Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mandanda trekt naar Premier League: 'Onze fans gaan van hem genieten'

Laatste update:

Steve Mandanda gaat in de Premier League aan de slag. Crystal Palace maakt vrijdag via de officiële kanalen melding van de komst van de 31-jarige doelman, die van Olympique Marseille overkomt en voor drie seizoenen heeft getekend. Mandanda heeft al een medische keuring ondergaan en zal zich na het EK op Selhurst Park melden.

/

"Ik ben heel blij dat we Steve hebben kunnen aantrekken", zo vertelt voorzitter Steve Parish via de officiële kanalen. "Hij heeft ongelooflijk veel ervaring, op clubniveau én internationaal. Daarnaast heeft hij vele prijzen gewonnen. Ik ben ervan overtuigd dat onze supporters de komende jaren van hem zullen genieten."

Mandanda kwam tussen 2005 en 2007 voor Le Havre uit en maakte daarna de overstap naar Marseille, waar hij in 443 officiële duels onder de lat stond. In het Stade Vélodrome veroverde hij een landstitel en drie Franse bekers. De viervoudig Doelman van het Jaar in Frankrijk heeft 22 interlands achter zijn naam staan.

DONE DEAL! Steve Mandanda gaat bij Crystal Palace aan de slag! #bpl

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Een goede doelman voor Crystal Palace

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor Crystal Palace fantastisch, maar Mandanda kan echt wel een stapje hogerop. Bij Everton zou hij zeker niet misstaan, veel clubs hebben zitten slapen hier.

1 juli 2016 om 17:59

Ik denk dat Mandanda voor elke top 5 ploeg in de BPL een aanwist zou zijn. Vind het echt een goede keeper en snap eigenlijk niet dat hij niet eerder een (top)transfer heeft gemaakt. Misschien kan hij later nog een stap maken in de Premier League! Volgens mij had Everton btw interesse in Stekelenburg als eerste doelman.

1 juli 2016 om 18:23

Courtois, Cech, De Gea, Lloris?

Goede zet van Crystal Palace, volgens mij zijn die aardig onderweg zo. Ik vind Mandanda zeker bij de 20 beste keepers van Europa horen en had eigenlijk verwacht dat hij naar een grotere club dan Palace zou gaan. Een club als Everton ligt aardig te slapen zo vind ik, want hiermee hadden ze een uitstekende vervanger van Howard binnengehaald en nog transfervrij ook.

1 juli 2016 om 13:36

Mwah.. De 20 beste keepers? Neuer, Buffon, De Gea, Lloris, Cech, Courtouis vind ik sowieso beter. Daarna volgen een hoop keepers die, wat mij betreft, redelijk op hetzelfde niveau zitten. Hart, Muslera, Bravo, Navas, Handanovic of zo.. Deze keeper zit uiteindelijk niet in mijn top 20..

1 juli 2016 om 13:46

Je schat Hart en Muslera hoger in dan Mandanda???

1 juli 2016 om 13:54

Nou ja even nattevingerwerk maar om even aan te geven, hij valt net na een deel van dat groepje dat jij noemt (bravo, Navas, in iets mindere mate Muslera), maar in een groep met keepers als Handanovic, Forster, Rui Patricio, Trapp en Sommer, maar wat mij betreft beter dan keepers als Hart, Lopes, Mignolet, Sczeczny, Begovic, Cillessen, Fährmann. Dus zo rond de 15-25e plek vind ik hem zeker wel.

1 juli 2016 om 15:10

Muslera is sowieso een betere keeper dan Mandanda, maar dat ligt er meer aan dat Muslera een gruwelijke en vooral onderschatte keeper is. Hart vind ik dan weer minder, meer een 13 in een dozijn doelman.

1 juli 2016 om 15:31

Muslera is echt niet beter dan Mandanda. Heb jij dit seizoen de Ligue 1 gevolgd? Abnormaal goed. Muslera vind ik ook geweldig, maar Mandanda vind ik minstens zo goed.

1 juli 2016 om 18:00

Haha muslera beter dan mandanda. Dacht het even niet. Mandanda heeft al 10 jaar bewezen constand en zeer goed te zijn. Soms een foutje maar hij is ook eens mens.

1 juli 2016 om 14:09

Hij is niet transfervrij

1 juli 2016 om 14:13

Je repte gisteren over 3 miljoen, dus dat is vrijwel transfervrij voor een Premier League club.

Doet Palace netjes. De kleinere goden in de Premier League worden kwalitatief sterker en sterker. Nu het voetbaltactische gedeelte nof.

Bah wat een lelijke transfer is dit, als je weet dat Mandanda Olympique Marseille al zo lang trouw blijft en al eerder naar een grotere club kan. Gaat ie naar Crystal Palace.. Lijkt wel fifa dit, met een nietszeggende Engelse club die wat geld heeft Mandanda, Aduriz, Nolito, Bernadeschi en Bellarabi halen.

1 juli 2016 om 13:31

Daaruit blijkt dan toch ook wel de aantrekkingskracht van de Premier League.

1 juli 2016 om 15:45

Eerder de kracht van geld. Die inderdaad daarmee de PL aantrekkelijk maakt.

1 juli 2016 om 16:14

Waarom zou dat per se eerder de kracht van geld zijn? Crystal Palace zal niet bijzonder meer betalen dan Mandanda bij een subtopper in een andere grote competitie kan verdienen.

Het is net zo goed mogelijk dat de beste man het wel ziet zitten om een competitie te spelen waarin de concurrentie allround groter, clubs meer aan elkaar gewaagd zijn en de stadions standaard vol zitten.

1 juli 2016 om 13:53

Nolito is naar City toe, maar CP heeft er inderdaad wel op geboden. City heeft uiteraard de meeste aantrekkingskracht. Verder is West Ham wel een vrij grote club, ze spelen nu ook in het Olympisch Stadion, dus die hebben wel ambitie. Zo gek niet dat Aduriz daar heen gaat.

Geld bepaald alles, dus dit verbaast je toch niet lijkt mij. In Engeland spelen ze inderdaad Fifa in het echte leven.

Had Mandanda nog wel bji een grotere club verwacht. Natuurlijk is Palace ook mooi, maar een Everton zoekt bijvoorbeeld ook nog een doelman. Dan kun je beter Mandanda nemen dan Stekelenburg.

Een goede keeper die Marseille dit seizoen vaak heeft gered, wat ik alleen niet snap dat een club als Everton of Liverpool er geen werk heeft van gemaakt howard is weg en mingolet kan er niet veel van

1 juli 2016 om 13:53

Liverpool heeft dit seizoen Loris Karius gehaald van mainz. Weet persoonlijk niet zo heel veel van.hem, maar hij moet iig de concurrentie met mignolet aangaan, zo niet vervangen

Snap niet dat ik zijn naam helemaal niet gehoord heb met betrekking tot Everton. Dit was toch een geweldige keeper geweest voor Koeman!? Mooie zet van CP, had niet verwacht dat hij daar heen zou gaan. Maargoed: Money talks I guess..

Zonde dat ook hij nu voor een club - met alle respect - als Palace trekt. Een Mandanda zou niet misstaan bij een club die jaarlijks in de CL speelt.

Nou ja, veel geluk aan de onderzijde van de Premier League. Krijgt hij in elk geval een hoop te doen.

Doodzonde, de laatste clubman gaat naar crystal palace... hij wilde alleen naar een club hoger dan marseille, I rest my case. Zijn opvolger is al zo goed als binnen, benoit costil 3e keeper van frankrijk

1 juli 2016 om 20:17

Goede keuze van Marseille om Costil binnen te halen. Hebben ze in ieder geval een waardige vervanger. Desondanks zal het toch een beetje apart zijn om Mandanda volgend jaar in een ander shirt the zien spelen.

2 juli 2016 om 01:36

Dit is wel jammer dat ze hem niet hebben kunnen behouden. Toch wel een icoon voor ons.

Lijkt alsof deze keeper al zo lang meegaat, maar is nog maar 31 wat nog best jong is voor een keeper. Had wel verwacht dat hij naar een iets betere team zou gaan, want het is geen slechte doelman.

Klasse aankoop van Palace, topkeeper. Wel opmerkelijk dat hij voor een kleinere club in de PL, had wel naar grotere clubs gekund denk ik. Zo blijkt toch wel weer de aantrekkingskracht van de Premier League.

Kan zeker weten bij een stuk grotere club als crystal palace onder de lat staan

Topaankoop voor palace

Blijft raar om te zien dat kleinere engelse clubs zulke topaankopen doen. Maargoed, geld bepaalt alles tegenwoordig. Had Mandanda wel bij een iets hogere club van naam verwacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren