Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Marca: Real Madrid weigert Tadic; Van de Beek alternatief voor Pogba

Vrijdag, 3 mei 2019 om 09:52Dominic Mostert • Laatste update: 10:18

De buitenlandse belangstelling voor Donny van de Beek neemt zienderogen toe. De middenvelder van Ajax wordt al enige tijd in verband gebracht met Paris Saint-Germain, terwijl zijn zaakwaarnemer Rob Witschge donderdag 'de eventuele interesse van Napoli' wilde bevestigen noch ontkennen. Volgens Marca heeft ook Real Madrid de naam van de Ajacied inmiddels op een schaduwlijst staan.

Vorige maand werd Van de Beek al voorzichtig in verband gebracht met Real Madrid, maar inmiddels lijkt de belangstelling serieuzer. De Koninklijke, die door Ajax werd uitgeschakeld in de achtste finale van de Champions League, ziet in Van de Beek een alternatief voor Paul Pogba. "Het is duidelijk dat Zinédine Zidane een voorkeur heeft voor Pogba als versterking op het middenveld", aldus Marca. "Andere opties worden wel overwogen door de leidinggevenden in het Sanatiago Bernabéu, omdat Pogba het salarisplafond zou breken met zijn torenhoge salaris."

Van de Beek moet ongeveer zestig miljoen euro kosten, zo speculeert de krant. De 22-jarige jeugdexponent heeft een contract tot medio 2022 in de Johan Cruijff ArenA. Hij had met zijn doelpunten in de uitwedstrijden tegen Juventus (1-2) en Tottenham Hotspur (0-1) een belangrijk aandeel in het succes van Ajax in de Champions League. Het Franse Canal+ wist eerder deze week te melden dat Ajax een iets lager bedrag wil ontvangen voor Van de Beek: het zou gaan om minimaal vijftig miljoen euro.

Tadic
Een andere speler die een grote rol speelt in het Champions League-succes van Ajax, Dusan Tadic, wordt volgens Marca niet begeerd door Real Madrid. Het dagblad meldt vrijdagochtend dat de aanvaller 'een paar weken geleden' door zijn zaakwaarnemers is aangeboden in Madrid. Zijn geschatte transfersom van 'slechts' vijftien miljoen euro maakte het aantrekkelijk om toe te happen, maar Real Madrid was 'erg duidelijk'. "Hoewel de club in hem een goede speler ziet, lieten ze aan zijn zaakwaarnemers weten dat hij niet is wat ze zoeken."


Poll

Is Donny van de Beek goed genoeg voor Real Madrid?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

134 reacties (laatste reactie door vernon)

Tadic heeft niets te zoeken in Madrid. Ik kan mij niet voorstellen dat hijzelf danwel zijn zaakwaarnemer dat anders ziet. Lijkt me lulkoek.

VD Beek is een prima speler, maar zie ik dit jaar nog niet naar Real vertrekken. Daarnaast lijkt mij het middenveld niet direct een plek waar Real zich moet versterken.

3 mei 2019 om 10:11

Ben het er mee eens dat hij daar niks te zoeken heeft. Lekker bij Ajax blijven (mijn hoop) of naar een mooie subtop club gaan in het buitenland!

3 mei 2019 om 10:17

Ik snap hier ook niks van. Tadic is inderdaad niet goed genoeg, dus het lijkt me een onwaar bericht. Maar ook de genoemde transfersom (15 miljoen) is erg raar. Dan zou Ajax verlies lijden op Tadic. Na dit seizoen lijkt me wel duidelijk dat Ajax natuurlijk geen Tadic met verlies gaat verkopen. Dus kortom, allround flauwekul.

3 mei 2019 om 10:58

Denk ook meer, maar hoe verlies lijden dan? Koste 12 miljoen toch? Zullen na deze prestaties wel wat bonussen moeten worden uitgekeerd lijkt me, maar veel meer dan 15 zullen ze niet overmaken naar Southampton. Maar ben overtuigd dat hij blijft en VD Beek ook.

3 mei 2019 om 11:24

Technisch gezien ongeveer 12 miljoen, maar dat had volgensmij ook weer te maken met een bepaalde constructie waarin Tadic af zag van een deel van de transfersom waar hij eigenlijk recht op had om de transfersom laag te houden (want Twente zou weer een percentage krijgen van de transfersom boven een bepaald bedrag). Dat geld heeft Tadic echter alsnog gekregen via een tekenbonus of hoger salaris, waardoor Ajax dat geld dus ook tochkwijt was. Technisch gezien geen verlies dus als je m verkoopt voor 15 miljoen, maar eigenlijk gewoon wel

3 mei 2019 om 11:43

Ah ja. wat ik nu lees is: aanschaf 11,4 miljoen, oplopend tot 13,7 (incl. bonussen). +3,4 voor Tadic verdisconteerd in zijn salaris over 4 jaar. Dus ervanuitgaande dat alle doelen voor het betalen van de bonussen behaald zijn = 13,7 + 0,85 = 14,55 miljoen. Maar goed, ik durf te stellen dat Ajax zonder hem de groepsfase nog niet was doorgekomen dus als de man wil gaan verdiend hij wat mij betreft een standbeeld en hoeft er geen cent winst gemaakt te worden. Maar het lijkt me uitgesloten dat hij in zijn situatie na 1 seizoen alweer wil verkassen, de best man is op zijn plek hier.

3 mei 2019 om 12:46

Tadic heeft zijn transfersom dubbel en dwars voor ons terugverdiend, geen twijfel mogelijk. Ik hoop dan ook dat hij gewoon blijft. Sowieso nooit voor 15 miljoen laten gaan, hoeveel je die jongen ook gunt

3 mei 2019 om 12:23

Haha wat zeg jij nouweer, het middenveld niet een plek waar Real zich moet versterken? Kroos is klaar, modric oud en maken samen misschien 4 goals per kaar. Real heeft zwaar doelpunten nodig op het middenveld. Of Donny hiervoor het niveau heeft weet ik niet, maar Real heeft zwaar verversing op het middenveld nodig!

3 mei 2019 om 12:45

En trouwens, de speelwijze van Real zit niet zo in onze DNA en dat hebben v/d Vaart, Sneijder en Huntelaar daar ook al ondervonden en daarom denk ik ongeacht zijn grote kwaliteiten, dat Donny daar ook niet zal slagen. Clubs als b.v. Bayern, de Spurs en Juve daar zou hij veel beter in passen maar ben het eens dat hij nog minstens een jaar bij Ajax moet blijven.

3 mei 2019 om 15:59

@janta wat een rare opmerking.

Zeggen dat het spel van Real niet in jullie DNA zit en vervolgens wel Spurs en Juve noemen. Dat is erg tegenstrijdig.
Daarnaast heb ik bij Huntelaar nooit een Ajax DNA weten te vinden en is hij bij Real mislukt omdat hij simpelweg niet past in de top. een tree lager, zoals Schalke, kon hij prima renderen

Zet dit nou gewoon in de wandelgangen, 60 miljoen is voor Donny met alle respect veel te veel. Daarbij is hij ook gewoon niet goed genoeg om bij Real te spelen. Als Pogba niet lukt komen ze echt eerst bij anderen aankloppen.

3 mei 2019 om 10:08

Ja inderdaad, van Pogba naar Donny, super onlogisch nieuwsbericht.
Dvdb doet het echt goed maar is nog niet klaar voor een stap hogerop. Hij heeft te veel dalen in de wedstrijd waarin hij een simpele bal niet kan aannemen of zenuwachtig een bal inlevert. Zijn loopacties zijn geniaal daarentegen maar laat dat nou iets zijn waar je juist in een team als Ajax maximaal gebruik van kan maken. Lekker blijven!

3 mei 2019 om 10:16

Ik heb eerlijk gezegd liever Donny in m'n team dan Pogba. Heeft alles met de kop op de schouders te maken. Pogba is een verwend nest met sterallures. Donny beschikt niet over het talent van Paul 'Walker' Pogba, maar functioneert op een hoog niveau toch erg goed binnen een team.

3 mei 2019 om 10:35

Sorry maar Pogba is toch echt vele malen beter. Hij is minder sympathiek maar in de echte top moet je ook gewoon voor de beste kwaliteit gaan. En Vd Beek is nu in topvorm, maar je gaat me niet zeggen dat je hem bij een topteams liever hebt dan Pogba. Het eerste halfjaar vond ik Vd beek namelijk niet bijzonder in wedstrijden waarin hij wel zou moeten uitblinken als hij zo goed zou zijn als nu beweerd wordt. Hij speelt geweldig nu, maar we moeten het ook niet overdrijven. Voor hetzelfde geldt valt hij nu in een dipje en is hij niks meer. Pogba laat het al jaren zien op het allerhoogste niveau en is gewoon een van de beste centrale middenvelders ter wereld.

3 mei 2019 om 10:47

Wist niet dat 5 leuke wedstrijdjes onder Ole geldden als jaren op het hoogste niveau.

3 mei 2019 om 10:49

Wist niet dat 6 uitstekende wedstrijden in teamverband nu gelden als wereldtop/hoogste niveau zoals nu op dit topic gesteld wordt.

3 mei 2019 om 11:00

Kom op wees nou eerlijk. Pogba is gewoon een wereldtopper.

3 mei 2019 om 11:05

6 uitstekende wedstrijden, oftewel afbraakvoetbal met wereldsterren als Mbappe, Anto etc. De Pogba van Juve was een geweldenaar, maar die is nooit meer teruggekomen.

3 mei 2019 om 11:23

Onzin bij United is hij gewoon de beste speler. Heeft United vaak genoeg uit de brand geholpen.

3 mei 2019 om 11:25

Ja wat betreft mentaliteit ben ik het met je eens. Maar nogmaals Donny leidt echt nog veel balverlies en maakt vaak verkeerde keuzes aan de bal. Hij is goed op weg maar denk niet dat hij nu al kan renderen in een elftal met moordende concurrentie zoals bij Real.

3 mei 2019 om 11:34

Pogba heeft in 33 wedstrijden in de PL dit seizoen, 13 goals en 9 assists in een zwaar slecht draaiend team in de sterkste competitie ter wereld. Van de Beek daarentegen speelt bij een ploeg die extreem veel beter is dan elke tegenstander en daarnaast een record aantal doelpunten heeft gemaakt. In 32 wedstrijden, 8 goals en 9 assists. Stop nou alsjeblieft met deze waanzin na een paar fantastische wedstrijden in de CL. Van de Beek beter dan Pogba yeah right. Tadic zeker ook beter dan Mbappe omdat die verder is gekomen in de CL😂😂

3 mei 2019 om 11:35

Hoe overschat die ook is dan is die nog een paar klasse beter dan Van de beek.

3 mei 2019 om 11:53

'''in teamverband'?'' In teamverband inderdaad. Ajax is een geweldige machine. Toptalenten en ervaren spelers die allemaal hun niveau halen of overstijgen en elkaar blindelings vinden en weten wat ze moeten doen.

Betekent dat dat v/d Beek opeens het niveau aantikt van de wereldtop? Zo komt dat hier wel over en daarin slaan we echt door. Dat hij er zou kunnen komen; wie weet. Maar een héél seizoen op het hoogste niveau presteren, is nog heel anders dan deze (weergaloze, dat wel) wedstrijden in de Champions League.

3 mei 2019 om 12:55

En hoe komt het nou dat ze extreem veel beter zijn dan elke ploeg? Donny sprong er in een aantal van die wedstrijden zelfs bovenuit. Nee doe mij Donny maar, hoef Pogba ook niet

3 mei 2019 om 12:59

Ja, Pogba heeft alleen maar 5 goede wedstrijden gespeeld zijn carrière...

3 mei 2019 om 13:06

Zijn we nu echt Donny met Pogba aan het vergelijken, haha? Kom op hee. Voor de winterstop zat Donny vaak zat nog terecht op de bank. Hij speelt nu werelds en kan zeker een hoger niveau aan, maar Pogba in vorm is de creme de la creme. Het is dat United al jaren niet echt draait.

3 mei 2019 om 13:13

Onnodig de vergelijking Pogba / Donny.
Feit is dat beiden niet goed genoeg zijn voor Real. Ja ook Pogba niet.
Wat wilt hij toevoegen dan? Kracht ?? Totaal geen real speler. James heeft het niet eens gered en die is een klasse beter.

Pogba is een overschatte voetballer die nu in een zeer overschat team speelt genaamd United.

3 mei 2019 om 13:27

Vergeet alleen niet dat United draait om Pogba en Pogba het vaak laat afweten om zijn team op sleeptouw te nemen.

3 mei 2019 om 10:09

En waarom is hij niet goed genoeg? Frenkie gaat ook naar Barcelona, ook voor veel te veel geld. Donny is net zo belangrijk voor Ajax als Frenkie.

3 mei 2019 om 10:15

@football

Donny doet het fantastisch, maar is bij lange na niet zo belangrijk voor Ajax als Frenkie. Frenkie stelt Ajax in staat om dit type spel te spelen en daar succesvol mee te zijn. Zonder hem wordt alles anders.

Donny maakt nu twee waanzinnig belangrijke goals, maar zonder hem verandert het spel van Ajax niet ineens. Zonder Donny wordt je op zijn positie minder, want daar staat dan een minder goede speler. Maar verder verandert er niet veel.

3 mei 2019 om 10:21

Donny komt misschien op plek 6 qua belangrijk zijn voor het team. Mijn inziens is dit de volgorde: De Ligt, Tadic, de Jong, Ziyech, Blind, Tagliafico en dan misschien pas van der Beek.

Vervang Van der Beek door Neres of Ziyech en je hebt een meer dan waardige vervanger.

3 mei 2019 om 10:22

Bij lange na niet zo belangrijk? Misschien moet jij je Frenkie bril af doen. Donny is net zo belangrijk, misschien zelfs belangrijker voor dit Ajax dan Frenkie. Hoeveel km deze jongen loopt is bizar, hij is altijd in beweging. Heeft scorend vermogen. Als Frenkie 86 mil waard is dan is Donny net zoveel waard.

3 mei 2019 om 10:28

Hahah, ik denk toch even dat je de wedstrijden terug moet gaan kijken, want Donny is zo belangrijk voor het aanvallende aspect in de as, waar hij positioneel zo goed loopt en staat. Hij zorgt ervoor dat er ruimte worden gecreã«erd en dat Tadic bijna altijd aanspeelbaar is. Zijn techniek en in de kleine ruimte in de combinatie is echt van een heel hoog niveau.

60 miljoen na deze Champions League wedstrijden is gewoon markt conform.

3 mei 2019 om 10:34

Inderdaad! Deze jongen maakt zoveel meters voor zijn medespelers is niet normaal. Maar heel veel mensen praten elkaar maar na over Frenkie, allemaal leuk en aardig dat hij de bal komt ophalen in zijn eigen zestien. Donny is zeker belangrijk voor Ajax

3 mei 2019 om 10:44

Klopt als een bus. Hoe een vd Beek op dit moment presteert in Europa is gewoon wereldtop. Ik was ook nooit een groot fan, maar de ontwikkeling die hij onder Ten Hag in de 2r seizoenshelft doorgemaakt heeft is bizar en hij is een vd belangrijkste pionnen in het succes van Ajax in de CL. Die jongen zou ideaal passen in de PL en op elk middenveld, uitgezonderd Man City, een basisplaats hebben.

3 mei 2019 om 10:46

Ik denk dat het spel zonder Donny daadwerkelijk anders wordt. Een middenvelder die in de ruimtes duikt die de spits voor hem creeert, fysiek zijn mannetje staat en veel goals maakt. Daarnaast heel belangrijk in het hoge druk zetten.

3 mei 2019 om 10:49

Dat zou ik ook weer niet zeggen hoor, hij is zeker goed bezig. Maar of die bij elk middenveld een basisplek zou krijgen weet ik zo net nog niet.

3 mei 2019 om 11:26

Ben het met arsenal890 deels eens. Ik denk dat de wereldtop te vroeg voor hem komt. Wel denk ik dat hij de potentie heeft om daar te komen. Het is hetzelfde type speler als Klaassen, maar dan met veel meer talent denk ik. Doet er goed aan om nog een seizoen te blijven, of een stap te maken naar een topcompetitie, en daar bij een top-3-club mee te komen.

Hij begint wel steeds verfijnder aan de bal te worden. Ik zag een paar momenten tegen de Spurs dat hij techniek toonde in zo'n kleine ruimte, dat was echt heel erg knap. Mensen zien hem toch als een werker die doelpunten maakt, maar hij is ook vaardig aan de bal.

Overigens zou ik echt dolblij zijn als hij nog een jaar bij Ajax zou blijven.

3 mei 2019 om 12:14

Hij gaf aan de laatste tijd ook apart met Dusan te trainen. Zijn fysiek, maar ook acties in de kleine ruimte zijn er echt op vooruit gegaan. Top om te zien.

3 mei 2019 om 12:34

Frenkie is veruit de belangrijkste speler in balbezit van Ajax. Hij zorgt voor een goede balcirculatie op het middenveld en opbouw van achteruit. En daar is hij zeldzaam goed in. Donny is makkelijker te vervangen.

3 mei 2019 om 10:15

Hoezo is Van de Beek niet goed genoeg? Welke speler loopt daar rond en in de wereld die beter is momenteel? Enige die in de buurt komt van Van de Beek zijn Ziyech en Frenkie. Geen andere middenvelder die daar in de buurt komt. Pogba, Eriksen allemaal voldoen zij niet eraan. Van de Beek is een loper met scorend vermogen in belangrijke wedstrijden. Van de Beek met zijn goals in de kwart -en halve finale betekent gewoon dat hij minstens 90 miljoen mag kosten. Iniesta scoort ook niet veel, maar was net als Donny erg belangrijk in de CL. Natuurlijk het is geen Messi of Ronaldo, maar 50 miljoen is een vernedering voor iemand zoals Donny. In mijn ogen heeft Donny een belangrijkere aandeel bij dit succes dan Frenkie. Frenkie zonder Donny is gewoon middelmaat tegen fysiekere tegenstanders. Bovendien had Donny al meer internationale clubwedstrijden gespeeld.

3 mei 2019 om 10:46

Wacht beweer je nu dat ziyech de jong en van de beek de beste middenvelders ter wereld zijn. Vind het zo leuk dat Ajax in het zo goed doet in de cl maar de hoeveelheid van dit soort debiele reacties stresst me wel

3 mei 2019 om 10:47

We slaan hier echt door. Er wordt gedaan alsof Ajax al jaren minimaal de kwartfinale haalt en mee doet om de Champions League en het niet om een - wat je onderhand wel mag noemen - (klein) wonder gaat.

Met als toppunt: ''iniesta scoort ook niet veel, maar was net als Donny erg belangrijk in de Cl.'' Wat is dit voor vergelijking?!

3 mei 2019 om 11:20

Het zou me ook niet verbazen wanneer Frenkie, Donnie en de Ligt verkozen worden tot nummers 1,2 en 3 bij de Ballor D'or. De vraag rest alleen, wie wordt er nummer 5, aangezien Messi die vierde plaats met 2 handen vast heeft op het moment.

3 mei 2019 om 12:39

Nou ja, wij zijn slaan niet door, als je hier iemand van wilt beschuldigen zijn het die clubjes in het buitenland wel die dit soort bedragen betalen. Ajax houdt gewoon de poot stijf en eist dit soort bedragen en anders geen transfer, simpel zat.

3 mei 2019 om 13:07

Kranten wakkeren deze geruchten aan, dat begrijp ik wel, en ik vind het terecht dat er voor uitzonderlijke talenten als de Ligt en de Jong enorme bedragen geboden worden, maar er wordt onderhand weer gedaan alsof Ajax al jaren een wereldmacht is en elke speler tegen de top schurkt.

Dus zie je diverse Ajacieden zelf (!) doorslaan over wat voor niveau - in dit geval - v/d Beek heeft (wereldtop) en wat voor bedrag hij waard is. Dat vind ik weerzinwekkend en dat is mijn punt. Vooralsnog is het een geweldige teamprestatie en een enorme uitzondering op de regel, wat je een behoorlijk wonder mag noemen.

3 mei 2019 om 16:39

Denk dat Blind of Veltman dan nr 5 is

3 mei 2019 om 10:26

Wen er maar aan dat Ajax dit soort bedragen gaat ontvangen voor spelers uit het CL-jaar 18/19. Hebben zich bewezen op het hoogste niveau met al bijna een finale plaats als gevolg. Probeer ergens anders maar spelers die met 1 been in de CL-finale op te halen voor dit soort bedragen, gewoon marktconform dus.

3 mei 2019 om 11:55

Verschil is dat de andere spelers die zo presteren, 9/10 al in een topcompetitie spelen en zich dus wekelijks op hoog niveau bewijzen. Een fantastische CL campagne in een seizoen waarin alles mee zit maakt je geen 80-100 miljoen waard. Het verval in niveau tussen CL en Eredivisie is vaak te groot geweest. Als je het mentaal kan opbrengen om ook zo in de Eredivisie te spelen en dus elke wedstrijd zo goed had gespeeld, had het al anders gemaakt, maar hoe Ajax in Europa speelt, zo spelen ze niet in de Eredivisie. Ik zou als topclub alleen inzetten op De Jong en De Ligt. De rest zou ik allemaal nog mooi een jaartje in Amsterdam laten om te kijken of zulke jongens zich optrokken aan De Jong en De Ligt of dat zij daadwerkelijk zo goed zijn en de kar kunnen trekken.

3 mei 2019 om 12:30

"een fantastische CL campagne in een seizoen waarin alles mee zit maakt je geen 80-100 miljoen waard."

Dus wel, je ziet het voor je neus gebeuren, maar blijf het lekker ontkennen, wat jij wil.

3 mei 2019 om 12:38

Hoe bepaal je wat een speler waard is? Inbreng in een team? Zeldzaamheid van kwaliteiten? Verwachte sportieve prestaties? Shirtverkoop?

Wat mij betreft gewoon wat de gek ervoor wil geven. Als clubs bereid zijn 80+ miljoen neer te leggen dan is een speler dat waard.

3 mei 2019 om 11:12

Ik denk dat die 60 miljoen gewoon betaald gaat worden. Als hij deze lijn doorzet gaat hij dat niet alleen waard worden, maar ik denk ook dat hij de top aankan. Mijn mening is nu heel makkelijk af te branden, maar ik weet nog goed hoe hier gereageerd werd over frenkie en de ligt toen mensen aan 50 miljoen dachten. Alleen maar negativiteit. Deze bedragen zijn marktconform, want zowel de inkomsten als de uitgaven van het Europees voetbal zijn zowat verdubbeld in 5 jaar tijd.

3 mei 2019 om 12:03

Wat een onzin. Voorlopig weet Pogba sinds zijn over stap naar Manu gewoon niet meer te imponeren en blinkt Vd beek wekelijks uit. Als je kijkt naar het heden is Vd beek gewoon beter dan Pogba. Pogba heeft de naam meer niet.

3 mei 2019 om 10:07

Dat deze spelers op lijstjes van dat soort clubs staan is toch niet zo vreemd? Halve finalist CL en grote ploegen weggespeeld, waaronder RM zelf. Dat is het podium waarop het telt. Of ze het dan ook redden als je ze aantrekt is een tweede, maar dat geldt altijd in die situaties.

3 mei 2019 om 10:12

Het is echt wel vreemd hoor. Hoeveel wedstrijdjes hebben ze het laten zien dat ze met de grote jongens mee kunnen? 6 wedstrijden?

3 mei 2019 om 10:20

"wedstrijdjes", haha! Tuurlijk joh, achtste finale tegen Madrid, waarin je ze helemaal gaar speelt, en een kwartfinale tegen Juventus, waarin je ze gewoon op waarde klopt. Dat zijn "wedstrijdjes".

Clubs kijken al jaren naar spelers die grote potentie tonen en die dat in grote wedstrijden laten zien. Die kopen ze dan snel. Want anders doet een ander dat, en dan ben je te laat. Er is dus helemaal niets nieuws onder de zon. Volstrekt logisch dat deze gasten vol in de aandacht staan.

3 mei 2019 om 10:20

Ja 6 bij ajax, en nog een handvol interlands tegen de top van de wereld. De Nederlandse spelers tegen Frankrijk en Duitsland en Tadic laatst nog tegen Portugal, waar hij een penalty erin schoot. Ook is Neres nu Braziliaans international. mazraoui Marrokaans international en Nico Argentijns international en zelf een paar keer aanvoerder daar. Dus ja...Op het hoogste niveau, waar de scouts komen kijken of ze het niveau aankunnen hebben zij zich allemaal bewezen. Of ze passen bij hun toekomstige clubs en slagen ligt aan vele factoren, zoals vertrouwen van de trainer, de concurrentie op desbetreffende positie, aanpassingsvermogen en groei van de speler zelf.

3 mei 2019 om 11:59

Nee, Vernon, dat is niet logisch. Ja, De Ligt en De Jong, dat is logisch. Daar spat het talent van af, maar laat jongens als Van de Beek zich nou alsjeblieft nog een jaar bewijzen. Hoop dat die jongen zelf zo slim is om na een top jaar niet weg te gaan. Te veel spelers gingen te snel en ik wil eerst nog maar eens zien of Ajax zonder De Jong en zijn gogme hetzelfde spelletje zo goed kan blijven spelen. Als ze er dan nog bovenuit steken, dan zijn ze er klaar voor.

3 mei 2019 om 15:41

Dat is wat anders, ik heb ook liever dat ze blijven, sportief succes is me immers meer waard dan poen.

3 mei 2019 om 16:45

@romanempire

De vraag was of het logisch was dat ze op de radar van topclubs staan. En ja, dat is dus logisch.

Wat jij beschrijft is dat het misschien in hun eigen belang beter is om nog een jaar te blijven. Dat zou kunnen. Ik denk van niet, maar het kan. Maar dat is een andere vraag dan de vraag die aan de orde was. Vanuit het perspectief van topclubs is het volstrekt logisch dat zij vroeg kopen. You snooze, you lose. En dat je dan soms een speler te vroeg koopt, dat accepteren ze gewoon.

Redelijk bizar dat van de Beek nu minimaal 50 miljoen moet kosten en misschien wel rond de 60-70 miljoen kan opbrengen. Ik zit nu echt in een dilemma, dat is een fantastisch bedrag voor van de Beek, maar ook weer moeilijk voor Ajax om op te vangen. Al zou een middenveld met Mazraoui, Marin, Odegaard wel goed kunnen werken.

Van de Beek is geen Modric, geen geweldige dribbel, geen geweldig schot, niet super creatief. Maar zijn spelintelligentie, werkethiek, algemene gogme, fysiek, scorend vermogen maakt dat dit zeker een speler is die bij een topclub kan slagen. Niet als sterspeler maar zeker als een bruikbare speler. In de jeugd was hij een van de betere middenvelders in Europa, hij maakt nu een flinke inhaalslag na wat stilstand in zijn ontwikkeling.

3 mei 2019 om 10:11

Is sowieso wat dubbel. Ajax wordt op deze manier echt stinkend rijk, maar het zou stiekem veel leuker zijn als er niemand weg zou gaan. Maar goed, dat kan helaas niet.

Overigens denk ik dat Real wel iets te veel van het goede is voor Donny, maar goed ik dacht een half jaar geleden dat ie de nieuwe Klaassen was, dus ik heb er ook de ballen verstand van

3 mei 2019 om 10:21

Ik denk als Real een echt plan met hem zou hebben, en een bepaalde rol voor hem in gedachten heeft wat plausibel is, hij op den duur zou kunnen slagen. Als je gewoon de beste spelers met de meeste gogme, creativiteit en voetballend vermogen in het middenveld wil zetten, blijf dan weg bij Donny.

3 mei 2019 om 13:46

Ik zie hem er eerlijk gezegd niet slagen. Zelfs Sneijder had het er lastig en die was op dat moment vele malen beter dan Van De Beek nu is. Bovendien heb ik sterk m'n vermoedens dat hij momenteel gewoon boven zichzelf uitstijgt vanwege de enorme flow waarin Ajax momenteel zit.

3 mei 2019 om 10:15

Persoonlijk vind ik van de Beek een soort speler zoals Muller ook was toen hij doorbrak bij Duitsland en Bayern. Dynamisch en explosief met scorendvermogen.

3 mei 2019 om 10:23

@ajaxcunian

Volgens mij moeten we gewoon accepteren dat Ajax leeggekocht gaat worden. Het is onmogelijk om de kern van dit elftal volgend jaar nog in Amsterdam te hebben. Frenkie en Matthijs gaan sowieso, en dat is niet op te vangen. Dus dan loopt je zelfs het risico dat een Donny volgend jaar een stuk minder presteert, of in elk geval minder op valt. Volgens mij moet je al die gasten die nu een toptransfer kunnen maken, dus gewoon laten gaan. In de zomer maak je een nieuwe start, met godsgruwelijk veel geld op de bank. Verstandig investeren zonder de illusie te hebben dat je volgend jaar weer de halve finale van de CL gaat halen. Want dat is onmogelijk.

3 mei 2019 om 10:24

Ajax kan 60miljoen moeilijk weigeren. De vraag is of iets van waar is, dat denk ik niet. Van de Beek komt technisch te kort voor Real Madrid, punt. Bij absolute wereldtop wordt zo’n balbehandeling niet geaccepteerd. Ik hoop iig dat Ajax hem nog even kan houden, maar zoals ik al zei, kan Ajax 60miljoen voor Van de Beek niet weigeren.

3 mei 2019 om 10:39

Nou ja, ik vind Paulinho, Vidal, Henderson, Milner, Can, Khedira, Muller ook niet 's werelds meest verfijnde spelers. Maar je moet dan wel een duidelijke rol voor hem in de ogen hebben, hij kan meer dan Klaassen maar is zeker geen Modric.

3 mei 2019 om 10:58

Je hebt een punt. Niet elke middenvelder is zo verfijnd als Modric. De vraag is of Van de Beek over genoeg, ik herhaal genoeg techniek beschikt. Dat is waar ik twijfels over heb.

P. S. Veel spelers die je noemt, zijn technisch goed genoeg.

3 mei 2019 om 12:55

@Davitdavtyan je doet alsof Van de Beek technisch zwakbegaafd is... zolang ze aanname in de 16 goed is net zoals de goal tegen spurs heb je er meer aan dan iedere andere middenvelder die op dit moment bij real madrid rondloopt.

Lijkt mij sterk dat Donny vertrekt dit seizoen bij Ajax. Ik zag ergens voorbij komen dat hij net een oude boerderij heeft gekocht die helemaal opgeknapt moet worden. Zou raar zijn dat hij deze koopt om vervolgens een paar maanden later te vertrekken. Althans, daar vestig ik mijn hoop op Ik hoop dat Donny nog een jaartje blijft, fantastische speler met veel diepgang!

3 mei 2019 om 10:13

Je weet dat De Ligt ook een appartement heeft gekocht? En die gaat waarschijnlijk wel weg.

3 mei 2019 om 10:15

Haha ja het is waarschijnlijk ook valse hoop, dat weet ik ook wel, maar een appartement vind ik iets anders dan een oude boerderij die je helemaal gaat opknappen. Ik hoop in ieder geval dat hij bij Ajax blijft.

3 mei 2019 om 10:24

Maar met zijn inkomen wordt dat gewoon een pied-a-terre….

3 mei 2019 om 10:24

Als je zoveel geld hebt als deze gasten dan heb je gewoon meerdere huizen. En ook een in Nederland, voor als je daar op bezoek bent. Ik zou daar dus niet al teveel hoop op vestigen.

VD Beek moet gewoon nog 2 seizoenen blijven. Hij speelt nu pas een half jaar echt goed. Ajax moet hem aan zn contract houden. Het contract loopt tot 2022, dus pas in 2021 verkopen. Hopelijk gedurende de lopende periode nog met een seizoen verlengen met daarbij een mooie bonus voor VD Beek, dat scheelt dan ook weer in de transfersom. VD Beek moet daar natuurlijk zelf wel voor openstaan, maar als het bedrag goed genoeg is, zal hij dat wel doen.

Madrid gaat echt geen talenten meer kopen. Ze willen nu wereld spelers die er direct staan. Eriksen, kante, hazard etc

Wel grappig dat zo'n Tadic via Twente naar het buitenland ging, komt vervolgens terug om rustig zijn carrière bij Ajax af te bouwen. Maar staat nu dus plotseling in de belangstelling van de regerend CL houder!! Het kan verkeren he! Ik vraag me dan wel weer af, toen hij in NL speelde en toen naar Ajax was gegaan, waar was dan het schip voor hem gestrand!?!?

3 mei 2019 om 10:19

Staat helemaal niet in belangstelling van Real, hij is aangeboden door zijn zaakwaarnemers. Iets met lezen voordat je reageert!

'het dagblad meldt vrijdagochtend dat de aanvaller 'een paar weken geleden' door zijn zaakwaarnemers is aangeboden in Madrid.'

3 mei 2019 om 10:26

Dat geloof je toch niet echt he. Dat zo’n zaakwaarnemer met een speler bij Real Madrid gaat lopen leuren? Je mag toch hopen dat Real wat mensen in dienst heeft die alle Ajax spelers tot en met de B jeugd in de smiezen hebben. Hoe zie je zoiets voor je dan, dat zo’n man na de oorwassing in Madrid waarbij Tadic als 10e speler in de historie een 10 kreeg van L’Equipe, Perez opbelt en zegt psst ik heb nóu een leuk spelertje voor je lopen ...

3 mei 2019 om 10:29

Ja, dat gebeurt gewoon vaker hoor. Of het bij Tadic waar is, durf ik niet te zeggen maar spelers worden vaker door zaakwaarnemers aangeboden. Niks nieuws/geks.

3 mei 2019 om 10:42

Klopt, maar iemand die eigenlijk al aan het afbouwen is, aanbieden bij 1 van de beste clubs ter wereld? Gaat wat ver niet? Feit dat hier geruchten zijn over Tadic en Real Madrid is meer mijn punt, en nee ik zie het ook absoluut niet gebeuren dat Tadic nog weg gaat bij Ajax.

3 mei 2019 om 12:01

Ach je ziet wel vaker opmerkelijke transfers. Ik kijk nergens meer van op.

3 mei 2019 om 10:26

Waar haal je uit dat hij bij Ajax kwam afbouwen? Hij wilde juist Champions League gaan spelen, voor het eerst. Ik ken geen spelers die voor het eerst Champions League gaan spelen om af te bouwen. En in het veld zie je ook geen speler die aan het afbouwen is, maar een extreem hongerige topsporter die maximaal wil presteren.

3 mei 2019 om 10:30

Het spijt me dat ik dit soort soms videos kijk maar ik zag hem een ritje maken met Andy vd Meyde. Hij vertelt erover. Hij kwam idd niet afbouwen. Koos heel bewust voor Ajax omdat Overmars hem de ambities heeft uitgelegd en die goed aansloten bij die van hem. Daarbij was hij het zat dat hij als aanvaller kapot werd geschopt en niet werd beschermd door de scheidsrechters in de PL, en brak het gebrek aan winterstop hem op.

3 mei 2019 om 10:34

Haha Andy in de auto is toch lachen. Beetje dom ouwe hoeren. Gezellige gozer die Andy.

Die met Frenkie is ook mooi. Dan heeft ie net paar basis plekken gehad bij Ajax.

3 mei 2019 om 11:48

Oké ik had begrepen dat hij om die reden naar NL was gekomen om zich makkelijker overeind te houden, is wel een kleine vorm van afbouwen in mijn ogen hoor! Maar goed ben blij dat hij hier is en hopelijk blijft. En btw, Bij Andy in de auto is geweldig!!

3 mei 2019 om 13:08

Zo legt hij het zelf niet uit, is nu 30 geloof ik, lijkt me ook wat voorbarig om dan af te bouwen. Links of rechtsom is dat afbouwen niet helemaal gelukt, aardig druk jaar zo en op niveau. Wat een match, zowel voor Ajax als hemzelf een voltreffer. Zo een winnaar hebben we sinds Suarez niet gehad. Vooruit Nico natuurlijk.

3 mei 2019 om 11:36

Volgens mij had Ajax destijds interesse in Tadic, maar vertikte Twente het om hem aan Ajax te verkopen

Als je een half jaar geleden had gezegd dat Donny in verband werd gebracht met Real Madrid had ik je voor gek verklaard. Ook nu denk ik niet dat Donny het bij zo een grote club zal gaan redden.

Maar het is wel bizar wat voor een ontwikkeling hij heeft doorgemaakt. Bijna elke wedstrijd speelt ie magistraal en haalt hij een zeer hoog niveau. Tegen Real, Juve en Tottenham was hij goed of de uitblinker. Dat zegt toch wel wat....

Ik hoop dat Tadic, Ziyech en Van de Beek sowieso blijven. Dat zijn voorin echt je sterkhouders en lever je niet teveel in volgend jaar.

Van de beek goede speler maar Real nu al is einde carrière, beetje tegenslag en je zit op de bank en er wordt een andere middenvelder gekocht voor veel geld. Nederlandse voorbeelden genoeg die daar met iets tegenslag wegkwijnden. Robben, Huntelaar,.... Blijf lekker eerst nog een jaar bij Ajax en ga naar een mooie club in Duitsland of Engeland. 60 Miljoen...het zal wel marktconform zijn, maar voor een speler die nog maar zo kort piekt erg veel geld. Oppassen dat het geen Klaassen verhaal wordt.

3 mei 2019 om 13:41

Zelfs Sneijder was er niet helemaal onomstreden en die was op dat moment toch echt 3 klassen beter dan Van De Beek.

Hij moet nog lekker een jaar bij Ajax blijven. Kan hij dit niveau ook volgend jaar halen dan is het een prima vervanger voor Rakitic.

3 mei 2019 om 13:40

Rakitic is een ander type en heeft een betere techniek en handelingssnelheid. Verder zijn types als Van De Beek niet echt populair in Barcelona. Daar hebben ze liever spelers met een uitstekende techniek en specifieke kwaliteiten.

@football55 jij snapt er helaas vrij weinig van, frenkie is overduidelijk bovencategorie en Donny is top maar niet uniek. Heel Ajax loopt dit seizoen zo lekker omdat frenkie de bal zo gemakkelijk van achteruit naar de 16 van de tegenstander dirigeert, zo’n speler heeft Nederland nog nooit gehad en is uniek in deze wereld, alleen een iniesta en modric hebben dat vermogen. Daardoor is het voor de rest van het team veel makkelijker voetballen, zelfs schone doet het daardoor goed tegen een real en juve! Donny heeft zijn spel helemaal gevonden nu en pakt de lege ruimtes die vrijkomen en zorgt ervoor dat hij vaak voor de goal te vinden is maar zonder frenkie zal het voor Donny heel heel stuk lastiger worden, hij kan beste naar Engeland verkassen maar oppassen dat hij geen Klaassen 2.0 wordt al heeft hij nu wel het imago mee, Frenkie bedankt!

Tjonge wat een gelul zeg! Ten eerste: waarom zou Ajax genoegen nemen met slechts 15 miljoen voor zijn beste routinier? Die jongen is bijna voor datzelfde bedrag gekomen en dan zouden ze hem zonder noemenswaardige winst even van de hand doen aan de rijkste club ter wereld? Met het sportieve verlies dat je - bovenop het (waarschijnlijke) vertrek van De Jong, De Ligt, Ziyech en Neres - moet lijden? Kom op zeg...

En dan weer het andere uiterste: zestig miljoen voor Van de Beek!? Wordt er na de siesta niet meer gewerkt bij Marca en gaan ze daar gelijk aan de borrel ofzo? Bespottelijke suggestie! Van de Beek doet het prima hoor, maar is ongeveer ruim de helft van dat bedrag waard. Maar dan nog is hij toch geen speler voor Real Madrid? Real moet het hebben van bewezen wereldsterren dat zichzelf heeft laten zien bij andere topclubs of in het andere geval echt het wereldtalent zoals Frenkie de Jong, Mathijs de Ligt, Kyle Mbappé of Rodrigo. Van de Beek kan beter bij een club waar de verwachtingen minder gespannen zijn en de kans op speeltijd groot. Ik vind Engeland bovendien beter bij hem passen en vind hem goed passen bij 'gevallen topclubs' als Arsenal, Tottenham of Manchester United. Die clubs kunnen verfrissing gebruiken en met name laatstgenoemde zou in de poging zichzelf opnieuw uit te vinden aan Van de Beek een waardevolle middenvelder hebben die loopvermogen, techniek en scorend vermogen combineert. Maar Real? Nee man, wat een lulkoek!

Ik zou eerder voor SMS gaan. Zou hem zelfs boven Pogba plaatsen. Zelfde type, iets meer werklust en vooral een stuk goedkoper zowel qua salaris als transfersom lijkt mij

3 mei 2019 om 11:26

Geen idee wie je met SMS bedoelt, maar als je een goedkoper alternatief voor Pogba zoekt, kom ik ui bij Loftus-Cheek.

3 mei 2019 om 12:29

Sergej Milinkovic-Savic van Lazio denk ik. Ik kan mij zo even geen andere middenvelder met die initialen voor de geest halen

3 mei 2019 om 13:23

Oh ja die hebben we ook nog. Al vind ik die minder dynamisch dan Cheek en Pogba. Fysiek natuurlijk wel ijzersterk.

Wacht even. De afspraak tussen Ajax en Tadic was dat hij twee jaar in Amsterdam zou spelen, en Ajax daarna mee zou werken aan een transfer, zodat Tadic nog lekker kan cashen. Waarom zou hij dan na een jaar voor slechts 15 miljoen alweer weg mogen? Gezien zijn leeftijd kun je geen 60 miljoen vragen, maar 25-30 miljoen is gewoon meer redelijk op dit moment.

Donny is een goede speler. Goede looplijnen en brengt ook scorend vermogen met zich mee, maar ik denk niet dat het een speler is die Real op dit moment nodig heeft. Het probleem ligt niet echt op het middenveld momenteel en ik denk ook dat het een stapje te hoog is voor hem. Mocht operatie Pogba niet slagen heeft Madrid N’Dombelé ook nog op het oog. Talenten aantrekken moeten we niet aan beginnen momenteel. Rodrygo komt ook al deze zomer en het is belangrijk dat er spelers komen die er meteen staan, echte Galactico’s. Anders spelen we in februari weer nergens voor. Donny kan beter nog een jaartje in Amsterdam blijven en daarnaast zie ik Real geen 60 miljoen neertellen voor Van de Beek als ze voor 10 miljoen meer N’Dombelé kunnen aantrekken. Marca is altijd redelijk betrouwbaar maar hier slaan ze de plank toch wel mis.

Maar wanneer is iemand als Donny vd Beek dan WEL goed genoeg?
Het gaat de hele tijd maar over Ajax dat wedstrijden wint maar de tegenstander is elke keer "niet in goede doen" geweest, of "ze missen de belangrijkste spelers" enz enz enz.....
Maar Ajax heeft blijkbar volgens iedereen op Frenkie en Mathijs na geen "toppers" in de selectie!
Maar waar was Erissen afgelopen dinsdag? een speler die 150miljoen moet gaan opleveren, waar is Pogba afgelopen CL seizoen? Donny vd Beek laat elke week zien hoe ongelooflijk goed hij is, hoe hij ruimte maakt voor een Tadic, Zyjech of Neres om te kunnen scoren, of om vrij te komen, en daarbij pakt hij op het hoogte niveau elke keer een belangrijk doelpunt mee.
Wanneer is iemand als Donny vd Beek WEL goed genoeg wanneer je in de halfe finale CL staat, tegen de grootste clubs weet te scoren en weet op te vallen met het goede spel......

3 mei 2019 om 13:37

Van De Beek is pas sinds Real Madrid-uit op dit niveau gaan spelen en dan met name in de uitwedstrijden. Vooralsnog houden ze zich allemaal staande tegen de grote clubs en met goed spel, maar je gelooft toch zeker niet dat elke basisspeler bij Ajax ook daadwerkelijk gaat slagen bij de wereldtop?

Wacht eerst maar eens af of hij deze lijn uberhaupt door kan trekken en gaat slagen in het buitenland voor je al met conclusies komt over een 22-jarige speler die net z'n tweede volledige seizoen op een relevant niveau speelt.

Bovendien slaat de vergelijking met het matige spel van Eriksen nergens op, want die jongen heeft allang laten zien dit niveau structureel aan te kunnen. Hij speelt wekelijks op het hoogste niveau en is 1 van de smaakmakers bij Tottenham, al jarenlang.

Ik vind BVB een geweldige tussenstap voor Donny, samen met Witsel en Brandt de lijnen uitzetten op t middenveld. Voor hen Reus, Hazard en Sancho op naar t volgend CL avontuur.

3 mei 2019 om 12:14

Bvb een tussenstap? Mooi zo’n halve finale en schitterend resultaat, maar langzaam aan stijgt het jullie weer aardig naar het hoofd.

3 mei 2019 om 13:30

fct1981

Volgens mij lees je het verkeerd, want hij noemt BVB een mooie tussenstap voor Van De Beek. Waarom zou hij dat doen als hij Ajax als gelijkwaardig ziet? Dortmund is geen wereldtop en dan is het argument van Marshmallow helemaal niet gek.

3 mei 2019 om 14:57

Pcies. Van der Vaart, de Jong, Boula, van the man zijn ook doorgestroomd naar de top via de Buli en ik vind BVB nog altijd een geweldige club.

3 mei 2019 om 13:45

Brandt is echter geen middenvelder, maar meer een vleugelaanvaller. Daar speelde hijvoor z'n Bosz tijd ook gewoon. Havertz zou veel beter op het middenveld kunnen.

Dit is toch wel het meest gekke bericht dat ik ooit langs heb zien komen. Donny vd Beek naar Real, wie gelooft dit?! Ik gun die jongen alles, omdat hij me een oprecht en goed persoon lijkt. Maar kom op, Donny gaat dan spelen op een middenveld waar de afgelopen jaren Kroos en Modric en Isco hebben gespeeld. Prachtige voetballers natuurlijk. In het verleden stonden daar Figo’s en Makelele’s en Beckhams en Zidanes, hoe past Donny daartussen. Gravesen en Casemiro zijn natuurlijk geen voetbalgoden, maar hun toegevoegde waarde begreep ik nog. Bij Donny is die waarde er totaal niet. Desalniettemin, ik hoop dat die jongen alles uit zijn carriere haalt maar Real hoort daar niet bij. Zijn absolute top ligt bij een club als Dortmundt/Liverpool/Spurs, niet de Barca’s en Reals van deze wereld.

Van Pogba naar Donny schakelen. Uhuhu. Lijkt mij vrij onlogisch eerlijk gezegd.

3 mei 2019 om 14:10

Ja vind ik ook. Totaal ander type speler.

Men loopt nu wel heel erg in de polonaise. Ik zie in hem echt geen versterking voor een club als Real Madrid. Bovendien is het maar de vraag of hij deze lijn door kan trekken als Ziyech, De Ligt, De Jong enzovoort eenmaal vertrokken zijn. Ik heb namelijk meer het idee dat hij momenteel boven zichzelf uitstijgt door de flow van het elftal.

3 mei 2019 om 13:33

Ik weet niet of Donny Real al aan kan maar ik weet wel dat Donny voor dit team veel belangrijker is dan veel mensen beseffen. Buiten het harde werken, waar hij om bekend stond, kan hij wel degelijk veel meer dan dat en heeft hij ook nog eens veel meer techniek dan mensen denken.
Heb het vermoeden dat indien Donny Ajax verlaat het een behoorlijke aderlating gaat blijken te zijn.

@sirius, dit was overigens geen reactie op jouw, weet niet waarom hij hier staat.

3 mei 2019 om 14:31

Om maar even te reageren op jouw betoog:

Ik ben van mening dat Ajax niet minder gaat draaien als je een leuke speler in zijn plaats zet. Dat hoeft maar een gemiddelde Ajax-speler te zijn. Ik ben van mening dat dit hele elftal draait op de exceptionele kwaliteiten van een aantal spelers. Ik denk dat jongens als Van De Beek en Mazraoui zich aanpassen op de flow van het elftal en niet op eigen benen kunnen staan op een hoog niveau.

Gelukkig wordt Donny eindelijk op waarde geschat. Ik zei het al tijden, Donny werd zwaar onderschat. Ik blijf het zeggen Frenkie wordt enorm overschat en Donny kreeg niet de lof die hij verdiende. Zo creatief, zo rustig aan de bal, een geweldige harde werker. En hij laat het al meerdere seizoenen zien. Donny wordt de toekomst van oranje. Ik hoop dat Frenkie bewijst dat ik het mis heb, maar ik denk dat hij niet goed genoeg is voor Barca.

Waarom zou Ajax Tadic laten gaan?
En voor 15 miljoen?
Ik denk niet dat er veel klopt van dit verhaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4289 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Girona3816
3.Barcelona3414
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
JoseluAanvaller155
RodrygoAanvaller156
KepaKeeper100
T. CourtoisKeeper00
A. LuninKeeper50
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

75 fans
Middenvelder, 26 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren