Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan-superster zorgt voor verbazing met Nederlandse muzieksmaak: ‘It’s a vibe’

Laatste update:

AC Milan-sterspeler Rafael Leão heeft twee Ziggo Sport-presentatoren verrast met zijn muzieksmaak. In een speciale aflevering van Kick 't Met On Tour onthulde de 24-jarige Portugese aanvaller aan hosts Jefferson Osei en Armin Shah dat hij graag luistert naar Broederliefde, Frenna en Jonna Fraser. Daarnaast noemt hij teamgenoot Tijjani Reijnders als de beste dj in de kleedkamer van i Rossoneri, na zichzelf.

“Door de jaren heen heb ik meerdere teamgenoten uit Nederland gehad”, vertelt Leão aan de aandachtig luisterende presentatoren. “Ik luister regelmatig naar muziek uit Nederland. Ik luister naar van alles en ben altijd op zoek naar nieuwe muziek.”

Wanneer Shah hem vraagt naar de Nederlandse artiesten die hij beluistert, komt Leão daadwerkelijk met drie namen op de proppen. “Ik luister naar Broederliefde en regelmatig naar Frenna. Ook luister ik naar Jonna Fraser.” De door Leão genoemde namen behoren al jarenlang tot de meest gestreamde artiesten van Nederland.

In de kleedkamer van Milan wordt voornamelijk techno gedraaid, maar Leão is net als Reijnders meer fan van een ander genre. “Voor mij is Tijjani de beste dj, na mij natuurlijk! It’s a vibe (het is een vibe, red.)!” Leão laat weten dat hij ook graag luistert naar de Nigeriaanse artiest Burna Boy.

Leão laat weten dat hij onlangs naar Nederland wilde komen voor een optreden van 21 Savage. “Ik wil komen omdat hij moet optreden. Ik ben aan het kijken of ik een kaartje kan kopen, misschien ga ik erheen.” Het is onbekend of Leão het concert van de Londense artiest vorige week heeft bezocht.

Javairô Dilrosun
De Portugese international heeft nog een opvallende connectie met Nederland, daar Feyenoorder Dilrosun en Leão elkaar volgen op Instagram. “We hebben tegen elkaar gespeeld in de jeugdelftallen van het nationale team. Daardoor ken ik hem en hebben we weleens contact gehad op Instagram.” Leão vraagt zich wel af waar Dilrosun momenteel speelt. “Bij Feyenoord? Ah oké, hij is een goede speler!”

Leão is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de absolute smaakmaker bij Milan. Volgens Transfermarkt is de vleugelspits momenteel liefst 90 miljoen euro waard. In Milaan ligt Leão nog vast tot medio 2028, waardoor hij de komende jaren teamgenoot zal zijn van Reijnders, met wie hij het goed kan vinden. De middenvelder van Oranje noemde Leão in een video-item onlangs de meest indrukwekkende speler bij zijn club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht hij komt met de engelbewaarder of Andre Hazes aanzetten dat had pas een stunt geweest 😋 leuk stukje ook leuk om te lezen hoe populair Reijnders al is en hoe goed hij het ook doet bij ac Milaan dacht in de zomer dat Milaan veel te veel betaalde voor hem maar hij past zich tot nu toe prima aan.

28 november 2023 om 18:24

Uiteindelijk is een miljoen of 20 ook helemaal niet zo veel voor een club als AC Milan. Die hebben een hele selectie vol jongens die voor dat soort bedragen zijn gekocht.

Kick 't Met is echt een super leuk concept van Ziggo Sport, ik denk voornamelijk bekend voor de jongeren onder ons. Dit is echt iets leuks en verfrissends, er schuiven altijd interessante voetballers en/of andere mensen uit de media wereld aan. Met alle standaard annalisten tegenwoordig, is dit echt een verademing om naar te kijken!

28 november 2023 om 15:41

Wilde dit precies ook zeggen. Dat Kick 't Met en dan met name die twee On Tour video's zijn heel erg tof. Precies wat de jongere generatie wil.

28 november 2023 om 17:44

Ik kende het niet, totdat ik vorige week ineens de aflevering met Emanuelson en Zuiverloon in mijn 'feed' op YouTube zag. Was inderdaad heel leuk om naar te kijken en heb sindsdien de aflevering met Wytse van der Goot en die andere analist (weet niet zijn naam niet meer) en een deel van met van der Vaart en Drenthe gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren