Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mensen hebben een grote verbeelding, we hebben niet op Mbappé geboden’

Laatste update:

Kylian Mbappé wordt in verband gebracht met ongeveer de complete Europese top en een van de clubs die achter het supertalent van AS Monaco aan zou zitten is Arsenal. Berichten dat the Gunners 123 miljoen euro hebben geboden op de jonge Fransman blijken echter niet op waarheid te berusten.

Denk jij dat Kylian Mbappé volgend seizoen nog bij AS Monaco speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

T zou ook wel redelijk idioot zijn om 123 miljoen te bieden op een jongen van 18 die alles nog te bewijzen das ook niet echt de stijl van arsenal ze zouden sneijder nou goedkoop moeten oppikken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren