Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martins Indi: ‘Dat heeft Van Gaal ook gedaan met Rashford en Fosu-Mensah’

Laatste update:

Bruno Martins Indi maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap van FC Porto naar Stoke City en neemt het zondagmiddag voor eigen publiek op tegen Manchester United, de oude club van Louis van Gaal. Laatstgenoemde werd eind vorig seizoen ontslagen vanwege tegenvallende prestaties, maar Martins Indi is van mening dat zijn oude oefenmeester wél succesvol was op Old Trafford.

/

De 24-jarige Martins Indi vindt dat Van Gaal bij United iets heeft opgebouwd waar de club de komende jaren mee vooruit kan. “Van Gaal had succes, hij heeft immers de FA Cup gewonnen. Dat is succes, nietwaar? Een club als Manchester United heeft prijzen nodig. Ze kunnen niet lang zonder. Het winnen van de FA Cup was daarom belangrijk.”

“Wat ook belangrijk is in het voetbal is het geven van kansen aan jonge spelers, de volgende generatie. Ook daarin is hij geslaagd”, vertelt Martins Indi aan de Daily Mirror. “Hij heeft hetzelfde met mij gedaan. Ik was pas 22 toen ik mee ging naar het WK en zeven wedstrijden speelde. Hij toonde veel vertrouwen in mij en daar ben ik hem dankbaar voor. Hij heeft hetzelfde gedaan met Marcus Rashford en Timothy Fosu-Mensah.”

Van Gaal was vorig jaar ook verantwoordelijk voor de komst van Memphis Depay, voor wie United 34 miljoen euro neertelde. De 22-jarige buitenspeler is bankzitter onder Mourinho en moet hopen op betere tijden. “Ik ken zijn potentieel, iedereen kent zijn kwaliteiten”, aldus Martins Indi, die uitziet naar het duel met United. “Ik ken Mourinho, ik heb al eens gewonnen en verloren van hem.”

Hoe denk jij dat Manchester United - Stoke City eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was fan van V Gaal, maar zijn aankopen zijn toch flinke flops gebleken. Depay, Rojo, Darmian, Schneiderlin en Schweinsteiger kunnen niet eens een plek op de bank bemachtigen en zijn niet van het niveau United. Ook nog maar niet te spreken over de flops als Di Maria en Falcao. Alleen Blind en Martial zijn solide aankopen gebleken. En het doorschuiven van Rashford. Hopelijk kan het team zijn draai gaan vinden onder Mourinho en durft hij Rooney op de bank te houden.

2 oktober 2016 om 08:44

Di Maria was zeker geen flop aankoop, de premier leauge past gewoon niet bij hem.

2 oktober 2016 om 09:04

Je spreekt jezelf tegen. Als Di Maria niet bij de Premier League past dan is het een flopaankoop voor een topclub als Manchester United. Zeker als je hem als hele grote (dure) aanwinst binnenhaalt. Je verward flopaankoop met Di Maria na zijn periode in Manchester een slechte speler noemen, dat is hij inderdaad niet.

2 oktober 2016 om 11:31

Nee, hij werd gewoon continue op een andere positie gezet dan waar hij hoort te spelen. Het is gewoon een pure/klassieke rechtsbuiten en dan gaat Van Gaal hem op '10' en hem als linker vleugelspeler zetten? Nee, Di Maria had het niveau aangekund, maar niet op de juiste manier gebruikt door Van Gaal. Di Maria is altijd garant voor minimaal 10 assists.

2 oktober 2016 om 09:35

Ze speelde allemaal fantastisch spel voordat ze bij man utd kwamen. Alleen achter schweinsteiger zette ik vanaf het begin al vraagtekens. Maar voor de rest vind ik niet dat je van gaal de fout mag aanrekenen.

2 oktober 2016 om 09:39

De marque signings deden het niet naar behoren, maar alle talenten deden het super (excl. Depay). Misschien fouten, maar ik vind het wel knap van van Gaal dat Lingard, Martial en Rashford nu ook eigenlijk niet op de bank kunnen blijven. Gewoon 3 spelers waar United nog jaren plezier van kan hebben.

2 oktober 2016 om 11:35

Alleen vind ik wel dat er voor Martial gewoon te veel is betaald. Ik had geen 50 miljoen, met clausules dat richting de 80 miljoen gaan, uitgegeven aan hem, misschien 35 miljoen ofzo. Het stond wel bekend als een toptalent van de Ligue 1 en Frankrijk, maar nog geen dragende speler.

2 oktober 2016 om 12:20

Dat kan jij vinden, maar de markt is nou eenmaal volledig veranderd t.o.v. 10-20 jaar terug. Martial doet het heel erg goed en was vorig seizoen wel degelijk een van de bepalende krachten bij United. Dat hij dat bij Monaco nog niet was, wil dus niet zeggen dat er te veel betaald is. Wanneer Martial over 5 jaar wereldtop is, hoor je mensen zoals jij ineens: wat een fantastische aankoop is dat geweest en dat voor 'maar' 50-80 miljoen.

2 oktober 2016 om 20:23

Net zoals Smk88 zegt, je kunt niet blijven hameren op geld. Ik denk tegenwoordig in aanwinsten en kijk dan of ze goed zijn of niet, geld komt bij mij niet voor in de beoordeling van een speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren