Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn team begeleidt mij als voetballer, maar ook als ‘brand’ en als persoon’

Laatste update:

Het komt niet zelden voor dat voetballers tijdens hun actieve carrière meer dan genoeg verdienen, maar na afloop van hun loopbaan toch aan lager wal raken. Nigel de Jong heeft tijdens zijn periodes bij Ajax, Hamburger SV, Manchester City en nu AC Milan kunnen sparen en laat zich bijstaan door mensen die in de gaten houden dat het met zijn financiële situatie niet de verkeerde kant op zou gaan.

/

De controlerende middenvelder, die zich momenteel met het Nederlands elftal voorbereidt op de EK-kwalificatieduels met Kazachstan en IJsland, weet dat er veel slechte voorbeelden zijn. “Ze blijven uitgeven wat ze gewend zijn terwijl er niks meer binnenkomt. En als het geld op is, weten ze niet wat ze moeten doen om het weer te verdienen”, vertelt De Jong aan Sp!ts.

De 76-voudig Oranje-international heeft hulp ingeschakeld, zodat ook ‘het merk’ Nigel de Jong beschermd is en hij zich over zijn financiën geen zorgen hoeft te maken. “Ik heb een klein team van vijf, zes man dat mij niet alleen begeleidt als voetballer, maar ook als ‘brand’ en als persoon. Atleten in het algemeen verdienen goud geld, zeker in deze tijd. Het mag nooit gebeuren dat je failliet gaat.”

Vind je dat Nigel de Jong dit goed heeft aangepakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, je moet er alles aan doen om niet zoals je vader te eindigen Nigel. Dat was een bijzonder droevig einde van zijn carrière.

8 oktober 2014 om 09:12

Oh vertel eens? Ik heb daar namelijk nooit iets van meegekregen.

8 oktober 2014 om 09:22

Hij werd door een bankmedewerker herkent toen hij zich als zijn ploeggenoot Emerson uitgaf met zijn gestolen bankpas en de pincode niet meer wist. Hij was op dat moment de aanvoerder van MVV maar kampte waarschijnlijk met gokschulden en werd op staande voet ontslagen voor de diefstal op een teamgenoot.

8 oktober 2014 om 10:04

wow dat is idd droevig! bedankt voor de uitleg!

Het stomste wat voetballers vaak gebeurd, is dat ze een dure vrouw trouwen of opeens denken dat ze zakenman zijn.... In beide gevallen gaat het geld er dan opeens met factor 100 uit....

8 oktober 2014 om 09:06

Haha een dure vrouw?

8 oktober 2014 om 09:26

Gewoon lekker een goedkoop grietje scoren en de centen in je zak houden!

Ik raad je wel aan om zelf ook een vinger in de pap te hebben Nigel en je in je eigen geldzaken te verdiepen.. Te vaak zie je ook bij mensen met veel geld dat ze het uitbesteden en vervolgens bedonderd worden door de mensen aan wie ze het uitbesteed hebben...

Goed bezig Nigel.
Daar hadden spelers als Glenn Helder en Marciano Vink een voorbeeld aan kunnen nemen.

8 oktober 2014 om 14:12

Op zich wel, alleen kost dat 'team' ook een paar centjes. En laten we wel duidelijk houden dat Helder en Vink bij lange na niet het geld verdiend hebben wat Nigel bij elkaar gespeeld heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren