Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matavz heeft lucratieve transfer te pakken en gaat met Nederlander werken

Laatste update:

De toekomst van Tim Matavz ligt in de Verenigde Arabische Emiraten. Zondagavond maakt Al-Wahda bekend dat de spits een tweejarig contract heeft ondertekend. Matavz beschikte over een aflopende verbintenis bij Vitesse en was sinds het begin van deze maand transfervrij.

De belangstelling van Al-Wahda voor Matavz werd anderhalve week geleden al gemeld door De Gelderlander. Het is geen toeval dat de Sloveen aan de slag gaat in Abu Dhabi, want Mark Wotte is de beoogde nieuwe trainer van Al-Wahda. De Nederlander is met de clubleiding in gesprek over het hoofdtrainerschap en is momenteel nog actief als hoofd opleidingen.

Vitesse wilde graag verder met Matavz, maar de aanvaller legde een aanbieding van de club in het voorjaar naast zich neer. Hij had het vizier gericht op een lucratief avontuur. Dat idee leefde al langer bij Matavz: vorig jaar ketste een transfer naar Besiktas was, terwijl het Chinese Beijing Sinobo Guoan de afgelopen maanden interesse toonde.

De ex-spits van onder meer FC Groningen en PSV maakte in 2017 de overstap van FC Augsburg naar Vitesse. In dienst van de club uit Gelderland kwam hij tot 90 officiële wedstrijden en 41 doelpunten. Al-Wahda eindigde als vierde in de voortijdig gestopte competitie van de Verenigde Arabische Emiraten. De club begon het seizoen met Maurice Steijn als trainer, nadat hij Henk ten Cate had opgevolgd, maar Steijn werd in oktober al na drie duels ontslagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oei, dan blijven er weinig doelpunten over in het elftal van Vitesse. En géén cent te makken, benieuwd hoe ze dit oplossen.

19 juli 2020 om 19:51

Het is het jaar van de comeback van oud spelers. Dus wellicht kan Theo Janssen zijn kicksen weer van stal halen.

19 juli 2020 om 20:18

Ik denk dat de spits positie wel goed komt met Buitink die een kans verdient en Darfalou die terugkeert van een vrij succesvolle verhuurperiode bij Vvv. Maar Vitesse heeft wel echt een flink probleem op andere posities. Centraal achterin staan nog alleen Doekhi en de teleurstellende Hajek. Rechts achter hebben ze alleen Dasa die ook niks toevoegd. Links achter alleen Clark. En op de vleugels heeft men naast Tannane alleen Beerens en Gong. Het middenveld is druk bezet met Bazoer, Bero, Tronstad, Musaba, Vroegh en Bruns. Maar van al die middenvelders heeft alleen Bero wat laten zien bij de club. Ik ben echt heel benieuwd naar het seizoen van Vitesse... want het ziet er allemaal heel erg matig uit

20 juli 2020 om 07:42

Teleurstellende Hajek? Heeft nooit een kans gehad sinds zijn komst omdat er het hele seizoen is gekozen voor Obispo. Lastig oordelen dan.

21 juli 2020 om 12:56

Maar Obispo heeft toch ook geen onuitwisbare indruk achter gelaten? Lijkt me dan toch dat er om een goede reden niet voor Hajek is gekozen toch?

Daar gaat je spits. Buitink en darfalou zijn niveau kkd. Dus bij de eerste 12 rieeel denk ik. Tenzij je eindelijk eens een spits aanschaft

19 juli 2020 om 19:55

Die Buitink is toch wel een leuk talentje?

19 juli 2020 om 20:20

Buitink en Darfalou zijn toch wel redelijke middenmotor eredivisie spitsen? Waarvbij Buitink ook nog eens gigantisch veel energie in een wedstrijd stopt en pas 20 jaar oud is? Ik zou je eerder zorgen maken over de vleugels, je backs en je centrale verdedigers. Daar heb je behalve Doekhi, Clarke en Tannane echt helemaal niks staan zo ver ik weet

Dat is geen goed nieuws voor Vitesse, die leveren veel doelpunten in met het vertrek van Matavz en Linssen

Matavz zal voor mij altijd de speler zijn die ik als talent echt compleet verkeerd ingeschat heb. Bij Groningen had hij destijds soms echt aannames en balcontacten met een fluwelen techniek! Superkorte draaicirkel. Leep schot. Kopkracht. Ik dacht echt dat hij een topspits zou worden en was dan ook heel blij dat hij de volgende stap bij PSV zette. Stagneerde daarna helaas al snel en is de eredivisie nooit écht ontgroeid. Het bleef altijd bij vlagen dat hij zijn talent liet zien. Beetje a la Berbatov maar dan op een lager niveau. Je houd altijd het gevoel dat er meer in zit. Maar ja, niet dus.

Na linsen de 2de aanvaller die vertrekt. Tanane vond ik afgelopen seizoen 1 van de beste. Is eigenlijk een aanvaller maar liet mooie dingen zien op het middenveld. Ben benieuwd wat de nieuwe trainer en directeur mee komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren