Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lingard maakt verrassende move compleet en wordt officieel gepresenteerd

Laatste update:

Jesse Lingard vervolgt zijn carrière definitief bij FC Seoul. De Zuid-Koreaanse club bevestigt woensdagnacht dat de Engelsman een tweejarig contract heeft ondertekend, met de optie op nog een jaar. Lingard was transfervrij sinds zijn vertrek bij Nottingham Forest, waar hij afgelopen zomer uit zijn contract liep..

Onder meer Sky Sports wist al eerder van de transfer. "Voormalig Manchester United-vleugelspeler Jesse Lingard staat op het punt een shock move naar het Zuid-Koreaanse FC Seoul te voltooien", schreef het Britse medium afgelopen week.

De middenvelder annex aanvaller tekent in de Korea National League een contract voor twee jaar, met de optie op nog een jaar. Lingard zegt 'uit te kijken naar de ontmoeting met coach Kim Gi-dong en hoopt impact te leveren in het team'.

Daarmee komt na ruim een halfjaar een einde aan de transfervrije status van de 31-jarige Brit. In de zomer van 2023 vertrok Lingard bij Nottingham Forest, waar hij op dat moment één seizoen onder contract stond.

FC Seoul was niet de enige gegadigde voor de handtekening van de 32-voudig international van Engeland. Hij was enige tijd op proef bij het Al-Ettifaq van Steven Gerrard, maar uiteindelijk tekende hij geen contract in Saudi-Arabië.

Volgens Sky Sports kon Lingard ook kiezen voor een vertrek naar Turkije, al doet het medium geen melding over welke Turkse club in de markt was voor het jeugdproduct van Manchester United. Uiteindelijk is de keuze dus gevallen op FC Seoul.

Het wordt voor Lingard zijn eerste dienstverband buiten Engeland. Eerder stond de rechtspoot onder contract bij Manchester United, Leicester City, Birmingham City, Brighton & Hove Albion, Derby County, West Ham United en Nottingham Forest.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die zal zich voor altijd voor zijn hoofd slaan dat hij niet na dat half jaartje huur bij west ham is gebleven. Bloeide daar toch wat op. Al met al echt een matige carriere, wel mooi verdiend.

Bizar dat je als jong talent voor zo’n competitie kiest.

2 februari 2024 om 13:30

31-jaar jong talent?

2 februari 2024 om 13:32

Oei Kroetsj de meest bekende meme, daar mag je anno 2024 niet meer op ingaan haha. Lingard is het eeuwige talent. En alle liedjes heten Darude Sandstorm.

2 februari 2024 om 15:16

Woesh, mijn sarcasme-meter was weer defect.

2 februari 2024 om 13:31

Inderdaad nog een hele carriere voor zoch en dan op zo'n jomge leeftijd al naar azie toegaan. Vind het maar een rare stap voor 1 van de grootste talenten momenteel

2 februari 2024 om 19:31

Jong talent? Denk dat je een jaar of 10 achter loopt toen was het een talent nu is het niks meer

8 februari 2024 om 13:45

Kom op man, deze man is en blijft een jong talent.

Financieel gezien geen slechte keuze, daar kan je, net als in Japan, flink wat jaartjes blijven meedraaien in de top op een prima salaris. Grote expat community ook, dus zal niet zo snel heimwee krijgen als bijvoorbeeld in SA.
Alleen wel de vraag of hij met zijn mentaliteit gaat slagen daar, tijd gaat uitwijzen.

2 februari 2024 om 15:38

No offence, advocaat van de duivel hier, maar je weet dat de expat community in SA rond de 40% (!) van de bevolking bedraagt en in Z Korea 4%? Puur in dat opzicht krijgt hij sneller heimwee in Z Korea. Maar goed, Seoul is natuurlijk een hypermoderne megastad waar het heerlijk vertoeven is. Helemaal als miljonair. High Tech vibe en oneindig veel mogelijkheden. Toch jammer hoe Lingard het niet waar wist te maken

31 jarige Brit ?!? als er 24 jarige had gestaan had ik het ook geloofd. Die heeft echt helemaal niks gepresteerd, zonde zeg.

Toch top? Lekker met zakken vol pounds nog even een balletje trappen in Korea. Wonen in Seoul, een fantastische metropool.

Ik ben benieuwd naar de tiktoks van FC Seoul

Bijzondere stap, maar misschien goed voor zo een aanstormende talent om even in de luwte te spelen en vervolgens een stap maken naar de grote competities

Was het united dat hem tegenhield na dat halfjaartje west ham of wilde hij zelf niet terug? Toch zonde, leek daar echt op zijn plek.

9 februari 2024 om 10:11

Hij kon terug naar West Ham, maar Nottingham Forest bood meer salaris, dus toen is hij daar naartoe gegaan. Zonde want hij was bij West Ham echt op zijn plaats.

Lekker van het leven genieten in een prachtig land! Groot gelijk! Was een toptalent maar zoals vele is de stap erna waanzinnig groot. Shit happens.. geniet ervan in de nadagen van je carrière!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren