Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martial begrijpt uitspraak van Rooney wel: ‘Dat is heel logisch’

Laatste update:

Manchester United legde op de slotdag van de zomerse transferperiode een som van zestig miljoen euro op tafel om Anthony Martial over te nemen van AS Monaco. Er kan nog eens twintig miljoen euro bij komen aan bonussen en de buitenwereld verbaast zich over het enorme bedrag dat United ophoest voor Martial. Velen kennen hem niet eens echt en ook Wayne Rooney moest bij Morgan Schneiderlin navraag doen.

/

De Franse middenvelder onthulde dat Rooney geen idee had wie Martial precies was, maar daar kijkt de dure aankoop zelf niet van op. “Heel logisch dat hij me niet kent. Ik heb niet zo veel gespeeld in de Ligue 1 en ik zit pas voor het eerst bij het Franse nationale team. Maar ik ga met veel plezier naar Manchester United toe. Wayne Rooney is een topvoetballer en ik zal er zeker op vooruit gaan, als ik met hem speel.”

“Of ik tachtig miljoen euro waard ben? Dat weet ik niet. Ik denk ook niet in bedragen, dat is iets wat de clubs samen hebben geregeld. Ik zet mezelf daar niet extra mee onder druk. Ja, het is veel geld voor iemand van mijn leeftijd. Maar dit is de markt en daar kan ik ook niets aan veranderen. Ik negeer zulke zaken en richt me op het voetbal”, aldus Martial in de Franse media.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met zoveel ophef, zoveel aandacht en zooveel vraagtekens bij de hoogte van de transfersom kan deze gozer het alleen maar slecht doen. Echt jammer vind ik het nu al

2 september 2015 om 18:29

Maar wel minder druk op Depay nu denk ik. Dat kan voor Depay dan wel weer goed uitpakken.

2 september 2015 om 18:47

Depay heeft de druk zelf op zich gelegd. Ik denk dat die gozer het best presteert onder druk. Onder de mom van "depay moet het voor ManU doen".

2 september 2015 om 20:15

Ik denk dat Memphis niet zo'n last heeft van druk! Hij staat (op een goede manier) graag in het middelpunt van de belangstelling en in de schijnwerpers. Het lijkt alsof hij daardoor beter presteert, dus dat zal het probleem, ongeacht deze Martial, niet zo zijn!

Lijkt me een goede versterking maar 60-80 miljoen is wel echt een godsvermogen voor een 19 jarig 'jochie'.

2 september 2015 om 18:31

Het is gewoon veel te veel geld. Het idee dat ze vorig jaar Di Maria kochten voor 15 miljoen meer die zich ruim en breed bewezen had en een geweldig seizoen had waarin hij de CL won. Ongelofelijk.

2 september 2015 om 18:38

Di maria was 75, 25 meer dus

2 september 2015 om 18:44

Deze gozer is 60 met bonus opties oplopend tot 80

2 september 2015 om 19:39

Wooooww jij kunt goed rekenen!

60 mil, di maria is 25 mil meer dus di maria was 75 mil.

Yeah right.....

2 september 2015 om 19:57

Kunnen jullie hiero gaan doen alsof jullie slimmer zijn maar red devil Ajax heeft het gewoon goed, deze man is voor 36 miljoen pond gekomen omgerekend naar euro's is dat 50 mil.

2 september 2015 om 18:53

36miljoen pond en meer zal er ook niet bijkomen tenzij hij topscorer van de pl wordt of individuele prijzen wint wat ik eerlijk gezegd niet zo snel zie gebeuren

2 september 2015 om 21:57

60 of 80 miljoen is echt schandalig veel geld. Op deze manier gaan de transferprijzen van de echte toppers zoals Hazard en Aguero astronomisch hoog worden.

Klinkt als een erg verstandige jongen die zijn hoofd bij het spelletje houdt. Hoop dat de tabloids hem een beetje met rust laten, want die Engelse kranten kunnen heel wat druk zetten op spelers die een groot bedrag hebben gekost.

2 september 2015 om 23:19

Klinkt als een goed 'mediagetrainde' jongen, die precies de gewenste antwoorden geeft. Een nietszeggend slap verhaal.

Gok dat hij eerst 2e keus op rechts zal zijn, als stand-in voor Mata. Stiekem hoop ik dat Van Gaal met twee spitsen (zie opstelling) gaat spelen maar dat zit er vast niet in.

De Gea
Darmian
Smalling
Blind
Shaw
Mata
Schweini
Schneiderlin
Memphis
Martial
Rooney
2 september 2015 om 18:38

Ik zit op de telefoon, wat is de opstelling?

2 september 2015 om 18:44

Schweini en schneider centraal op het middenveld. Mata en Memphis op de flanken. Martial en Rooney in de spits, 4-4-2 opstelling. Aardige opstelling en Blind kan in balbezit doorschuiven als cvm.

2 september 2015 om 18:45

Zeer goede optie. Toch denk ik dat van gaal alsnog 433 gaat gebruiken met rooney als valse 10/schaduwspits. Mata en depay op de flanken

2 september 2015 om 19:22

Ja ik zie de opstelling ook hetzelfde blijven, maar dan met Memphis en Martial op de flanken, Rooney in de spits en Mata op de 10. Het zou ook zomaar kunnen dat hij nu weer naar de 3-5-2 gaat, maar dat zal hij denk ik niet doen want dan krijgt hij echt alle fans over zich heen. Ben benieuwd hoe deze transfer gaat uitpakken. Ik vind het een paniek aankoop maargoed.

2 september 2015 om 20:36

Als je zo een bedrag uitgeeft dan moet je die toch direct in de basis zetten..
Ik denk het eerder ook niet, maar dan pas, is het helemaal overdreven wat er voor deze speler betaald is.

2 september 2015 om 22:46

hoop dat van gaal zo gaat spelen (zie opstelling) : en dan met rooney in een aanvallende middenvelder positie

De gea
Darmian
Smalling
Rojo
Shaw
Schweini
Rooney
Schneiderlin
Mata
Martial
Memphis

Jammer dat de media deze jongen nu al kapot probeert te maken. Geef hem op zn minst een paar wedstrijden de tijd om zich te laten zien in de Premier League, want op deze manier kun je verwachten dat hij het slecht gaat doen.

Dit was een dubbel-post vanwege een internetprobleem op mijn telefoon. Helaas kan ik 'm niet verwijderen.

Wacht maar. Van Gaal zal hem met deze instelling binnen een jaar tot een van de beste spelers vd wereld maken. Go Martial!

Ik zeg eerlijk , ikken die hele gast niet
maar deze instelling mag ik wel.
De spelers in kwestie kunnen (helaas) zelf ook niks aan die absurde bedragen doen.
En terecht dat hij zelf niet te veel druk op zich legt nav prijskaart.
Hij moet gewoon doen wat hij al deed en groeien.
(ook al weet ik niet exact wat hij deed haha maar blijkbaar doet hij iets goeds en heeft ie aardige potentie).

Ik begrijp niet dat Rooney hem niet kent. Hij is één van de grootste talenten ter wereld. Als je voetbal volgt, ken je Martial en ben je zwaar onder de indruk van hem.

2 september 2015 om 20:15

Veel "voetballiefhebbers" op voetbalzone schijnen hem ook niet te kennen. Ik ken hem al voor as monaco en ook niet van fifa maar gewoon omdat ik mij ook graag verdiep in jeugdtoernooien van de landenteams.. Daar viel hij me al op en zo viel pogba mij ook al op toen hij nog onder contract stond bij man united. Misschien moet ik maar zaakwaarnemer worden, heb je daar een vooropleiding voor nodig of heb je aan connecties bij bvo's genoeg?

2 september 2015 om 23:05

Contacten en talenten

Middenvelder? Jullie kennen hem dus ook niet?

2 september 2015 om 21:32

Dat stukje refereert naar Schneiderlin, de Franse middenvelder van United.

De domste transfer in de historie!!! Als je toch al bereid was om 50 a 60 mil uit te geven of zelfs meer 70 a 80 mil. Kijk dan ff snel wie je wel kon halen. Bijvoorbeeld lewandowski was echt wel weg te kapen voor 50 mil. Een ander optie was falcao langer huren, bedoel...Hoe hopeloos kon je zijn om zoveel geld uit te geven voor een 19-jarige!!

3 september 2015 om 07:29

De domste transfer in de historie is behoorlijk voorbarig. Voorlopig staat de transfer van bale nog voor mij aan kop.

klinkt als een vertandige knul, hij praat wel over geen druk maar ik wil hem wel eens horen na 3 wedstrijden zonder scoren.
erg zonde en absurd natuurlijk, hopen dat ie slaagt!

had verwacht dat ze Muller door zouden zetten, maar helaas. Hoop dat deze jongen het goed gaat doen en hij kan er weinig aan doen dat de transfersommen nu eenmaal zo belachelijk hoog zijn. Wacht maar tot volgend jaar in PL, word allern maar meer door al die tv deals

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren