Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marca: Real Madrid maakt op 19 januari transfer van 30 miljoen euro officieel

Laatste update:

Reinier Jesús zal zich over enkele uren speler van Real Madrid mogen noemen, zo verzekert Marca. De toonaangevende sportkrant uit Spanje meldt dat de onderhandelingen tussen de betrokken partijen zich in de afrondende fase bevinden en dat een definitief akkoord op handen is. De verwachting is dat Real Madrid pas op 19 januari, de dag dat Reinier achttien jaar wordt, de transfer zal aankondigen.

Volgens de laatste berichten uit Spanje wil Real Madrid geen enkel probleem met de wereldvoetbalbond FIFA hebben en mag ook Reinier zich tot 19 januari niet over zijn naderende transfer naar de Koninklijke uitlaten. Met de aanstaande komst van het toptalent van Flamengo troeft Real Madrid naar verluidt clubs als Manchester City, Paris Saint-Germain, Barcelona en Atlético Madrid af.

Met de transfer is een bedrag van dertig miljoen euro gemoeid: de transferclausule in het contract van Reinier. In de voorgaande verbintenis van de Braziliaanse tiener was sprake van een bedrag van zeventig miljoen euro. Braziliaanse media schrijven dat tachtig procent van de transfersom voor Flamengo is. De rest van het bedrag wordt evenredig verdeeld door de voetballer zelf en diens zaakwaarnemer. De laatste onderhandelingen waren dan ook merendeel over het salaris en de fiscale bijkomstigheden inzake Reinier.

De bestemming van Reinier is in principe Real Madrid Castilla, daar alle plaatsen in de A-selectie van Zinédine Zidane bezet zijn. Op dit moment vullen Vinicius Junior, Eder Militao en Rodrygo de maximaal drie plaatsen voor spelers van buiten de EU in, al is laatstgenoemde officieel nog speler van het tweede elftal van Real Madrid.

Eind november kopte De Telegraaf dat Ajax werkte aan een sensationele transfer van Reinier. Volgens het Nederlandse dagblad hadden de Amsterdammers een openingsbod van 25 miljoen euro uitgebracht op het Zuid-Amerikaanse talent, maar in de weken daarna werd het gerucht van verschillende kanten ontkracht. Reinier maakte op 4 augustus 2019 zijn competitiedebuut voor Flamengo. Het afgelopen half jaar kwam hij tot vijftien optredens voor de Mengão in de Braziliaanse Série A, waarin hij zes doelpunten maakte

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een talent is dit zeg...

Doet mij denken aan Lewandowski gemixt met Braziliaanse samba.

Verwacht heel veel van deze jongen.

5 januari 2020 om 08:43

Behalve dat Reinier een aanvallende middenvelder is en Lewandowski een pure spits. Begrijp niet waar je dit vergelijk vandaan haalt.

5 januari 2020 om 09:18

Ik denk dat ik hem langer volg dan jij doet! Want als jij hem puur omschrijft als alleen maar aanvallende middenvelder dan weet ik genoeg...

5 januari 2020 om 09:41

Altijd leuk als mensen uit de hoogte proberen te doen en dan het compleet bij het verkeerde eind hebben. Reinier speelde 14 wedstrijden voor Flamengo, waarvan slechts een als spits (en dat was ook nog eens een noodoplossing). De rest van zijn wedstrijden, inclusief het nationale elftal, waren als aanvallende middenvelder. Het vergelijk met Lewandowski is dus volstrekt lachwekkend.

5 januari 2020 om 10:04

De tijd zal het leren Einstein!

Frenkie speelde cv bij Ajax! Waar speelt ie nu?

Jonge jongens veranderen nog van plek, let maar op

5 januari 2020 om 10:14

Reinier kan op meerdere posities uit de voeten, uiteraard speelt het ook mee of een team 442 of 433 speelt. Dat spelers op den duur van positie veranderen is natuurlijk een feit. Achraf Hakimi is een buitenspeler die is omgetoverd tot back

5 januari 2020 om 11:04

Dat is echt de meest achterlijke argumentatie die ik sinds tijden heb gehoord. Zal ik dan ook even aangeven dat Ederson ooit middenvelder was en Reinier me daarom doet denken aan Manuel Neuer? En als iemand dan aangeeft dat Reinier op een totaal andere positie speelt... Dat ik dan uit de hoogte ga doen en zeg dat jonge spelers nog van positie kunnen veranderen? Kom nou. Je weet zelf ook wel dat dat nergens op slaat.

5 januari 2020 om 11:26

Het grappige is dat hij alleen zei: doet me denken aan lewandowski, dat kan om zoveel redenen en jij bent al geraakt omdat ze niet altijd dezelfde positie spelen...

5 januari 2020 om 11:38

Ik vind dat je hier wat te snel oordeelt Guaporta. Kijk even naar Dembele, die was bij Az goed als spits, maar werd uiteindelijk één van de betere middenvelders in de Premier League. Dat omgekeerde kan met deze Reinier ook gebeuren en dan kan nog handig van pas komen voor Madrid. De flanken zijn prima bezet met Bale/rodrygo en Hazard/vinicius. Jovic overtuigt nog niet helemaal, waardoor deze Reinier ook mogelijk in de spits geposteerd kan worden.

5 januari 2020 om 19:08

Waarom ben jij altijd zo snel op je teentjes getrapt?

Marcelo, Casemiro, Valverde en James zijn toch ook spelers van buiten de EU?

5 januari 2020 om 08:51

Klopt maar na een x aantal jaren in Spanje krijg je ook een Spaans paspoort.

5 januari 2020 om 09:05

Oke, bedankt voor de info.

5 januari 2020 om 10:37

Jovic komt ook niet uit een EU land.

5 januari 2020 om 10:47

Maar Jovic wordt wel als een EU speler beschouwd. Valt onder een speciale regeling van de UEFA. Enige non-EU spelers op dit moment zijn Vinicius, Militao en Rodrygo maar Rodrygo is geregistreerd bij Castilla.

Als dit klopt dan vind ik dit weer een top transfer van Real. Wat een talent is dit! En het beleid van Real de laatste jaren vind ik ook niet slecht. Met al die transfers van de jonge garde. Hopelijk heeft/geeft Real de tijd om zich te kunnen inwerken en te tonen. Maar als deze jongens allemaal doorbreken wordt Real echt een team om naar uit te kijken. Odegaard, Vinicius (al heb ik daar een zekere twijfel bij), Rodrygo, Jovic, deze Renier. Misschien ook eens rondkijken voor verdedigend talent!

5 januari 2020 om 09:50

Als verdedigende talenten heb je ook Militao en Hakimi. Odriozola en Mendy zijn ook pas 22 en 23 geloof ik.

5 januari 2020 om 10:09

Odegaard niet te vergeten, Florentino Perez is bezig om een mooie erfenis achter te laten

Geen idee wat ik van deze transfer moet vinden, daarvoor ken ik de speler niet goed genoeg. Als het echt zo'n groot talent is moet je hem zeker halen, alleen hebben we er zo wel erg veel. Rodrygo, Vinicius, Brahim Diaz, Ödegaard, Kubo, Jovic en dan deze Reinier als aanvallende talenten. Zou iemand mij ook wat meer over deze Reinier kunnen vertellen?

5 januari 2020 om 10:12

Groot talent dat begeerd werd door de hele Europese top, maar hij wilde zelf alleen naar Real Madrid toe. De kans is groot dat Real Madrid komende zomer een paar spelers zal verhuren, zoals Kubo, Brahim en deze Reinier. Hij wordt bestempeld als één van de grootste talenten die er momenteel rondloopt in Brazilie. Flamengo en Real Madrid kennen elkaar goed door de transfer van Vinicius Jr, en de banden zijn altijd goed geweest tussen beide clubs

5 januari 2020 om 10:58

Bedank Juni Calafat maar. Sinds hij hoofd van de scout is trekken we de beste talenten aan. Door hem heeft Real Ødegaard, Vini, Rodrygo, Lunin en nu dus (waarschijnlijk) Reinier binnengehaald.

Vd Beek krijgt nog meer concurrentie erbij mocht die naar Real gaan. Ookal zie ik dat niet echt gebeuren maar je weet het maar nooit

5 januari 2020 om 10:06

Tuurlijj niet, voor wat heeft Real Madrid vd Beek nodig. Ödegaard, Kubo, deze Reinier en eventueel Diaz zijn al talenten voor deze positie en momenteel zijn daar ook James en Isco nog ..

5 januari 2020 om 10:13

Als James en/of Isco vertrekt zie ik Vdbeek wel komen

5 januari 2020 om 10:21

Ik geloof ook niet dat real hem nodig heeft. Ik zei dat omdat hij vaak in de media komt wege een transfer naar Real. Ik zie zelf ook geen toevoeging ookal zeggen vele dat real diepgaand mist in het spel (wat ik overigens onzin vind).

5 januari 2020 om 11:42

Hoe kun je dat nou onzin vinden. Gisteren is wel gebleken hoe belangrijk diepgang is, kijk alleen al naar de invalbeurt van Valverde.

5 januari 2020 om 12:25

Ook als James en Isco vertrekken komt VD Beek niet. Je zult VDB enkel in een real Madrid shirt zien als hij die zelf koopt in de winkel. Of misschien op het veld na een shirt wisseling. Real Madrid gaat liever voor een speler als Pogba of Bruno Fernandes. VD Beek heeft niks te zoeken bij Real, hij kan zich beter richten op clubs als Everton, Leipzig of olympique Lyon. Hij is geen wereldspeler en ook niet in potentie. Het is een degelijke speler.

7 januari 2020 om 06:40

Door de ontwikkelingen van Odegaard bij Sociedad denk ik niet dat Vd Beek nog gaat komen. Isco lijkt me nog wel te blijven en James is deze winter al weg, denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren