Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United verrast met contractverlenging ondanks nul speelminuten’

Laatste update:

Manchester United gaat de eenzijdige optie in het contract van Jesse Lingard lichten, zo meldt de Daily Mail. De Engelse grootmacht wil voorkomen dat de 28-jarige middenvelder transfervrij vertrekt en verlengt zijn verbintenis daarom met een extra seizoen. Dat neemt niet weg dat Lingard al in januari mag vertrekken bij de club.

Lingard is onder manager Ole Gunnar Solskjaer op een dood spoor beland bij Manchester United. De Engelse middenvelder speelde dit seizoen nog geen minuut in de competitie of Champions League; alleen in de minder belangrijk geachte EFL Cup mocht Lingard twee keer opdraven. De aanvallend ingestelde middenvelder staat desalniettemin in de belangstelling van enkele clubs uit de Premier League en daarom wil Manchester United een transfervrij vertrek blokkeren.

In 2017 zette Lingard zijn handtekening onder een vierjarig contract, waarmee hij komende zomer zou zonder transfersom zou kunnen vertrekken. Lingard zou vanaf 1 januari mogen spreken met geïnteresseerde partijen, maar United gaat daar dus een stokje voor steken door de optie voor een extra contractjaar te lichten. Lingard speelde vanaf 2012 209 officiële wedstrijden voor United, hij maakte daarin 33 goals en gaf 20 assists.

Lingard is dus verzekerd van belangstelling vanuit de Engelse competitie. De 24-voudig international is mede vanwege zijn homegrown-status een interessante speler voor clubs uit de Premier League. Clubs moeten over een aantal homegrown spelers beschikken, want er mogen slechts zeventien spelers geregistreerd worden die van buitenaf komen. Lingard werd de voorbije tijd ook gelinkt aan FC Porto.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Willen gewoon geld verdienen aan zijn transfer. Volkomen logisch. Zeker in deze covid tijdperk. Een club als West Brom zou Lingard kunnen sieren. 7 miljoen euro is een logisch bedrag...want als ik eerlijk mag zijn, zou het mij verbazen als er een club is die meer dan 10 miljoen voor deze man betaald. Is bijna anderhalf jaar uit vorm en met zijn belabberde spel zie ik geen andere top PL ploeg noch buitenlandse club hem halen. Ik wil niet te hard voor hem zijn omdat ik hoorde dat zijn prive omstandigheden ook niet goed waren. Om die reden kan hij beter voor een club spelen waar minder druk op hem staat.

24 december 2020 om 15:13

Geld wat ze niet gaan verdienen omdat niemand hem wil hebben. Anders hadden de West Broms van deze wereld hem wel 3 maanden geleden vastgelegd toen zijn situatie precies hetzelfde was. Gewoon puur geld weggooien aan salaris.

24 december 2020 om 15:55

Zit veel meer achter. Heeft een hele gedoe & issues gehad in zijn privé leven (familie).
Dat kan voor een ieder anders wegen & raken.

Zou echt een grote fout van Man U zijn als ze deze grootste talent van Engeland zomaar laten gaan. Geef hem meer minuten en laat hem zich ontwikkelen, dan hebben ze zo een wereldspeler in huis, genaamd Lingardinho.

Ik hoop dat United er een mooi bedrag aan overhoudt en dat die zijn geluk ergens anders vindt. Hij heeft het hart wel op de juiste plaats en ik denk dat hij een minder grote club nog prima zou kunnen versterken.

24 december 2020 om 15:26

De meeste grappen hier zijn sowieso alleen maar vertalingen of aftreksels van de grappen op Engelstalige social media/webpagina's.

De " talent" grappen kennen we inmiddels wel. Mooi als hij voor een klein bedrag nog kan vertrekken. Zal voor de kleinere clubs zeker een toevoeging zijn, voor United meer een blok aan het been.

24 december 2020 om 15:09

Dat kon afgelopen zomer ook al en toen wilde ook al geen hond hem hebben, laat staan voor hem betalen. Die positie zal met 0 speelminuten vast niet heel veel beter zijn geworden. Hele domme actie.

En Lingard is nu ook tevreden. Gaat lekker nog een extra seizoen 150k per week verdienen, waarom zou ie weggaan? Daarna is hij een vrije speler en tekent ie elders waar hij een dikke tekenbonus krijgt. Armzalig leventje toch.

Typisch ManUtd. Een tribunezitter vastleggen voor een dik salaris die je vervolgens niet kwijt kan omdat hij teveel verdient en niet wil inleveren

VZ je hebt Arsenal verkeerd geschreven... Wat een rare actie, alsof ze meer voor hem gaan krijgen dan dat ie aan salaris kost.

24 december 2020 om 15:30

Breng Arsenal nou niet op ideeen. Straks denkt er daar nog iemand dat ze het gebrek aan creativiteit kunnen oplossen door Lingard te halen.;

24 december 2020 om 16:24

Ik zie zo’n talent graag komen, kan hij zich bij ons verder ontwikkelen.

let op deze naam, die Lindgard wordt echt een grote.
Als je dan bedenkt dat hij gewoon samen met namen als Chamakh, Lord bendner en Balotelli op de engelse velden heeft rondgelopen.... Wat is de kwaliteit toch achteruit gegaan.

Dat zo'n waardeloze speler al meer dan 4 miljoen per jaar verdient is te triest voor woorden. Manchester betaalt echt de meest absurbte salarissen voor middelmatige spelers.

Slim als je bedenkt dat homegrown spelers na deze maand nog duurder zijn. Ivm brexit wordt het voor buitenlandse voetballers nog lastiger om een werkvergunning te krijgen. Zo n speler is dan handig om de selectie op te vullen en anders kun je hem straks gewoon verkopen.

Hoop stiekem dat hij naar Burnley komt... Heb ergens wel een zwak voor een ploeg als Burnley (ploegen die zich bewust zijn dat ze het niet met 'mooi' voetbal kunnen redden dus dan maar op een andere manier gaan voetballen) en denk dat Lingard met zijn ervaring echt een boost kan geven aan deze ploeg.

Alle gekheid op een stokje, maar wat doet zo'n speler zo lang bij United blijven? Puur het geld? Die jongen moet toch gewoon lekker bij een Brighton of Championship club gaan voetballen en minuten maken om nog iets van zijn carriere te maken? Cleverly is tenminste op zoek gegaan naar speeltijd en komt uit dezelfde lichting. Ook geen denderende carriere maar die kan tenminste zeggen dat hij gespeeld heeft en het geprobeerd heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren