Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miedema verbindt toekomst aan Arsenal: ‘Zij is een van de beste spitsen’

Laatste update:

Vivianne Miedema heeft anderhalf jaar na haar overstap van Bayern München naar Arsenal een nieuw contract getekend bij the Gunners. De Londenaren maken donderdagmiddag via de officiële kanalen melding van de nieuwe verbintenis voor de spits van de Oranje Leeuwinnen zonder de precieze contractduur uit de doeken te doen, maar reppen wel van een long-term contract.

Miedema heeft tot nu toe 34 wedstrijden gespeeld in het shirt van Arsenal, waarvan 28 als basisspeler. In die duels kwam zij in totaal tot maar liefst 29 doelpunten en dit seizoen was Miedema al goed voor drie hattricks. Trainer Joe Montemurro van de Arsenal Women is blij dat zijn aanvalster een nieuwe verbintenis heeft gesigneerd: “Vivianne is een fantastische spits, een van de beste in het vrouwenvoetbal.”

“Ze heeft de kwaliteiten om het net zelfs vanuit de moeilijkste posities te vinden en haar honger naar doelpunten en wil om te winnen is iets dat ieder team nodig heeft. We zijn opgetogen dat zij een contract voor de lange termijn bij ons heeft getekend.” Miedema zelf is eveneens blij met de verlenging: “Ik denk dat de richting die de club op gaat, dat ik hier gelukkig ben en het feit dat we goed voetbal spelen ervoor zorgen dat ik de club enorm waardeer.”

“Ik wil gewoon deel uitmaken van wat we hier doen en door blijven groeien. Ik ben blij en hoop dat we nog veel mooie dingen gaan bereiken voor de club. Arsenal is Miedema’s derde werkgever, nadat zij doorbrak bij sc Heerenveen en tussen 2014 en 2017 onder contract stond bij Bayern. De 22-jarige spits speelde bovendien 65 interlands voor het Nederlands vrouwenteam, waarin zij 52 keer wist te scoren.

Denk jij dat Vivianne Miedema de komende jaren bij Arsenal blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat weer een heerlijke domme poll. Ja natuurlijk blijft ze daar de komende jaren, ze tekent er toch bij 😶

20 december 2018 om 14:32

Contracten worden heden ten dagen ook getekend om de transferwaarde van spe(e)l(st)ers op te schroeven. Zeker als er sprake is van een opwaardering van het contract verhoogt dat ook de afkoopsom. Het is daarom helemaal geen feit, dat ze ook daadwerkelijk nog jarenlang bij Arsenal blijft. Als bijvoorbeeld Lyon op de stoep staat, kan ze zomaar vertrokken zijn.

NeNederlandse spitsen en Arsenal. Goed huwelijk, zo blijkt maar weer.

20 december 2018 om 16:17

Quincy James Owusu Abeyie heeft het toch niet echt ver geschopt, bij Arsenal niet en daarna ook niet..

20 december 2018 om 16:25

Ghanees international, telt niet 😉

20 december 2018 om 16:35

Donyell Malen dan? 😉

20 december 2018 om 22:33

Ehhhhh, die antwoord ga ik niet bevragen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren