Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met Feyenoord ging het twee keer net mis, dan wordt het nu wel tijd’

Laatste update:

Lex Immers begon prima bij Cardiff City, maar na een tegenvallende eerste seizoenshelft liet de middenvelder in onderling overleg zijn contract bij the Bluebirds ontbinden. Immers werd daarna al snel gelinkt aan een terugkeer naar de Eredivisie, waar ADO Den Haag wel wat zou zien in een terugkeer van de ‘verloren zoon’.

Club Brugge was er echter snel bij, waarna voor Immers de keus snel gemaakt was. Hij hoopt in België eindelijk een keer met die felbegeerde landstitel in de handen te staan: “Met Feyenoord heb ik twee keer net naast een prijs gegrepen, dan wordt het nu wel tijd. Want op een promotie met ADO Den Haag na, heb ik niets gepakt”, vertelde hij in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Immers komt in Brugge voormalig ploeggenoot bij Feyenoord Ruud Vormer tegen. Die middenvelder is echter niet de enige bekende die voor Club speelt: “Dat is zeker een voordeel. Maar ik kende nog wel een aantal jongens. Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn ken ik van de wedstrijden tegen Ajax. Dat zijn aardige jongens, de klik was er onmiddellijk. Timmy Simons van PSV en Claudemir van Vitesse. Zelfs Tomás Pina, omdat we in de voorbereiding vaak tegen Spaanse clubs speelden.”

Vind jij Club Brugge een goede club voor Lex Immers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke twee prijzen heeft Lex Immers met Feyenoord net gemist? Ik kan me alleen Eredivisie 2013/'14 bedenken (4 punten achter Ajax). Of vergeet ik nou iets?

14 januari 2017 om 14:55

Bekerfinale tegen Ajax denk ik.

14 januari 2017 om 15:28

Dat was in 2010, twee jaar voor zijn overstap.

14 januari 2017 om 18:37

In 2012/13 werden ze gedeeld tweede met 7 punten achterstand.

14 januari 2017 om 22:31

Als hij daarop doelt ben ik niks vergeten. Dat seizoen niet eens op de tweede plek gestaan. De hele competitie twee clubs voor je hebben noem ik niet net de titel mislopen. Wel de Champions League voorronde op éã©n punt na gemist. In het seizoen 2013/14 was Feyenoord wel echt dichtbij. Toen thuis tegen Ajax laten liggen. Ondanks dat tot op de laatste speeldag meegespeeld om de titel. Dat was echt een goed elftal, overklaste PSV toen nog in Eindhoven met 0-2.

Simons voetbalt die nog dan? Zal nu toch wel rond de 40 zijn.

14 januari 2017 om 15:01

Ja onvoorstelbaar eigenlijk. Voegt echt niets meer toe aan Brugge. Viel het laatst nog in in een oefenmatch voor Belgie, because Martinez

14 januari 2017 om 15:12

Bwa niets is wel overdreven, hij loopt nog steeds als vanouds alle gaten dicht en alleen al in mentaal opzicht is hij zeer waardevol.

Natuurlijk is hij wel stukken minder dan vroeger en ik hoop dan ook op een vervanger in de zomer.

14 januari 2017 om 16:46

Ik vind je sowieso al knap dat je op je veertigste nog de energie en het uithoudingsvermogen hebt om wedstrijdemte spelen

14 januari 2017 om 17:14

Ze noemen hem niets voor niets de onzichtbare man. Nu vind ik het wel heel ironisch klinken. Respect voor wat hij vroeger kon en dat hij nu nog altijd bij een eerste klasse club speelt, Ik geloof dat hij bij Nurnberg ook de meeste km's maalde.

Maar het wordt echt wel eens tijd dat Brugge een vervanger zoekt. Een jongere speler kan net dat brengen wat Simons brengt. Bij de fans en het bestuur leeft gewoon een te groot gevoel van nostalgie.

Wat hij bij de Belgische selectie deed is een nog groter raadsel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren