Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis ontvangt naast laagste cijfer ook forse kritiek: ‘Niets van hem gezien’

Laatste update:

Ernie Brandts is ontevreden over het spel van Memphis Depay, zo zegt hij als rapporteur in De Telegraaf. De 28-voudig ex-international geeft de aanvaller van Barcelona een 5 voor zijn invalbeurt in het WK-duel met Ecuador (1-1). Alleen Steven Bergwijn krijgt diezelfde, en daarmee de laagste, beoordeling. “Het is hard om te zeggen, maar we hebben niets van hem gezien”, aldus Brandts over Memphis.

Vervolgens beargumenteert Brandts zijn harde oordeel over de sterspeler van het Nederlands elftal. “Hij was niet vast aan de bal en verloor hem zelfs vaak. Er was geen explosiviteit en er waren geen flitsende acties. Allemaal dingen die we wel van hem zien als hij in vorm is. Maar dat is Memphis duidelijk nog niet. Alle strijd en agressiviteit die we bij Ecuador zagen, die miste ik bij Nederland en ook bij Memphis. Ik had geen moment het gevoel dat we er na rust meer uit zouden halen dan een gelijkspel.”

Bij Bergwijn vraagt Brandts zich af wat er aan de hand is. De rapporteur denkt dat de situatie bij Ajax invloed kan hebben op het spel van de buitenspeler. “Tegen Ecuador vond ik hem niet sterk aan de bal, ik zag weinig beweging en hij verloor veel duels. Dat kan een keer gebeuren, maar in een WK-wedstrijd ga je er dan wel vanaf in de rust. Er zijn meer smaken. Ik sluit niet uit dat in zijn geval de laatste periode bij Ajax wat doorwerkt. Hij is van links naar rechts gegaan en niet in zijn ritme gebleven.”

Frenkie de Jong kan rekenen op een 7,5, en daarmee de hoogste beoordeling. “Hij speelde als vanouds, wilde overal de bal hebben en was ook overal”, aldus Brandts, die ook een voorspelling doet over de middenvelder van Barcelona. “Hij zal dit toernooi alleen maar beter worden, omdat hij nu in een echt ritme komt en om de paar dagen speelt.” Cody Gakpo, de persoonlijke favoriet van Brandts, krijgt een 7. “Hoe hij die eerste goal maakt, dat is toch het bewijs dat hij in de top thuishoort. Hij kan het niveau op een WK gewoon aan.”

Was Memphis Depay als invaller de slechtste aan de kant van Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Memphis heeft toch helemaal geen minuten gevoetbald? Mijn God dat je nog slechter kunt zijn dan Dumfries, Blind, Bergwijn, Koopmeiners en Berghuis is een prestatie

26 november 2022 om 08:53

Memphis heeft 0 ritme na zijn blessure. Niet zo raar dat hij weer in zijn ritme moet komen. Maar het ligt eigenlijk aan onze eigenwijze coach met zijn belachelijke systeem. De aanvallers worden ook wel erg slecht bediend vanuit het dunbevolkte middenveld.
Speel gewoon 4-2-3-1 met:
Malacia, van Dijk, de Vrij, Dumfries;
De Jong, Koopm;
Gakpo, Berghuis (Xavi), Bergwijn;
Depay (Luuk de Jong).

26 november 2022 om 08:59

Helemaal eens hoor. Belachelijke 5 3 2 altijd. Dat was alleen maar verzonnen om onze 3 CVs (de vrij de Ligt en van dijk) in te passen. 2 van de 3 spelen nooit. Ga gewoon terug naar de basis. Ik heb nog geen fatsoenlijke aanvalsopzet gezien dit WK

26 november 2022 om 09:15

Nou het was ook niet een ideale wedstrijd om in te komen; vind niet dat je het Memphis kan aanrekenen. Volgende pot gewoon starten met Memphis - Bergwijn en Gakpo er achter. Dat trio heeft nog niet veel samen gespeeld en is in potentie het beste. Bergwijn bij weer slecht spelen wissel voor Simons graag. Ook onze backs zitten er nog niet lekker in. En de positie naast Frenkie blijft een probleem. Toch maar weer Berghuis en anders ook Taylor maar een kans geven

26 november 2022 om 09:18

Dan kun je lang wachten. meneer Lowie moet zo nodig weer eens op onnavolgbare wijze het tactisch wiel uitvinden. 2014 vond ik al erg (boel dichttimmeren en alle ballen op Robben) maar dit slaat werkelijk alles, het doet pijn aan de ogen. Hoezo de tegenstander lokken? Val aan, jaag op de bal en speel de tegenstander kapot.
Oranje moet gewoon altijd als Oranje spelen: fris aanvallend voetbal waar vrijwel alle spelers groot mee zijn geworden. Daar heb je geen 11 wereldspelers voor nodig, maar wel 11 spelers die gretig, fit en in vorm zijn. Dus geen Depay, geen Bergwijn, geen Weghorst, geen Blind, geen Dumfries met houten voeten.

26 november 2022 om 09:38

Precies Inti!

Maar blind moet perse spelen dus word heel de opstelling daarop aangepast…

Gewoon 4-2-3-1 of de bekende 433

26 november 2022 om 09:41

Nooit spelen? De ligt zit aan 22 wedstrijden en afgerond 1500 min speeltijd,wat voor een half seizoen gewoon zeer prima is hoor.mensn krijgen soms snel al bepaalde percepties wanneer iemand een handvol keren op de bank zit

26 november 2022 om 10:17

Nooit spelen in het Nederland elftal, Barmitswa .

26 november 2022 om 10:19

Wat een onzin. Tegen België was iedereen razend enthousiast over dit systeem en omdat het nu niet loopt is het een kutsysteem? 4-3-3 gaat ook niet werken met dit team, we hebben niet eens een rechtsbuiten? Berghuis misschien maar is daar ook niet top. Het spelersmateriaal is gewoon niet top en Ecuador/Senegal hebben goede spelers dusja

26 november 2022 om 10:38

@Barmitswa, ik bedoel inderdaad in het NL elftal. De Ligt speelt genoeg bij zijn club. Tegen België was niet iedereen enthousiast. Het hangt teveel op opportunisme. Ook tegen de Belgen waren er weinig patronen te ontdekken. Ons materiaal is inderdaad niet top maar dat komt mij inziens ook omdat je niet de juiste bezetting hebt op het veld.

26 november 2022 om 09:36

Memphis was echt dramatisch gister, maar ik denk dat het toch echt te maken heeft met de opstelling. Gister zag je vaak dat Memphis gedekt werd, en er vervolgens nog 1 CV achter zat. Het is voor onze aanvallers onmogelijk om in de 1tegen1 te komen op deze manier. Het middenveld en de wingbacks zijn totaal niet dynamisch genoeg, waardoor je eigenlijk steeds heel statisch aanvalt met 2 spitsen die op een eiland staan en worden gedekt door een stuk of 5 man.

26 november 2022 om 11:27

Memphis was slecht, maar we moeten nou niet doen of ze daar in Ecuador niet kunnen voetballen. We spelen op het WK, waarbij zo goed als iedereen topfit is. Dan kun je niet komen aanzetten met iemand die verre van 100% fit is en in een team speelt wat gewoon (nog) niet als geheel functioneert.

26 november 2022 om 12:04

Idd. Wij waren wel slecht. Onzorgvuldigheid die ons zelf aan te rekenen is.
Maar Ecuador is gewoon een taaie tegenstander. Hebben Argentinië en Brazilië op gelijkspel gehouden. Geven niks of nauwelijks wat weg.

Kun je heel veel meer verwachten van een speler die in september zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld en bij zijn club dit seizoen hooguit de warming-up mee mag doen? Nederland heeft één aanvaller in vorm. Als je er dan ook nog eens heel weinig opstelt en kiest voor zo weinig aanvallende impuls, wordt het gewoon schrijnend.

26 november 2022 om 09:11

Iedereen brandde Janssen af in wedstrijd 1. Terwijl hij de gruwelijke bal op gakpo gaf. Aanspeelbaar was, de bal af en toe vasthield waardoor er meer rust komt in het team, en zelfs omschakelend ballen afpakte. Iig was hij dus in die helft beter dan bergwijn in anderhalve wedstrijd. Ja janssen is niet snel en het ziet er log uit. Maar stel hem maar gewoon op. En van gaal kom aub nooit meer met Weghorst, die is niet snel en die kan niet koppen. Breng dan gewoon Luuk de Jong. Daarnaast heeft Koopmeiners gewoon nog nooit fatsoenlijk gespeeld in het Nederlands elftal, en toch probeert van gaal hem telkens, hij zal wel heel erg aardig zijn.

26 november 2022 om 09:16

Je kunt inderdaad niet teveel verwachten van een Depay die wanneer hij fit is, ook gewoon maar één van de matige aanvallers is. Die jongen is een soort messias geworden, "het Nederlands elftal heeft Depay nodig", maar is eigenlijk helemaal niet zo goed als iedereen is gaan geloven. Het blijft een te trage vleugelspeler die denkt dat hij spits is omdat ie af en toe een paar penalty's scoort.

26 november 2022 om 13:13

Wie is die aanvaller in vorm dan?

Nederland is gewoon niet zo goed als heel veel mensen denken. De tijd van Bergkamp, Sneijder , Robben en van Persie is helaas voorbij. Depay is gewoon niet fit, dat zie je aan alles.

Gisteren stonden we te voetballen met opa blind, kamikazepiloot dumfries, zachtgekookt ei Bergwijn, ik kom snelheid te kort Koopmeiners en een keeper die twee goede wedstrijden heeft gekeept in de eredivisie. Daarna kwam Wout Weghorst er ook nog eens in pffff. Wat had je precies verwacht? Als dan je enige twee spelers van wereldtop ,van Dijk en De jong, niet in beste vorm steken en je beste aanvaller Depay eigenlijk niet fit is dan blijft er gewoon een heel matig elftal over.

26 november 2022 om 08:44

Spijker. Kop.

26 november 2022 om 08:47

100% eens. Als ik naar de tv kijk zou je denken dat we een topland zijn, maar we hebben op het middenveld alleen De Jong en in de aanval geen enkele topspeler. We zijn een soort Polen. En dus spelen we ook op dat niveau.

26 november 2022 om 08:59

Die ‘heel veel mensen’ zijn dan volgens mij de mensen in carnavalsoutfit die 1x per 2 jaar oranje kijken. Voetbalvolgers hier weten prima hoe de vlag erbij hangt qua materiaal. Slapjes. De enige manier waarop je kans maakt is wanneer Depay en aanvalspartner in supervorm verkeren en de rest een goed niveau haalt.

26 november 2022 om 09:44

@ijsmuts voetbalvolgers op voetbalzone???? Het niveau op voetbalzone is om te gieren zo laag. Alleen maar azijnzeikers die van alles roepen. Negatieviteit tot op het bot. Ondertussen is oranje onder van Gaal al 19 wedstrijden ongeslagen, ook tegenanden als Duitsland Spanje België. Ja we hebben niet de klasse als bv in 1998. We hebben voorin ook niet de spelers die het verschil kunnen maken zoals Robben of Van Persie. Maar oranje is verdomd moeilijk te verslaan. In 2014 en 2010 zat hier al iedereen oh oh wat is slecht. Tot in de finale aan toe. Echt, wat een zielig clubje negatievelingen hier. Er is er eentje die heeft als dagtaak om Blind, Frenkie en Rogier Schmidt af te kraken...wat heb je dan een zielig leven zeg... en het ergst is nog dat dit clubje van zichzelf denkt "kenners" te zijn. Dit.door wat rare dingen te roepen. Zoals Noa Lang en Xavi Simons...kom op denkt men nu echt dat zij de.spelers zijn waar je wereldkampioen mee wordt???

26 november 2022 om 10:41

Haha jij wil zeggen dat je met davy klaassen en stevie wonder wel kampioen wordt?

26 november 2022 om 11:04

@Pieter: ben je nou met een hele negatieve post kritiek aan het leveren op alle negatievelingen? 😂

26 november 2022 om 12:55

Haha ja ijsmuts

26 november 2022 om 09:05

@kaka_kaka

Weghorst moet je gebruiken als je ballen vanaf de zijkant gespeeld krijgt, die kreeg hij niet (zelfde geldt voor Luuk overgins). Koopmeiners speelde rechts op het midden, dus die wil ik ook (nog) niet afvallen.

Dat Blind er nog in staat snap ik geen moer van, Bergwijn idem dito.

26 november 2022 om 09:08

Kaka. Vergeet 'ik ren snel weg of ga achter mijn tegenstander staan als de bal in de buurt komt' Klaassen niet

26 november 2022 om 09:22

Klaassen was gisteren misschien wel de beste van Nederland. Dat zegt misschien ook wel genoeg. Maar ik hou wel van een speler die nooit verzaakt. En altijd betrokken is bij goals. Ook in de tweede helft kwam de grote schietkans van koopmeiners door een actie van Klaassen. Maarja je zal wel de gekleurde bril op hebben.

26 november 2022 om 09:31

Klaassen de beste van Nederland? Hij haalde inderdaad zijn normale niveau, en dat is niet goed genoeg. Heeft er echt niks te zoeken. Zou toch fijn zijn als er een speler op zijn positie zou staan die de bal ook echt wil hebben, dan wordt het voetballen zoveel makkelijker. Loopt werkelijk nooit vrij, doet zelfs zijn best om niet vrij te lopen.

26 november 2022 om 09:49

En wie is deze speler dan wel Dicktaldo? Het zou ook fijn zijn als we een spits haddem doe er elke wedstrijd 2 inlegt, maar wat.je niet hebt dat heb je niet

26 november 2022 om 09:53

Pieter. Simons

26 november 2022 om 10:07

Kom op.Denk je nou echt dat dat knaapje even de sterren van de hemel op een wk gaat spelen. Mooi talent voor de toekomst, meer nu nog niet.

26 november 2022 om 10:09

@ducktaildo:

Het was toch echt Klaassen die gisteren dusdanig vrij liep en positie koos zodat Gakpo kon scoren.. Dat jij iets tegen de speler Klaassen hebt wil niet zeggen dat JOUW visie op hem de enige juiste is.

Om dan vervolgens aan te komen met "wonderkind" Simons is te goedkoop; technisch zeker beter dan Klaassen, mentaal en fysiek nog een jochie, laat snel het koppie hangen als het bij hem niet loopt..

26 november 2022 om 10:39

Pieter. Waar heb ik het over de sterren van de hemel spelen? Ik heb het over een speler die de bal wil hebben. Of hij het goed invult is een tweede, maar hij wil tenmiste voetballen. En als die het tegen Arsenal kan laten zien, dan moet dit podium ook wel lukken. Zet klassen tegen Arsenal en die loopt 90 minuten achter de feiten aan.

26 november 2022 om 10:40

Dennis. Simons koppie laten hangen? Noem eens een voorbeeld want in zie juist het tegenovergesteld bij hem. Ja en Klaassen liep gisteren goed in de weg ja. Zet Simons daar neer en wellicht zet hij 3x een speler vrij voor de keeper. Dat Klaassen de gehele wedstrijd dat die speelde niks toevoegde en het voetbal onmogelijk maakte zegt ook wel genoeg

26 november 2022 om 11:50

@ducktaildo:

Simons laat letterlijke elke wedstrijd waarin het niet loopt zijn koppie hangen en ziet er uit als een kind wiens speelgoed afgepakt is. Als je dat nog niet opgevallen is wordt het tijd voor een oogarts.

Je ogenschijnlijke blinde antipathie t.o.v. Klaassen is in al je reacties hier overduidelijk, zo erg zelfs dat je niet eens wilt erkennen dat Klaassen gisteren de mogelijkheid creëerde voor Gakpo om de openingstreffer te maken. Daarbij, Klaassen voegde volgens jou de heel wedstrijd niet toe; wil je dan ook even de andere 8 veldspelers benoemen die nog minder hebben toegevoegd ? De enige die nog enigszins zijn niveau haalde was Frenkie..

Dat jij erg graag Simons als "redder van Oranje" wilt bestempelen is prima hoor, maar het ventje komt tegen toplanden zeker nog tekort, vooral fysiek, maar zeker ook mentaal..

26 november 2022 om 09:09

Ik ben nog altijd verbaast dat mensen dat denken en nu dus verrast zijn door matige optredens. Louis heeft ze al die tijd dus toch mooie woorden voorgeschoteld en zijn er in gaan geloven. Het werkt bij de spelers, maar ook bij het volk. Briljant gedaan van Louis. Zowel spelers als de andere gelovigen zijn nu met stomheid geslagen. Hoe kan dit? Haha.

26 november 2022 om 09:19

Strik eromheen en opsturen. Perfecte analyse, met een griffel wel te verstaan.

@Yoda: hoezo briljant van Louis? Valt toch gewoon keihard door de mand met z'n selectie en formatie nu. Nu komt het vooral over als bluf. Dat werkt bij mensen niet op hun sympathiespier hoor.

26 november 2022 om 09:37

Amen

26 november 2022 om 09:40

Ik denk niet dat veel mensen denken dat we ontzettend goed zijn, maar als we naar ons kunnen spelen moeten we makkelijk de kwartfinale halen. Dan liggen we er waarschijnlijk uit als je tegen een echt topland speelt, maar dan kan er altijd iets raars gebeuren (kijk Duitsland Japan, KSA Argentinie of gisteren Engeland VS). We zijn gewoon een subtopland. Niets meer, niets minder.

26 november 2022 om 09:42

Om eerlijk te zijn zie ik ze ook niet zomaar winnen van Qatar, dus als je de poule al overleeft wordt het niveau vd tegenstand in de 2e ronde volgens mij al te hoog

26 november 2022 om 09:45

"maar als we naar ons kunnen spelen moeten we makkelijk de kwartfinale halen."

Ben het hier niet mee eens. Wat is ons "kunnen" dan? Volgens mij is dit het gewoon een beetje. Het is al jaren kut, of kunnen jullie je de laatste overtuigende pot wel herinneren?.

De kwartfinale halen we alleen met wat geluk. Qua kwaliteit horen we daar gewoon niet bij m.i.

26 november 2022 om 09:48

Als we de poule winnen (dat gaan we waarschijnlijk doen) spelen we tegen de VS of Iran. Wij hebben een aanzienlijk beter team dan zowel de VS als Iran. Ik denk dat die plek 8 op de ranking een goede afspiegeling is van ons spelersmateriaal.

Ik snap trouwens ook niet dat mensen zeggen dat wij onszelf te veel ophemelen. Kom op man, wij horen absoluut bij de 10 beste landen op dit wk qua selectie.

26 november 2022 om 09:53

Aanzienlijk beter team dan de VS? Vind het echt dat je ons schromelijk overschat eerlijk gezegd. Dat je hier een top 10 land in ziet vind ik bijzonder. Ik heb zo 10 landen op dit wk zien spelen die het leuker doen.

26 november 2022 om 09:54

Ik denk dat iedereen veel realistischer is. Inderdaad tegen nummer 2B moet kunnen. Daarna gaan we tegenstanders krijgen die in principe beter zijn. Maar oranje is al 19 wedstrijden ongeslagen ook tegen goede tegenstanders en het blijft voetbal. De verdediging van oranje is natuurlijk gewoon goed. Valt er dan een balletje voorin lekker in dan ben je al een heel eind. Het wordt lastig om ver te.komen maar niet onmogelijk

26 november 2022 om 09:57

Vandaar dat ik zeg "als we naar ons kunnen spelen". We hebben Begliã« onlangs nog twee keer van het veld geveegd dus we kunnen prima voetballen. Qua selectie hebben echt wel een aanzienlijk beter team, kom op zeg, vergelijk het ff per speler. Het komt er nu totaal niet uit en als we zo spelen als gisteren, wordt het lastig tegen de VS, maar op papier zijn we lang niet zo slecht als hier wordt gesuggereerd.

Je vindt Saudi Arabiã« toch ook niet opeens een beter team dan Argentinie lijkt me?

26 november 2022 om 10:01

Ja ik vergelijk het speler tegen speler van de VS en ben zeker niet overtuigd dat wij beter zijn. Zij hebben ook gewoon Adams, McKennie, Pulisic etc.

Dat naar ons kunnen voetballen lijkt alleen te lukken tegen ploegen die de rode loper uitleggen. Zodra ploegen verdedigend wat beter georganiseerd zijn komen we er niet meer doorheen.

26 november 2022 om 10:02

Inderdaad Migi. Vraag me wel af hoe het middenveld weer aan het draaien te krijgen. Koopmeijers dus ook niet. Toch maar de Roon dan?

26 november 2022 om 10:04

Gluubster ...dus Turkije, Noorwegen, Engeland, Duitsland, Spanje Polen en België legden allemaal de rode loper uit voor oranje....hmmmm heel typisch

26 november 2022 om 10:08

Als jij vond dat wij in al die wedstrijden naar ons kunnen speelde wel ja.

Anders cursusje begrijpend lezen!

26 november 2022 om 10:11

@Migi: België onlangs nog zien spelen?

Ik zei het toen al en zal het nog eens zeggen: mooi dat NL’ers het als een prestatie beschouwen dat ze van België gewonnen hebben… maar sorry, dat zegt vandaag de dag niet veel meer hoor.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat het Nations League was ( waarvan de 2 beste Belgische spelers openlijk toegeven dat het hen simpelweg niet boeit).

Tegen Senegal was het al weinig overtuigend maar gisteren was het ronduit slecht.

Nochtans ligt de weg naar de kwartfinale wijd open voor Oranje maar dan zal het wel heel wat beter moeten gaan spelen.

Nu, 1/8 finale is een zekerheidje want Qatar is niveau Armenië.

26 november 2022 om 10:11

Dat zijn 3 spelers die het aardig doen in Europa bij Juve, Chelsea (al zit ie volgens mij vooral op de bank) en Leeds. Tel daar dan ook nog Dest bij op, al vind ik die persoonlijk nauwelijks beter dan de gemiddelde Eredivisieback. Wij hebben een veelvoud aan spelers die het beter doen bij grotere clubs. Bij ons zit zelfs iemand van Bayern gewoon op de bank. Verder is onze selectie ruim 2 keer zoveel waard als die van de VS. Op papier zijn we gewoon echt beter. Koop je niets voor als je niet je best doet en daarom is het ook zo schandalig dat we zo presteren, want het is echt een gebrek aan inzet en daadkracht, maar dat wij niet een aanzienlijk beter team hebben dan de VS is wat mij betreft (bijna) feitelijk onjuist. Affijn, voetbal speel je niet op papier, dus ik hoop dat ie lekker Simons erin zet en Noa Lang, twee brutale schijtventjes die wel ff aan die volgevreten vedettes gaan laten zien hoe je werkt voor je geld.

26 november 2022 om 10:12

@migi:

Als Oranje 90 minuten lang dezelfde energie en mentaliteit op de mat zou leggen zoals de VS dat heeft gedaan de laatste 2 wedstrijden hebben ze wellicht kans, maar op dit moment zie ik Oranje echt niet winnen van de VS, vanwege de "slappe zakken" houding die zij laten zien...

26 november 2022 om 10:13

@thenry

België is idd uitvorm, maar het is nog altijd geen San Marino. Jullie hebben de beste keeper en middenvelder ter wereld en ook Lukaku is geen koekenbakker. Kwartfinale is normaal gesproken ons eindstation en daar horen we qua selectie ook.

26 november 2022 om 10:16

Het niveau is nu al te hoog.
Tegen Senegal viel het kwartje net de goede kant op, maar ook daar zat oranje op haar normale niveau, en tegen quatar gaat oranje het ook niet makkelijk krijgen.

Tegen de VS of Engeland is het simpelweg gewoon klaar voor dit team.

26 november 2022 om 10:20

@Migi: België is niet uit vorm. Het is van niet beter meer kunnen ( we modderen al een jaar aan op deze manier, dan kan je niet meer spreken van ‘uit vorm’)

Ik zeg toch ook nergens dat we niveau San Marino zijn maar zet ons niet weg alsof we nog veel voorstellen. Leuk dat we De Bruyne en Courtois hebben maar de rest is , at best, subtop. Inclusief Lukaku in vorm en fit ( wat hij niet is momenteel).

Van toplanden kunnen we niet (meer) winnen en op een iets mindere dag kunnen we gewoon van iedereen verliezen.

26 november 2022 om 10:26

Hmm, ja daar heb je gelijk in Migi. Als we op papier gaan kijken spelen onze spelers bij betere teams en hebben ze meer waarde inderdaad. Toch vind ik dat niet alles zeggend. Een speler van Brazilië is ook al snel meer waard dan een speler uit Australië, stukje reputatie. VS barst van het jonge talent, als zij eens naar hun "kunnen" gaan spelen, wordt het een hele zware kluif voor ons. Ik denk dan ook dat als we de VS treffen het einde toernooi is.

26 november 2022 om 10:27

San Marino was uiteraard gecharcheerd Wat ik bedoel te zeggen is dat ook jullie niet opeens een flutland zijn dat van niemand kan winnen en er uit geknikkerd gaat worden door een land als Iran zoals over ons wordt gesuggereerd. Ook België hoort gewoon in de kwartfinale, want voor die ronde kom je over het algemeen geen serieuze tegenstander tegen.

Tielemans is trouwens toch ook wel een leuke speler of is dat ook niks meer? Was altijd een gigantisch talent in FIFA 18 ofzo

26 november 2022 om 10:28

Als zowel wij als de VS spelen zoals gisteren vrees ik met je mee dat we dan naar huis mogen, maar ik weiger negatief te doen. Mijn Oranjebril is altijd veel sterker dan m'n Feyenoordbril

26 november 2022 om 10:37

Haha ik merk het. Ah we gaan het zien, maar ik voel gewoon een beetje aankomen dat we dit toernooi geen leuk voetbal meer gaan zien van Oranje.

26 november 2022 om 10:41

Weet je wat wel leuk is. Ik most tegenwoordig de pressie en drang naar voren van Feyenoord als ik Oranje kijk. En das weleens andersom geweest...misschien kan Slot na een paar kampioenschappen en de EL winnen bondscoach worden.

26 november 2022 om 12:24

Relatief kort geleden werden we door Tsjechië gewipt. Genoeg landen die veel beter dan dat Tsjechië zijn dit WK. En wij spelen momenteel niet beter dan destijds.

Als we beter willen moet er radicaal wat veranderen. Voetballenderwijs lukt t totaal niet. We stellen spelers op die hardnekkig uit vorm zijn of bankzitten bij hun club(Timber Blind Klaassen Bergwijn Memphis).

Omdat t voetballen niet lukt zou ik pleiten de opstelling 433 met punt naar voren te maken en spelers opstellen die beter in vorm zijn en wél spelen bij hun club.
Noppert, Dumfries(Frimpong),Dijk, Vrij,Aké.. Frenkie,de Roon en Xavi(Klaassen)ervoor. Gakpo Luuk Berghuis voorhoede.

Berghuis kan ballen van rechts de 16 indraaien , Dumfries laten overlappen en heeft een gevaarlijk schot. Voor Gakpo geld precies t zelfde icm Aké vanaf de andere zijde.
Voetballen hoe we zijn opgeleid.

26 november 2022 om 09:51

Te simplistisch.

Nederland heeft in het verleden veel betere wedstrijden gespeeld. Laatste jaren hebben we niet voor niets van Duitsland, Frankrijk, Engeland en Belgie gewonnen. Het probleem lag gisteren op het middenveld. Daar heb je een genuanceerde blik op nodig om te analysen wat er precies fout ging en hoe we dat kunnen oplossen.

26 november 2022 om 10:14

Haal België gerust uit dat lijstje want dat stelt niet zoveel meer voor😉 ( en dat zeg ik als Belg).

26 november 2022 om 10:19

Allemaal in de Nations League, een niveauloos oefentoernooitje.
De spelers van de grote teams spelen iedere wedstrijd alsof ze met stenen in hun broek voetballen.

Alleen kleine landen als NL geven alles op dat toernooi, simpelweg omdat het de enige kans is om eens een bekertje met het landenteam binnen te halen.

Hij had gewoon moeten starten invallen is echt niet zo makkelijk

een 5 vindt ik nog te laag, heeft werkelijk waar niks laten zien, liet ballen van zijn voet springen etc. nee een 3 was beter geweest. Daarnaast verdiende niemand gister een 7 of hoger, want was het slecht zeg

Dat kan toch ook helemaal niet. Hij heeft zolang niet kunnen spelen. Ik begrijp wel dat je hem voor een a twee momenten meeneemt, maar het wk komt gewoon te vroeg voor hem. Hij is niet wedstrijd fit.

Er wordt hier allemaal dingen genoemd dat we al wisten. Dit is hoe hij is: Wisselvallig. Bij vlagen is hij goed en laat hij leuke dingen zien, maar over het algemeen matig tot slecht. En het is al helemaal geen speler die je brengt als “extra wapen”. Want je kan niet vertrouwen dat hij elke keer levert. Maar met zo’n status wordt hij in de media wel neergezet. En dat creeert valse verwachtingen.

26 november 2022 om 08:43

Een speler die elke keer levert zal waarschijnlijk basis staan.

Nee het was niet best, maar hij werd ook man op man gedekt en zodra hij aan de bal was kwam er nog een of twee man bij. Ecuador zat er echt bovenop, krijgen zelden een goal tegen

Wat is het nut van een schaal tot 10 als je nooit op zijn minst een 3 durft te geven voor een wanprestatie? Als je toch alleen maar cijfers tussen de 5 en 8 geeft kun je net zo goed een schaal tot 5 hanteren..

Ondanks zijn goede prestaties in Oranje had hij niet geselecteerd moeten worden. Hij is niet fit enheeft geen ritme. Iedereen verwacht nu teveel van hem, ballen moeten bij hem worden ingeleverd. En dat levert alleen maar onbegrip en balverlies op.

DIt is een toernooi en Van Gaal had de beste spelers in vorm, die een team kunnen vormen moeten selecteren. Bergwijn en Blind hadden met Depay ook gewoon thuis kunnen blijven.

Hopelijk komen er tegen Qatar wat reserves in, die wel in staat zijn om ballen te tonen en te voetballen. Daarmee kun je dan verder in de vervolgronde(s)

Memphis is gewoon niet fit, belachelijk dat je nu op hem moet leunen. Het is niet dat de voorbereiding op het WK een maand was. De bedoeling was voortborduren op de Nations League, maar door niet fitte (Memphis, Dumfries) en door Schreuder uit vorm zijnde spelers (Timber, Bergwijn) moet je hier vanaf stappen. Je selectie is totaal niet in balans.

Volgens mij zijn de verwachtingen veel te hoog. Logisch, je support een land en hoopt natuurlijk wereldkampioen te worden. Maar het lijkt alsof iedereen verwacht dat Nederland wel even wereldamkampioen word en landen als Ecuador met 3-0 moet verslaan. Sorry maar dat is toch onrealistisch ?

Ik denk niet dat je Memphis wat kwalijk kan nemen. Hij moet invallen in een wedstrijd waar het stroef loopt en de tegenstander zich in je vastbijt. Dit terwijl hij niet in vorm is en geen wedstrijdritme heeft. Hij had beter een Simons of desnoods Luuk de Jong erin kunnen brengen, die hebben in ieder geval gif in hun spel.

Het is een kolossale fout geweest van van Gaal om geen Danjuma en Brobbey mee te nemen. En daar bovenop nog vasthouden aan 5-3-2. Dit Nederlands efltal gaat de kwartfinales niet halen, mark my words.

Het is makkelijk om Depay als invaller af te kraken, maar iedereen had hem liever willen zien starten ipv Bergwijn. Die was pas dramatisch. Tegen Qatar gewoon Luuk de Jong of Memphis naast Gakpo. And for the love of God, haal opa Blind er aub uit

26 november 2022 om 09:08

Waarom überhaupt Gakpo wel laten staan. Heeft een bal in het doel gerost die anderen voor hem klaar klaar legde en verder 0,0 gecreëerd. 0 gevaar uit corners die hij allemaal mocht nemen. Geen enkele voorzet en totaal onzichtbaar. Kunnen het wel hebben over balverlies van Bergwijn en Depay, maar die wilde beide wel een bal aangespeeld krijgen ipv verstoppertje spelen.

26 november 2022 om 09:33

Ja laten we de enige speler die uit het niks een goal kan maken momenteel er maar afhalen. Hahahah, Bergwijn wel laten staan maakt het feest compleet. Zeker voor Ajax?

26 november 2022 om 09:28

Reken mij maar niet bij de mensen die Depay vanaf de start hadden willen zien. Depay had hij thuis moeten laten want totaal niet in vorm. Evenals Bergwijn trouwens. Het is haast beschamend dat die twee geselecteerd zijn. Kunnen ze wel de bal willen hebben, maar zorg dan eerst dat je dat ding überhaupt een beetje onder controle kan houden. Gakpo inderdaad opvallend onzichtbaar buiten zijn goals. Ik zou het tegen Qatar eens met een hele andere voorhoede proberen want dit werkt gewoon niet.

Ik zou tegen Qatar maar eens wat anders gaan proberen. Bergwijn is hopeloos uit vorm, we kunnen tegen Qatar prima zonder controlerende middenvelder spelen.

Noppert
Dumfries, Timber, van Dijk, Ake, Malacia
Berghuis, Frenkie
Gakpo
Depay, Luuk

Je hebt het in je of je hebt het niet. Ik wil niet zeggen dat Memphis niet getalenteerd is. Verre daarvan, die jongen kan ontzettend goed voetballen anders werd die geen profvoetballer! Alleen is Memphis geen uitzonderlijke talent zoals hij hier op vz beschreven wordt gebruikers! Geval net niet, net zoals het Nederlandse elftal. Prima om erbij te hebben op een wk maar je hoeft geen uitzonderlijke prestaties te verwachten zoals van Gaal roept ‘wereldkampioen worden’

Kijk naar Ronaldo, de echte. De man was ongeveer twee jaar geblesseerd, en kwam zowat zonder spelminuten op een wk te staan met angst dat zijn knie hem in de steek zou laten en heeft ons naar de wereldtitel geschoten! Puur talent, zonder arrogantie!

26 november 2022 om 08:59

Rake tekst. Ik maak liever de vergelijking met een Robben of Van Persie. Die zijn zoveel getalenteerder dan Memphis

26 november 2022 om 09:03

Hoezo rare tekst? Er wordt toch hier op gegooid dat Memphis weinig of geen speelminuten heeft gehad door zijn situatie bij Barça?

Het is aan jou te vergelijken met van Persie of Robben. R9 is van andere niveau idd!

26 november 2022 om 09:40

Hij wordt niet als uitzonderlijk talent beschreven. Hij wordt door de meesten wel als een van de sterkhouders van dit team gezien en dat is hij ook gewoon. Samen met de Jong en van Dijk, die ook regelmatig slechte potten spelen.

Wij hebben geen spelers van het niveau van Ronaldo dus misschien moet je je verwachtingen wat temperen.

26 november 2022 om 09:48

@Benzema,

Wat voor verwachtingen lol? Enige realistische beeld wat voor jullie Oranje heb, is einde bij de 1/4 finale max!

Als je een speler van kaliber Memphis als je ‘sterkhouders’ omschrijft dan ben ik bang dat de 1/4 al te hoog gegrepen is.

26 november 2022 om 10:08

Wat is nou precies het probleem dan? Het Nederlands elftal is niet van het niveau van de WK favorieten nee. Iedere ploeg heeft sterkhouders, ongeacht het niveau.

26 november 2022 om 10:15

Ik heb geen probleem. Ik geef enkel mijn mening net zoals jij dat ook doet onder mijn post. Overigens wel goed voor jezelf dat je realistisch bent!

26 november 2022 om 10:45

Zeiden die Brazilianen in 2010 en 2014 ook. Oh oh Brazilië is zo fantastisch en Oranje niks. Kom ze graag weer tegen dan snoeren we ze voor de derde keer op rij de mond.

26 november 2022 om 11:44

PieterPrins773,

Wat er telt zijn de prijzen! Mond snoeren doe je in de finales! Winnen van ons voor de finale is pijnlijk maar wat Spanje gedaan heeft in 2010 is pas de mond snoeren!

Denk je nu werkelijk dat je met wisselspelers van Ajax een goed wk gaat spelen.
Hoe realistisch is dat.
Blind en Klaassen zitten op de bank en Timber en Bergwijn zijn hopeloos uit vorm.

Hoop wel dat we tegen Iran of USA moeten in de 1/8ste finale. Van Gaal tegen Southgate, ik moet er niet aan denken.

Weet je waar ik ook helemaal niks van snap. Waarom sta je zo laag met zulke snelle verdedigers? Je zakt allemaal maar in en komt amper van je eigen helft af tegen Ecuador.
Al je 11 spelers zijn beter die van de tegenstander. Zet eens druk met ze alle 90 min lang. Maar nee, we gaan achteruit lopen en rond eigen 16 rond tikken…
Haal die hele illusie maar weg dat we kampioen worden, want met dit team mag je blij zijn als je straks van USA/Iran etc wint.
Van Gaal denkt wel even dat hij de Ajax spelers kan gebruiken op een WK. Als je met Klaassen op 10 gaat spelen terwijl je Xavi Simons op de bank heb, is dat een minachting naar het volk….

26 november 2022 om 09:37

Vooral dat laatste. Voetbal is naast topsport ook gewoon vermaak en entertainment. Als je dan 18 miljoen mensen voor lul zet door Klaassen op te stellen op 10?! Voelt als een ferme stoot in het zaakje zeg maar.

26 november 2022 om 09:42

Snap ik ook niks van! Speel verdorie het voetbal waar we als land groot mee zijn geworden en om bekend staan: met lef en branie, jagen en aanvallen. Daar heb je geen 11 vedettes of wereldvoetballers voor nodig. Maar wel gretige, frisse, in vorm verkerende spelers die voor elkaar willen werken en voortdurend in beweging zijn.

26 november 2022 om 09:49

Helemaal eens Nick. Zeker tegen zwakkere landen gewoon met 4 verdedigers aantreden. Tegen toplanden is het een ander verhaal.

Bovendien mis ik ook gretigheid. Bij eigenlijk al onze spelers. Als je dan ziet met wat voor Grinta Ecuador erop klapt, weet je toch dat dit elftal mentaal gezien vrij broos is.

26 november 2022 om 09:48

Met deze intensiteit kan Oranje het inderdaad zomaar afleggen tegen Iran of USA. Denk dat USA ze over heel het veld opvreet op deze manier. Helaas zijn de Ajacieden uit vorm en krijgen ze de knop nog niet om in Qatar. Dan moet je als bondscoach ingrijpen.

Denk dat dit Oranje vooral behoefte heeft aan nieuwe energie / elan om uit de sleur te komen: Malacia en Xavi in elk geval. Dus wat je zegt, Klaassen naar de bank (uitstekend als invaller wellicht) en even wat nieuwe energie. Malacia en Xavi zijn niet perfect, maar ze hebben geldingsdrang, energie en verzaken niet.

En gun de spelers hun vertrouwde 4-3-3 / 4-2-3-1. Als je compact speelt dan kan dat ook tegen grote landen.

26 november 2022 om 10:12

@ergo: Helemaal mee eens met dat laatste. Ik vind dat Oranje altijd trouw moet zijn aan de Hollandse School, met hoogstens wat hedendaagse aanpassingen. Dat is bewezen het meest effectieve en meest dodelijkste spel. Maar dat begint wel met een coach die een collectief smeedt en trouw blijft aan het voetbaltechnische erfgoed van de Grote Meester. Maar ja, Lowietje zijn ego is daarvoor te groot, die wil zo graag het grote tactisch brein zijn, terwijl dat wiel al lang geleden is uitgevonden door Cruijff.

Vind ook eigenlijk dat je Janssen, Weghorst of De Jong moet opstellen als één spits, zodat je altijd een fysieke speler erbij hebt als het voetballend niet lukt en daarnaast een Depay, Gakpo of Bergwijn.

Zoals gisteren lukt het voetballend niet en dan heb je tenminste wel een aanspeelpunt, zo hebben we ook gespeeld op het WK 2014 met Van Persie of Huntelaar op links en Robben of Depay op rechts.

Man je houdt je hart vast met hoe dit ned elftal nu speelt. Ik heb van gaal hoog zitten maar hij legt er druk op met zn onrealistische verwachting.

Oranje heeft een selectie met te weinig echte toppers en bij een aantal ontbreekt vorm en/of ritme. Dat is lastig. Depay met ritme is belangrijk voor het elftal en het is begrijpelijk dat Van Gaal hem minuten geeft in de poulefase. Het was inderdaad niet best gisteren. Oranje bracht als elftal te weinig energie en dat is zorgwekkend. Misschien enkele jonge honden inbrengen tegen Qatar voor wat elan.

Hoe kan het dat hij in elk artikel nog "ster"speler word genoemd. Voor mij is hij gewoon een selectiespeler. Sterspelers zijn toch echt Gakpo Dumfries en de jong etc...

26 november 2022 om 11:21

Nou ik weet niet of je Dumfries tijdens dit WK hebt zien spelen? Dat is verre van een sterspeler hoor, behoort helaas gewoon tot de zwakste schakels met bizar slechte passing- en duelstatistieken. Als de bal richting Dumfries gaat is de kans op balverlies dit toernooi groter dan procent!

Ik zie dit niet meer goedkomen met dit ned elftal. Als je zo niveauloos hebt gespeeld als gister. Wellicht n shock effekt. Simons erin en de roon, de vrij, en noa lang voor bergwijn...?

Laten we even heel eerlijk over het NL elftal praten, Memphis Depay staat niet voor niks buitenspel bij Barcelona, heeft geen snelheid meer omdat die alleen maar spier massa wil trainen voor zijn rap videos. Is totaal niet in vorm dus die beoordeel ik niet. Is niet eerlijk

Frenkie de jong, ja een goede speler maar mist flair, mist de grootsheid van een ster.. doet soms goede dingen, draait heel goed maar speelt nog steeds veel te veel terug, terwijl hij degene moet zijn die die ballen moet geven. Nuttige speler

En Teun Koopmeiners, die deed echt helemaal niks.. die kan gewoon niks.

Virgil van Dijk vond ik wel goed, haalde en aantal gevaarlijke ballen weg, maar je bent de captain. Schreeuw eens tegen die slappe hap! Je speelt voor je land op een WK! En daarom gaan we nu naar..

Bergwijn, haha wat is dat voor een clown zeg, hij voetbalt net zoals hij interviews geeft. Zit geen leven in, geen plezier, heeft genoeg op z'n bankrekening om zich nog ergens druk om te maken. Voor mij hoef je niet goed in interviews te zijn hoor, maar op het veld bakte hij er echt helemaal niks van. Hij en Depay trainen verkeerd, ze zijn te zwaar geworden en hebben geen snelheid meer. Dat was hun kracht, nu heb je niks meer over.

En Blind, tja hij is toch degene die juist de paasjes gaf? Deed niks, is te langzaam.

Nee dit WK gaan we niet winnen.

26 november 2022 om 09:45

Vond je Van Dijk echt goed? Die is wat mij betreft voor 50% debet aan de tegengoal. Hij blijft op 2 meter van die vent lopen en laat hem vrij schieten. Dat doet ie altijd en waar dat eerder zijn kracht was, die rust, is dat sinds een tijdje juist z'n zwakte.

26 november 2022 om 09:49

Als je hem vergelijkt met de anderen was die best goed, maar je hebt gelijk hoor. Hij is geen top speler, bij Liverpool wordt dat verbloemt door de anderen. Hij is gewend dat anderen om hem heen verdedigen en dat doen ze niet bij NL omdat ze dat niet kunnen. Daarom lijkt hij minder goed. Maar ik vond hem best nuttig

26 november 2022 om 10:04

33% blind moet als eerste gewoon van die bal afblijven,dan gaat ie over de zijlijn,timber dacht even op een pleintje te staan ipv een wk nooit meer opstellen die 2.van dijk had idd ook meer kunnen doen

De heren vinden het veel belangrijker hoe ze er uit zien en erbij lopen ! Kritiek kunnen de heren niet tegen ! Meneer Bergwijn vind het niet leuk om vragen te beantwoorden die hem niet zinnen ! Blind ja ? Een keeper die 3 ballen krijgt 1 op de lat 1 stompt hij naar het midden inplaats van naar de zijkant ! Oh ja 3 was een terug speel bal !! Maar voor de rest leveren ze .

Het begint onbegrijpelijk te worden dat van gaal in dit ned elftal een potentiele wereldkampioen ziet.
En van gaal knuffelt tegenwoordig met journalisten. Geen eye of the tiger mentaliteit meer voor van gaal.

Het is ook niet makkelijk in te vallen in een slecht draaiend team. Heeft geen fatsoenlijke bal gehad. Ja 1.en die legde hij lekker op Koopmeijers. Moest achter lange ballen aanrennen met 2 van Ecuador in zijn nek.

Hij is gewoon niet wedstrijdfit. Iedereen was blij dat hij het WK heeft gehaald, maar nu je zie wel dat hij sinds september niet meer gespeeld heeft. Tegen Qatar moet van Gaal hem maar gewoon laten starten, in de hoop dat hij weer een bepaald niveau gaat halen.

Moet zeggen dat ik me niet zoveel zorgen maak om Memphis. Hij is niet altijd top en heeft wedstrijden gespeeld dat ik denk, hoe ben jij prof geworden. Weekje later scoort ie weer z’n goaltjes is alles koek en ei. Gaat ook op dit WK zo zijn

Gaan we weer de jongen heeft vanaf september niet meer een wedstrijd gespeeld. Wel eens van wedstrijd ritme gehoord. Bergwijn die moet je het laagste cijfer die speelde als een drol.

We moeten hebben van vorm, want zo breed en top zijn onze individuele kwaliteiten niet. De vorm ontbreekt bij bijna iedere speler. Van Dijk is niet in zijn allerbeste doen, De Ligt ook niet, Frenkie heeft een turbulent seizoen, Gravenberch speelt niet meer en is er dus niet bij, Timber en de rest van de Ajacieden steken in dramatische vorm (dit zijn dus Bergwijn, Berghuis, Blind etc), Depay speelt nooit meer en is niet fit, Dumfries is met Inter ook niet zo goed als vorig seizoen. Achter de hand heb je Weghorst, Luuk en Janssen wat niveau Eredivisie is. Zijn Frenkie, De Ligt, Gravenbergh etc beter geworden na hun transfers? Nee toch?

Als we teruggaan naar het tijdperk Koeman, toen schurkte Ajax tegen de Europese elite aan. Van Dijk en Liverpool waren wereldtop, Depay was de ster van Lyon.. We begonnen wel vaak matig en kwamen op achterstand, maar het team vocht zich altijd terug en speelde uiteindelijk heel goed (tegen toplanden als Frankrijk, Engeland en Duitsland onder meer). Je ziet aan die spelers dat er minder vorm en vertrouwen is, en dat ze er minder plezier in hebben. Het is er gewoon niet en er gaat ook geen wonder gebeuren. Als we naar huis gaan krijgen we wel de verhalen te lezen dat het niet goed zat enzo.

Van Gaal heeft in wezen ingezet op de aanvallers Depay en Bergwijn. Maar Depay mist ritme en hield vrijwel geen bal goed aan zijn voeten. Bergwijn heeft ook nog helemaal niets van zijn creativiteit laten zien. Dan wordt het lastig. Alleen Gakpo laat zien waarom hij in Oranje staat. Wat mij betreft laat van Gaal twee man centraal achterin staan en zet hij een mannetje meer voorin. Gewoon 4-3-3. Misschien dat we dan wat leuker voetbal gaan zien, want de eerste twee wedstrijden waren een heel lange zit.

Zou zelf graag Simons zien starten/invallen. Ondanks zijn leeftijd kan hij frivoliteit en schwung in het eftal brengen. Ik zou denken dat de aanvallers dan ook meer renderen. Vind persoonlijk zowel Berghuis als Klaassen niet goed genoeg tot nu toe.

Je moet die jongen ook niet groter maken dan hij is. Hij kan leuk voetballen op een goeie dag, maar behoort niet tot de absolute top ofzo.

Depay is dan ook gewoon een hele matige voetballer, maar hij doet zijn best. Leuk voor een subtopper, nooit absolute top. Dat is toch helemaal niet erg?

Met alle respect maar ik snap niet waarom iedereen depay maar ziet als een held en een superster, die gozer is bijna overal mislukt, super narcistische persoon en heeft meer dan de helft van zijn goals bij oranje gemaakt met een penalty, die gozer is gewoon een doodnormale voetballer die zichzelf heel wat vind. Neem is een voorbeeld van robben, van persie, nistelrooy, kluivert seedorf dat waren voetballers die zo een status mogen hebben daar komt depay totaal niet in de buurt van TOTAAL niet! Dus even kappen met dat gehype want die gozer stelt echt geen drol voor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren