Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met Dortmund hadden we toen met 5-0 van Real Madrid moeten winnen’

Laatste update:

Jürgen Klopp rekent zich nog niet rijk na de 3-0 overwinning van Liverpool op Manchester City. The Reds hebben weliswaar goede papieren om de halve finale van de Champions League te bereiken, maar Klopp weet uit ervaring dat alles nog mogelijk is. Wel beschrijft hij de avond als 'nagenoeg perfect' en prijst hij het optreden van zijn elftal.

"We hebben het beste team ter wereld verslagen, dus kun je spreken van een uitmuntend optreden", stelt de oefenmeester van Liverpool voor de camera van BT Sport. "We speelden goed, maar goed spel interesseert me niet. In deze competitie gaat het om het bereiken van de volgende ronde en dat hebben we nog niet gedaan. Dus laten we er volgende week weer over praten. We moeten ook daar weer alles uit de kast halen."

Klopp refereert aan het tweeluik tussen Borussia Dortmund en Real Madrid in de kwartfinale van de Champions League in het seizoen 2013/14. Onder leiding van Klopp verloor BVB met 3-0 in het Santiago Bernabéu, waarna hij van 'iedereen' te horen kreeg dat het gedaan was. "Daar was ik toen heel boos over. Thuis voerden we zes of zeven wijzigingen door in de ploeg en wonnen we met 2-0. Iedereen die toen keek, weet dat we met 5-0 hadden moeten winnen. Geen twijfel over mogelijk. Zulke dingen kunnen dus gebeuren."

"Vanavond (woensdagavond, red.) stond het 3-0 bij rust, maar niemand was toen aan het dansen in de kleedkamer. Over twee wedstrijden bezien is het precies hetzelfde: het is nu pauze. Deze wedstrijd duurt in totaal zo'n 190 minuten en daar moet je het mee doen", benadrukt Klopp. Hij neemt desondanks de tijd om het spel van zijn ploeg te complimenteren. De eerste helft, waarin Liverpool alle doelpunten maakte, noemt hij 'fantastisch'. "Zo hoort voetbal eruit te zien", zegt de trainer.

"We kenden de kwaliteiten van Manchester City, maar ook die van ons. We waren op elk vlak erg actief. In de ruimtes speelden we perfect. Achterin waren we dominant. Onze verdediging stond op de juiste plek: als we de bal veroverden, hadden we meteen te kans om de ruimtes te gebruiken die Manchester City open liet. Dat hebben we heel goed gedaan en we maakten drie fantastische doelpunten", analyseert Klopp.

Toch waren er twee minpunten: het uitvallen van Mohamed Salah en de gele kaart voor aanvoerder Jordan Henderson, die de returnwedstrijd moet missen. Salah werd na rust afgelost door Georginio Wijnaldum, maar lijkt niet ernstig geblesseerd te zijn geraakt. "Het voelt niet goed dat we twee spelers zijn kwijtgeraakt. Mo kwam naar de zijlijn en vertelde dat hij soms iets voelde. Dat was voor mij de reden om hem zonder overleg met de dokter naar de kant te halen. Maar hij zegt zich goed te voelen, dus we moeten afwachten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat was idd een memorabele wedstrijd. Omgekeerd gold dat trouwens ook. In een ander seizoen verloor Real met 4-1 van Dortmund en kwam thuis ook maar 1 goal tekort.

3-0 lijkt comfortabel, ik zie uit naar de return!

Ik denk inderdaad dat het nog niet gespeeld is maar Liverpool was geweldig gisteren en heeft dik verdiend de beste papieren. Nog 90 min te gaan.

Fantastische coach! Heeft Liverpool echt naar zijn hand gekregen... Jammer kunnen ze dit niet een heel seizoen, anders stonden ze bovenin met City te strijden voor titel.

5 april 2018 om 09:24

En dat zonder Coutinho, man van 120 miljoen euro. Niemand had verwacht dat het liverpool geen pijn zou doen. Kennelijk missen ze hem geen eens.

5 april 2018 om 09:59

@voetbalfreak

Ik denk dat Liverpool meer is dan Coutinho hoor... Hij had invloed op het spel, maar ik denk dat het collectief zwaarder doorweegt. Ze spelen een soort voetbal waar die 3 vooraan excelleren in dat systeem. Hun ontmantelen zou invloed hebben op het spel van Liverpool.

Waanzinnige wedstrijd gezien gisteren. Onbegrijpelijk hoe Veronica voor Barca gekozen heeft.. Een heerlijke Anfield-sfeer, twee ploegen die vol overgave de strijd aangingen en uiteindelijk een Liverpool dat voorlopig aan het langste eind trok.

Achterin stond het ook als een huis (groot compliment ook aan Alexander Arnold), wat de return natuurlijk net wat prettiger maakt zonder tegendoelpunt. Het is nog niet gedaan, maar ik kan me niet voorstellen dat City nog doorgaat na deze uitslag..

5 april 2018 om 10:05

Zal me niet verbazen als ze volgend week weer voor barca vs Roma gaan.

5 april 2018 om 10:14

Haha ja, daar kan het nog erg spannend worden. Roma heeft tenslotte nog een uitdoelpunt gescoord.

5 april 2018 om 10:35

Als Barca speelt zit ineens iedereen half opgewonden voor de tv.. alsof het om een NL club gaat die in de kwarfinale staat. Wordt altijd een beetje moe van die Barca liefhebberij. Tuurlijk is het een grote club, maar puur gekeken naar het affiche was de andere wedstrijd veel interessanter gisteren. Maar zoals RADO55 al zegt, volgende week waarschijnlijk gewoon weer Barca.

Dit is gespeeld. Met die drie voorin wordt er maximaal geprofiteerd van de ruimte die Liverpool gaat krijgen. Een goal en City moet er ineens vijf maken.
Liverpool was gisteren defensief ijzersterk. Nul schoten op doel aan City-kant zegt genoeg.

5 april 2018 om 10:10

Gespeeld is nog niets. Barça-PSG vergeten? Goede uitgangspositie is wat ze hebben, maar alles kan nog.

5 april 2018 om 10:30

Jump,

Liverpool kennende zal het nooit zo aantreden als PSG in Camp Nou. Bovendien kan ik me niet voorstellen dat City ook op zo'n schandalige manier door de scheids wordt geholpen als Barcelona destijds (voor de zoveelste keer trouwens).

City heeft gisteren helemaal niets kunnen creëren. Daarnaast is Liverpool alle drie wedstrijden tegen City (met 11 man!) veruit de betere partij geweest. Pep heeft gewoon geen antwoord op dit voetbal.
Als ik een City-fan was geweest, had ik heel weinig vertrouwen gehad in de return.

5 april 2018 om 13:55

City heeft dan wel dit seizoen al bewezen dat ze er 5 kunnen maken tegen Liverpool. Dat gegeven maakt de return zo extra spannend, je weet het echt niet.

Ik durf niets te zeggen over volgende week na vorig jaar. Barça - PSG leek ook gespeeld......

5 april 2018 om 10:37

Dat kwam vooral door de hulp van de scheids.. als ik eraan denk moet ik weer lachen. Wat een belachelijke wedstrijd, waarvan ik niet serieus geloof dat de Barca supporters met droge ogen kunnen zeggen dat het gewoon een 'wonderbaarlijke' terugkomst was.. man man man.

Liverpool heeft natuurlijk een grote stap richting de halve finale gezet, mag het eigenlijk niet meer weggeven, maar het is nog niet gespeeld. City beschikt nog steeds over genoeg wapens om Liverpool pijn te doen en zeker met een snelle openingstreffer volgende week kan de ploeg zomaar vleugels krijgen. Liverpool moet zorgen dat City niet het geloof kan krijgen in een goed resultaat.

5 april 2018 om 11:08

Geweldige trainer, samen met pep echt geniaal! Zoals ie zelf zegt dit is pas voetbal! Zie ze volgend jaar strijden met city om de kampioenschap

5 april 2018 om 13:58

Ik heb niet elke wedstrijd van Liverpool gekeken in de tweede seizoenshelft. Maar ligt het aan mij of zijn ze sinds de komst van Virgil ineens een stuk rustiger geworden achterin? Heb Lovren geen stomme fouten zien maken en ook Alexander Arnold en Robertson houden zich prima staande. Niet dat Virgil dan een tovenaar is die dat allemaal regelt, maar hij lijkt wel een goede impuls te zijn.

5 april 2018 om 18:35

Wat je zegt klopt wel, al worden er nog steeds fouten gemaakt achterin. Ik denk dat het Karius ook helpt om zo veel rust in de verdediging voor zich te hebben

We hebben t beste team van de wereld verslagen? (Dacht dat dat Real Madrid was)wat is dit nu voor onzin. Waarom worden die engelse teams zo erg gehypt. Ze zijn niets anders dan ordinaire koopclubs die met buitenlands geld worden gefinancieerd en nog weten ze de Europese competities niet te domineren.Wat is er nog engels aan die clubs. Maar als je maar blijft herhalen dat ze de beste zijn dan wordt het vanzelf wel de waarheid.

5 april 2018 om 13:35

Je zou toch zeker wel kunnen stellen dat City bij de top 5 van de wereld zit op basis van de resultaten en het getoonde spel dit seizoen. Het is niet makkelijk om een competitieve competitie te domineren zoals zij doen dus enige credits zijn wel terecht.

Het verhaal over koopclubs e.d. vind ik ook een beetje overdreven. Het is namelijk niet zo dat er bij clubs als Real, Barca en PSG wel op de centjes gelet wordt.

Liverpool heeft een hele goede stap gezet en het laat zien dat ze echt van elk team kunnen winnen. Echter is het echt nog niet gespeeld. City in eigen huis zal het echt nog niet hebben opgegeven en met hun kwaliteiten zie ik ze zomaar ook met 3-0 winnen en het afmaken in de verlenging.

5 april 2018 om 20:23

Voor city is het nu alles of niets, ze moeten 3x scoren dus verwacht wel een spectaculaire wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren