Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mark van Bommel laat op die manier zien dat hij gezag heeft’

Laatste update:

PSV kwam afgelopen weekend niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen sc Heerenveen en Hirving Lozano maakte een groot deel van dat duel niet meer mee. De aanvaller werd in de rust aan de kant gehouden door trainer Mark van Bommel, die Cody Gakpo de kans gaf in het Abe Lenstra Stadion. Met het talent binnen de lijnen kwam PSV in de tweede helft nog terug van een 2-0 achterstand tegen de Friezen.

Huub Stevens denkt dat Van Bommel er goed aan heeft gedaan om de Mexicaan te slachtofferen: “Met zo'n wissel van Hirving Lozano afgelopen weekend laat hij zien dat hij gezag heeft en aanvoelt wat een wedstrijd nodig heeft. Natuurlijk is Lozano een topspeler, maar dan gaat het vooral om zijn individuele klasse en niet direct om de teamtaken”, vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad.

“Zit hij totaal niet in de wedstrijd, dan kun je hem misschien maar beter een keer snel wisselen. Grote kans dat hij voor zondag nu helemaal op scherp staat”, vervolgt Stevens, doelend op de topper tegen Feyenoord, zijn verhaal. PSV ontvangt de Rotterdammers zondag in eigen huis, nadat het eerder dit seizoen onderuitging in De Kuip. Stevens verwacht ook in het Philips Stadion een beladen wedstrijd.

“Hoe hoog Feyenoord ook staat of hoeveel punten ze ook hebben, het is net als PSV-Ajax altijd een topper. Wedstrijden met een aparte sfeer, waarin het stadion vanaf de eerste seconde geladen is. Beide ploegen hebben nu wat problemen, maar ik verwacht zeker dat PSV thuis iets extra’s heeft”, sluit hij af.

Denk jij dat PSV gaat winnen van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk laat hij hier zien dat hij de baas is en iedereen kan wisselen die hij wil, maar even reëel. Als je als trainer dit al niet meer zou durven ben je niet geschikt voor het trainersvak.

21 februari 2019 om 08:07

Ik weet zo toch een voorbeeld te noemen van een trainer die zijn sterspelers niet durft te wisselen.

22 februari 2019 om 06:26

Of hij wil ze gewoon niet wisselen omdat hij niet veel achter de hand heeft? Of omdat hij inziet dat zijn sterspelers vaker wel wedstrijden beslissen dan niet.

21 februari 2019 om 08:18

Vertel dat ook even tegen Ten Hag...

21 februari 2019 om 11:27

Ach Ja wie weet hebben ze wel afspraken waarom hij ze niet wisselt

21 februari 2019 om 11:39

Laat EtH er lekker buiten. Lozano speelt al langere tijd matig. Nu wordt die gewisseld en is het allemaal hosanna. Als die straks geen pepernoot meer raakt en geen stap extra meer zet is het kapitaal vernietiging. De Boer zette zonder pardon El hamdoui ernaast. Team draaide stukken beter en werd zelfs kampioen, toch vinden mensen dat nog steeds onbegrijpelijk.....

22 februari 2019 om 06:21

Ik denk dat je bedoelt dat de concurentie punten liet liggen en hoe! Ajax speelde met el hamdaoui ook gewoon goed. En ik vindt dat je je sterspelers (spelers die het bijna altijd laten zien) ook niet zomaar na een slechte pot op de bank moet zetten. Van hooidonk hangt hier gewoon de opurtunist uit, hij moet wat roepen. Tadic en Ziyech hebben hun strepen verdiend en kunnen uit het niets een wedstrijd beslissen. Van de Beek heeft dat veel minder en is dus een logische slachtoffer net zoals schöne en zelfs frenkie is in mijn ogen vervangbaar. De ligt, Ziyech, Tadic en in mindere mate tagliafico wissel je gewoon niet.

En toch heb ik geen enkel verschil gezien met de tweede helft qua intenties. Let wel, ik heb vanaf minuut 30 kunnen kijken. Maar ik heb in het uur dat ik gezien heb, vrijwel geen normale aanval opgebouwd zien worden. Vrijwel alles ging lang. Wel heb ik 3 of 4 spelers met een briefje van Van Bommel zien lopen, waar je dan hoopt dat er iets geniaals op staat en dat het vanaf dat moment ineens gaat lopen. Maar niets wat minder waar. Bergwijn werd van de zijkant afgehaald en op 10 gezet, wat in principe logisch was, want daar kwamen alle tweede ballen. Maar verder.. ik heb lange ballen op De Jong gezien en daar houdt het toch wel een beetje bij op. PSV wint of speelt gelijk, dat is erg knap. Ze hebben de beste kopper in de eredivisie en dus is die tactiek ook helemaal niet gek. Maar de beste voetballers zijn vrijwel allemaal technische begaafde gasten die de bal helemaal niet hoog willen. Angelino, Bergwijn, Pereiro, Lozano.. Wat moeten die jongens nou met alle ballen. Het is dan niet heel gek dat het veldspel minder boeiend is. Maar zolang er punten behaald worden, zal Van Bommel niets wijzigen ook.

21 februari 2019 om 12:13

De lange bal is dan ook niet per se bedoeld voor in de 16.... Het is een manier van het spel over het middenveld heen gooiden omdat PSV met Pereiro/gutierrez eigenlijk meer met drie spelers achter de spits speelt dan met een echte 'nummer 10'.

De Jong is degene die de bal opvangt en door speelt. Ook als de bal over de grond gaat. PSV komt er gewoon enorm makkelijk uit aangezien zelfs de backs diep gestuurd kunnen worden. Iedereen heeft verschillende voetbal smaken. Voor mij worden de aanvallende acties van PSV juist enorm dynamisch door 4 jongens (dumfries, Angelino, Lozano & Bergwijn) die constant diep willen gaan en een as in het veld die daarop ingesteld is (pereiro, De Jong en Schwaab zijn veel beter in diepe ballen spelen dan het tiki taka wat Ziyech, Frenkie en Schone wel prima kunnen)

21 februari 2019 om 12:13

Ben het er trouwens wel mee eens dat dit tegen Heerenveen er niet uit kwam. Al vond ik Gakpo wel heel gevaarlijk in een Bergwijn achtige rol als buitenspeler

21 februari 2019 om 12:42

Ik snap het principe van de lange bal ook wel en ik snap ook wel waarom je met De Jong die tactiek kan spelen. Maar met 4 jongens die diep gaan en een schaduwspits, heb je heel veel diepte in je spel. Dit leidt ertoe dat het speelveld heel lang wordt getrokken.
Als je dan tegen een ploeg speelt dat heel dicht op elkaar staat, dan worden de ruimtes achterin heel klein en dan heb je weer weinig aan de kwaliteiten van je buitenspelers.

Als PSV het voor elkaar krijgt om op een manier te spelen dat ze het combineren, dan zijn ze in de eredivisie niet te stoppen. Als je druk zet als tegenstander, dan gooien ze hem lang. Als ze inzakken, dan zoek je snelle combinaties over het middenveld en met je backs. Tegen Ajax, Inter, Spurs zag je dat ze heel goed zijn als de tegenstander wat verder vooruit speelt. Maar tegen mindere ploegen, is het met "overslaan van middenveld" wel gokken op een goal zodat de tegenstander moet komen. Kom je echter achter te staan, dan zakken ze in en wordt het lastig. Ik denk dat als Ajax wat sneller lang durft te spelen en dat als PSV wat meer het middenveld inspeelt, dat beide ploegen heel heel veel voordeel uit kunnen halen. Voorspelbaarheid is er dan wat minder en dat komt je aanval ten goede.

22 februari 2019 om 20:14

Daar heb je ook helemaal gelijk in hoor. Gelukkig hebben we met Bergwijn en Lozano ook jongens die in de kleine ruimte wat kunnen klaarspelen. Maar je ziet in 2019 dat veel ploegen makkelijk inspelen op de tactiek van Psv!

Ik ben erg benieuwd of Van Bommel met een 'plan B' kan gaan komen. Wat afgelopen weekend leek het erg paniekerig met het inbrengen van Malen, Ihattaren en Gakpo

worden al die trainers niet moe van hun eigen uitspraken met al dit soort psychologie van de koude grond? je zou bijna gaan denken dat voetbal een of andere hogere wiskunde is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren