Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mascherano verbaast met opmerkelijke analyse van tegenstander Nigeria

Laatste update:

Argentinië begint zaterdag het WK met een wedstrijd tegen IJsland, waarna confrontaties met Kroatië (21 juni) en Nigeria (26) juni volgen. Javier Mascherano stelt dat de Zuid-Amerikanen kansen hebben in Groep D, maar waakt voor onderschatting. Met name Nigeria kan verrassend uit de hoek komen, stelt de verdediger annex middenvelder van Hebei China Fortune.

“Kroatië is een ploeg van wereldklasse met veel topspelers, vooral op het middenveld, zoals Luka Modric, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Ivan Raktic, Ivan Perisic. Een team om voor te waken, echt een selectie met veel kwaliteit. En Nigeria is ons bekend, we zijn ze ook tegengekomen op het laatste WK in Brazilië”, aldus de 143-voudig international, die doelt op de 2-3 overwinning van Argentinië in de groepsfase.

De routinier stelt in gesprek met diverse media dat Nigeria niet moet worden onderschat. “Ze zijn moeilijk om tegen te voetballen, niet alleen vanwege hun fysieke kracht. Ook vanwege hun gebrek aan organisatie. Die wanorde creëert bij de rivaal ook wanorde. En dat is wanneer ploegen zoals die van ons het meeste lijden: wanneer er sprake is van wanorde”, vervolgt Mascherano.

De veteraan zegt dat IJsland ook kan verrassen en wijst naar de goede prestaties van de ploeg op het EK van 2016. “IJsland is een relatief nieuw team. Misschien hebben ze niet een lange voetbaltraditie zoals wij die hebben, maar deze generatie voetballers heeft historie geschreven. En ze eindigden boven Kroatië in de kwalificatiegroep”, concludeert de Argentijn.

Verwacht jij dat Argentinië de halve finale van het WK haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou me niks verbazen als Argentinie niet eens de poule doorkomt. Vooral niet met alle chaos binnen de ploeg. Gisteren weer gelezen dat Sampaoli beschuldigt wordt van verkrachting en dan heb je nog de hele Messi-Icardi affaire. Zonde van de lichting maar dit Argentinie gaat niks winnen.

11 juni 2018 om 14:12

In letterlijk elk topic over elk land zie ik wel iemand met deze reactie

Het is wel heel populair om landen bij voorbaat af te schrijven lijkt het. Natuurlijk ook veel makkelijker om te voorspellen welke landen niet gaan winnen ipv te voorspellen welk land wel.

11 juni 2018 om 14:49

Messi-Icardi affaire?

Is Icardi opgeroepen dan?

Laten we die complot theorieën over de zus van Maxima ook maar erbij pakken, dat is net zo irrelevant namelijk!

11 juni 2018 om 15:01

Denk niet dat messi-icardi affaire irrelevant is. Feit is gewoon dat Messi veel macht heeft en met Higuain en Aguero 2 spitsen zijn opgeroepen die werkelijk nooit presteren.

11 juni 2018 om 15:42

Wat is dat voor onzin? Beide hebben geen verkeerd gemiddelde en wil jij zeggen dat Icardi het verschil is tussen wel/geen plaatsing?

11 juni 2018 om 18:19

En toch laten beide spitsen het afweten wanneer het nodig is. Penalties missen wanneer het moet of enorme kansen naast weten te krijgen. Statistieken zijn leuk voor in excel, maar niet tijdens een wedstrijd. Een koelbloedige spits als Icardi is altijd mooi meegenomen.

11 juni 2018 om 17:11

Ja gezien de groep kan het zomaar eens gebeuren dat ze eruit liggen. Echt een hele zware groep.

Off: voetbalzone, de helft van de tekst staat dubbel. Meerdere artikelen gemerkt.

De veteraan zegt dat Ijsland ook verrassend kan verrassen

Zo opmerkelijk en verbazend vind ik dit niet hoor. Masche heeft er gewoon een goede kijk op. Nigeria is ook een erg sterk team met veel jong talent. Vooral fysiek ijzer sterk. Ik kijk er niet van op als Argentinie het moeilijk heeft tegen hen.

Ze zouden beter moeten oppassen voor IJsland dat ook gewoon een sterk team is. Ik denk juist dat Kroatie en Nigeria gaan stranden in de groepsfase en IJsland naar de volgende ronde

Lastige poule voor Argentinië. Hoewel zij zelf ook een paar houthakkers achterin hebben lopen, zijn zij fysiek inderdaad kwetsbaar tegen deze landen.

Nou wat is hier opmerkelijk aan dan? Hij zegt toch ook hoe het is? Afrikaanse ploegen zijn vaak inderdaad minder goed georganiseerd. Dit maakt ze onvoorspelbaar. Vaak kun je ze wel makkelijk bestrijden door een goede organisatie te houden. Kroatie kan Argentinie inderdaad zomaar pakken. Veel daar zal afhangen van vorm van Messi. Maar als team hoeft Kroatie zeker niet onder te doen. Ijsland zie ik ook als de zwakste in deze poule maar die hebben wel vaker mensen verrast.

11 juni 2018 om 14:43

Ook iets wat klopt als een bus kan als opmerkelijk gezien worden. Er zijn weinig voetballers die met een dergelijke analyse op de proppen komen, daardoor is het in de ogen van de auteur waarschijnlijk opmerkelijk? Althans, dat is wat ik denk.

11 juni 2018 om 18:44

Dat merk je overal, niet alleen in het voetbal. Op het moment dat je een onvoorspelbaar/ongeorganiseerd iemand voor je hebt kan het moeilijk worden. Dat heb ik bij Poker, een potje PES of zelfs bij een potje voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren