Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martins Indi blijft na akkoord definitief actief in Premier League

Laatste update:

Bruno Martins Indi is officieel speler van Stoke City. The Potters maken vrijdagmiddag bekend dat zij de centrale verdediger hebben overgenomen van FC Porto, waarvan de international van het Nederlands elftal al gehuurd werd.

Als een verrassing komt de transfer niet, want manager Mark Hughes verklapte vrijdagochtend al dat de clubs elkaar hadden gevonden in een transfersom. Martins Indi liet vrijdag ook al weten dat hij wilde blijven: “Ik ben met de club in gesprek en heb de intentie om te blijven. We zien wel hoe het loopt. Ik volgde Stoke al voordat ik hier kwam en ik wist hoe de manager wil spelen. Hij heeft me veel vertrouwen gegeven sinds ik hier gekomen ben, ik ben blij dat ik dat vertrouwen terug kan betalen.”

FC Porto nam Martins Indi in de zomer van 2014, na het WK in Brazilië, voor 7,7 miljoen euro over van Feyenoord en de linkspoot speelde uiteindelijk 71 wedstrijden in Portugal. Daarin kwam hij tot twee doelpunten. Martins Indi speelt sinds afgelopen zomer op huurbasis voor Stoke en in dienst van de Engelsen staat de stopper op 27 duels en één treffer. Martins Indi had bij Porto nog een contract tot medio 2018.

Stoke en Porto doen geen mededelingen over de hoogte van de transfersom, maar Sapo Desporto meldde in een eerder stadium dat de huursom twee miljoen bedroeg en dat Stoke het huurcontract tegen een bedrag van tien miljoen euro kon omzetten in een definitieve arbeidsovereenkomst. Dat is nu dus gebeurd. In het contract van Martins Indi stond overigens een gelimiteerde transfersom van veertig miljoen.

Een geschikte club voor Bruno Martins Indi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoor alleen maar goede verhalen over Bmi, maar ik denk niet dat hij basis zal staan bij het nl elftal.

17 maart 2017 om 11:58

Doordat Bruma, De Vrij en Van Dijk momenteel geblesseerd zijn denk ik dat BMI een grote kans maakt op een basisplek tegen Bulgarije. Het is in ieder geval goed nieuws dat hij definitief bij Stoke City gaat spelen, een goede club voor hem.

17 maart 2017 om 12:05

Domme fysiek kracht, prima geschikt in de Engelse Pl.
Als je denkt dat ook Olsen van eerder NEC ook een basis plaats heeft bij een PL club.
AUB niet in Nederlands elftal heeft al genoeg schade aan gericht in verleden!

17 maart 2017 om 12:14

Twee keer een dikke blunder. Nou nou wat een schade zeg. Hij was ook niet bepaald de enige die blunderde toen. Dat hij daarna nooit meer een kans heeft gekregen, niet eens in een voorselectie, is in mijn ogen gewoon onterecht.

17 maart 2017 om 12:55

Ben jij die hele domme rode kaart vergeten! Hij zal altijd zulke akties blijven houde in zijn spel, volgens mij.

Verdedigend zit het wel goed bij Oranje. Karsdorp, Fosu Mensah, van Rhijn, van der Wiel, Veltman, Janmaat, Tete, Rekik, Bruma, Hoedt, de Vrij, Martins Indi, Blind, de Ligt, Viergever, Sinkgraven, van Dijk, Vlaar, Kongolo, Zeegelaar, Riedewald, Letschert, van Aanholt, Dijks, Willems, Pieters. 26 spelers die in de Europese (sub)top spelen.

17 maart 2017 om 12:09

Nathan Ake.

17 maart 2017 om 12:09

De verdediging heeft er volgens mij nooit zo goed voorgestaan (in potentie dan) en dan missen we zelfs nog een type Jaap Stam!

17 maart 2017 om 12:22

Leuke individuele spelertjes, ongetwijfeld een goede achterhoede. Het enige probleem is dat je er voor geen mogelijkheid een hecht team van kan maken op deze manier, waardoor het allemaal maar individuelen in een elftal blijven

17 maart 2017 om 12:25

Wauw, ik stond er eigenlijk nauwelijks bij stil, maar dit ziet er gewoon prima uit! En vergeten we nog Nathan Ake, Gouweleeuw, Van Beek, Verhaegh, Brenet en Douglas!

Tranfersom van 10 miljoen. Toch weer 3 miljoen winst gemaakt. Doen ze toch knap daar in porto

En levert dit Feyenoord nog een opleidingsfee op? Een klein beetje van 10 mijloen is toch een leuk bedrag lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren