Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Messi doet dingen die ik zelfs bij Oliver en Benji nooit heb gezien’

Laatste update:

Lionel Messi had zaterdagavond een belangrijk aandeel in de overwinning van Barcelona op Athletic Club (2-0). Met twee assists stond de sterspeler van de Catalanen aan de basis van beide treffers van Neymar. Luis Enrique kwam na afloop superlatieven tekort om de kwaliteiten van Messi te omschrijven. “Hij is niet alleen vanwege zijn doelpunten de beste voetballer ter wereld, maar ook vanwege zijn assists en het totale plaatje”, claimde de oefenmeester.

/

“Zelfs in defensief opzicht is hij de beste speler ter wereld, dat is de perfecte versie van Messi. Een mens komt woorden tekort om de kwaliteiten van Messi te omschrijven. Hij doet dingen die ik zelfs bij Oliver en Benji nooit heb gezien, ondenkbaar.” De oefenmeester verwees naar de Spaanse versie van Captain Tsubasa, een Japanse mangaserie over voetbal uit de jaren tachtig.

“We raken eraan gewend, maar het is een genoegen en een privilege om de beste voetballer van de wereld in je team te hebben. Dat lijdt geen twijfel.” Onder Luis Enrique heeft Barcelona nog geen punt laten liggen: drie competitieduels, drie overwinningen.

Lionel Messi is de beste voetballer ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Defensief opzicht?! Hij doet nooit iets in defensief opzicht... Hij doet dan alleen wat wandelen

14 september 2014 om 09:09

ja joh hij doet helemaal niks. hij werd 4x oprij de beste verkozen zo maar.

hahahha dus jouw ElGazii zal volgende jaar de beste worden zeker.

thja ik hoef je niets uit te leggen eigenlijk.

14 september 2014 om 10:42

Nog steeds beste speler ter wereld en speel ook fantastisch dit seizoen bitches

14 september 2014 om 10:47

@ Fcb-3111 hoezo haal jij 4x goude bal erbij el ghazi heeft gelijk Enrique loopt gwn veren in messi zijn reet te steken komop man messi in defensief opzicht de beste van de wereld noemen en jezelf dan nog serieus noeme is bespottelijk

14 september 2014 om 11:54

Hij werd niet verkozen tot beste om zijn defensieve taken toch? Nee meer om de aanvallende dingen. Defensief voert hij vrij weinig uit, dus dat je die gouden ballen erbij haalt slaat nergens op.

14 september 2014 om 13:17

Tuurlijk een madrista met commentaar

14 september 2014 om 14:22

Fcb_3111 Ik zie jou met je 34 jaar een hoop onzin uit kramen..

14 september 2014 om 09:10

Heb jij de wedstrijd gezien?

14 september 2014 om 09:40

@jorgekoke wat een stomme vraag zeg die man heeft vast niet eens de tekst gelezen. Verspil jou tijd niet bij dit soort mensen.

14 september 2014 om 10:33

Het gaat toch niet over deze wedstrijd pannekoek! Wel tekst lezen hè...

14 september 2014 om 13:18

Madrista zien alleen de slechte dingen van messi

14 september 2014 om 09:33

Dan heb je de messi van vorig seizoen nog voor ogen, dit is een heel andere messi

14 september 2014 om 11:52

Afgelopen wk was Messi de aanvaller met de meeste balveroveringen. Dus hoezo hij verdedigt niet ?

14 september 2014 om 11:57

hij doet dat zeker wel hoor. alleen niet vaak.
logisch ook want de beste speler ooit moet niet gaan verdedigen.
die moet klaar staan voor als ze kunnen counteren.
maar zo iets is te moeilijk om te snappen voor jou blijkbaar.

14 september 2014 om 12:10

Hij doet dat niet vaak maar als hij dat doet dan doet hij dat als de beste. Maar laten we eerlijk zijn, messi in deze vorm dus op 80 is zonder twijfel de beste speler ter wereld. Messi op 50 was er nog discussie mogelijk maar dit is overduidelijk. Hij is de beste aller tijden het is ongelofelijk wat hij doet. En de coach heeft helemaal gelijk, we raken eraan gewend en gaan het daardoor minder waarderen.. messi de beste speler aller tijden.

14 september 2014 om 13:17

Jij kijkt ook pas voetbal sinds vorig seizoen

14 september 2014 om 13:28

Je hebt wel een erg zwakbegaafde discussie gestart. Het gaat er niet om of Messi uberhaubt verdedigd, het gaat erom dat hij er de beste in is.

Messi heeft gisteren gewoon twee assists afgeleverd maar voor het overige een matige wedstrijd gespeeld.

Dat van dat verdedigen is gewoon helemaal belachelijk; bij balverlies bleef hij ook nu weer vaak gewoon stilstaan.

Bovendien moet Messi zich heruitvinden ; zijn bewegingen worden door verdedigers steeds beter gelezen met als gevolg balverlies.

Wat mij betreft zit hij nog lang niet op zijn niveau van drie jaar terug.

Hij blijft een fenomeen maar kom op, men mag best wel wat kritischer kijken naar zijn wedstrijd van gisteren.

14 september 2014 om 09:12

messi speelde goed, als het niet Munir en Pedro waren die zijn acties omzeep hebben geholpen dan had hij heel veel assist op zn naam staan.

het is nooit goed, als hij voor zijn eigen succes ging dan was hii egoïstisch maar als hij hard werkt voor Munir en Pedro dan is hij drama. het is nooit goed.

je zag toch Neymar binnen kwam dan alles goed ging. binnen no time had hij al bijna 3 assists.

14 september 2014 om 11:08

Hetzelfde doe jij bij Ronaldo uiteraard. Man, altijd die kleuterreacties..

14 september 2014 om 09:16

Wauw ik hoop echt dat dit puur sarcasme is? Heb je die steekballen en passes van hem gezien? Hij leed nauwelijks balverlies, had weer een paar heerlijke dribbels in huis en zette diverse keren mensen vrij voor de goal! Hij had ook zo 5 assits kunnen hebben deze wedstrijd. Als hij defensief meedoet dan zie je dat hij vaak de bal afpakt omdat hij zo ontzettend snel en lichtvoetig is, het klopt dat hij vaak loopt maar who cares, zolang hij zo blijft spelen mag hij van mij gaan slapen op het veld als de tegenstander de bal heeft. Wat een speler, kijk met veel plezier naar hem.

14 september 2014 om 09:27

Ik vond Messi goed spelen en dat vonden ook veel van VZ want hij krijgt voor de 3de wedstrijd op rij een 9 als cijfer! Onder Enrique zie je hem steeds meer meeverdedigen en harder werken. Ik vind hem de beste voetballer ter wereld en dat heeft hij gisteren ook weer bewezen.

14 september 2014 om 09:33

Een goed advies: kijk eens een wedstrijd en oordeel dan want wat je nu vertelt klopt 0,0 van want als hij niet gescoord heeft is hij slecht zeker?

Er is voor de rest ook wat nodig lijkt me.

14 september 2014 om 12:04

was niet zijn beste wedstrijd maar 2 assist in de laatste 10 min is toch echt geweldig.
verder had hij veel meer kansen alleen wou de bal er niet in!.
jullie madrista's blijven maar zeuren over messi die stilstaat.
wat wil je? messi als een gek overal achter laten lopen en hem extra moe maken ? wil je dat hij mee naar achter gaat zodat we straks counteren en messi niet de pass or rush kan maken?
zulke opmerkingen zijn echt te dom voor woorden. bijna alle spitsen verdedigen niet maar messi moet dat wel doen? hahaha jullie kunnen het gewoon niet hebben dat hij de beste aller tijden is en zitten nog in de ontkenningfase als stelletje kleuters.
er is verder niks mis met messi. hij hoeft zich helemaal niet te heruitvinden. hij ging genoeg mensen voorbij gister en legde toen de bal terug op neymar. zeker ook niet gezien of wel?
je mag inderdaad kritisch zijn en hij heeft zeker niet zulke rushes gemaakt als 3 jaar terug.
maar hij begint fit te worden. dus waarom die kritiek? kon ronaldo gister nog wat doen voor real? lokte 1 penal uit voor de rest was hij ontzichtbaar. messi daarentegen red z'n team weer met een assist. dus waarom jij kritisch wilt zijn is wel duidelijk. je bent gewoon een messi hater.

14 september 2014 om 14:06

Hij is niet de beste aller tijden.

Gewoon niet doen Enrique!

Messi speelt goed en helpt dit seizoen defensief meer mee dan vorig seizoen, maar defensief zijn er veel spelers beter dan hem.

14 september 2014 om 09:29

Luis Enrique bedoelt gewoon dat Messi zelfs in verdedigen goed is.
Messi verdedigt indd niet altijd mee.
Maar wilt niet zeggen dat hij het niet kan, Messi kan bijna overal spelen.

14 september 2014 om 09:37

Ik weet wel wat hij bedoelt, maar hij moet zijn woorden beter kiezen.

Messi is sterker dan sommige denken en kan redelijk goed verdedigen. Als het moet zal hij het doen, maar het is niet zijn specialiteit.

Tot nu toe dit seizoen echt tevreden van Messi. Hij heeft precies zijn honger terug. Neymar en Munir zijn leuk begonnen. Pedro zwak. Ik kan niet wachten tot Suarez erbij komt!

14 september 2014 om 09:54

Precies wat mugatu zegt. We weten allemaal Hoe hij speelt en wat hij kan maar Luis Enrique moet idd zijn woorden beter kiezen...tenzij VZ weer een fout maakt in de vertaling.
Hij is een aanvaller die goed kan verdedigen mede dankzij zijn snelle voetjes. (bv tegen Aguero vorig Champions League. Toen hij achter hem ging tot in de buurt van de 16 en de bal weer pakte).

maar verdedigend zijn er tientallen beter dan hem.

14 september 2014 om 10:03

Klopt ik herinner me dat nog tegen Aguero (bij Atletico). Vorig seizoen deed hij het weer bij Aguero (city). En ik dacht dat ze vrienden waren

Probleem met de woorden van Enrique is dat je zo veel reacties uitlokt. Dat moet hij proberen te vermijden.

14 september 2014 om 10:21

Precies...en ik ben sws al geen fan van trainers die zulke woorden over zijn spelers zeggen. Zeg gwn dat hij goed/geweldig is...maar vaak overdrijven ze.

Messi is erg goede voetballer, ik vind hem niet beste vd wereld. Voor mij is dat Ibra van PSG. Ook vind ik Robben beter (maar dat kan komen door mijn oranje bril. Smaken verschillen.

14 september 2014 om 09:53

Haha robben, leuk ja

14 september 2014 om 10:51

Robben heeft toch ook een 2x beter seizoen achter de rug, en was toch ook gewoon beter dan messi? Of zie ik het verkeerd. Leg het me dan uit.

14 september 2014 om 12:03

Een beter seizoen draaien betekent niet dat je een betere speler bent.

14 september 2014 om 12:07

om een goed seizoen te hebben moet je team je ook helpen . dat is bij barca al ver te zoeken de laatste jaren.
als messi bij bayern speelde dan had hij wss nog 3 cl titels gehad.
maar @ de wk was robben veel fitter. maar wat bereikte hij ermee?
messi zorgde uiteindelijk voor dat argentinie door ging. terwijl robben z
n top vorm vrijwel niks kon. messi is meer dan robben en dan elke andere speler.
completer dan hem is er niet.

14 september 2014 om 12:14

Hahaha robben beter dan messi. Op het wk versloeg messi robben man maar daar gaat het ook helemaal niet om, individueel is messi altijd beter dan robben gebleven. Robben is wel een goede 2e beste speler ter wereld van dit jaar vind ik en ronaldo 3e. Die heeft wel bewezen niets te kunnen zonder die miljoenen aankopen om zich heen.

15 september 2014 om 11:40

Hahahaha Robben gozer laat me niet lachen Robben is nu op latere leeftijd goed messi is al goed sinds zijn 17e elk jaar Constant en maakt gemiddeld 50 goals per jaar. Robben speelt nu 2 jaar leuk ,aar komt nog lang niet aan dat gemiddelde van messi en Cr7. Dus ja die oranje bril mag wel af.

14 september 2014 om 10:03

Robben? Dat komt zeker Door jouw oranje bril. Zlatan vind ik na Messi de beste speler ter wereld.

14 september 2014 om 10:19

Hij mag toch Robben de beste vinden of niet, begin die kleuters van Messi Ronaldo liefhebbers wel echt beu te worden.

Iedereen zijn mening.

14 september 2014 om 10:29

Ga spelen kut kind. Wie noem je hier kleuter en liefhebber-_-' hij geeft toch toe dat het door zijn oranje bril komt? Ik ben ook een die-hard Robben fan maar voetballend komt hij niet in de buurt van Messi.

14 september 2014 om 10:56

Voetballend komt hij er juist in de buurt. Qua dribbel doet hij al bijna niet onder voor messi. Qua snelheid niet en qua schieten ook niet. Vertel me hoe en waarom ik foutzit als ik al foutzit.

14 september 2014 om 10:21

haha waar kijk jij naar dan in het voetbal?

Tsubasa !!!

Een perfecte weergave van de Messi en Ronaldo strijd !

Captain Hyuga doet alles op wilskracht en karakter, terwijl Captain Tsubasa the good guy is met natuurtalent.

Elke zaterdagochtend om 07.30 bij Kanal D vlak voor de wedstrijd van mij bij de F'jes en E'tjes, classic ! Ik weet nog dat ik en m'n neef uit Duitsland een speciale schot uit de serie probeerden: Allebei tegelijk schieten om vervolgens een supercurve te geven. Het bleek achteraf niet bepaald mogelijk haha.

14 september 2014 om 09:32

Is dit een soort van Galactic Football

14 september 2014 om 09:35

Mooi hè, ik zocht naar een comment als deze. Ik heb het elke dag gezien toen ik in Spanje woonde, speciaal vroeg voor opgestaan. Mij is die curvebal ook nooit gelukt trouwens, dus voel je niet slecht ;-).

14 september 2014 om 16:16

Of die tweeling die via de lat omhoog springen om met z'n tweeen een omhaal te maken

Dat poll ook: Lionel Messi is de beste speler ter wereld.

Wanneer houden jullie eens op? De vraag is allang niet meer of hij de beste is momenteel is maar of hij de beste allertijden is.

14 september 2014 om 10:22

jep. klopt beetje simpel word ik er van maar goed.

14 september 2014 om 10:53

Waarom is hij momenteel de beste? En kom niet met dat flutargument met dat hij 2 wedstrijden goed speelt. Dat maakt je niet de beste. En kom ook niet met je wk, want op het wk waren James en Robben en Muller duidelijk beter. Hoezo is messi opeens weer de beste?

14 september 2014 om 12:13

messi is niet opeens beter. messi is altijd al beter geweest. dat jij te dom bent om dat te zien is een andere verhaal.
heb je de wk wel eens gezien? heb je messi niet gezien die elke keer de vrije trappen erin schoot voor argentinie in de 90ste min? heb je messi's assists niet gezien?
je bent net een guppie met een ronaldo of bale poster. je bent zo dom dat je dingen uitgelegd krijgt en je doet een rondje om je kommetje en je bent alweer vergeten. je ziet dan je bale of ronaldo poster en gaat weer vrolijk verder.

14 september 2014 om 12:47

Nee, vorig seizoen was ronaldo overduidelijk, met alles in dikke vette koeienletterz, beter dan Messi. Daar kan een wk, waar messi zelf nog tegenviel niks aan veranderen.... Ik dom? Ik studeer aan de universiteit vriend, jij lijkt met je woordkeuzes en gebruikte voorbeelden meer een praktijkleerling... Voor de rest, niemand kan eromheen dat Ronaldo gewoon beter was vorig seizoen, alleen zoals gebruikelijk de messi fanboy zoals jij die weer eens Ronaldo de diepte in willen drukken... Over dit seizoen kan je niks zegven, aangezien het nauwelijks begonnen is. Kom over een half jaar, bij de ballon d'or uitreiking terug.

14 september 2014 om 12:48

En nog over die vrije trappen van Messi, als hij er echt zo goed in waz, ging hij in de finale niet voor eigen succes, wat met een vrije trap al bijna onmogelijk is tegen Neuer die in topvorm was, maar gaf je de bal nog voor, in plaats van hem in de 2e ring te schieten. ..

14 september 2014 om 13:08

@gareth.bale
Stop toch eens met discussiëren, je zet enkel jezelf voor schut. Ik doe nooit mee in die idiote Barca-Real of Mess-Ronaldo discussies, maar ik lees af en toe wel iets en je zou beter zwijgen...

14 september 2014 om 17:25

Jij houd wel erg veel van discussiëren en messi was op het wk veel beter dan ronaldo en ook nu ik het begin en alle jaren daarvoor ook . Als je een andere mening hebt is dat jouw probleem

15 september 2014 om 11:44

Maak jij je nou maar druk om die rommel in Madrid. Bale was weer rampzalig en een CR7 in mindere vorm is een drama voor Madrid. Het wordt nu wel heel pijnlijk zichtbaar dat Real het niet kan zonder CR7 en CR7 het niet kan zonder Di Maria hahahaha. Messi zorgt wel voor de assisten als niemand anders ze kan geven. Groot verschil met CR7 die gewoon met een paar kneuzen op het veld staat. ja ik zei het kneuzen Benzema en Bale zijn middelmaat James middelmaat Arbeloa en Pepe oldskool moet ik nog ff verder gaan. Kortom hou je bezig met je madrid want die hebben het al lastig zat

14 september 2014 om 10:55

En de beste aller tijden is hij zwz niet. Ik vind dat Pele of Zidane of Ronaldinho. Pele door zn enorme aantal doelpunten en meer dan 500 assists als ik het goed heb, Zidane door zijn perfecte techniek en Ronaldinho heeft geen uitleg nodig. Je kan uberhaupt geen tijden vergelijken, want bijvoorbeeld Messi zou in de tijd van Pele maar 1.40 meter zijn.

14 september 2014 om 12:07

Pele? Ik hoop dat je een grap maakt? Je weet dat Pele im het stenentijdperk speelde. Waar het niveau nog lager was dan een zondag 5e klasser.

14 september 2014 om 12:20

pele speelde in brazilie. die man heeft nooit tegen zulke moeilijke tegenstanders gespeeld als messi. zidane komt niet eens in de buurt van messi
iniesta is al beter dan zidane. dan kom je nog met ronaldinho.
hij was de meest vermakende speler. maar dit voor 2 seizoenen.
daarna was hij het totaal kwijt. die jongen kan niet met de roem om.
messi blijft bescheiden en doet niet zulke rare dingen. daarom zit hij al bijna 10 jaar al bij de top. verder wat heeft lengte ermee te maken man? je bent zo druk bezig om jezelf gelijk te geven dat je met onzin argumenten komt. valbuena is toch ook zo klein? die speelde ook een geweldig wk. zo zijn er nog genoeg spelers zoals xavi etc etc etc.
die zijn allemaal klein en spelen geweldig voetbal. is natuurlijk moeilijker en daarom verdient hij ook meer credits. als messi het lichaam had van ronaldo dan kon real madrid de club ontbinden en de stadion beginnen te slopen.

14 september 2014 om 12:55

Jij snapt precies wat ik bedoel met klein zijn ookal doe je alsof... Ten eerste gaf ik alleen mijn mening, je hoeft me er niet op af te breken, bewijst alleen maar hoe gevoelig jullie zijn als iemand het er niet mee eens is met day messi volgens jullie de beste van de wereld is... ten tweede, julkie zijn zo druk bezig met de tijden van toen met nu te vergelijken, maar waarom niet andersom? Messi zou, zoals ik al zei, korter zijn dan 1.30, en dus ook veel minder spieren hebbe.. zou hij het dan goed hebben gedaan in die competities van dr jaren 60 denk je? Ronaldo ongetwijfeld wel, Mensen als Zidane, Ronaldinho, Ronaldo9 ook...

14 september 2014 om 13:17

Melvin Platje zou in die tijd meer hebben gescoord dan Pele.

14 september 2014 om 14:27

Brazilië was toen de sterkste competitie voor Europa het door geld overnam. De Uruguayaanse volgde met de Argentijnse.

Weet je wat grappig is? De totale gebrek aan respect voor degene die als voorbeeld is gebruikt voor het Barca systeem waar Messi vandaag van profiteert en degene due het bedacht.

Pélé won in 1970 het WK. Cruyff speelde toen ook al. Volgens jullie is Cruyff dus ook niks? Echte Barcalonistas bravo jongens.

Best grappig ook dat Cruyff zijn totaalvoetbalsysteem volledig heeft gebaseerd op Brazilië met leider Pélé, de eerste valse spits/schaduwspits.

Maar dat weten jullie waarschijnlijk ook niet. Jullie kennen de geschiedenis van voetbal niet en niet eens van je eigen club.

Dat is werkelijk zielig.

14 september 2014 om 14:31

Pélé heeft nooit zomervakantie gehad. Dit komt omdat mensen in Europa hem persé moesten zien spelen in levende lijve.

Tijdens deze campagnes, werd het Real Madrid met Di Stefano en Puskas meermaals verslagen, het Benfica van Eusebio, Inter, Liverpool etc.

Al de sterkste Europese teams van dat moment moesten eraan geloven en Santos was nuet eens het beste Braziliaanse elftal aangezien er maar 3 internationals speelden.

Maar Pélé maakte het team zo enorm goed. Er zijn berichteb te vinden dat hij een seizoen 2 assists per wedstrihd heeft gegeven.

1200 doelpunten 600 assists. Vraag maar aan Cruyf wie de beste speler aller tijden is.

Hij zal maar een antwoord geven.

14 september 2014 om 16:57

Dat Pele zijn tijd ver vooruit was is geloofwaardig maar wat hebben we aan die statistieken uit een tijd waarin voetbal nog in de kinderschoenen stond, buitenspel er nog niet was en er geregeld monsterscores vielen tegen regionale clubs.

Bovendien zitten bij die 1200 een hoop jeugddoelpunten en oefenpotjes, dan heeft Bojan er ook 1000.
Niet om Pele te bagatelliseren maar het is mythevorming terwijl niemand em heeft zien spelen op een paar potjes na.

Enige wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat hij de beste van die tijd was, en zo geldt dat voor elke generatie, de onderlinge vergelijkingen zullen altijd door verschillende omstandigheden niet te doen zijn.
Bovendien is iedereen altijd nostalgisch over spelers die ze zelf meegemaakt hebben.

15 september 2014 om 11:50

hahahah Pele heb jij hem live zien voetballen dan. Alleen al dat je een plaatje van Gareth Bale hebt laat al zien dat je 0,0 verstand hebt. Zidane en Ronaldinho waren super goed maar anders dan Messi. Het voetbal is sneller geworden en beter dus wat Messi en CR7 op dit moment laten zien is van verschrikkelijk hoog niveau. Een niveau waar meneer Bale nog niet echt aan kan tippen misschien over 2 jaar maar het is een blind paard. en haal AUB niet wk bekers erbij

15 september 2014 om 16:01

Hopeloos bericht van jou, vooral de laatste zinnen. Dat bale mijn lievelingsspeler is betekent neit dat ik hem de beste van de wereld vnd ofso? Weer lekker mensen aan het napraten met je 'blind paard'?? En hoezo heb ik geen verstand van voetbal als ik fan ben van Bale? Jij hebt eerder geen verstand van voetbal met je napraterij...

14 september 2014 om 18:51

Ronaldo is de beste momenteel. Hij is gewoon completer dan Messi en dus ook beter. Kan beter koppen, meer kracht, meer snelheid, meer schotkracht, explosief etc. Dus geen discussie mogelijk.

Ik heb dit nieuwe seizoen nog geen wedstrijd van hem bekeken maar speelt hij nu niet meer vanuit een 10 positie dan voorheen?

Jammer dit. Ook al ben ik Cule, ik ben dat geslijm echt wel zat hoor.

Messi is idd heel erg goed begonnen aan dit seizoen.

Oogt gretig, zijn acties lukken weer, en is weer erg belangrijk.
Ik heb wel het gevoel dat we niet meer naar de statistieken moeten gaan kijken van Messi, want ik heb zo'n vermoeden dat hij minder gaat scoren als gewoonlijk.

Maar zijn veldspel en passes zijn echt heel erg goed, heb ik het nog niet eens over zijn dribbels.

14 september 2014 om 13:05

Ja, het is irritant dat hij na elke match weer op een voetstuk geplaatst wordt. Ik vind hem ook de beste ter wereld, en de beste die ik ooit heb gezien (heb Maradona en spelers voor hem nooit gezien) maar dat moet niet na elke match gezegd worden.

Hij is nu weer enkele matchen goed aan het spelen, na een zwak anderhalf jaar. Hij was nog steeds beter dan andere toppers als Robben, Ribéry of Bale, maar voor zijn onmenselijke kwaliteiten speelde hij toch zwak.
Laat hem nu maar eens een maand of 3 presteren, ook tegen Psg, Real en Atletico.

14 september 2014 om 13:14

Mooi gezegt

14 september 2014 om 14:34

hij is al wereldwijd topscorer in 2014.
Scoorde 3 keer in bernabeu en in twee wedtrijden tegen City.
Was de beste speler op het Wk.
Kwam van de ballon d'or top tien het verst op het wk.
Hij is dus al 8 maanden een klasse beter dan de rest.

14 september 2014 om 15:24

Messi speelde niet slecht op het WK, maar was echt niet de beste speler. Dat was gewoon een marketingstunt van Adidas, die die prijs ook mag uitreiken. Kroos, Neuer, Robben en zelfs Ron Vlaar speelden beter.

14 september 2014 om 15:30

Mrbrightside. volgens mij ben jij echt een Messi-fan. Want het is niet allemaal waar wat je zegt.
Zoals Horwi al aangaf, is Messi zeker niet de verdiende winnaar van beste speler vh WK. Persoonlijk vond ik Robben, Muller en James de beste aanvallers. Neuer en Kroos waren ook geweldig, maar iedereen weet dat aanvallers meer prijzen winnen.

14 september 2014 om 15:54

Messi is de enige die op het wk in z'n eentje 3 wedstrijden heeft gewonnen. Naast z'n doelpunten heeft hij het vaakst een medespeler in een schotkans gezet. Dan ben je gewoon met feiten de beste.

14 september 2014 om 16:38

Met jou valt niet te discussiëren. James heeft er zeker ook 3 in z'n eentje beslist, met zijn 6 goals.

15 september 2014 om 11:53

volgens mij wordt het Duitse elftal ook gesponsord door Adidas dus dat slaat nergens op. Hoe dan ook dat was een team prestatie. Messi , Di maria en Mascherano hebben Argentina eigenhandig naar de Finale gebracht

14 september 2014 om 13:30

Snapje...

En had Iniesta of Neymar 2 assist gegeven dan had je niks gehoord.. dan was 't Messi die 2 doelpuntjes had gemaakt......

14 september 2014 om 15:08

Die tweede assist was wel van een niveau dat niet veel mensen halen, ook van ieder ander waren daar veel credits voor geweest. Voor de rest hebben jullie wel gelijk natuurlijk.

Lik lik, kwijl kwijl, we weten het nu wel een keer.

Het is grappig dat real madrid fans alleen messi vorig seizoen herrineren en daarom met ronaldo vergelijken

14 september 2014 om 14:07

Neymar is nu beter als messie.

Oh god...deze discussie zal nooit ophouden...zelfs als ze 80 zijn, zullen er kinderen ruzie maken wie er de beste was....stop met dit onnozele discussie, 2 verschillende spelers met verschillende speelstijl...allebei heel goed...het is gewoon welke stijl je leuker vindt...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren