Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United weigert eerste voorstel van nummer twee van LaLiga

Laatste update:

Manchester United heeft een eerste voorstel van Sevilla om Anthony Martial te huren afgewezen, meldt ESPN. De huidige nummer twee van LaLiga wilde de aanvaller huren tot het eind van het seizoen, zonder optie tot koop. Sevilla stelde voor om de helft van het salaris te betalen, maar Manchester United geeft liever het volledige salaris uit handen. Bovendien is het voor de club een vereiste dat er een huursom wordt betaald. Sky Sports meldde dinsdag al dat Sevilla de 'voorkeursbestemming' is van Martial, al zouden Newcastle United, Barcelona en Juventus ook interesse hebben.

Martial is bij Manchester United gedaald in de rangorde en kreeg dit seizoen pas tweemaal een basisplaats in de Premier League. Zijn contract loopt weliswaar door tot de zomer van 2024 en bevat zelfs een optie voor een extra jaar, maar zijn zaakwaarnemer Philippe Lamboley liep 10 december in gesprek met Sky Sports al vooruit op een winterse transfer van zijn cliënt. "Anthony wil de club in januari verlaten. Hij moet gewoon spelen. Hij wil in januari niet bij de club blijven. Ik ga er binnenkort over in gesprek met de club", maakte Lamboley duidelijk in een korte reactie.

Met name door de komst van Cristiano Ronaldo is het perspectief voor Martial afgenomen. Edinson Cavani is momenteel geblesseerd, maar stond boven Martial in de rangorde toen hij nog fit was. Zodoende lijkt er na vijfenhalf jaar een einde te komen aan het dienstverband van Martial op Old Trafford. De inmiddels 26-jarige Fransman kwam in september 2015 voor minstens vijftig miljoen euro over van AS Monaco, een bedrag dat via een contractuele bonus nog toenam met tien miljoen euro. Martial speelde sinds zijn komst 268 officiële wedstrijden, waarin hij 79 keer scoorde.

Zondag beaamde trainer Ralf Rangnick van Manchester United dat Martial wil vertrekken. Hij liet echter doorschemeren dat er nog geen concrete belangstelling was. "Hij vertelde me dat hij denkt dat de tijd voor verandering gekomen is. Ik zei tegen hem: ‘Luister, zolang er geen club is die interesse in je toont... En het zou niet alleen in het belang van de speler moeten zijn, het zou ook het clubbelang moeten dienen.’ Tot nu toe is er, voor zover ik weet, geen aanbod van een andere club geweest en zolang dit het geval is, blijft hij." Met het voorstel van Sevilla ligt er inmiddels dus wel een concreet aanbod, maar Manchester United wil nog niet meewerken.

Doet Anthony Martial er goed aan om naar Sevilla te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Voor Sevilla zeer goede aanwinst, al kan Barca hem momenteel ook goed gebruiken.

Leuk dat Sevilla zijn 'voorkeursbestemming' zou zijn maar alleen huur gaat hem niet worden. United heeft al aangegeven dat hij alleen in het belang vd club mag/kan vertrekken, dus dat is of huur met verplichte transfer clausule of directe verkoop in januari.

Newcastle valt sowieso af aangezien de Engelse Prem. clubs hebben aangegeven niet aan hen te verkopen. Als Barcelona en Juventus ook interesse hebben, dan zal het wel Juve worden, Barca’s portemonnee is al leeg.

28 december 2021 om 12:48

Waar heb je dit vandaan? Dat de engelse clubs samen een pact hebben gesloten niet aan Newcastle te verkopen?
Als ze met een goed bedrag komen zie ik ze gewoon PL spelers binnenhalen hoor

28 december 2021 om 13:22

Dit kwam via de pers (tv, radio & krant) nadat de Prem L de overname hadden goedgekeurd en nadat NC een statement maakte dat ze ‘groot’ zouden inkopen in januari. Toen hebben de andere clubs een statement gemaakt dat zij hun spelers niet naar en zouden verkopen aan NC. Niet lang erna kwam er naar buiten dat de Prem L geen ‘vage’ sponserships vanuit het midden oosten zal goedkeuren.

28 december 2021 om 13:29

Manufan, dat kwam voornamelijk vanuit Thesun, Dailymirror etc

28 december 2021 om 13:34

Als Newcastle nu ineens 30 miljoen biedt om Lingard deze winter nog binnen te halen is het "in het belang van de club" vast geen probleem meer lijkt me.

28 december 2021 om 14:01

En toch hoop ik dat er een kern van waarheid in zit. En dat als Newcastle komt voor Lingard United dan lekker 'nee' zegt. Dit is allemaal toch net een ander verhaal dan Chelsea, City, psg etc. Ook al vind ik daar ook wel wat van.

Lijkt me een heel mooie optie en uitkomst voor beide partijen. Doet ie het goed dan pakt United nog een miljoen of 30 voor hem in de zomer en krijgen ze hem van de loonlijst.

Lekker verkopen als ik United was, ipv verhuren. Ook voor Martial het beste denk ik, voor 30 miljoen moet hij wel te lozen zijn. Overigens is Cavani niet geblesseerd, vz.

Inderdaad, verhuur met optie tot koop of verkoop. Niet dat we wat aan hem hebben, maar hij heeft al genoeg gekost.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren