Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi: ‘Dat deed destijds wel erg pijn, maar er is veel tijd verstreken’

Laatste update:

Lionel Messi hoopt zich woensdagavond met Barcelona een goede uitgangspositie te verschaffen, om volgende week de finale van de Champions League te bereiken. Vijfvoudig winnaar Bayern München komt op bezoek in Catalonië en is voor velen dé titelfavoriet. Twee jaar geleden troffen beide teams elkaar in hetzelfde stadium en won Bayern, dat uiteindelijk ook de eindstrijd winnend afsloot.

/

Destijds kreeg Barcelona een pak slaag van de Duitsers in München (4-0) en eindigde ook de return in een overduidelijke zege voor der Rekordmeister (0-3). Messi kan het zich nog wel herinneren, zegt hij. “Dat deed destijds wel erg pijn, hoe die halve finales eindigden. We voelden ons daar rot over. Maar inmiddels is er veel tijd verstreken en ik verwacht morgen een compleet andere wedstrijd dan toen”, zegt de aanvaller hoopvol.

Hij weet dat Bayern de laatste weken en maanden werkelijk geplaagd wordt door blessures. Arjen Robben, Franck Ribéry, Holger Badstuber, Sebastian Rode en David Alaba zijn er bijvoorbeeld allemaal niet bij aan Duitse zijde. “Wij hadden twee jaar geleden ook flink wat geblesseerden, maar dat mag nooit een excuus zijn. Dat was het toen niet voor ons en dat is het nu niet voor Bayern. We hebben het over twee clubs met een hele grote spelersgroep, dan moet je niet naar excuses zoeken”, vindt Messi.

Denk jij dat Barcelona woensdagavond wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd, we weten ook van beide ploegen dat één van de twee westrijden het verschil niet hoeft te maken. Allebij zijn ze in staat ook de tweede wedstrijd, aanvallend zó daadkrachtig te zijn om het verschil goed te maken. Ik ga voor Barça, maar alleen omdat Bayern onmisbare blessures heeft opgelopen

Edit: typfout

Mooi als het 2-0 word of 3-, dan maak je uit één doelpunt

zo is dat ook blessures of niet het is nog steeds elf tegen elf

5 mei 2015 om 21:59

Maar als je robben mist is het ipv 11-en-een-half, weer 11

5 mei 2015 om 22:53

Maar als je messi mist is het dus 11 tegen 11 ipv 11 tegen 12.

5 mei 2015 om 23:16

@ hvv@11

Klopt, alleen mist Barça Messi niet

5 mei 2015 om 23:38

2 jaar geleden

Wat een prachtig affiche toch. Morgen wordt waanzinnig. Vanavond is ook al erg genieten! Lucky is dat er zulke mooie ploegen te aanschouwen zijn. Al wordt het gat naar subtop wel erg groot.... Las dat de afgelopen 6 jaar 5x een halve finale met Bayern, barca en real was.... Dat is niet goed voor de competitie...

Hoop dat het 1-1 word, en bij de rerurn ook gelijk eindigt.
Dan hebben we een verlenging met wellicht het mooiste, spannendste en entertainendste voetbal.

5 mei 2015 om 23:13

Als het dan aankomt op penalties kan het inderdaad heel entertainend zijn, als je nagaat hoe dat de laatste x verliep voor Bayern... Maar ik denk dat Barca er met de winst vandoor gaat

Wordt een mooiere wedstrijd dan nu bezig is.
Was finale waardig geweest.
Beide aanvallend met enkel wereldspelers.
Heb daar veel zin in!

5 mei 2015 om 22:06

Niet helemaal met je eens, de wedstrijd die nu bezig is zit vol met strijd. Ik vind vooral Juventus erg goed, real is wat slordig in de passing af en toe. Juve erg sterk in de omschakeling.
Morgen verwacht ik meer gecontroleerde aanvallen van beide ploegen.

5 mei 2015 om 22:08

Vind je deze wedstrijd niks dan? Het tempo in deze wedstrijd is ongekend hoog, en echt halve finale waardig. Juve werkt zich helemaal dood, en real gaat er goed in mee. Prachtige pot. Maar morgen verwacht ik inderdaad ook veel van

@necbemmel ; Betere wedstrijd dan nu bezig is?
Heb je geen Nederland3 ofzo, zit je op teletekst te kijken?
Juve werkt zich helemaal uit de naad!

On: Ploegen van dit kaliber zouden spelers ook moeten kunnen opvangen.
Maar scheelt toch wel een slok op een borrel of je met of zonder Robben, Ribery, Alaba en Lewandowski (weet niet of hij alweer terug is) speelt.

Hopen op een mooie pot, verwacht wel mede door deze blessures dat Barcelona wint en uiteindelijk ook in de finale komt te staan.

Als we morgen maar de 0 tegengoals houden in camp nou zie ik ons wel winnen van dit Bayern over 2 wedstrijden, als het morgen 1-1 wordt of zelfs 1-2 dan vrees ik het ergste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren