tussendoor ook nog vier seizoenen uit voor Real Zaragoza. In 2011/12 keerde de middenvelder terug in het toenmalige Vicente Calderón. Sindsdien won Gabi zes prijzen onder leiding van Diego Simeone: een landstitel, een Copa del Rey, tweemaal de Europa League, een Europese Super Cup en een Spaanse Super Cup.

Spaanse media gaan ervan uit dat Gabi inderdaad in zal gaan op de interesse uit Qatar en de tweede speler na Fernando Torres wordt die Atlético verlaat. De club zal in dat geval op zoek moeten naar een nieuwe middenvelder, al werd Rodrigo Hernández al van Villarreal overgenomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

35, mooie leeftijd om nog te gaan cashen toch? wat valt hier nog aan toe te voegen..

28 juni 2018 om 09:50

Dat een voebalzone-reactie onderbouwingen moet bevatten dat moet je er aan toevoegen.

On: Gabi moet Atletico Madrid niet verlaten, hij moet stoppen als legende en gelijk in het team van Simeone aansluiten, de beste man om Simeone als coach ooit te vervangen. Die hadden zowat de zelfde speelstijl op het veld, hebben de zelfde passie. De perfecte vervanger voor El Cholo in de toekomst.

Lijkt me de grootste onzin? Gabi kennende gaat hij gewoon door bij Atletico. Gaf zelf in een interview al aan dat hij doorgaat tot hij met de CL-cup in handen staat. Komend seizoen kunnen ze de finale halen in eigen stadion. Denk juist dat hij blijft om nog een keer te proberen. Atletico heeft goed ingekocht met Lemar en een nieuwe middenvelder van Villareal. Ook hebben ze Costa en Vitolo gehaald en Griezmann blijft ook nog eens. Dit Atletico is zeker 1 van de favorieten voor de CL. Zie opstelling:

Oblak
Juanfran
Gimenez
Godin
Felipe Luis
Saul
Gabi
Koke
Lemar
Costa
Griezmann
28 juni 2018 om 10:25

Ben het met je eens dat de kans vrij groot is dat Gabi wil doorgaan tot aan de CL Finale in het eigen Wanda Metropolitana komend seizoen. Als het aanbod uit de zandbak echter te verleidelijk is, dan is het in ieder geval goed nieuws dat zijn beoogde opvolger Rodri al aangetrokken is. Samen met Thomas Partey moet hij bij een eventueel vertrek, het gat van Gabi best kunnen opvangen.

Betreffende je opstelling: Saul speelt eigenlijk altijd centraal, en Koke aan de zijkant onder Simeone. En zolang Vrsaljko nog niet vetrokken is, denk ik dat ook wel de eerste rechtsback zou kunnen zijn, Verder een hele verdienstelijke opstelling, al hoop ik wel dat er nog een extra, jonge, versterking voor op de backposities bijkomt.

Aupa Atleti!

Hoewel het best aantrekkelijk zal zijn om nog even een jaar (of twee) geld te vangen tijdens het wandelen in de zandbak zou ik dit nooit doen. Hij zit goed bij Atletico en kan daar mogelijk ook na zijn actieve voetbalcarrière verder.

28 juni 2018 om 12:55

hij dan daar toch ook verder als hij terug komt uit Qatar?

29 juni 2018 om 07:22

Dat is natuurlijk maar de vraag. Als hij nu voor het geld naar de zandbak gaat weet ik niet of ze hem weer met open armen zullen ontvangen na dat dienstverband..

Die gaat wel zie dit niet als onzin xavi is ook gegaan terwijl iedereen dacht die blijft voor altijd bij barca! Leuk voor hem naar all-sadd samen met xavi denk wel dat die het gaat doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren