Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn grote doel is om met FC Volendam in de Eredivisie te belanden’

Laatste update:

Nick Doodeman blijft langer bij FC Volendam. De club uit de Keuken Kampioen Divisie maakt bekend dat het aflopende contract van de rechtsbuiten met één seizoen is verlengd. Doodeman ligt nu tot medio 2020 vast in het Kras Stadion.

Doodeman komt uit de jeugdopleiding van AZ en haalde daar het eerste elftal niet. Hij maakte vorig jaar zomer de overstap naar FC Volendam en is bezig aan een uitstekend seizoen. Na veertien wedstrijden staat de teller voor de aanvaller op vier doelpunten en drie assists. Vorig seizoen bereidde de ‘assistkoning’ vijftien doelpunten direct voor.

“Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe contract”, reageert Doodeman. “FC Volendam en ik hebben vanaf het begin al veel vertrouwen in elkaar. Voorlopig zitten we in een goede fase en hieraan hopen we vrijdag tegen Jong FC Utrecht een vervolg te geven. Ik wil dolgraag de play-offs halen en hierin natuurlijk zo ver mogelijk komen. Mijn grote doel is uiteraard om uiteindelijk met FC Volendam in de Eredivisie te belanden.”

Denk jij dat Nick Doodeman volgend seizoen in de Eredivisie speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 november 2018 om 20:47

Voor hetzelfde geldt pakken ze een periode en staan ze ondanks niet heel hoog te eindigen ineens in de play-offs (zie Emmen).

Is toch mooi dat deze jongen van zoiets droomt. Klinkt niet eens zo onrealistisch zoals ManUTD-97 aangeeft je hoeft maar een periode te maken en alles is mogelijk. Ik lees liever dit soort dromen dan middelmatige spelers die dromen om de champions leaugue te winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren