Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi geeft over op het veld: 'Men hoeft zich geen zorgen te maken'

Laatste update:

Argentinië wordt door velen gezien als een van de favorieten voor het winnen van het WK, maar de Zuid-Amerikanen maakten die status woensdagavond zeker niet waar. De ploeg van Alejandro Sabella speelde in een saaie wedstrijd gelijk tegen Roemenië (0-0) en had zelfs kunnen verliezen, als een goal van Alexandru Maxim niet was afgekeurd. Lionel Messi was onzichtbaar.

/

De aanvaller leek niet lekker in zijn vel te zitten: al vroeg in de wedstrijd moest hij op het veld overgeven. Volgens Messi is er echter geen reden tot paniek. "Dit is me ook al een paar keer gebeurd bij mijn club", zei de Argentijn. "Men hoeft zich geen zorgen te maken, ik heb dit al vaker meegemaakt. Ik voel me gewoon in orde."

De Argentijnse voetbalfans mogen op het WK meer van de nationale ploeg verwachten, belooft Messi. "We hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien, maar dit blijft een geweldige groep", vindt de dribbelaar. "We kijken iedere dag meer uit naar het WK. Het resultaat van deze oefenwedstrijd is teleurstellend, maar we kunnen hier geen conclusies uit trekken."

Denk je dat Argentinië het WK kan winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
6 maart 2014 om 09:11

Zal misschien gewoon een Jetlag zijn of zo want de rest van de wedstrijd speelde hij weer zeer goed.

6 maart 2014 om 09:53

Er zijn tal spelers die op het veld of er net naast hebben gekotst. Er zijn ook zat spelers waarvan opeens de maag opspeelt. In de eredivisie hebben we zelfs meegemaakt dat iemand vak het veld sprinten om naar de wc te gaan.

Het lichaam van een atleet heeft veel te verduren. Niet alleen de vlieguren die internationals moeten maken maar ook de intense trainingen en de druk die er op ze wordt uitgeoefend.

Al deze dingen kunnen zich opstapelen en zo nu en dan gooit de lichaam er wat stoffen uit.

Het lijkt normaal te zijn geworden om mensen iets te misgunnen. Zeker als ze alles al hebben zoals Messi in dit geval.

6 maart 2014 om 09:57

Er zijn genoeg voetballers die overgeven op 't veld. Maar niet alle voetballers hebben groeihormonen gebruikt. Het is gewoon heel reëel dat de hormonen er iets mee te maken hebben. Juist op latere leeftijd. Dat spul beïnvloed je hele hormoonhuishouden.

6 maart 2014 om 09:58

Messi speelde alles behalve goed.

6 maart 2014 om 10:17

Jetlag wetstrijd was toch in de Eu???

6 maart 2014 om 11:02

Het tijdsverschil is 1 uur. Knap om dan een jetlag te krijgen.

6 maart 2014 om 09:55

Grappig....

1. Er is maar één echte Ronaldo.
2. Hoe kan "CR7" de beste zijn als hij niet eens de beste van Portugal is? Ooit gehoord van Eusebio?

6 maart 2014 om 10:32

Er is 1 echte ronaldo en 1 echte cristiano ronaldo. Messi is trouwens ook niet de beste van argentinie want dat is natuurlijk marradona

Hij zegt ik heb dit al vaker wel meegemaakt. Beetje apart waarom je een wedstrijd speelt terwijl je ziek bent

6 maart 2014 om 08:58

Je hoeft niet perse ziek te zijn om over te geven. Al is het vaak geen goed teken.

6 maart 2014 om 10:59

Haha, tis mij wel vaker gebeurt op zondag morgen na een avondje doorzakken. Na t eerste sprintje ff kotsen en weer doorgaan...

Kan gebeuren toch, iedereen voelt zich wel is niet lekker. Gelukkig is het een oefenduel en geen finale oid!

6 maart 2014 om 08:59

Het rare is juist dat hij zegt dat hij in orde is, en dat dit vaker gebeurd. dan is het heel raar dat zoiets gebeurd.

6 maart 2014 om 10:17

Als het iets ergs is, dan weet iedereen dat.

Het kan aan mij iiggen, maar regelmatig overgeven als je in orde bent? Dan ben je of totaal niet in conditie.. of er speelt meer? Iemand die hier wat meer over kan vertellen?

6 maart 2014 om 09:24

Ik heb wel eens overgegeven van de zenuwen. Dan is het eruit en dan voel je je zo fit als een hoentje. Zou er niet teveel achter zoeken..

6 maart 2014 om 09:43

Precies, t gebeurt mij zelf ook wel eens.. even overgeven door eventuele zenuwen,jetlag etc. je gooit t eruit en je heb nergens last meer van :P en zoals Delvecchio al zei : Dan voel je je zo fit als een hoentje ^^, dus zou er inderdaad niet veel achter zoeken..

6 maart 2014 om 12:06

Zenuwen voor een oefenpotje met het nationale elftal, terwijl de beste man al CL finales en dergelijke heeft gespeeld? Lijkt me sterk dat zenuwen de oorzaak zijn.

6 maart 2014 om 15:25

Hij zegt duidelijk "het is een paar keer voorgekomen" en jij maakt er regelmatig van.
In die 10 jaar dat hij profvoetballer is kan het gebeuren dat hij een paar keer moet overgeven.
Het is niet zo dat hij dat om de paar weken heeft.

hahahaha onzichtbaar? Man, man, man, ff serieus, wie schrijft deze stukken?? Zat je gister naar diepzeeschaken te kijken ofzo? Nogmaals....messi speelde een goede 1e helft en een geweldige 2e helft. Als z'n medespelers iets scherper waren in de afronding had hij 3 assists, als z'n medespelers iets scherper waren in de passing had hij minstens 3 doelpunten voorbereid, als z'n medespelers iets minder voor eigen succes hadden gekozen had hij een hattrick kunnen hebben. Al het gevaar kwam van Messi af, hij speelde vanuit het midden en zette het op, hij was juist de enige die wel een hoog niveau haalde. Had een aantal geweldige acties/solo's. Maar goed, jullie (vz) zijn waarschijnlijk ook het type mens dat vind dat iemand pas een hoog niveau haalt wanneer je scoort, het maakt verder niet uit wat je 90 minuten op het veld laat zien
Redenatie van VZ "als je niet scoort, ben je per definitie onzichtbaar" lachwekkend.
En voor alle VZ-Conclusie supporters, die geen wedstrijden kijken, en meteen roepen dat Messi bij Argentinië niet presteert. Juist vooral dankzij Messi heeft Argentinië zich rechtstreeks geplaatst voor de WK eindronde, met Messi als topscorer, en top assist gever, was bijna elke wedstrijd in deze kwalificatiereeks uitgeroepen tot man of the match. En dit in een poule met onder andere Chili, Uruguay, Colombia.

6 maart 2014 om 09:07

Scorebordjournalistiek.

6 maart 2014 om 15:29

Hoezo scorebordjournalistiek?
Argentinie had met minimaal 2 doelpunten verschil moeten winnen gisteren.
Dat het 0-0 is gebleven wil niet zeggen dat ze slecht waren.

Als het vaker gebeurd dan is er niet iets goed meneer Messi.. en vooral als je nog is door gaat spelen.

Volgens mij werd iedere aanval gecreëerd door Messi VZ, waaren ze beter omgegaan met hun kansen dan had Messi minstens 2 assist.

Ia dit vaker gebeurd dan?
Kan me niet herinneren maar goed als jij het beter weet dan is het goed.
Dan houden wij nu op oke

6 maart 2014 om 09:12

Bij Barcelona is het ook al gebeurd, raar dat je dit niet weet van je idooltje...

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar ik kan me toch niet voorstellen dat een speler zoals Messi onzichtbaar is op het veld.

6 maart 2014 om 09:42

Je kijkt al snel over hem heen

6 maart 2014 om 09:51

Hahahaha, heb je zelf de wedstrijd gezien? Zo ja, hoe was hij volgens jou?

Haha, onzichtbaar? Ik weet niet welke wedstrijd jullie hebben gekeken en wie überhaupt dit stuk heeft geschreven, maar Messi speelde zeer goed, vooral de tweede helft! Creërde veel kansen, alleen z'n ploeggenoten hadden geen geluk in de afronding. Tevens als z'n ploeggenoten wat zuiverder waren in de passing en minder voor eigen succes gingen had hij sowieso gescoord! Zo dit moest er even uit
On: wat betreft het overgeven, dat zou gewoon door de (in)spanning kunnen komen.

Verkeerd gegeten, teveel gedronken. Zeg het maar. Te veel in je buik is natuurlijk nooit lekker als je gaat sporten

6 maart 2014 om 15:31

Misschien had hij een blikje cola voor de wedstrijd geconsumeerd

Rotzooi door die hormonen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren