Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Memphis Depay vertelde me dat AZ niet tot de Nederlandse top hoort’

Laatste update:

Olympique Lyon zal het donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen AZ moeten stellen zonder winteraankoop Memphis Depay. De aanvaller is niet speelgerechtigd voor het treffen, omdat hij voor de winter reeds drie wedstrijden speelde namens Manchester United in het Europese toernooi. Coach Bruno Génésio sprak desalniettemin met Depay over AZ.

"We kenden de stad Alkmaar en de club niet goed. Daarom heb ik met Memphis gesproken'', zegt de oefenmeester daags voor het duel. "Hij vertelde me dat AZ in Nederland niet bij de top hoort, maar dat de ploeg wél goed genoeg is om het ons moeilijk te maken. We hebben AZ de afgelopen periode uitgebreid gevolgd. Ik verwacht dat ze georganiseerd gaan spelen, zonder al te hoge druk. Maar voorin hebben ze interessante aanvallers die in de geest van de Hollandse school voor gevaar kunnen zorgen."

Génésio is bezig aan een moeizaam seizoen met Lyon. De Franse grootmacht staat op een teleurstellende vierde plaats in de Ligue 1 en werd voor de jaarwisseling uitgeschakeld in de groepsfase van de Champions League. Doordat de derde plaats in de Franse competitie momenteel uit zicht lijkt voor les Gones, heeft voorzitter Jean-Michel Aulas zijn zinnen gezet op de Europa League.

"We hebben Memphis gehaald om hem veel te kunnen gebruiken natuurlijk", vervolgt Génésio. "Maar hij heeft bij Manchester United lange tijd niet gespeeld en heeft dus ritme nodig. Ook zal hij zich aan moeten passen aan de automatismen van de ploeg. Het is jammer dat hij niet kan spelen tegen AZ, zijn vervanger zal het niet makkelijk hebben", besluit de Fransman.

Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zelfde geldt dat Depay niet tot de Nederlandse top hoort. Overschatte speler die het leuk deed bij Psv. Hij heeft een goede kop en wat leuke tattoo's maar over het algemeen zwaar en zwaar overschat.

15 februari 2017 om 20:36

Die mits is wel een enorme mits. Bovendien vond ik hem nog niet te goed voor Psv. Hij heeft bij PSV 1 seizoen goed gespeeld(1ste seizoen) en 1 seizoen heel veel gescoord. Dat klinkt misschien wat lomp, maar hij was vooral productief in dat laatste seizoen. Speelde echt lang niet elke wedstrijd geweldig, maar scoorde wel redelijk vaak voor een buitenspeler. Hij ging ook bij elke actie voor eigen succes.
Het seizoen ervoor was hij eigenlijk beter, toen hij meer in dienst van het elftal speelde. Als Memphis weer op die manier gaat voetballen komt hij een stuk verder. Maar hij is nog steeds heel vaak op zoek naar een actie en een schot op goal.

15 februari 2017 om 23:01

Jasonrhijn heeft zeker wel kijk op het spelletje. Ook in Depay zijn laatste seizoen bij PSV schoot er relatief veel in. Er waren dat seizoen zeker 8/9 wedstrijden dat hij gewoon de slechtste man op het veld was. Jason heeft gelijk, de man valt ook en heeft een goede uitstraling. Zonde, want toen hij voor Nederland onder de 18 speelde dacht ik echt dat het een wereldtopper in wording was. Maar eigenlijk na zijn eerste seizoen PSV 1 had ik genoeg gezien. Leuk speler voor de Nederlandse top maar zeker niks meer. Eerlijk is eerlijk ook nu bij Lyon moet je hem de tijd geven om zich te laten zien. Tot nu toe speelt hij ook daar ondermaats en vind ik Lacazette, Fekir en Cornet duidelijk beter dan Depay.

Ik snap dat we allemaal in Nederland hopen op betere tijden voor het Nederlands voetbal en daarom maar uit pure wanhoop en tegen beter weten in spelers als Depay op hypen, neemt niet weg dat de realiteit gewoon anders is. Leuke stand-in bij Lyon maar dat gaat daar ook never nooit een dragende kracht worden, daarvoor mist hij gewoon veel te veel kwaliteiten.

15 februari 2017 om 20:35

Wat is dit nou voor hatelijke opmerking? Hij zegt toch niks vreemds? AZ behoort inderdaad niet tot de Nederlandse top. Daarnaast heeft Depay bakken met talent alleen was Manu iets te hoog gegrepen. Laten we voor het Nederlandse voetbal hopen dat hij bij Lyon wel zijn niveau gaat halen.

15 februari 2017 om 21:12

Rare reactie, met een headline die puur op sensatiebelust is. Hij zegt toch niets verkeerds? Waarom over zijn tattoo's beginnen?

15 februari 2017 om 21:32

Pure haat op Memphis na Robben de beste aanvaller van Nederland of je het nou leuk vind of niet. Leuke Poll trouwens VZ😂.

15 februari 2017 om 21:49

Overduidelijk van wel Promes laat niet veel goeds zien bij Oranje en de Russische competitie kijk ik niet denk jij ook niet dus Memphis is beter en laten we nou niet doen alsof v.Persie nog zo goed is als heel wat jaren terug. Elia heeft overal gefaald in het buitenland en ja Memphis ook bij United maar Memphis is nog stukken jonger dan Elia en Memphis heeft ondertussen al gescoord voor Lyon dus ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt.

15 februari 2017 om 21:49

In potentie na Robben de beste. Maar helaas heeft hij dat al tijden niet laten zien. Strooman, Wijnaldum, De Vrij, Dijks en Blind zijn op dit moment verder en heel stabiel in hun prestaties.

15 februari 2017 om 21:53

Ik heb het nu over aanvallers he maar ik ben het met je eens dat in de algemeenheid de spelers die jij opnoemt verder zijn ja.

15 februari 2017 om 22:02

Zo gek is het niet dat Memphis nog niet helemaal op zijn top speelt hij heeft namelijk heel lang niet gespeeld maar dat weet jij ook ongetwijfeld. En vertel mij is wat voor geweldige dingen v.Persie allemaal heeft laten zien sinds het WK 2014 ik vond hem trouwens ook niet heel goed tijdens dat WK alleen die wereldgoal verdekt het een beetje.

15 februari 2017 om 23:12

Brumatio; ik nam je betoog al niet meer serieus na: promes doet t niet goed in oranje (depay wel dan?) en ik kijk de russische competitie niet, dus depay is beter.
Depay meer potentie? Misschien. Tot nu toe presteert hij helemaal niets. Promes doet het wat dat betreft een stuk beter.

15 februari 2017 om 23:35

Ja joh? Promes doet het goed in Oranje ben je serieus of vind je het leuk om flauwekul discussies met me te houden Promes heeft letterlijk 1 goede wedstrijd gespeeld en dat was het. Niet dat Memphis heel veel goede potten heeft gespeeld maar toch echt wel wat meer en ik mag toch hopen dat je niet serieus bent Memphis heeft net een halfjaar niet gespeeld zo gek is het dus niet dat hij nog wat minder speelt wat ik trouwens al vertelde tegen Tete misschien eerst even me vorige reacties doorlezen voordat je met zoveel flauwekul aankomt misschien kan ik jouw reactie beter maar niet serieus nemen. En Memphis heeft wel bij PSV laten zien dat hij zeker een niveautje hoger is dan Promes.

16 februari 2017 om 00:25

Promes wordt ook misbruikt op de vleugels. Zelf had ik op dit moment liever Dost gezegt. Doet het geweldig. Elia heeft idd ook zeer goede statistieken. Deoay zal het eerst eens op langer termijn moeten laten zien

15 februari 2017 om 22:27

Koppensneller? Hij zegt nog wel meer en met prima context.

15 februari 2017 om 22:48

Hij heeft ook maar 1x gescoord tegen AZ en juist die wedstrijd verloren ze haha

15 februari 2017 om 23:15

Jason op je teentjes getrapt? Heb je een soort haat tegen Depay? Je reactie is nogal hatelijk te noemen. Wat Depay zegt klopt toch gewoon? AZ is ook gewoon een subtopper in NL die ieder jaar moet strijden voor de Europese plekken. En ze doen het Europees inderdaad altijd leuk. Toch niks mis mee? Je maakt jezelf met deze post een beetje belachelijk.

Az is gewoon een goede subtopper, daarboven komt Feyenoord en aan de top staan Ajax en PSV. Zou mooi zijn als AZ kan stunten tegen Lyon, maar die kans is niet groot denk.

15 februari 2017 om 20:55

Oh hier ga je waarschijnlijk wat Feyenoord fans mee pissig maken😅

15 februari 2017 om 21:16

Haha tja het is gewoon de realiteit, ik wil Feyenoord fans absoluut niet kwetsen.

15 februari 2017 om 21:34

Nou ja iedereen mag zijn mening verkondigen. Het is alleen jammer dat men hun mening realiteit vinden. Daarnaast vind ik jou realiteit ook apart AZ is subtop en Feyenoord komt erboven. Na mijn mening (of is dat ook realiteit?) Is dat dus top. On: Depay zegt niks verkeerds alleen zegt een subtop speler die nu bij een topploeg in Frankrijk wat al jaren als subtop presteert dat AZ subtop is ik schat de kansen van AZ op 40 procent. En denk dat ze het daarmee ook nog gaan redden. Is mijn mening of toch realiteit? We Will see

15 februari 2017 om 21:41

Het is toch ook zo Feyenoord is al zolang geen kampioen meer geworden dat je gewoon niet meer bij de top behoord en stel ze worden dit jaar kampioen zie ik het als een incident net als dat AZ en Twente kampioen werden.

15 februari 2017 om 21:45

Hier maak je ze helemaal gek mee!

15 februari 2017 om 22:43

Dat zou wel zonde zijn. We mogen allemaal onze mening verkondigen, hoe die ook moge luidde.

15 februari 2017 om 23:35

Ik ben zelf een Feyenoord fan, maar ik moet je hier gelijk geven. Ik vind dat Feyenoord dit seizoen de terechte nummer 1 van de competitie is, maar over het algemeen is Feyenoord gewoon de 3e club van Nederland. Mocht het nieuwe stadion komen denk ik dat ze de capaciteiten hebben om verder door te groeien, maar zonder dit stadion denk ik niet dat ze psv of Ajax voorbij zullen gaan.

16 februari 2017 om 01:14

Ik waardeer jou eerlijke reactie heel erg Trapper93, helaas kijkt niet iedere Feyenoord fan er zoals jou tegenaan maar het is gewoon de realiteit. Dit seizoen staan ze zeker terecht bovenaan, maar het zal nog een pittige strijd worden.

So what, Lyon is ook niet de top van Frankrijk.

15 februari 2017 om 20:38

liever sutop in frankrijk dan in nederland :D

15 februari 2017 om 20:44

Op Europees niveau zou Frankrijk wel jaloers op de Nederlandse prijskasten zijn.

15 februari 2017 om 21:27

Inderdaad. 1 maffiose EC 1 en twee 'normale' cups: 1 x EC 2 en 1 x EL

Az is nog steeds subtop, maar ik zie ze binnen 5 jaar aansluiten qua begroting bij Feyenoord. Daardoor kan de rest van de cirkel ook naar een hoger plan getild worden.

15 februari 2017 om 21:08

Ik denl dat jij maar eens de plannen moet bekijken van Feyenoord City AZ gaat dan echt niet aanhaken vrees ik

Denk niet dat AZ door gaat maar met voetbal weet je het maar nooit. Ik hoop dat Az gewoon een topdag anders is het gauw over. Lyon is ook niet een ploeg dat verder bekert dan de kwartfinale.

Mensen. Wij Nederlanders hebben veel te veel druk op die jongen gelegt door al zo snel te zeggen dat hij binnenkort als een soort Robben moet gaan worden. Hij kan daar niet mee omgaan en dat is te zien binnen en buiten het veld, maar het is niet nodig om hem helemaal de grond in te trappen. Hij is nog jong en als hij genoeg speelminuten krijgt bij Lyon gaat hij vanzelf wel goed spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren