Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Manchester United spoelt Europese kater weg en is FA Cup-finalist

Laatste update:

Manchester United heeft zich zondagavond geplaatst voor de finale van de FA Cup. De ploeg van Erik ten Hag was op Wembley te sterk voor Brighton & Hove Albion. Beide ploegen wisten in de reguliere speeltijd en de verlenging niet tot scoren te komen, waardoor strafschoppen een winnaar moesten aanwijzen. Daarin was United de sterkste. Het wordt voor Ten Hag zijn tweede bekerfinale met the Mancunians, nadat hij eerder de EFL Cup won. In de FA Cup-finale is stadgenoot Manchester City de tegenstander op 3 juni.

David de Gea zag er donderdag tijdens de uitschakeling in de Europa League tegen Sevilla niet goed uit, maar behield wel zijn basisplaats. Door personele problemen werd de verdediging gevormd door Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Luke Shaw en Diogo Dalot. Op het middenveld koos Ten Hag voor Casemiro, Bruno Fernandes en Christian Eriksen. Marcus Rashford keerde in de punt van de aanval terug in de basis. Bij Brighton begon Joël Veltman op de bank, hij deed uiteindelijk een uur mee.

United en Brighton maakten er vanaf de eerste minuut een boeiend gevecht van. Bij the Seagulls kwam de meeste dreiging van de voet van Julio Enciso. De spits schoot eerst voorlangs en niet veel later naast. Tussen die twee kansen door liepen twee spelers van Brighton elkaar in een kansrijke positie in de weg. Namens United nam Fernandes het vijandelijke doel onder vuur. De Portugees legde na een kwartier spelen aan, maar vond doelman Robert Sanchez op zijn weg. Op slag van rust faalde Fernandes opnieuw toen hij dacht te profiteren van een slechte uittrap van Sanchez.

Ook na rust golfde het spel op en neer. Tien minuten na rust moest De Gea zich volledig strekken om Julio Enciso van scoren af te houden. De Paraguayaan haalde uit met een prachtige volley, maar zag de Spanjaard even zo fraai redden. Een schot van Antony kon niet veel later uit de linkerhoek worden getikt door Sanchez. De voormalig Ajacied maakte een getergde indruk. Na ruim een uur spelen draaide United de duimschroeven flink aan, zonder daarbij tot echt grote kansen te komen. Na ruim een uur kwam met Veltman de eerste Nederlander binnen de lijnen.

Hij zag Solly March tien minuten voor tijd gevaarlijk worden met een schot vanaf de rand van de zestien. De linkspoot dribbelde vanaf de rechterkant naar binnen, maar zag zijn poging knap worden gepakt door De Gea. In de slotfase van het duel namen de zenuwen het zichtbaar over en speelden beide ploegen om niet te verliezen. Wat volgde was een verlenging, waarin United de eerste mogelijkheid kreeg. Na een vlot lopende aanval leek Rashford het eindstation. Het schot van de Engelse spits miste echter richting.

Na twintig minuten in de verlenging bracht Ten Hag zowel Wout Weghorst als Tyrell Malacia binnen de lijnen. Een schot van Rashford eindigde vervolgens naast. Doordat er ook in de verlenging niet gescoord werd, moesten strafschoppen de uitkomst bieden. Daarin bleek United het meest succesvol. The Mancunians verloren zeven van de laatste acht strafschoppenseries, maar trokken ditmaal wel aan het langste eind. Nadat de eerste twaalf strafschoppen nagenoeg feilloos werden ingeschoten, faalde March. Victor Lindelöf schoot vervolgens de beslissende strafschop raak. Eerder in de serie raakte Weghorst al.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Manchester derby in de finale!

Die spanning, lekker man!

Twee finales waarvan 1 gewonnen. Weer champions league. Fantastisch 1e seizoen van ten Hag.

23 april 2023 om 20:26

ETH doet het wat mij betreft zeer goed maar hier op VZ slaan mensen vaak wel door hoor. 'fantastisch'? Nou nee dat vind ik toch niet. Voetbal is niet om aan te gluren, doelsaldo van +9 is gewoon vrij zwak en dan die afstraffing in Europa tegen een club die dit seizoen niet meer dan een middenmotor is in La Liga.

Onder aan de streep nog steeds positief en hoopvol dit eerste seizoen maar verre van fantastisch.

23 april 2023 om 20:28

Voetbal is nu niet super, mede door de blessure van Martinez. Maar rond januari-februari speelde United toch best aardig voetbal?

23 april 2023 om 20:31

Afstraffing in Europa tegen een club die dit seizoen niet meer dan een middenmoter is in La Liga. Daarnaast heeft hij wel de club Barcelona die in La Liga bovenaan staat uitgeschakeld Europees. Koop je niets voor maar dat mag dan ook benoemd worden.

23 april 2023 om 20:32

Mensen slaan idd vaak door, maar dan vaak in het negatieve. Specifieke wedstrijden eruit pakken is zo’n voorbeeld. Alles bij elkaar is het gewoon een prima seizoen. Als iedereen fit is wordt er prima voetbal gespeeld, zo niet dan gaat het niveau ook direct hard achteruit. Dat is weer iets voor volgend jaar. Uiteindelijk heeft Man Utd waarschijnlijk een beter seizoen dan Arsenal waar iedereen alleen maar lof voor heeft. Die staan straks met lege handen.

23 april 2023 om 20:34

En toch vinden de engelse man utd supporters het veel beter dan onder Ole. Als je ziet hoe veel basis spelers er steeds niet bij zijn en hoe de vermoeidheid nu echt te begint te slaan. Goed seizoen. CL plek was niet eens verwacht vooraf en dat ziet er ook prima uit.

23 april 2023 om 20:35

1 prijs, aankomende finale, champions league voetbal in zicht. 1ste seizoen onder ten hag en presteert boven verwachtingen. Wat mij betreft zeker een fantastisch seizoen!

23 april 2023 om 20:36

Als je kijkt wat hij heeft gedaan met zo een slechte selectie, dan heeft hij het ook goed gedaan. Hij heeft het ook aantrekkelijker gemaakt om voor United te spelen. Voetbal was bij vlagen in het seizoen, maar als een rashford uit vorm raakt dan merk je ook dat het niet om aan te zien is. Wordt lastig de finale om van City te winnen. We gaan het meemaken

23 april 2023 om 20:40

Die EL uitschakeling tegen Sevilla is wel een blamage, zeker gezien de eerste wedstrijd die ze met een beetje heldere aanvallers gewoon met 5-0 hadden moeten beslissen.

Wat Ten Hag er nog niet in heeft weten te krijgen is zelfvertrouwen en veerkracht - tegen Liverpool loop je zo tegen een 7-0 nederlaag op, en tegen Sevilla vorige week ook, doordat de spelers het gewoon opgeven en slordig worden.

23 april 2023 om 20:42

Alles bij elkaar is het gewoon een prima seizoen

Precies, dat is exact wat ik zeg. Fantastisch is nog wel iets anders.

23 april 2023 om 20:53

Geloof jij in wonderen? En denk je dat je consequent hoge ogen kan gooien met verdedigers als Maguire en mindere mate Lindelöf.🤦🏾‍♂️

23 april 2023 om 20:58

Nou ja, United eindigde met het centrale duo Maguire-Lindelof twee jaar terug gewoon nog op de 2e plaats in de PL (en het jaar daarvoor 3e) dus op zich kan het wel, maar idd vooral Maguire moet gewoon ergens anders zijn zelfvertrouwen terug vinden, bij United gaat het niet meer lukken.

23 april 2023 om 21:51

Ik geloof er niet in dat je hoge ogen gaat gooien met Antony. Je had ook voor 50 miljoen een goede aanvaller kunnen halen en die andere 50 miljoen kunnen besteden aan een goede vervanger voor Maguire of Lindelof

23 april 2023 om 22:05

Imo best een zure en negatieve reactie en noem je ook alleen de negatieve punten op, real8madrid

Begin van seizoen zou niemand United in de top 4 zetten. Daar hebben ze nu goede kans op die wel te halen. Niemand had het over een prijs. Die hebben ze gehaald en kans op nog eentje. Jij noemt dat United weg gespeeld tegen Sevilla. Dat klopt. In zo'n seizoen kun je zulke wedstrijden er tussen hebben. Dat was voorgaande seizoenen echt niet anders. En werd United door veel.meer (kleinere) teams weg gespeeld. Maar daarin wint United bijvoorbeeld wel van Barca met beter spel en van Betis. Dat het nu wat stroef loopt ben ik het ook zeker mee eens, maar het seizoen duurt te lang met vele blessures om beter te spelen. Daarbij speelt United beter dan voorgaande seizoenen en zit daar een stijgende lijn. Iedereen denkt dat het allemaal even zo gedaan is, waar teams als Arsenal en Liverpool langere tijd kregen om prijzen te winnen en betere spel te creëren. Waarom moet ten Hag het in een paar maanden doen???

Fantastisch is het zeker niet. Maar denk dat vele het bedoelen met welke spelers ten Hag het moet doen en waar United vandaan komt. Niemand had dit verwacht. Er moet zeker nog veel verbeterd worden, maar duidelijk stijgende lijn is zichtbaar. Dat was de afgelooen seizoenen, ondanks de eindklassering, nooit te zien en was er daarom ook geen vertrouwen in goede toekomst.

23 april 2023 om 22:26

Dat hebben ze toch exact gedaan? Ze hebben Varane en Martinez gekocht voor 50 en 50 miljoen.

23 april 2023 om 22:47

Semantics. Sommige mensen noemen een kat die eigenwijs kijkt een legend. Ten hag doet het goed en boven verwachting.

23 april 2023 om 22:48

Het zit je wel heel diep he, Japie dat ze Antony voor veelte veel geld hebben gehaald. Die slechte bestuurders daar bij United ook. Maanden later kun je je er nog steeds niet overheen zetten. Zo heb je Vlugge Japie en nu ook Zure Japie

23 april 2023 om 22:57

@AFC-BusbyBabe Ik benoem gewoon de feiten. Je kan wel zielig doen dat je te weinig goede verdedigers hebt, maar dan had je misschien wat verstandiger moeten inkopen. Dan had je nu dat probleem niet gehad. Daarom vind ik dit slappe excuses dat geklaag over Maguire en Lindelof die nu moeten spelen. Dat heb je zelf in de hand gewerkt

23 april 2023 om 23:06

Ja ik noem inderdaad enkel de negatieve delen op. Waarom? Omdat er genoeg negatieve punten te benoemen zijn waardoor je het seizoen onmogelijk 'fantastisch' kunt noemen. Ik zeg toch nergens dat het slecht is? Sterker nog de adjectieven die ik heb gebruikt zijn prima, positief en hoopvol. Mijn enige punt was dat het nog niet fantastisch is. Waar val je nu eigenlijk over?

23 april 2023 om 23:48

Bovendien zit United helemaal niet zo krap in de verdedigers - aangezien Shaw ook prima CV kan staan heb je er zelfs vijf. Je kan een beetje klagen over Lindelof en Maguire, maar er is geen enkele PL ploeg met reserve Cv's van dat kaliber.

Wat United dit seizoen voornamelijk opbreekt is hun gebrek aan goals, niet hun verdediging. Er zijn pas 46 goals gescoord in de PL, buiten Rashford is er niet 1 aanvaller die produceert. En dat is helemaal hun eigen schuld: Weghorst en Martial als spitsen zijn voor elke buitenstaander overduidelijk niet goed genoeg, en als United een beetje verstandiger met de zaak Greenwood was omgegaan, dan zat die nu niet onnodig achter de geraniums.

23 april 2023 om 23:59

En als ze voor 100 miljoen een speler hadden gehaald met een beetje productie scheelde dat ook al een slok op de borrel. Snelle jongens die graag een dribbel maken en zich meer bekommeren om hun haar maar niet scoren hadden ze eigenlijk al.

24 april 2023 om 00:16

Klopt real8madrid, het is precies zoals je zegt. Deze wedstrijd was Brighton ook gewoon de bovenliggende partij. Ten Hag doet t gewoon goed maar dat gehype slaat nergens op.

24 april 2023 om 06:28

Ik zeg toch niet en heb ook nergens gezegd dat United krap in de verdedigers zit en doe er niet zielig om. Dit is ook weer je eigen verhaal die jij ervan maakt. Jij die er zelf steeds mee komt dat Maguire niet het niveau heeft en echt niet kan. Dus wie doet er dan zielig??Ik vind Lindelof wel een goede backup namelijk. Gister met Shaw is dat een prima 2e plan imo. Ik heb Maguire niet gehaald, die wilde OGS halen die jij beter vind dan ten Hag. Jij denkt dat United in 1x even 10 spelers haalt en niet met het middelmaat blijft zitten. Dat werkt zo niet.Het probleem is dat de bestuurders en eigenaren United zo slecht leiden. Dan hadden ze niet teveel voor Antony en Maguire betaald. Maar jij komt steeds met die te hoge prijzen aan. Zet je er eens een keer overheen man. Dan alleen maar met die simpele niks zeggende feiten.

24 april 2023 om 06:32

Mee eens dat hij het niet fantastisch doet. Maar snap de bewoording van velen wel met hetgeen waar United vandaag komt en met het materiaal waar hij het mee moet doen. De een vind het fantastisch de ander heel goed en die vind het prima. Het is waar jij zelf druk over maakt hoe iemand vind hoe ten Hag het doet. Niemand had van te voren verwacht dat er een prijs gewonnen, kans op nog een prijs en de top 4 zouden halen. (Kans is aan wezig) Hoe wil je het dan wel noemen nu die punten wel haalbaar zijn?Wel meer dan alleen maar goed imo.Over Arsenal wordt veel lovender gesproken terwijl die al boven United geëindigd waren vorig seizoen en dit seizoen mogelijk niks winnen. Daar praten ze al over een geweldig seizoen. Is geweldig dan het juiste woord voor jou??Misschien de juiste woording die voor een ander wel zo is. Maar jou bericht is alleen maar negatief terwijl er toch echt wel positieve punten zijn waar die vooruitgang in zit. Ben het met je eens dst het op deze forum of heel geweldig is of ontiegelijk slecht en nooit iets er tussen in zit. En dat is soms lastig te communiceren of te discussiëren met elkaar. Maar.om nou een heel bericht te plaaten omdat iemand het wel fantastisch vind....

24 april 2023 om 12:42

Al 4 maanden 3 wedstrijden in een week en personele problemen door blessures en bizarre schorsingen. Ook het feit waar ze vandaan komen na vorig seizoen. Investeringsbudget tov Chelsea. Best knap hoor allemaal.

23 april 2023 om 20:31

Zo fantastisch speelden ze niet. Brighton nam veel meer initiatief en voetbalde beter.

23 april 2023 om 20:38

Is top 4 al zeker dan? United heeft nog best een pittige programma.

23 april 2023 om 20:44

Met zes punten voorsprong, twee wedstrijden minder gespeeld en nog maar 6-8 wedstrijden te gaan mag je er toch min of meer vanuit gaan dat CL voetbal binnen is.

23 april 2023 om 20:44

6 punten meer en 2 wedstrijden minder gespeeld op een Tottenham wat het totaal niet heeft dit jaar. Ik vind het wel vrij zeker. Al is volgende week Tottenham Man Utd zie ik nu. Als spurs nog iets wil…

23 april 2023 om 20:45

Het gat naar plaats 5 is zes punten met twee wedstrijden minder, dat moet toch wel genoeg zijn, zeker als je bedenkt dat Newcastle gelijk staat met een wedstrijd meer.

Het is wel een rommeltje in de PL met al die inhaalwedstrijden.

23 april 2023 om 22:08

Klopt TakeMeHome, maar de concurrentie heeft ook een zwaar programma. Vooral Spurs. Die zie ik ook niet alles winnen.

23 april 2023 om 22:20

Ja de kans is groot dat United in top 4 eindigt, maar is nog niet zeker!

Onterecht, brighton was beter, had meer opgelegde kansen en caicedo en mitomi waren zeer sterk.
Wat een onsportieve gast die weghorst zeg, bij de penalty shootout de gea instrueren om march te irriteren en zelf ook nare dingen te roepen tegen die gozer bij de baloverdracht.

23 april 2023 om 20:25

Heeft ie laatst in december geleerd

23 april 2023 om 20:29

Die Weghorst is ook gewoon een vervelende kerel net zoals Dumfries tijdens WK maar Argentinië en Messi waren onsportief volgens iedereen hier.. 🥱

23 april 2023 om 23:12

De één sluit het ander niet uit. Weghorst en Dumfries waren zeer zeker onsportief, maar komen niet in de buurt met wat die Argentijnen deden en uberhaupt vaak doen (zelfs na winst, hoe zielig is dat?).

23 april 2023 om 20:31

Ach het heeft blijkbaar wel geholpen

23 april 2023 om 21:03

bochherief hallucineert blijkbaar want hij ziet dingen die niet gebeurd zijn

23 april 2023 om 20:31

Nare dingen? Ik zie alleen dat hij de bal kust voordat hij de bal geeft aan March. Wat hij zegt en of die überhaupt wat heeft gezegd weet je niet.

23 april 2023 om 20:35

Hij zegt helemaal niets. Hij kust de bal en meer niet. Je ziet dingen die er niet zijn.

23 april 2023 om 20:53

Iets waar bochherief goed in is.

Maar goed, Gravenberch (volgens kenners de nieuwe Rijkaard, aldus bochherief) zou zoiets nooit doen.

23 april 2023 om 21:30

Ajaxxlove, dat klopt. Als je goed kan voetballen namelijk, heb je dit soort onsportieve maatregelen niet nodig. Ooit van Basten zoiets geks zien doen?

23 april 2023 om 23:14

Veel Zuid-Amerikanen en Portugezen kunnen best goed voetballen maar zie ik dit soort dingen non-stop doen..
Kan je dat dan verklaren?

23 april 2023 om 20:39

Nee dan is het niet erg als een landgenoot het doet, alleen wanneer landen het tegen Nederland doen. Foei dan is het erg en onsportief en weet ik het allemaal.

23 april 2023 om 20:57

En daarom staat United in de finale. Dit hoort erbij en ik zat te wachten tot iemand het eindelijk eens deed.

23 april 2023 om 20:59

Wanneer Portugezen, Spanjaarden, Brazilianen, Argentijnen en/of Italianen het doen dan worden ze geroemd om hun professionaliteit en strijdlust. Doet Weghorst het, die toch al een nationale pispaal is voor figuren zoals jij, dan is het een enge gast. Lekker belangrijk. De man heeft meer bereikt dan 100% op dit forum. Felicitaties aan ETH en de andere NL en ex-ED spelers. Weer een finale gehaald, al zullen ze die niet winnen. Jammer van die blessures van Varane en Martinez, anders hadden ze nog een kleine kans gehad.

23 april 2023 om 21:39

Ja kan echt niet! Stoute wout

24 april 2023 om 02:46

Hahahahahah
Jullie kotsen Argentinië en martinez uit omdat hij precies zelfde deed tegen Nederland maar dan mag het niet en nu met weghorst wordt het goed gepraat. Hypocriete volk.

24 april 2023 om 13:07

Hoezo ga je er vanuit dat dat dezelfde mensen zijn? Dikke kans dat de mensen die het gedrag van Weghorst onsportief vinden het ook onsportief vinden van Martinez en andersom hetzelfde.

Ik vind van allebei in ieder geval prima om eerlijk te zijn, zolang je het maar tijdens de penalty shootout of de wedstrijd doet en daarna weer normaal. Gelukkig doen de meeste spelers dat ook, toernooien win je namelijk vaak op karakter en daar hoort dit wel een beetje bij.

Nou als ik dit hier vandaag zie heeft City hun eerste trofee al binnen dit seizoen.

23 april 2023 om 20:28

Ja City is verder dan United, maar wij kunnen zeker winnen van City. Eerder dit seizoen ook al gedaan. Duurt nog wel even voordat de finale gespeeld word, dan kunnen dingen er weer anders uitzien.

23 april 2023 om 20:29

Maar ja duels tussen United en City is altijd wel een wedstrijd op zich. Dan geven beide ploegen net een beetje meer zelfs een United die zo belabberde speelt.

24 april 2023 om 13:13

United is sinds 2013 al de mindere van City (heb de statistieken er niet bij, maar sinds het vertrek van SAF nooit meer boven City geëindigd volgens mij) en toch winnen ze regelmatig een wedstrijd van City.

Dat komt deels door botsende speelstijlen, maar ook voor een groot deel door wat hierboven gezegd wordt: het is een derby en dat zijn echt wedstrijden op zich. Een belabberd Ajax ging door tegen Feyenoord in de beker terwijl Feyenoord dit seizoen absoluut de betere ploeg is en Feyenoord speelde thuis eerder dit seizoen gelijk in één van de laatste wedstrijden onder Schreuder. Liverpool speelt het hele seizoen slechter dan United en droogt United 7-0 af thuis en al hun spelers lijken ineens weer wereldtop. United wint daarom ook echt nog wel eens van City. Het is daarnaast op Wembley, dus de Cityfans worden wel overschreeuwd door de Unitedfans waarschijnlijk. Als beide selecties fit zijn heeft City nog steeds het voordeel, maar maakt United echt wel kans.

Jaaaaaa!! Na de uitschakeling in de Europa League is dit toch wel een fijne binnenkomer! Brighton heeft gestreden en het dubbeltje had ook de andere kant op kunnen vallen, maar who cares! Eerste Manchester derby in de FA cup finale is een feit! lets go!

120 minuten de nul gehouden. Dat gaat in ieder geval alle verwachtingen al te boven.

Poeh, het was echt niet goed. Je ziet de vermoeidheid steeds meer terug komen. Tegen City zal er echt uit een ander vaatje getapt moeten worden. Maar gelukkig, weer een finale!

@ voetbalzone

Zijn jullie op de hoogte van het feit dat live meepraten pagina’s op een iPhone? al dagen niet te openen zijn? Krijg gewoon een blanco pagina…

Ontopic: Spannende penaltieserie, uiteindelijk blij voor ten hag!

23 april 2023 om 20:28

Is ook op Android zo, klik op Wedstrijden en dan zoeken naar de wedstrijd en dan daarop klikken dan lukt het wel voor een of andere reden.

Heerlijke Manchester derby en United was toch een van de weinige teams dat won van City dit seizoen, natuurlijk veel moeilijker zonder je top verdedigers maar dat word een banger.

Jammer for BHA ze speelde heel mooi en hadden eigenlijk moeten winnen hier.

Brighton heeft heel goed gespeeld. Waren best goed in balbezit en zetten goed druk.
Utd moet echt beter gaan spelen, anders zal City gehakt van ze maken.

Ja het is helaas tegen Man City. Die ga je niet winnen dat weet je nu al. Je ziet hoe moe de spelers zijn. Ik hoop echt dat er in de zomer geld vrij komt want deze selectie is niet breed genoeg. je sterspelers vallen weg en je hebt meteen middelmaat als vervangers.

23 april 2023 om 20:52

Laten we hopen dat het dan wel fatsoenlijk gespendeerd wordt. Dan kan er best wel eens iets moois ontstaan.

Gefeliciteerd ETH, alleen vind ik het aantal doelpogingen ondermaats. Ook invallers creëren weinig tot niets. Het blijft veel lange ballen en hard rennen naar voren. Weghorst kan echt niet meer. Ze hebben een scorende spits a la Haaland nodig

23 april 2023 om 20:50

Tsja, ze rekenden vooraf dat Ronaldo er nog wel 30 goals in zou schieten, maar nu zit je met enkel Weghorst (2) en Martial (7) als spitsen, dat is huilen met de pet op natuurlijk.

Alles moet van Rashford komen, die al noodgedwongen 49 wedstrijden heeft moeten spelen. En daar komen ongetwijfeld nog 9 bij, die gozer zal de hele zomer wel aan het infuus liggen.

Sancho als buitenspeler schopte er bij Dortmund nog 20 goals per seizoen in, maar die lijkt het Premier League niveau totaal niet aan te kunnen.

23 april 2023 om 21:33

Het is natuurlijk ook een zware inschattingsfout van ten hag om 25 goals weg te doen in ruil voor 2 goals. Zulke fouten kan eth niet teveel maken, want het zijn dit soort beslissingen die je je kop kosten

23 april 2023 om 21:44

Nou ja, hij deed geen 25 goals weg, Ronaldo wist maar 3 goals te scoren in zijn 16 wedstrijden in de eerste seizoenshelft. Maar idd, Weghorst was zeker geen verbetering.

23 april 2023 om 21:57

Als Ronaldo consistent het vertrouwen had gekregen, zoals weghorst een tijdje, dan had Ronaldo er 25 ingeknald. Maar hij speelde nooit een serie basis

23 april 2023 om 22:15

Bochherief.Want dit seizoen schoot Ronaldo ze ook weer van alle hoeken en standen binnen in de meest gemaakte minuten. Daarbij gaf hij alles voor zijn ploeg met strijdlust zonder gezeur. Liet hij zien een echte leider te zijn die zijn ploeg op wat voor manier nooit in de steek liet. Heb zo een vermoede dat jij een tweede account van Aqua bent.

23 april 2023 om 22:35

Het is grappige is dat ETH alles deed om dat kleine kind tevreden te houden. Na zijn schorsing speelde hij 4 keer op rij 90 minuten zonder iets klaar te spelen en in zijn allerlaatste wedstrijd bij United maakte ten Hag hem zelfs aanvoerder! Wat deed Ronaldo? Huilie huilie bij Piers Morgan

23 april 2023 om 22:48

Dat Ronaldo onhoudbaar was, dat is bij iedereen wel duidelijk lijkt me. Maar ze hebben natuurlijk wel een flater geslagen met de beslissing on met Weghorst en Martial het seizoen af te maken.

Hij mist zijn centrale duo! Welk team speelt er wel goed zonder je centrale verdedigers!

Gewoon knap herteld. Mooi jaar voor Ten Hag! Volgend seizoen wat goed aankopen doen en hij maakt er weer een goed elftal van. CL is belangrijkste zodat spelers er weer heen willen. Dat gaat lukken want Spurs is met 6-1 afgemaakt vandaag.

23 april 2023 om 20:59

Ik vond dit centrale duo anders meer dan behoorlijk spelen. Ik vond vooral dat het middenveld regelmatig overlopen werd.
Ik weet niet wat Fred gedaan heeft, maar ik vind het veel stabieler als hij speelt in plaats van Eriksen.

23 april 2023 om 21:18

Verdedigen kunnen ze op zich wel, ze kunnen alleen totaal niet opbouwen met deze samenstelling. Alles gaat lang, terwijl we geen kopsterke spits hebben. Fred is super wisselvallig, Eriksen is normaal stabieler (vooral in balbezit) maar is nu ook vrij zwak de laatste wedstrijden

Lijkt me duidelijk dat City de favoriet is in de finale, hopelijk trekken ze het ook over de streep.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren