Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mbappé neemt enkele maanden voor Olympische Spelen rigoreus besluit’

Laatste update:

Kylian Mbappé zit deelname met Frankrijk aan de Olympische Spelen van deze zomer niet zitten. Volgens Le Parisien wil de aanvaller van Paris Saint-Germain de tijd die hij normaal kwijt zou zijn aan het Olympische voetbaltoernooi gebruiken om na te denken over zijn toekomst op clubniveau. Daarnaast wil hij na een slopend seizoen, inclusief het uitgestelde EK, extra rust nemen. Over Mbappé, met een contract tot medio 2022 bij PSG, gaan al langere tijd geruchten. Met name Real Madrid zou bijzonder geïnteresseerd zijn in de 22-jarige topschutter.

Mbappé komt met zijn 22 jaar gewoon nog in aanmerking voor de Olympische ploeg van Frankrijk, aangezien de leeftijdsgrens momenteel op 23 jaar ligt. De sterspeler van PSG ziet het echter niet zitten om af te reizen richting Tokio, ook al omdat de spits eerder deze zomer met de regerend wereldkampioen deelneemt aan het EK. Vorig jaar had Mbappé nog zijn zinnen gezet op de Olympische Spelen, die echter vanwege de coronacrisis met een jaar werden uitgesteld. Hierdoor is de aanvaller van mening veranderd, zo klinkt het. Het voetbaltoernooi in Tokio vindt plaats van 21 juli tot en met 7 augustus, als juist de voorbereiding op het nieuwe seizoen in volle gang is.

De sterspeler van PSG heeft volgens Le Parisien wél interesse in de Olympische Spelen van 2024, dat over drie jaar plaatsvindt in Parijs. Mbappé zou dan eventueel als dispensatiespeler aan de Franse selectie kunnen worden toegevoegd. De aan onder meer Real gelinkte aanvaller is met Frankrijk momenteel in voorbereiding op de uitwedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina van woensdagavond in het kader van de kwalificatiecyclus richting het WK van 2022 in Qatar. Mbappé had zondag zijn doelpuntentotaal in de nationale ploeg naar zeventien, maar in de ontmoeting met Kazachstan (0-2 overwinning) miste hij in de slotfase een strafschop.

Ondertussen verdwijnen de verhalen over een voortijdig vertrek bij PSG niet naar de achtergrond. Vanwege het tot 2022 lopende contract is de kans aanwezig dat hij na afloop van dit seizoen wordt verkocht, om zo te voorkomen dat de aanvaller een jaar later met een transfervrije status vertrekt. Technisch directeur Leonardo blijft ondanks alle geruchten hopen op een nieuw contract voor Mbappé in het Parc des Princes, terwijl er tevens goede hoop is dat Neymar zijn toekomst aan de Champions League-deelnemer verbindt.

Zie jij Kylian Mbappé volgend seizoen nog bij Paris Saint-Germain spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Verstandige keuze lijkt mij, het EK zal alle aandacht op hem gericht zijn. Kan die na het EK zich concentreren op zijn toekomt en hopelijk zich voorbereiden op een transfer naar Madrid.

30 maart 2021 om 16:44

Met welk geld? Zijn salaris is nu al absurd en hij wilt waarschijnlijk meer. Alleen psg en man city kunnen hem betalen.

30 maart 2021 om 17:27

@desacreditar: Madrid kan m niet betalen, die gaat nergens naartoe en blijft lekker in Parijs. Maak je geen zorgen

30 maart 2021 om 16:34

Ik ben heel benieuwd van welk geld Real hem gaat betalen. Ze hebben zoveel schulden en amper inkomsten door de crisis.

30 maart 2021 om 17:10

Real had over het jaar 2020 van alle clubs gewoon de hoogste omzet, en zwarte cijfers kunnen draaien. Daar naast heeft Real sinds 2009 gewoon structureel goed beleid gevoerd, en schulden laten krimpen ipv groeien. De situatie van Real is zo slecht nog niet, en helemaal niet te vergelijken met die van Barcelona.

30 maart 2021 om 17:11

Ter informatie ik ben Liverpool en Feyenoord supporter. Heb niet zoveel met zowel Real als Barcelona. Maar zowel Barcelona en Real Madrid hebben al jaren miljarden schuld ook al voor corona. Ken je feiten

30 maart 2021 om 17:23

Ieder bedrijf heeft schulden en dat is niet erg als er voldoende is om te compenseren. Ken je economie.

30 maart 2021 om 17:54

@daveke— Miljarden nog wel, en dan ook nog erbij zeggen “ken je feiten”. 😂 De ironie. Zoals ik al zei, Real heeft al heel wat afgelost van zijn schuld. Maar als je nog steeds met de schulden van 2009 in je kop zit, we zijn inmiddels bijna 15 jaar verder maar ok.

Tokio OS zal toch ook niet helemaal je van het zijn zonder buitenlands publiek. Het wordt een interessante zomer die eraan komt. Als wij willen blijven meedoen voor de prijzen zal voorzitter Perez zich wel moeten roeren op de transfermarkt, deze selectie is zo langzaamaan de houdbaarheidsdatum genaderd en er zelfs voorbij in bepaalde gevallen. De contracten van sleutelspelers zijn nodig aan revisie toe en de bezem moet door de selectie. Ik ben denk ik één van de weinige Madrid-fans die echter liever eerst Haaland ziet komen dan Mbappé. Maar dat is een gevoel en persoonlijke voorkeur. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

niet dat ik iets tegen Real Madrid heb maar ik vind het wel jammer als hij vertrekt. ik geniet echt van deze voorhoede van Psg. Neymar en Mbappe horen voor mij bij de top 5 van beste aanvallers

30 maart 2021 om 16:54

Ik heb juist weinig met PSG en hoop dat Mbappe Real Madrid weer wat meer body kan geven. Vind de huidige selectie wat saai, niet des Real Madrids.

30 maart 2021 om 17:23

Vind ik ook inderdaad, bij Real denk je eigenlijk aan een sterrenteam en los van het feit dat Real een prima selectie heeft vind ik het nog geen sterrenteam. Barça komt wat mij betreft dichterbij die status.

Lijkt me de juiste beslissing voor hemzelf. Even de tijd gebruiken om goed tot zichzelf te komen om te beslissen wat de beste stap is voor zijn toekomst. Hoop eigenlijk dat hij richting Madrid vertrekt, zou de perfecte aankoop zijn.

30 maart 2021 om 16:45

Hoe gaan ze de rest van de selectie uitbetalen dan als ik vragen mag?

30 maart 2021 om 16:55

Ga je zo op iedereen reageren? Als je jaloers bent kan je dat ook zeggen!

Het is naar alle waarschijnlijkheid een verstandige keuze, maar toch misschien wel once in a lifetime, hoewel je als dispesatie speler ook mag meedoen. Zo'n Olympische plak lijkt me toch ook niet verkeerd en misschien wel bijzonderder dan welke andere prijs dan ook. (niet persé mooier of beter)

goede keuze van Mbappe
hij zal meer gericht zijn op het Ek
en qua club keuze na willen denken waar hij na de zomer asctief wilt xijn
voor het WK van volgend jaar zomer

hoe mooi de olympische spelen ook zijn voor een voetballer is het niet altijd de verstandigste keuze

Als er publiek aanwezig zou zijn, zou het voor mij een no-brainer zijn om mee te doen aan de olympische spelen. Dan is toch geweldig om een keer mee te maken, los van het feit of je wel of niet wint. Anderzijds snap ik het helemaal met in het achterhoofd de belasting van het aantal te voetballen wedstrijden. Ik snap dat voetballers het vaak links laten liggen, want andere sporten krijgen veel meer aandacht tijdens de olympische spelen en de stadions zitten niet vol bij het voetbal, maar het is echt een geweldig evenement.

Ik zal even alle Real fanboys uit hun droom halen, Mbappe gaat niet naar Real, daar heeft Real simpelweg geen geld voor.

30 maart 2021 om 16:57

Leuk dat je de toekomst al kan inzien. Mag ik je glazenbol? Hatertje

30 maart 2021 om 17:31

Hij heeft wel gelijk; Real kan m niet betalen en sportief gaat ie er eerder op achteruit dan vooruit. Die blijft in Parijs.

30 maart 2021 om 18:12

Hoezo kunnen ze hem niet betalen volgens jou?

30 maart 2021 om 21:51

Real heeft al veel geld in het nieuwe stadion en Hazard zitten. Tevens gaat Ramos verlengen wat ook wat gaat kosten. Bale kost je al tientallen miljoenen per jaar.

30 maart 2021 om 23:32

Kijk, nou spreek je over onderbuikgevoelens en geen feiten. Madrid heeft momenteel een netto schuld van 355 miljoen. Met een omzet vorig jaar van 800 miljoen is dat relatief oke. Ze hebben een lening voor het nieuwe stadion, een forse lening overigens, maar die afbetaling begint pas wanneer het stadion eigenlijk af zou zijn: begin 2023. En die is gespreid over 20 jaar. Allereerst is die lening nu dus niet perse relevant voor de korte termijn en daarnaast kost die hen bij afbetaling nog geen 20 miljoen euro per jaar, een goed betaalde speler dus eigenlijk. Dit terwijl de prognose is dat ze met het nieuwe stadion jaarlijks meer dan 200 miljoen meer aan omzet gaan draaien tov het huidige stadion. Lijkt me geen slechte deal als je jaarlijks 200 miljoen meer binnenharkt en daarvan 10 procent moet spenderen aan de afbetaling van de lening. Het klopt dat Madrid, net als elke club de riem even heeft moeten aanspannen. Vorig seizoen hebben ze (in tegenstelling tot Barca bijvoorbeeld) geen verlies gedraaid. Ze hadden niet de ruimte om te investeren in nieuw materiaal maar ze hebben dus ook geen verlies gedraaid. Toegegeven, daar was een salarisverlaging van 10 procent voor nodig maar dat is peanuts vergeleken met Barca waar de spelers 70 procent hebben ingeleverd. Dit jaar gaan ze weer een salarisverlaging van 10 procent nodig hebben om verlies te vermijden. Hopelijk bereiken ze een akkoord met de spelers, al zijn de onderhandelingen laatst stuk gelopen. Om even op die schuld van 355 miljoen euro terug te komen: mensen vergeten dat je vaak moet investeren om schulden af te lossen. Toen Perez de eerste keer aangesteld werd als president stond Madrid 240 miljoen in het rood, en toen was de omzet slechts 400 miljoen. Net door flink te spenderen aan galacticos hebben ze die situatie kunnen omkeren. Dit zijn de feiten: 1) Madrid heeft schulden, net als elk bedrijf. Itt enkele andere clubs zitten hun schulden op een relatief gezond niveau. 2) Madrid draait ondanks de hele corona crisis, met de nodige hulpmiddeltjes, nog steeds zwarte cijfers en hebben voorlopig dus geen nood aan overbruggingsleningen. 3) Madrid heeft momenteel een salarisuitgave van 431 miljoen euro per annum. Dit terwijl ze volgens de regels en richtlijnen van La Liga tot 480 miljoen mogen gaan om geen risico's te lopen. Ze hebben dus nog fors wat ruimte en met een eventueel vertrek van Bale, Isco, Jovic, Mariano, Marcelo, Ceballos (niet allemaal tegelijkertijd natuurlijk) kan er nog flink in gesneden worden. Qua salaris zijn er dus zeker mogelijkheden. 4) Hoewel Madrid dus momenteel geen verlies draait hebben ze ook niet de winst om Mbappe te betalen uit hun eigen vermogen, dus hebben ze een lening nodig. De kans dat een bank die goedkeurt is zo groot dat het bijna een zekerheid is. Zeker als Spanje, net als Belgie en Nederland, mikt op groepsimmuniteit tegen oktober, maw 60 procent van de bevolking heeft een inenting gehad en alles kan terug open. Dat zou betekenen dat Madrid aan de bank kan voorleggen dat voor het grootste deel van 2021/2022 het stadion terug uitverkocht mag worden en de huidige inkomsten met dik 20 procent de lucht in gaan. Conclusie: hoewel Madrid uiteraard lijdt onder de pandemie staan ze er relatief goed voor gezien de omstandigheden. Ze hebben niet het kapitaal om Mbappe uit eigen zak te betalen maar dat gebeurt haast nooit. Ze gaan een lening nodig hebben maar dat is zeker een realistische optie. Geen zekerheid natuurlijk maar mensen die roepen dat Madrid niemand kan kopen op dit moment snappen helemaal geen snars van voetbal, marketing of geld in het algemeen... (met alle respect)

Een olympische titel gaat niks voor je legacy doen,kijk maar na messi,niemand geeft hem credits voordat...

Al die mensen die elkaar meer weer eens napraten met: Real Madrid heeft Geen Geld. Als jullie voetbal zo goed volgde weetje dat ze gewoon geld hebben. Hoelang stonden ze al in de schulden? Bijna Altijd en nog steeds halen ze Bale, James, Hazard, Jovic etc. In Spanje staan super veel clubs in de schulden het is gewoon bijna ''normaal'' geworden. Mariano, Jovic, Bale, Isco, Vazguez, Odriozola, Brahim, Marcelo, Mariano zijn al spelers die overbodig zijn. Anyways we zien zelf wel wat voor vuurwerk er komt maar geld is er zoiezo.

30 maart 2021 om 21:53

Wat gaan al die spelers bij elkaar opleveren? Isco kan 25-30m opleveren, Bale gaat niet weg, Vazques gaat ook niet weg, Odriozola max 15m, Marcelo heeft geen restwaarde meer, Brahim Diaz max 5m en Mariano zeg ik ook max 10m. Waar ga je die andere 170 miljoen vandaan toveren dan?

30 maart 2021 om 21:56

Je vergelijkt ook appels met peren, die spelers werden gekocht toen het nog normaal was, en stadions etc vol zaten. Clubs moeten 40-60% inleveren doordat stadions leeg zitten, terwijl kosten oplopen. James is in 2014 gehaald, Bale in 2013, Jovic is een grote flop zolang Zidane bij Real zit speelt hij niet. We leven in hele andere tijden momenteel

Voetbal hoort sowieso niet thuis op de Olympische spelen. Schrappen die onzin en andere onderbelichte sporten een kans geven op een mondiaal podium.

Logische keuze ook. Na een super lange en vermoeiend seizoen een beetje fysieke en mentale rust pakken kan geen kwaad. Zeker met oog op zijn toekomst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren