Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matthijs de Ligt vol lof over Ajax-uitblinker: ‘Hij doet het boven verwachting’

Laatste update:

Dusan Tadic had dinsdagavond met twee benutte strafschoppen en een assist een groot aandeel in de 4-2 overwinning van Ajax op Vitesse. De afgelopen zomer van Southampton overgekomen aanvaller staat dit seizoen na 51 officiële wedstrijden voor Ajax op 34 doelpunten en 19 assists en kan na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse rekenen op de complimenten van Matthijs de Ligt.

"Ik denk dat we hem hiervoor hebben gehaald. Hij scoort, hij geeft assists. Daarnaast is hij ook met zijn harde werken belangrijk voor de ploeg. Ik denk dat Dusan het heel aardig doet", vertelt de verdediger en aanvoerder van Ajax voor de camera van FOX Sports over Tadic. "Ik denk dat hij het boven verwachting doet. Hij profiteert denk ik optimaal van de kwaliteiten in ons team. Ik denk dat hij perfect past in ons spel, waardoor hij zoveel doelpunten kan maken.”

Op de vraag of Tadic binnen de selectie van Ajax een voortrekkersrol heeft, antwoordt De Ligt bevestigend. "Ja, ik denk dat iedereen dat wel ziet. Met zijn goals en assists is hij heel belangrijk. En ik denk dat iedereen ook wel ziet dat hij een van de voortrekkers is", vervolgt de verdediger, die dinsdagavond zelf overigens ook trefzeker was.

De Ligt kopte rond het uur de 3-0 tegen de touwen uit een hoekschop van Lasse Schöne. De stopper koestert de overwinning op Vitesse, daar Ajax vorig seizoen nog met 1-2 verloor van de Arnhemmers. "Vorig jaar gingen we er tegen Vitesse af. We weten gewoon dat Vitesse een stugge ploeg is. Het is een compacte ploeg, die goed kan verdedigen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tadic wat een geweldenaar, Tagliafico en hij hebben Ajax spelers evht laten zien wat willen winnen is! Die zijn zo belangrijk voor de prestaties van het huidige ajax

23 april 2019 om 23:15

van de zomer zijn tadic, taglia en de ligt weg. ik ben heel benieuwd hoe overmars dit gaat opvangen, er komt een interessante periode aan.

23 april 2019 om 23:20

Waarom zou Ajax Tagliafico en Tadic verkopen? Ik zie dat niet gebeuren. De Ligt, De Jong en Ziyech. Wellicht nog Neres. De rest zie ik gewoon blijven en zelfs Ziyech zie ik niet zomaar vertrekken...

23 april 2019 om 23:24

ajax heeft er geen voordeel bij, behalve veel geld vangen. de spelers zelf zullen weg willen, gesteund door zaakwaarnemers, er is in t buitenland meer geld en eer te behalen. hoe je t ook wendt of keert, het is maar de eredivisie.

23 april 2019 om 23:24

Daarom! Nico vind bij ajax blijven sowieso niet erg wn naar waar zo tadic nou weer gaan, ajax is ze droomclub zoals hij dat zelf zei.

23 april 2019 om 23:27

"Het is maar de Eredivisie." Toch zijn ze maar 3 wedstrijden verwijderd om de beste van Europa te worden en behoren ze dit seizoen al tot de beste 4 van Europa.

23 april 2019 om 23:30

er is geen speler in de wereld die ervan droomt om in de eredivisie te voetballen. autocoureurs willen ook de f1 halen en niet in karts blijven hangen. dat is de pijnlijke waarheid, na t bosman arrest zijn we als competitie gedaald in waarde, daar doet een cl winst van ajax niets aan af.

23 april 2019 om 23:37

Tadic is juist naar de Eredivisie gekomen, omdat hij de intensiteit van de Premier League niet meer zag zitten.. Bij Ajax zit hij op zijn plek.

23 april 2019 om 23:45

"Er is geen speler in de wereld die ervan droom om in de Eredivisie te voetballen", maar er zijn zeker wel spelers die ervan dromen om in de CL te voetballen en niet in de middenmoot van de PL. Vraag maar aan Tadic.

24 april 2019 om 00:03

Daarom is het zo bijzonder wat Ajax nu presteert maar dat doet niks af van het feit dat het nog steeds maar de eredivisie is en als competitie mijlenver staat van de top 5 leagues in Europa

24 april 2019 om 00:55

@De Toekomst
Jammer dat dit telkens herhaalt moet worden; van de sar heeft laatst nog speciaal aangegeven, dat er niet 5 maar 6 basisspelers verkocht zullen worden!
Dus niet 3 en misschien 4 zoals jij stelt.
Natuurlijk hoop jij, en alle mede Ajacieden dat.
Maar leef nou eens in de realiteit aub.
Wil je de link in een PB?

24 april 2019 om 01:42

De Roze Panter hij had over maximaal 5 volgens mij. Niet dat er sowieso 6 verkocht gingen worden zoals jij stelt.

24 april 2019 om 10:04

@bochherief

Quote: "ajax heeft er geen voordeel bij, behalve veel geld vangen. de spelers zelf zullen weg willen, gesteund door zaakwaarnemers, er is in t buitenland meer geld en eer te behalen. hoe je t ook wendt of keert, het is maar de eredivisie".

Wonderlijke reactie. Hoe je het wendt of keert, dat was voor ze naar Ajax kwamen, ook al het geval. En dat heeft ze er niet van weerhouden om toch te komen.

23 april 2019 om 23:14

Blind staat daar hetzelfde in met zijn ervaring. Veel minder de uitstraling van een strijder, maar hij bikkelt wel. Daarnaast doet Ziyech dat ook al sinds zijn transfer naar Ajax. Van de jongere spelers hebben Mazraoui, De Ligt, Van de Beek, Onana en Neres dat ook wel in zich. Alleen Frenkie de Jong heeft dat minder of straalt dat minder uit, maar met zoveel talent is dat ook minder nodig.

Dat Mathijs Tadic een van de voortrekkers van Ajax vindt kwam er echt heel moeizaam uit. Pas na aandringen van de interviewer. Vreemde arrogante uitspraken ook: hij is belangrijk door zijn goals. Op geen enkel moment geeft hij aan dat Tadic een leider is en bizar belangrijk voor dit team in de competitie en de Champions League. Raar.

23 april 2019 om 23:16

Zo heb ik het helemaal niet gehoord. Hij gaf gewoon normaal antwoord na mijn mening.

On : prachtige speler die Tadic. Geweldige statistieken heeft die gast zeg. Hoop dat hij blijft

23 april 2019 om 23:16

@holland8 Heb je de paaseieren niet kunnen vinden dit weekend? Want je bent nog steeds aan het zoeken zo te lezen

23 april 2019 om 23:22

Gevalletje dat hij niet de witte paaseitjes kon krijgen net als David Luiz met zijn Bolognese chips destijds op het wk van 2014...

ON: Tadic is zo belangrijk voor dit Ajax! Een geweldige aankoop van Overmars! #stillcounting.

23 april 2019 om 23:18

Dan heb je ook echt wat gezocht om te zeiken. De Ligt geeft in alles aan dat Tadic belangrijk is voor de ploeg, maar die verslaggever wil perse horen dat De Ligt zijn woorden bevestigd. Nou, dat is hem gelukt. Zo boeiend is dit voor de rest niet.

23 april 2019 om 23:21

Jij kan zo aan de slag bij een slechte roddelkrant... ben je toevallig een achterneef van Valentijn Driessen?

23 april 2019 om 23:21

Holland8

Tuurlijk..gooi t meteen onder t mom van arrogantie. Ik kon er totaal niet van aflezen dat dat met zogenaamde moeite uitkwam. Dat hij niet antwoordt volgens jou wensen zegt eigenlijk niets. Je moet niet achter alles wat willen zoeken.

23 april 2019 om 23:34

Dit is gewoon zo vergezocht en overdreven (wat is er arrogant aan de uitspraak: hij is belangrijk vanwege zijn goals en assists?!) dan het gewoon bijna beschamend is om te lezen.. Take a chill pill man, De Ligt is een keurige nette kerel en verre van arrogant, spreekt gewoon respectvol over zijn teamgenoot en jij komt met zo'n boutverhaal aanzetten. Hahah, wauw!

24 april 2019 om 00:03

Zo, Holland8, er is echt iets mis met je pragmatisch vermogen. Hoe verkeerd kan jij iemand opvatten.

24 april 2019 om 05:20

Zeik snor. Ondanks het goede spel wat ajax laat zien dit seizoen, iets suggereren gebaseerd op jouw eigen aannames. Bah.

Prioriteit is uiteraard de titel (en beker en CL) en hoe we die pakken maakt me nu niet eens meer uit, maar hopelijk haalt Tadic als kers op de taart Luuk de Jong nog in met doelpunten!
Sowieso al heel mooi ook dat het Nederlandse record uit 1981 is verbroken en we de meeste doelpunten ooit in een seizoen over alle competities hebben gemaakt!

Tjonge jonge jonge je zou bijna vergeten dat ik een enorme De Ligt fan ben als ik de reacties op mijn reactie zo lees. Maar ik zeg gewoon hoe het op mij overkwam. En dat was deze ene keer niet heel goed. Waar ik De Ligt normaal ijzersterk vind in zn interviews. Thats it.

Ligt het aan mij of denkt de Ligt wel erg veel?

Jezus hoe vaak ik ‘ik denk’ wel niet gelezen/ gehoord heb..
Praat een beetje zoals ten Hag, die heeft daar ook een handje van, begint op te vallen..
Nou goed, Tadic natuurlijk een geweldenaar, lijkt me een ongelooflijk vervelende speler om tegen te spelen
( dat is een compliment ). Altijd maar in beweging en druk bezig in het veld.
Fijne speler om te zien, straalt veel meer
passie uit dan Dolberg. Toch apart hoe spelers dan ineens tot grote hoogtes kunnen stijgen terwijl je het niet meer verwacht.
Hetzelfde met Luuk de Jong bijvoorbeeld.. geflopt bij Gladbach en Newcastle, maar toch ongelooflijk belangrijk voor PSV. Nu krijg je bij Ajax/PSV wel meer kansen en speel je vaker en langer op de helft van de tegenstander dan bij die andere clubs. Maar blijft dat toch een bijzonder iets vinden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren