Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi neemt Argentinië bij de hand; Tagliafico gepasseerd

Laatste update:

Argentinië heeft vannacht afgerekend met Uruguay in de groepsfase van de Copa América. Door een doelpunt van Guido Rodríguez in de twaalfde minuut won het team van bondscoach Lionel Scaloni met 1-0. Lionel Messi nam de ploeg bij de hand. De aanvoerder speelde een sterke partij en stond met een afgemeten voorzet aan de basis van het enige doelpunt van de wedstrijd.

Waar het voor Uruguay het eerste duel was op het Zuid-Amerikaanse eindtoernooi, kwam Argentinië al voor de tweede keer in actie. Het team van Scaloni begon de Copa América afgelopen maandag met een 1-1 gelijkspel tegen Chili. Waar Messi toen voor het enige doelpunt zorgde, was hij nu de aangever op de 1-0 van Real Betis-middenvelder Rodríguez. Na een korte corner op de linkerflank slaagde de Uruguayaan Lucas Torreira er niet in om een voorzet van Messi te voorkomen. Bij de tweede paal dook Rodríguez op, die de bal tegen de binnenkant van de paal kopte. Het antwoord van Fernando Muslera kwam net te laat.

In de jacht op de gelijkmaker kreeg Uruguay bijna de 2-0 om de oren. Na een messcherpe counter was het Messi die Udinese-back Nahuel Molina in stelling bracht. De rechtsback van Udinese schoot vanuit een moeilijke hoek hard op doel, waarop Muslera redding bracht. Uruguay slaagde er nauwelijks in om gevaarlijk te worden. Luis Suárez en Edinson Cavani kregen geen voet aan de grond. De aanvallers van Atlético Madrid en Manchester United kregen amper aanvoer. Argentinië speelde niet zijn beste wedstrijd, maar stond verdedigend goed opgesteld en probeerde vanuit de counter zo nu en dan gevaarlijk te worden aan de hand van Messi, die bij vlagen indrukwekkende acties en dribbels in huis had.

Tagliafico gepasseerd
Ajacied Lisandro Martínez zat tegen Uruguay niet bij de wedstrijdselectie en Nicolás Tagliafico bleef negentig minuten op de bank. Laatstgenoemde veroorzaakte tegen Chili een strafschop, waardoor uiteindelijk het puntenverlies werd ingeleid. Met Marcos Acuña koos bondscoach Scaloni voor een aanvallender ingestelde linksback tegen het 4-4-2-systeem van Uruguay, dat maandagavond om 23.00 uur in actie komt tegen Chili. Argentinië neemt het dan drie uur later op tegen Paraguay.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer een overall sterk optreden van Messi. Was weer overal bij betrokken. Elke aanval begon bij hem en, als het fysiek mogelijk was, hadden ook bij hem mogen eindigen. Wat een armzalig elftal heeft Argentinië.

19 juni 2021 om 09:17

Op papier wel goeie spelers maar het loopt niet. Armzalig zou ik het in ieder gevallen niet noemen.

19 juni 2021 om 13:00

Eigenlijk heeft Uruguay op papier een sterker team als je basis elft vergelijkt. Argentinie startte met Messi en Lautaro en Uruguay met Godin, Suarez, Valverde, Cavani, Gimenez

19 juni 2021 om 09:24

Wat is zo knap aan dat de aanvallen via hem beginnen? Hij krijgt ook letterlijk alle ballen. Alles gaat via Messi. Moet aan Arsenal hun laatste jaar denken, toen ging echt letterlijk alles via Henry. Ben zelf geen fan van zo’n ‘tactiek’ al haalde Arsenal volgens mij de cl finale ( die men verloor van barca ) dus nogmaals ik vind het helemaal niet per se knap dat alle aanvallen via hem starten, wat uiteraard wel knap is, is dat Messi meestal levert! Cudo’s voor hem!

19 juni 2021 om 11:25

Het is juist niet knap het laat zien hoe armzalig het elftal is als alles via Messi moet.

19 juni 2021 om 12:18

Had het puur over Messi en niet zijn elftal

20 juni 2021 om 06:46

Wel grappig dat ik hier Luffy en Kuma met elkaar over voetbal zie praten. Moest even giechelen. Zeg overigens nergens dat het knap is, maar probeer meer aan te geven, zoals Luffy ook doet, hoe armzalig het elftal is.

19 juni 2021 om 09:27

Sja, dat is al 10 jaar op rij het geval volgens mij. Echt elke interland man of the match bij Argentinië, alles gaat via hem en hij doet er ook vrijwel altijd iets mee. Creeert gewoon standaard meerdere grote kansen, ook als hij zelf niet scoort. Ook tegen Chili speelde hij fantastisch maar dan wordt er alsnog 1-1 gespeeld. Lijkt me leuk als hij eindelijk de Copa kan winnen met Argentinië, dat verdient hij echt na zo veel goede eindtoernooien gespeeld te hebben persoonlijk. Maar Brazilië is wel van een niveautje hoger vrees ik, kan wel een mooie finale wezen!

19 juni 2021 om 11:42

Echt onzin dat Argentinië een armzalig elftal heeft. Martinez is een bron van rust op doel. Achterin zat het pot dicht en worden er elke wedstrijd amper kansen weggegeven. Guido Rodriguez speelde een goede wedstrijd, zat er vaak tussen. De Paul speelde een fantastische wedstrijd en was overal te vinden. Lo Celso was onzichtbaar, maar Palacios viel prima in. Gonzalez speelde een prima eerste helft, was alleen de tweede helft onzichtbaar. Grote afwezige was Lautaro, speelde matig aan de bal en was slap in de duels.

19 juni 2021 om 14:37

@La Bombonera, wellicht dat ik de wedstrijden van Lo Celso bij Tottenham niet al te vaak heb gezien, maar normaal gesproken lijkt me een middenveld dat bestaat uit Paredes, Lo Celso, Guido of Palacios gewoon het best mogelijke middenveld voor Argentinie? Buiten Messi om vind ik namelijk dat alleen Lo Celso daadwerkelijk beschikt over enorm veel creativiteit en een degelijke steekpass. Paredes is meer een type Xavi, hij is degene die het spel controleert, de lijnen uitzet voor Argentinie. Maar vanuit Lo Celso en Messi komt de daadwerkelijke creativiteit uit naar mijn mening. Die geweldige steekpass van Lo Celso op Nico Gonzales tegen Chili is een van de voorbeelden daarvan.

Als ik Scaloni was zou ik spelen als volgt

Emiliano
Montiel
Romero
Licha
Acuna/Nico
Paredes
lo celso
guido
messi
lautaro
di maria
19 juni 2021 om 15:24

De Paul is wel een aardig zekerheidje recent in de Argentijnse ploeg heb ik het idee. Speelt erg sterk deze interlandperiode ook (de delen die ik gezien heb althans en wat ik hier lees van fanatieke volgers van de Argentijnse ploeg), denk niet dat Scaloni hem er zomaar uithaalt.

19 juni 2021 om 12:55

In de 2 copa en 2 wk kwalificatie wedstrijden speelde messi heel goed.

De beste speler ooit had er weer zin in. Prachtig

19 juni 2021 om 09:18

Treurig als hij alleen maar levert voor zijn land als hij er zin in heeft.

19 juni 2021 om 09:20

Hij speelt heel goed en geeft 1 assist. De echte goat scoort 2 wanneer hij niet eens zn dag heeft.

19 juni 2021 om 09:25

Sorry Torres, maar Ronaldo is gewoon geen betere voetballer dan Messi. Gewoon technisch en qua talent niet. By far niet. Maar wel meer een machine, een buitenaardse machine. Niet meer dan dat. Je mag prima anders vinden maar mensen die Ronaldo oprecht een betere voetballer en beter talent vinden dan Messi, tja.. Die vinden Marten de Roon ook beter dan Frenkie de Jong.

19 juni 2021 om 09:31

Volgens mij levert Messi echt vrijwel altijd voor Argentinië hoor. Kan me niet herinneren dat ik de Argentijnen heb zien spelen en dat Messi niet tot de besten (meestal gewoon de beste) op het veld behoorde eerlijk gezegd. Creëert elke interland een paar honderd procent kansen en is ook nog all-time topscorer. Laten we niet gaan overdrijven met "als hij zin heeft" FR010FRDAM.

19 juni 2021 om 09:38

Ik zeg niet dat ronaldo technisch beter is ik zeg dat hij de beste voetballer ooit is. Dat is wat ik vind voetbal gaat om winnen hoe meer je wint hoe beter je dus bent en ronaldo is de absolute winnaar.

19 juni 2021 om 09:38

Moet zeggen, goed dat Ronaldo scoort hoor, maar heb nou bijna nooit dat als ik Ronaldo zie spelen voor Portugal en hem waanzinnig zie spelen (heb ik al jarenlang). Messi die is vaak veel meer betrokken en kan een goede wedstrijd spelen zonder te scoren. Eerlijk gezegd vind ik dat de beste spelers. Buiten dat beginnen de aanvallen bij Messi en eindigen ze bij Ronaldo bij de nationale elftallen, zit wezenlijk verschil in.

19 juni 2021 om 09:44

Uruguay en Chili zijn ook geen Hongarije natuurlijk. Messi speelt veel vaker tegen goede en stugge teams. Hij won dan wel geen WK. Hij werd wel tweede wat niet minder is qua prestatie (wel qua prestige) dan het winnen van een EK. Hij won ook een gouden plak.

19 juni 2021 om 09:49

@sanderk91, mensen spreken elkaar ook graag na of roepen wat klakkeloos obv wat statistieken of nieuwsberichten. Je hebt namelijk helemaal gelijk dat Messi vrijwel altijd levert in het Argentijns elftal.

19 juni 2021 om 09:52

Het probleem.messi laat het alleen tegen de kleintjes zien. Als je zijn statistieken ziet van de grote wedstrijden vanaf kwartfinale wk of cl zijn die dramatisch slecht voor zo een voetballer. In nul finales van de copa het verschil kunnen maken zelfs penalty's gemist. Messi is met de bal aan de voet beter. Maar Ronaldo is completer en staat er in grote wedstrijden dat is het verschil

19 juni 2021 om 09:53

Behalve in grote wedstrijden wk knock-out wedstrijden en vanaf kwart cl

19 juni 2021 om 10:04

Onzin LuukTuinbeek, vannacht was nota bene tegen Uruguay, de nr. 9 van de wereld, "tegen de kleintjes" zegt ie dan hahah. Andere pot hiervoor was tegen Chili, ook een top-20 land op de FIFA ranking. De grote Europese topscorers (zoals Ronaldo, Lukaku, Kane, etc.) hebben juist meer goals tegen lager geklasseerde landen dan Messi, dat is inherent aan de gemiddelde tegenstanders in kwalificatie/eindtoernooien van Copa vs. EK. Ga het niet helemaal uittypen, zoek het zelf maar eens op als je zin hebt, zijn meerdere artikelen over. Verder ga ik niet zozeer in op de "Ronaldo is completer en staat er in grote wedstrijden" discussie, daar gaat dit topic helemaal niet over. Vind dat overigens voor de nationale ploeg wel meevallen ook eerlijk gezegd (hoezo je over de CL begint terwijl het over interlandvoetbal gaat is mij helemaal een raadsel, maar enfin). En Messi heeft juist in meerdere Copa finales het verschil kunnen maken, ware het niet dat o.a. Higuain en Aguero meerdere niet te missen kansen niet verzilverden. In 2 verdchillende Copa finales speelde Messi echt fantastisch, hij heeft echt veel pech gehad dat ze er geen enkele wonnen.

19 juni 2021 om 10:17

Maar Luuk zoek eens op, Messi heeft veel meer doelpunten gemaakt tegen grote voetballanden terwijl Ronaldo dat bijna niet lukt. Het gros van zijn doelpunten is regen landen buiten de top 20. Je mag het opzoeken want Ronaldo scoort er op los tegen matige ploegen en voor de rest is t vaak niet bijzonder. Buiten dat heb je t over het WK en dat Messi niet in de KO-fase scoorr, maar Ronaldo is nog nooit verder gekomen dan de achtste finale, zou daar eerst even naar kijken. Messi kan ook een goede wedatrijd spelen zonder goal, hij maakt nog wel eens een assist of voorassist. Plus speler van het toernooi en meeste man of the matches jn 2014.

19 juni 2021 om 10:37

Torres. Grappig dat je zelf aangeeft dat Messi goed speelde en Ronaldo wat minder goed om vervolgens te impliceren dat uiteindelijk de enige maatstaf het aantal doelpunten is dat je scoort. In jouw ogen kan een verdediger dus nooit heel goed zijn.

19 juni 2021 om 10:43

Niet het aantal doelpunten alleen maar winnen daar gaat het om.

19 juni 2021 om 11:06

Maar winnen doe je als team en niet als individu. Individueel beoordeel je iemand op zijn individuele prestaties! Daarom herinnert men Xavi en Iniesta meer dan een Fernando Torres die meer heeft gescoord in zn loopbaan, maar een mindere speler was

19 juni 2021 om 11:11

Maar dan is hij niet de beste voetballer ooit. Dus in jouw ogen is Dani Alves de beste van de wereld, die heeft als ik mij niet vergis de meeste prijzen gepakt.

19 juni 2021 om 11:13

@Luuk, je hebt geen flauw idee waarover je het hebt man. Messi heeft niks anders gedaan dan presteren in grote wedstrijden. Voor zowel Barca als Argentina.

19 juni 2021 om 11:32

Hij roept maar wat. Een x aantal leden hier zijn zo anti Messi of anti Ronaldo dat ze die spelers altijd maar naar beneden willen halen en met verzonnen "feiten" een discussie aan willen gaan. Wees volwassen en discussieer normaal over voetbal. Dat je iemand anders beter vind prima, dat kan, maar ze laten zich echt kennen waardoor je gaat denken dat ze het voetbal sinds gisteren volgen of zo.

19 juni 2021 om 12:10

Wat een onzin!!! Jij kijkt volgens mij nooit voetbal... Ik ben geen Barcelona fan, maar wat jij zeg is puur heilig schennis!!! Ongelooflijk wat sommige ''figuren'' roepen op het internet!!!

19 juni 2021 om 14:22

@Torres Dan beoordelen wij spelers op een totaal andere manier. Ja, prijzen tellen mee maar bij het individueel beoordelen van spelers kijk ik toch liever vooral naar pure kwaliteiten van een speler, en dan kan ik niet anders dan tot de conclusie komen dat Messi in alles behalve koppen een (veel) betere voetballer is dan Ronaldo. En ik ben hier niet om één van de twee aan te vallen, want ik vind ze beiden op hun manier geweldig. De betere voetballer is simpelweg gewoon Messi.

19 juni 2021 om 14:24

@LuukTuinbeek alleen tegen de kleintjes? Je bedoelt dat Ronaldo geweldig speelde tegen absoluut topland Hongarije, en Messi het liet zien tegen magere voetbaldwergen als Chili en oud-wereldkampioen Uruguay?

19 juni 2021 om 14:53

LuukTuinbeek, ga eerst die statistieken maar eens opzoeken voordat je de Ronaldo fans klakkeloos na praat.

Verder vind ik die opmerking van Koen overigens ook bloed irritant, prima dat hij hem de beste speler ooit vind, maar dat anderen je mening opdringen alsof alleen jouw mening juist kan zijn is in mijn ogen ongelofelijk arrogant.

Wat mij betreft zijn Messi en Ronaldo gewoon samen de beste.

Het is jammer dat Brazilie oppermachtig lijkt en een veel sterkere selectie heeft, want anders had Messi hier wel eens de eerste prijs met zijn land kunnen halen. Wat speelde hij vandaag sterk zeg. Nagenoeg alles begon bij hem.

19 juni 2021 om 09:27

Helemaal mee eens, tot ik ineens Brazilië zag voetballen. Maargoed je weet het nooit eh! Zou het wel jammer vinden als Messi echt niks wint met zijn land. Verder dat alles via Messi begint heb ik hierboven beschreven, is niks knaps aan want hij wordt telkens maar gezocht en dat is hun ‘tactiek’ wat wel heel knap is, is dat Messi meestal levert.

19 juni 2021 om 09:43

Lol Messi wordt gezocht op het middenveld. Om vanuit daar te creeeren is niet knap? Ik ken spelers die alleen in de 16 worden gezocht en daardoor tot de goat worden verheven. De spelers worden gezocht op hun kwaliteiten op de manier waarop de teams ze nodig hebben. Niet knap zegt ie... Een voetbalzone forumlid die de prestaties van de goat degradeert tot logica. Waar is de logica? 😂

19 juni 2021 om 09:58

Lezen is lastig voor jou denk ik, ik vind het niet knap dat alles via hem begint; want hij krijgt alles en hij is ‘de’ tactiek van Argentinië. Wat ik wel heel knap vind is dat hij meestal levert. Prestaties degraderen? Ik heb anders nooit tegen Messi gezegd dat hij moest stoppen bij de nationale elftal, na de gemiste finale tegen Chili. Als een simpele forum staflid. Dus logica, you tell me? Ik geef Messi juist een compliment, maar dan op een andere manier dan jij.

19 juni 2021 om 10:03

Oeps, mijn excuses. Je hebt gelijk. Ik had dat zinnetje waarin je dat zei over het hoofd gezien.

19 juni 2021 om 09:38

Ja snap ik wel, jammer dat Ajax, PSV, Feyenoord, AZ, Utrecht, Vitesse en nog wat clubs in de eredivisie spelen, anders kon Heerenveen gewoon kampioen worden. Jezus wat een onzin. Messi geeft een simpel assistje, 1 man eruit lopen en de bal voor slingeren, maar op VZ doen we alsof hij 9 man uitspeelt en dan een tikje breed geeft voor een leeg doel.

Toch best jammer dat hij alleen maar zulke kwaliteiten toont als hij er zelf een beetje zin in heeft.

19 juni 2021 om 11:18

Waar baseer jij dat op. Sorry maar dat is echt onzin. Zuig je serieus gewoon even uit je duim om het daarna als eigen feit hier neer te zetten.

Ben bang dat Braziliã« in huidige vorm gewoon kop te groot is voor dit Argentiniã«. Of ze moeten echt een super efficiã«nt dag hebben, terwijl Braziliã« offday heeft, maar vrees het ergste. Ze incasseren nu wat minder, maar er zijn wedstrijden waarin ze gewoon meest dramatische blunders begaan achterin. Bijna pijn aan de ogen als ik Otamendi een aanvaller zie afstoppen of een sliding maken om een schot op doel te blokkeren, waarbij de aanvaller lekker hem uitkapt en vrije doelpoging creã«ert lol. Vergeleken met Braziliã« is dit Argentiniã« echt nog lang niet in balans. Er wordt moeizaam gescoord, terwijl bij Braziliã« minstens 6 spelers aanwezig zijn die uit de niets kunnen scoren. Hier heb je leuke individuele spelers die in clubverband misschien presteren, maar al 10 jaar zijn de aantal teamspelers die voor Argentiniã« een voldoende halen op een hand te tellen. Dan heb je nog een Messi die vaak alles alleen moet proberen te forceren en veel teams zetten gewoon 3 man army op hem en dan heb je dit Argentiniã« bij de nek te pakken, want naast Messi kan enkel Di Maria wat forceren. Dat is echt zonde, want individuele kwaliteiten hebben ze zat.

19 juni 2021 om 11:15

Brazilie heeft er anders wel vaak een handje van om het te laten liggen verder in het toernooi. In het begin is het vaak spectaculair maar later in het toernooi komt er toch vaak zand in de motor. Wil niet zeggen dat Argentinië zal winnen, kleine kans, maar zeker niet onmogelijk. Vind het eigenlijk knapper dat Argentinie wint van Uruguay, vaak toch wat lastiger voor een ploeg als Argentinië.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren