Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Messi wint straks de Ballon d’Or, maar in de toekomst wordt het Neymar’

Laatste update:

Voor de FIFA Ballon d’Or-verkiezing van volgende maand zijn nog drie man in de race: drievoudig winnaar Cristiano Ronaldo, viervoudig winnaar Lionel Messi en tenslotte Neymar, die de prestigieuze prijs nog niet won. Rafael Alcantara, die met Messi en Neymar samenspeelt bij Barcelona, rekent erop dat Messi zijn vijfde trofee gaat pakken.

/

“Ik ben fan van Neymar”, zegt de 22-jarige Braziliaan complimenteus, “maar ik moet toegeven dat Messi echt nog van een andere planeet is. In de toekomst zal Neymar uitgeroepen worden tot beste voetballer, maar straks wint Messi de Ballon d’Or nog”, aldus Rafinha in gesprek met O Globo. Als Messi wint, zet hij het record nog scherper.

Met zijn derde zege in 2011 evenaarde de Argentijn grootheden als Johan Cruijff, Michel Platini en Marco van Basten en in 2012 won hij de trofee als eerste ooit voor de vierde keer. Als Ronaldo met de prijs aan de haal gaat evenaart hij Messi.

Over vijf jaar heeft Neymar de FIFA Ballon d'Or...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgend jaar wint Messi hem vast ook nog wel. Daarna wordt hij denk ik wat minder. Ik zie hem na zijn 30e niet meer in de aanval spelen, maar meer achteruit. Zijn rushes die gaat hij sowieso kwijt raken waarna hij meer een spelmaker wordt, en Neymar de volledige doelpunten productie overneemt. Ik heb een glazenbol. Dus ik weet waar ik het over heb.

24 december 2015 om 23:34

Kan je me dan ook alvast zeggen wie er in elke competitie kampioen wordt? Leg ik daar ff wat geld op in. Trakteer ik je op het einde van het seizoen!

25 december 2015 om 17:45

Niet zomoeilijk; Barcelona,Bayern Munchen,Paris St Germain,Manchester City,Juventus. Zet daar je geld maar op

24 december 2015 om 23:37

Mijn glazen bol is vandaag kapot gegaan, helaas uit de kerstboom gevallen. Mag ik die van jouw ff lenen? Kan ik meteen kijken hoe mijn toekomst verloopt.

25 december 2015 om 01:00

Als je al een glazen bol had en je hebt nog niet eens gekeken naar je toekomst, verdien je het niet om die van iemand anders te lenen.

25 december 2015 om 05:18

Hahahaha wauw samcro dat is een legendarische reactie.

25 december 2015 om 08:28

Ik moet eerlijk bekennen dat ik je reactie geweldig vind hahah.

Fijne feestdagen.

25 december 2015 om 16:21

Wat een blijheid op kerst. Machtig mooi

25 december 2015 om 00:53

Messi gaat de gouden bal winnen

Als Suarez nog een paar jaartjes zo door gaat dan denk ik dat hij als eerste na Messi en Ronaldo kans maakt.

25 december 2015 om 01:47

Dat denk ik niet, aangezien Suarez ongeveer net zo oud is als Messi.

de kans dat neymar deze prijs in de toekomst gaat winnen is zeker aanwezig maar je weet nog niet of er zich de komende 2/3 jaar nog andere uitzonderlijke spelers aan het front melden

25 december 2015 om 10:35

Paolo dybala.

25 december 2015 om 11:23

Hopelijk koopt Barca Dybala. Een geweldig talent met een prachtige techniek

25 december 2015 om 13:25

Ja dat hoop ik ook echt. Hij heeft een beet je in ets

25 december 2015 om 13:27

Hij heeft een beetje iets van aguero en messi, alsof ze samen een kind hebben gemaakt haha. Hoop
Dat hij zo snel mogelijk na barca komt. Messi een linie na achter, neymar, Suarez(of een nieuwe spits), dybala ervoor.

Ik denk dat Suarez hem wint persoonlijk vind ik het de beste spits, altijd op de juiste plek, bij counters kan die de verdediging helemaal weg dribbelen, maarja het zou Messi wel weer worden :/, Mijn persoonlijke top 5:
1. Suarez
2. Messi
3. Ronaldo
4. Neymar
5. De Bruyne

In de toekomst (over 3 á 4 jaar) gaan De Bruyne. Neymar, Sánchez, Hazard, Sterling, Douglas Costa en
Pogba uitmaken wie de Ballon'dr gaat winnen nu maken Ee Bruyne en Neymar de meeste kans

Het spel van Messi is al veel veranderd, toch scoort hij met regelmaat. Het is een speler doe op iedere positie van belang kan zijn. Neymar is (nog) niet in staat om ook al spelmaker uit te voeten te kunnen. Hetzelfde geld voor Ronaldo en Suárez. Wat betreft alle andere spelers, die missen dan weer cijfers (goals,assist) om uiteindelijk verkozen te worden. En dan vooral belangrijke goals. Even Zidane als voorbeeld, grandioze speler scoorde weinig. Maar wel op hele belangrijke momenten. Daardoor ook verkozen als speler van het jaar.Maar ook te weinig en de concurrentie was groot. Nu zijn de winnaars zo veel beter als de rest, dat ze de concurrentie die er wel is gewoon wegvagen.











Persoonlijk vind ik het jjammer dat verdedigers eigenlijk zelden worden verkozen maar ook wel logisch.
Want statistieken tellen nou eenmaal ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren