Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi kan aanbod verwachten: ‘Zijn contract loopt nog maar twee jaar’

Laatste update:

Barcelona is voornemens om binnen niet al te lange tijd een aanbieding te versturen naar Lionel Messi. De 29-jarige aanvaller heeft op dit moment nog een contract tot 2018 in Camp Nou en Barcelona zou hem graag langer willen vastleggen.

/

Voorzitter Josep María Bartomeu laat aan Catalunya Ràdio weten dat Barcelona van plan is Messi een nieuw contract te geven. “Zijn contract loopt nog maar twee jaar, maar we willen graag met hem praten over verlenging. We willen namelijk dat hij langer bij ons doorgaat”, aldus de preses van de kampioen.

Messi was in 350 competitiewedstrijden goed voor 314 doelpunten, won alle grote prijzen meermaals en is topscorer aller tijden van zijn club. De Argentijn lijkt nog niet aan slijtage onderhevig en Bartomeu ziet hem ook nog steeds als ’s werelds beste speler. “Hij is een sterke persoonlijkheid met veel ambitie en is beter dan voorheen bij ons teruggekomen, deze zomer. Hij wil de mensen in Barcelona gelukkig maken.”

Denk je dat Lionel Messi weer wil verlengen bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog een keer een 3 jarig contract dus tot medio 2021 en dan gewoon stoppen.

Messi, wat een voetballer. Ik ben benieuwd wat voor salaris daar uit komt rollen. Zal wel iets boven modaal zijn denk ik ...en dat dan per dag.

Ik zou het mooi vinden als hij zijn hele carrière bij Barcelona blijft.

30 augustus 2016 om 12:59

Volgens mij verdient hij nu al zo'n 600.000 per week, dus dat modale per dag is hij al een tijdje gepasseerd :P

30 augustus 2016 om 13:04

dat heeft hij goed onderhandelt

30 augustus 2016 om 13:55

Moet zeggen dat het me ook wel lekker onderhandelen lijkt vanuit zijn positie

Ik verwacht dat ie zijn contract laat verlopen en naar Duitsland vertrekt.

Ik vraag me af hoelang hij nog door kan Zuid-Amerikanen pieken vroeg en rond hun 28st begint het al minder te gaan, voornamelijk Brazilianen. Niet allemaal natuurlijk

30 augustus 2016 om 12:30

zanetti

30 augustus 2016 om 12:56

Dat Zuid-Amerikanen vroeg pieken is onzin. Enkeling doet dat net als in Europa. Noem er anders eens 10 op als je die kan bedenken

30 augustus 2016 om 13:12

Naar duitsand vertrekt, waar baseer je dat op? Bayern gaat hem niet halen en messi bij dortmund zie ik ook niet gebeuren. En de clubs daaronder al helemaal niet.

Wat mij de laatste jaren opvalt is dat Messi heel vaak in aanmerking komt voor een contract verlenging..
En daarmee doel ik iedere keer weer met een jaar verlengd, je weet wat Messi zijn kwaliteiten zijn en dat hij je team naar een hoger level brengt waarom verleng je ieder jaar met een jaar en niet in 1 keer met 5 jaar..
Wil Messi zo graag ieder jaar een salarisverhoging? Een andere antwoord kan ik hierop namelijk niet bedenken, het is geen haat of whatever maar ik neem aan dat het geen grote gok is als je Messi meteen een 5 jarige extra contract geeft ipv iedere keer met een jaartje verlengen om zo zijn salaris op te krikken..
Of spelen er andere factoren mee waardoor hij de afgelopen jaar steeds met 1 jaar verlengde?

30 augustus 2016 om 12:36

het is ook slim van de Messi kamp

je salaris gaat elk jaar omhoog met een paar miljoen, beter dan 3 jaar achter elkaar hetzelfde salaris ontvangen.

30 augustus 2016 om 13:13

hoe dichter die jongen aan zijn pensioen leeftijd komt hoe wanhopiger de clubs worden en met zottere aaanbiedingen komen, die messi enkel aan de management moet laten zien om wat beweging te krijgen in de contractonderhandelingen

volgens mij heeft het waarschijnlijk te maken met het feit dat hij een een jeugdspeler van barca is die in begin van zijn carriere een lager loon kreeg die hij nu probeert goed te maken door het feit dat hij ongelooflijk groei heeft gekend

als messi op de leeftijd van Neymar zelfde loon als neymar had ontvangen dan was verhaal anders , de marktprijzen en loonverhoudingen zijn overdreven gestegen en Messi maakt daar absoluut gebruik van en het is zijn recht

als wij een product zouden hebben die zeer moeilijk is om de waarde van te bepalen dan zou ik ook alles en iedereen laten bieden

30 augustus 2016 om 15:32

Vaak was het ook als reactie op nieuwe contracten van neymar en cristiano Ronaldo. Messi wil wel de best betaalde blijven natuurlijk

30 augustus 2016 om 15:41

Ronaldo is altijd de best betaalde voetballer geweest.

30 augustus 2016 om 16:08

@denniskruijt

Alles er op en er aan wel ja. Puur salaris verdient Messi al jaren het meeste en Barcelona heeft zelf ook meermaals aangegeven dat het vanuit 'good-will' is omdat ze vinden dat de beste spelers, hun speler, ook zo betaald hoort te worden waar ik alleen maar oprechte blijdschap voor heb. Dat Messi natuurlijk Barca allang had verlaten als dit niet zo was is een ander verhaal.

Ik zou het niet mooi vinden als hij bij Barca blijft. Ik zou hem graag nog in de Premier League aan de slag zien, omdat Engeland gewoon het voetballand is waar het is ontstaan en waar meerdere clubs in aanmerking komen voor het kampioenschap. Messi heeft alles al gewonnen bij Barca, hij had al lang weg moeten gaan. Arsenal is denk ik de club die het beste bij hem zou passen, maar die gaan hem niet kopen. Dan zou Man Utd het mooiste zijn vind ik.

30 augustus 2016 om 12:48

Waarom weggaan uit Spanje om naar falende clubs uit Engeland te gaan? Waarom zou hij minder salaris nemen, bij slechtere teams spelen in een weliswaar slechtere competitie met nog minder kans op Europese prijzen? In Spanje kunnen er altijd 3 teams kampioen worden(atletico, real en barca) en de strijd gaat altijd door tot het einde van het seizoen. Het is geen Frankrijk of italie

30 augustus 2016 om 13:21

Geniaal84 beetje raar waarom moet hij naar engeland toe hij speelt nu bij een van de beste clubs ter wereld real barca bayern dat is top de rest is gewoon leuk. Nee hoor blijf lekker bij barca is goed zo

30 augustus 2016 om 13:22

engeland is toppunt van middelmatigheid

het feit dat niemand in Engeland heeft kunnen domineren is geen bewijs van hoe concurrerend ze zijn maar bewijs van gebrek aan uitmuntendheid

als bewijs daarvan kun je naar prestaties kijken van Engelse teams in CL en Uefa cup en de nationale ploeg van Engeland

Vanwege die hoog tempo fysiek heen en weer counter voetbal is het op eerste zicht zeer vermakelijk om naar te kijken maar als je beseft hoe weinig ploegen een wedstrijd echt kunnen controleren en temporiseren dan weet je waarom ze elders niet ver geraken

Bijtekenen en afsluiten bij Barça! Echte clubspelers zie je niet zo veel meer, messi is er wel eentje en als je ze weer ziet voetballen met zijn allen, barcelona, is het genieten.. messi hoort daar bij!

30 augustus 2016 om 16:10

Clubspeler die om de 2 jaar een nieuw contract wilt? Je begrijpt toch wel dat hij allang weg was geweest als Barcelona niet de hoogste salaris zowel aan hem als gemiddeld ter wereld aan de gehele selectie uitkeerde.

Lionel Messi zal Barcelona waarschijnlijk nooit verlaten. Dat zijn contract de hele tijd maar voor een jaar wordt verlengt is gewoon de tactiek van zijn managementteam om zijn salaris elk jaar met een paar duizend per week te laten stijgen.

Barcelona zal zijn contract nooit laten verlopen, dus dat mensen zich hier over druk kunnen maken is voor mij echt een wonder. Iedereen die bij Barca in de basis 11 staat wil blijven.

30 augustus 2016 om 15:33

Ik zie messi over paar jaar wel naar Argentinië gaan om daar nog even te ballen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren