Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United zonder Cristiano Ronaldo in derby tegen Manchester City

Laatste update:

Cristiano Ronaldo is zondag niet van de partij tijdens de derby tussen Manchester City en Manchester United. Verschillende Engelse media - onder wie The Athletic en de Daily Mail - melden dat de 37-jarige Portugese aanvaller vanwege een blessure geen deel zal uitmaken van de wedstrijdselectie van the Red Devils. Ook Edinson Cavani zou niet inzetbaar zijn voor manager Ralf Rangnick.

Daardoor is Marcus Rashford de enige echte spits in de selectie van Manchester United in het Etihad Stadium, waar om 17.30 uur afgetrapt zal worden. Rangnick zou er overigens ook nog voor kunnen kiezen om Bruno Fernandes als valse spits te posteren voor het duel met de koploper van de Premier League. In de laatste wedstrijden was Ronaldo steevast de aanvalsleider in het elftal van Rangnick. De Portugees speelde vorige week tegen Watford (0-0) ‘gewoon’ nog negentig minuten mee.

Ronaldo scoorde overigens niet in dat duel en tekende in zijn laatste tien wedstrijden voor slechts één doelpunt. “Er zijn de afgelopen maanden een aantal dingen gebeurd die niemand had kunnen voorzien”, zei Rangnick vrijdag tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met Manchester City. Met vijftien doelpunten in dertig wedstrijden is Ronaldo dit seizoen wel de clubtopscorer van Manchester United, op dit moment de nummer vier van de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan hebben ze nog altijd één spits meer dan Manchester City. Ik weet niet of dit persé goed nieuws is voor ons. Ronaldo is geweldig, maar heb niet het idee dat het team beter draait met hem.

6 maart 2022 om 13:26

Jesus geblesseerd? Vind dat een echte talentvolle spits

6 maart 2022 om 13:39

Jesus is nooit een echte spits geweest. Het is lang geprobeerd maar hij is beter op de flank in een Dirk Kuyt rol.

6 maart 2022 om 13:53

Echt een hele goeie speler die Jesus, en ook 1 van mijn favorieten bij City. Is echter inderdaad beter op de flank, of in een spitsenrol met brede buitenspelers omdat er dan meer gaten komen waarin hij zijn snelheid en behendigheid kan gebruik. Dus geen sterling-jesus-mahrez maar bijvoorbeeld sane-jesus-sterling. Lijkt me echt een goede speler voor real madrid of liverpool als ik eerlijk ben, maar hoop dat die blijft bij city.

6 maart 2022 om 13:55

Rashford ook niet dus dat scheelt.

Begint ook een dagje ouder te worden, moet zich focussen op de CL tegen Atletico en eind van de maand fit zijn voor Portugal, met United valt er toch geen eer te behalen, verwacht overigens dat City ging winnen met of zonder Ronaldo.

Wordt United zeker NIET minder van als Ronaldo niet meedoet eerder beter uitgebalanceerd.

6 maart 2022 om 14:07

Selectie van United is sinds vetrek van Ferguson al ongebelanceerd. Om Ronaldo de schuld te geven van wanbeleid van glazers gaat wel ver

6 maart 2022 om 14:12

Vorig seizoen zonder Ronaldo tweede geworden met precies dezelfde selectie. Je kunt je handje wel boven z'n hoofd houden, maar het beste is er gewoon vanaf en hij laat zijn medespelers ook niet beter spelen.

6 maart 2022 om 14:24




moment opname, incidenteel tweede geworden, maar United is na vertrek van Ferguson alleen maar een kommer en kwel geweest.

Wat kinderachtig man hoe je reageert pfff.

Zonder Ronaldo lag ze uit de CL. Er wordt gewoon jaren lang geen goed beleid gevoerd, de andere miskoop naar een andere miskoop werden binnen gehaald, er zit geen idee of visie in de club die ze met Ferguson wle hadden.



6 maart 2022 om 14:27

Dit is zo makkelijk he.. Vorig jaar waren Liverpool en Chelsea eigenlijk ondermaats en heeft United (met een bar laag punten aantal voor een nummer 2) veel wedstrijden met alle geluk van de wereld en een enorme hoop aan (soms goedkope) strafschoppen weten te winnen.
Prima dat je geen Ronaldo-fan bent maar dit is gewoon een kul bericht.

6 maart 2022 om 15:34

Ook gewoon 2de geworden omdat Lampard kansloos faalde bij Chelsea en Liverpool een ietwat minder seizoen hadden. Meer geluk dan wijsheid.

Geblesseerd of misschien vermoeid? Met of zonder Ronaldo zie ik United toch niet winnen van City. Daarnaast zijn er straks wedstrijden waar Ronaldo echt nodig is. Tottenham, Atletico en tegen Turkije.

6 maart 2022 om 16:02

Waar zie je Utd niet winnen van City? Utd heeft de laatste vier wedstrijden in het Etihad stadium allemaal gewonnen van City.

Deze man utd heeft ronaldo kapot gemaakt hij moet echt weg aan het einde van het seizoen

6 maart 2022 om 13:57

Wat hebben ze zonder hem gewonnen afgelopen 4 jaar? En hoe ver zijn ze gekomen jn de cl de afgelopen 4/5 jaar zonder ronaldo?

6 maart 2022 om 17:43

Wel 2de vorig jaar 😉

Ronaldo ook al 37, dat is een voor een aanvaller echt behoorlijk oud - zeker op het niveau waar United acteert. Ben benieuwd wanneer hij besluit echt af te gaan bouwen terug in zijn thuisland Portugal bijvoorbeeld, of net als Messi bij PSG. Toch even wat relaxter.

Hoop dat United met 6-0 verliest. Zijn alle Ronaldo haters die zeggen dat hij het probleem is ook direct de mond gesnoerd.

Denk dat dit niet eens heel nadelig voor Manchester United zal zijn. Natuurlijk is Ronaldo een absolute topspeler, maar je ziet toch wel dat hij nu wel wat minder is en zelfs nu hij minder is is bijna alles op hem afgesteld wat weer ten koste gaat van andere spelers.

United heeft nu Ronaldo er niet bij zal zijn, toch meer de mogelijkheid om te gaan counteren en dat ligt City juist niet goed. Zou dan in deze opstelling spelen (zie opstelling).

de Gea
Wan Bissaka
Maguire
Varane
Shaw
Pogba
Fred
Sancho
Fernandes
Elanga
Rashford

United is zonder Ronaldo veel beter, dus dit lijkt me juist positief voor ze.

6 maart 2022 om 14:42

Waarom wordt dat fabeltje elke keer van stal gehaald als Ronaldo niet meedoet, ook als hij er niet bij was ging het nou echt zoveel beter. Cavani speelde voor Ronaldo en dat ging nou niet echt beter

6 maart 2022 om 18:19

Of het nou Ronaldo of Cavani is, Het team is met beide gewoon slecht.
Het is vrij makkelijk om Ronaldo de schuld te geven en er zal vast wel iets anders gespeeld met hem in het team en je kan zeker zien dat het niet perse in positieve zin helpt maar slechter zijn ze nou ook niet.

6 maart 2022 om 15:35

De statistieken zeggen compleet wat anders.

Voetballend gezien beter voor united, alleen het verdwaalde doelpunt wat Ronaldo in een wedstrijd soms maakt mis je dan wel weer

6 maart 2022 om 14:54



Ja want United is voetballend echt zo goed. Dat is het hem juist er zit 0 voetbal in de ploeg, geen voetbal van achteruit geen speler die van achteren de opbouw goed kan verzorgen..

Er is geen voetbal middenveld waar geen verbinding speler is, fernandes is dat niet is meer een momenten voetballer en lijd veel balverlies, United mis een speler zoals Kroos of Modric...

Er schort zoveel aan Untied dan ben ik een week bezig. Zoveel mis bij die United en de organisatie.

Wat bedoelt ragnick precies met dat er een aantal dingen zijn gebeurt is dat een sneer naar ronaldo ?

6 maart 2022 om 15:28

Dat het niet boterd tussen Ronaldo en die Duitser lijkt mij vrij duidelijk. Over blessure van Ronaldo heb ik echt mijn twijfels over..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren