Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barça wil zich versterken en komt uit bij speler met 232 duels voor Man United’

Laatste update:

FC Barcelona overweegt serieus om Jesse Lingard aan te trekken, zo meldt Mundo Deportivo woensdagochtend. De Engelse middenvelder is transfervrij sinds zijn vertrek bij Nottingham Forest in de zomer van 2023 en zou zich graag weer verbinden aan een Europese topclub, nadat hij eerder lange tijd voor Manchester United speelde.

De situatie van Barcelona is bekend. De Catalanen beschikken als gevolg van de erbarmelijke financiële status over weinig transfer- en salarisbudget en kunnen zich dus moeilijk uitbundig roeren op de transfermarkt.

In een poging zich alsnog te versterken kijkt Barça naar de mogelijkheid om transfervrije spelers in te lijven. De 31-jarige Lingard past in dit straatje, daar hij al een half seizoen zonder club zit. Destijds zat er na één jaar geen langer dienstverband in bij Forest.

In de tussentijd leek de voormalig pupil van Manchester United onderweg naar een dienstverband in Saudi-Arabië. Lingard trainde zelfs langere tijd mee bij het Al-Ettifaq van Steven Gerrard, maar uiteindelijk ging die club nooit met de middenvelder in zee.

Lingard zelf zou dolgraag bij Barcelona aan de slag gaan. De 32-voudig international van Engeland wacht al enige tijd met het kiezen voor een nieuwe club, aangezien hij zich graag nog een keer wil meten met de Europese top. Volgens verschillende Spaanse media zou de Engelsman zich zelfs hebben aangeboden bij Barcelona.

Lingard is afkomstig uit de jeugdopleiding van Manchester United. Na uitleenbeurten aan Leicester City, Birmingham City, Brighton & Hove Albion en Derby County leek de creatieveling vanaf 2015 aan te haken bij de eerste selectie van the Red Devils.

Uiteindelijk speelde Lingard 232 wedstrijden voor Manchester United. Daarin was hij 35 keer trefzeker en gaf hij 21 assists, alvorens hij in januari 2021 werd uitgeleend aan West Ham United. In de zomer van 2022 was Lingards tijd op Old Trafford definitief voorbij en tekende hij bij Forest.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha dat zal toch niet? Leek toen hij net doorbrak een veelbelovende speler te zijn, maar daarna was het een soort vrije val (op zijn uitleenbeurt aan West Ham misschien na). Is natuurlijk ook niet de jongste meer, dus vraag me af hoeveel rek er in zit. Denk niet dat hij Barcelona vooruit gaat brengen

17 januari 2024 om 11:23

Ik las juist dat Lingard zich aanbood bij Barcelona. Ik zou het doen. Mooie TikToks maken met influencer Lingard en dan 49% van Barca TikTok Studio verkopen voor 400 miljoen

Is het al 1 april of niet haha. Dat je überhaupt een gerucht hoort over Jesse Lingard naar Barcelona. Die gast kan alleen mee in de Championship.

17 januari 2024 om 12:35

Geen geweldenaar, beetje dertien in een dozijn. Hij kon echter wel gewoon mee in de premier league in zijn laatste seizoenen. We hoeven niet te overdrijven. Bovendien heeft Barca weinig te kiezen.

Zal hij moeten betalen dan om mee te mogen doen bij Barca? Dit lijkt me de grap van de week toch? Lollig het nieuwe jaar in, dat werk?

Wauw zeg, wat een ongekend groot contrast als je kijkt naar wie Real Madrid bekijkt (mbappé) en wie dus Barcelona bekijkt (lingard). Het niveauverschil wordt op deze manier alsmaar groter.

17 januari 2024 om 11:26

Barca kijk heus wel naar mbappe alleen zijn de financien er niet na dus moet je andere spelers aantrekken. Maar persoonlijk zou ik een lingard niet halen als barca zijnde heb je weinig aan

17 januari 2024 om 12:10

Dat is dus eigenlijk wat Stijlvol zegt.

Zijn wij nu echt helemaal gek en wanhopig geworden?

Zou een mooie stap zijn voor Lingard. Paar jaar Barcelona en dan mischien nog een mooie stap naar een City of Bayern. Die jongen heeft een mooie toekomst voor zich.

17 januari 2024 om 16:34

Hij us 31 he.. zijn mooie toekomst is al geweest

17 januari 2024 om 16:45

🤣😭 je snapt hem niet

17 januari 2024 om 17:41

Haha dit werd jaaaaren geroepen over Lingard. Het eeuwige talent.

Dit zou echt armoe troef zijn zeg. Lingard. De beste man is al het gehele seizoen transfervrij op te pikken en alsnog heeft niemand hem gecontacteerd. En dan zou opeens FC Barcelona komen?

Volgens mij was het meer zo dat Lingard zich overal heeft aangeboden niet andersom...

Snap niet dat er geen BPL teams zijn met interesse. Deed het toch zeer verdienstelijk bij West Ham destijds vooral! En die missen met een Kudus nu ook een goede flankspeler, waardoor een Lingard erbij ook prima zou zijn (al is hij geen echte flankspeler)

Dit geloof je toch niet? nu wordt iedereen boos op Barca maar het is toch duidelijk dat dit een verzinsel is van de krant.

Haha deze club.. wat moet je nou hiermee als supporter? Elk weekend denk je dat het niet erger kan en dan komen ze met dit soort berichten.

Ooit door Rene Meulensteen de nieuwe Iniesta genoemd

Dat is toch wel een beetje zoals Barcelona groot is geworden, inzetten op jong talent en vanuit daar proberen toppers te manifesteren

Mundo Deportivo zegt het, dus je weet wel wat je met dit bericht kan doen. Onzin.

Barca kan zich enorm versterken door... meneer Laporta en Xavi op straat te zetten en er mensen neer te zetten die veeleisend zijn, maar daabij zelfkritiek niet uit de weg gaan (veranderingen aanbrengen waar dat moet ipv in een waan leven waarin Barca alles goed doet). Nee, je hebt een realist nodig die even de harde realiteit onder ogen ziet en met de beschikbare middelen er het allebeste van gaat proberen te maken. Beide heren zijn alles, behalve dat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren