Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United hoort binnenkort meer van mogelijke opvolger Ronaldo’

Laatste update:

Manchester United blijft geïnteresseerd in RB Salzburg-spits Benjamin Sesko, zo meldt Fabrizio Romano. Ook Chelsea en een derde nog onbekende club zijn in de race om de handtekening van het negentienjarige talent, dus the Red Devils zullen snel moeten handelen. De Sloveense Sesko wordt gezien als eventuele opvolger van Cristiano Ronaldo, die wil vertrekken bij de Engelse club.

“Belangrijke dagen voor Benjamin Sesko”, zo tweette Romano woensdagmiddag. “De gesprekken gaan door. Manchester United weet dat het moet opschieten, nadat het een aantal dagen geleden Sesko’s zaakwaarnemer sprak. Er zijn nog twee clubs in de race. Sesko zal binnenkort samen met zijn zaakwaarnemer en familie een beslissing nemen.” Het is nog steeds goed mogelijk dat Sesko ervoor kiest om nog een jaar langer in Salzburg te blijven.

Eerder meldde de Italiaanse journalist dat Sesko al langere tijd interesse van Manchester United geniet. “Al vóór de komst van Erik ten Hag stond Sesko op het lijstje van United. Het is een speler die hoog wordt ingeschat door de scouts van de club. Aanvankelijk had RB Salzburg het plan om hem pas volgend jaar zomer te verkopen. Daardoor zijn de onderhandelingen niet makkelijk. Maar Manchester United is heel erg geïnteresseerd. Sesko is niet de enige speler die United volgt, maar wel één van de belangrijkste. We zullen zien of ze deze week een bod op hem uitbrengen.”

De boomlange Sesko maakte in januari 2021 zijn debuut voor RB Salzburg. Sindsdien was hij in 41 officiële duels voor de Oostenrijkse club goed voor dertien doelpunten. Daarnaast speelde hij dertien interlands voor Slovenië, waarin hij twee keer scoorde. Twee weken geleden was hij nog trefzeker in het oefenduel tussen RB Salzburg en Ajax: in de zeventigste minuut maakte hij de 2-3. Dat was ook direct de eindstand.

Zou Benjamin Sesko een goede versterking zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een waardeloze transfer periode voor United. Sesko is goed, maar je moet niet verwachten dat hij er meteen staat. United moet af van Ronaldo, maar ze moeten ook spelers halen die er meteen staan en een verschil kunnen maken. Met de selectie die ze nu hebben wordt het al lastig om de top 6 te halen aangezien Arsenal en West Ham wel goed bezig zijn op de transfermarkt.

3 augustus 2022 om 18:12

Liverpool, City, Arsenal en Tottenham hebben zich allen goed versterkt. Ook Chelsea zal zich wellicht met Frenkie, Fofana & Cucu goed versterken. Hebben ook al Koulibaly & Sterling gehaald. Ik zie het somber in voor Ten Hag en zijn mannen. Ik kan zo 9 ploegen in de Premier League opnoemen met een beter middenveld.

En ze spelen al tegen Brighton over een paar dagen. Problemen voor Ten Hag.

3 augustus 2022 om 18:16

Matige aankopen idd voor een club van het kaliber United die weer omhoog willen. Ik verwacht niet dat Malacia, Martinez en Eriksen je naar een hoger niveau gaan tillen. Ik vind het allemaal Europese subtopspelers in het meest gunstige geval

3 augustus 2022 om 18:44

En jij denkt dat de spelers die Europa League willen spelen, betaalbaar zijn én er ook nog eens meteen staan er zijn?

3 augustus 2022 om 18:48

Voor een riant salaris is er veel mogelijk. Een hoop clubs die overgenomen worden door een sjeik en niet meteen CL spelen weten vaak ook redelijk grote namen binnen te halen als ze dat willen. In de topcompetities lopen er vaak bij de nummer 5 of 6 ook nog hele goede haalbare spelers met al bewezen ervaring in een topcompetitie



3 augustus 2022 om 19:03

Chelsea heeft zich helemaal niet goed versterkt. Zijn Christensen en Rudiger kwijt daarvoor is alleen Koulibaly gekomen. Lukaku vertrokken en zeer waarschijnlijk nog Werner, Azpilicueta en Ziyech die weggaan. Die zijn er tot dusver alles behalve sterker op geworden. Verder vind ik Richardison zwaar overpaid en van namen als Lengtlet wordt je toch ook niet vrolijk? Liverpool gaat van Mane naar Nunez. Dat is toch geen vooruitgang? Alleen City en Arsenal hebben goede zaken gedaan. En eigenlijk is Man united er ook beter op geworden. Martinez en Eriksen zijn gewoon 2 aanwinsten en Martial lijkt weer in vorm na zijn verhuurperiode.

3 augustus 2022 om 19:08

Martinez is niet beter dan wat ze al hadden en van Eriksen is het maar de vraag of hij zijn topniveau weer kan halen.

3 augustus 2022 om 19:13

Hoe weet je zo zeker dat Martinez beter is dan wat ze al hadden? Hij heeft nog nooit in een topcompetitie gespeeld. Je af en toe opladen voor een poulefase wedstrijd in de CL is wat anders dan je wekelijks staande houden in de sterkste competitie ter wereld. Kijk naar een Ziyech, Vd Beek en Frenkie die zelfs een halve finale CL haalde. Allemaal weten ze niet te overtuigen in een topcompetitie en zelfs De Ligt was redelijk wisselvallig bij Juventus. Allemaal spelers op Vd Beek na misschien die ik hoger inschat dan Martinez

3 augustus 2022 om 19:20

Martinez kan sowieso een hoger niveau aantikken dan Harry Maguire.

3 augustus 2022 om 19:23

De tijd zal het uitwijzen. Ik sluit niet uit dat Maguire zich ook wel staande zou houden in de Eredivisie en tegen Besiktas en Sporting want bij Leicester in de PL hield hij zich ook staande. Hij wordt vaak neergezet als een koekenbakker, maar in verhouding maakt De Ligt waarschijnlijk net zoveel cruciale fouten en die wordt momenteel neergezet als een absolute topverdediger die United meteen sterker zou maken. Op Wk's en Ek's heeft Maguire het ook altijd prima gedaan met Engeland dus die heeft tot nu toe veel meer laten zien op een hoog niveau dan Martinez

3 augustus 2022 om 19:26

Martinez is gewoon een klasse of 2 beter dan Lindelof od Maguire. Gewoon een uitstekende cv. Zal perfect naast Varane passen. Een Eriksen als invaller of eventueel als cm of een Mata of Lingard. Nou ik weet het wel.

3 augustus 2022 om 20:01

En dat is juist precies het beleid waar United van af wil stappen. Ze willen het beleid van Liverpool achteraan: spelers voor het juiste bedrag kopen en in het begin geen riant salaris. Zie Mane, Salah, van Dijk, etc.

3 augustus 2022 om 20:24

Mane, Salah en Van Dijk werden juist allemaal gehaald uit een topcompetitie door Liverpool

3 augustus 2022 om 20:25

@derkaiser Dan ben jij meer onder de indruk van die nieuwe United spelers dan ik. Ik vind ze niet heel bijzonder voor topcompetitie begrippen

3 augustus 2022 om 21:51

@Japie

Beste vriend, heb je echt 6 reacties nodig om hetzelfde te zeggen? Neem nou niet continu het laatste woord, het staat zo zielig

3 augustus 2022 om 22:18

@el_guaje7 - Mee eens. Het is ook nogal vreemd dat een club als Manchester United na een seizoen als die van afgelopen jaar slechts aankomt met Martinez, Eriksen die allang niet meer op z'n best is en Malacia. Met name omdat je haast word doodgegooid met berichten over Frenkie de Jong, maar verder is er eigenlijk weinig transfernieuws rond Manchester United. Bovendien kun je de klok erop gelijkzetten dat als ze Ronaldo niet weten te slijten, je allereerst een moeizame start van hem kunt verwachten en bovendien rendeert geen aanvaller optimaal met Ronaldo in de ploeg. Dat is altijd zo geweest.

4 augustus 2022 om 01:52

@afcfokke Ik dacht dat deze reacties hier waren verzonnen om in discussie te gaan met elkaar en je reacties zo goed mogelijk te beargumenteren, maar blijkbaar zat ik daar naast dan

Dat is toch niet een topversterking die er meteen staat? Dacht dat ze om de CL plaatsen wilden meedoen..

3 augustus 2022 om 18:23

Als Ronaldo weg gaat houdt United echt niks aan kwaliteit over. Ja, Sancho heel misschien als hij zijn Dortmund vorm terug kan vinden maar dat is dan ook echt de enige

3 augustus 2022 om 21:19

Bruno Fernandes? De Gea?

3 augustus 2022 om 21:38

Bruno Fernandes vergat ik inderdaad te noemen. Dat is ook een kwaliteitsspeler. De Gea vind ik al jaren niet meer wat het was

Opvolger? Ronaldo gaat nergens heen kunnen als we het zo lezen.

Het zijn toch best wel matige transfers tot dusver voor United. Het zou echt een wonder zijn om een CL-plek te bemachtigen aankomend seizoen.

3 augustus 2022 om 20:12

Ik vind de transfers best aardig, ze halen een jonge Nederlandse en Argentijnse international en een ervaren creatieve middenvelder.
Alleen ligt het aantal behoorlijk laag, je zou in deze fase als United toch het liefst hebben dat er minimaal nog een stuk of drie spelers waren aangetrokken

Mag ik wel even zeggen dat CR7 zich naar mijn mening niet bepaald opstelt als de grote leider die hij eerder heeft aangetoond wel te zijn?

Afgelopen zondag weinig gezien van 'de koning' en alweer uit het stadion vertrokken voor het eindsignaal(?)

Er zit ongetwijfeld ook stemmingmakerij bij vanuit de media hoor maar ik vind dat hij erg weinig doet om het tegendeel te bewijzen.

Mocht er toch een (CL)club zijn die hem wil overnemen dan lekker van de hand doen met zijn 'Ze mogen blij zijn als ik er ben'-houding. Dan van zijn vrijgekomen salaris een creatieve rechtbuiten halen, Sancho op links en rashford in de spits met daarachter evt martial als backup. Een goalgetter-spits als backup zou ook niet misstaan maar dan wel een die dankbaar zou zijn om voor United uit te komen. Zo zou je naar mijn mening de weg terug in moeten slaan.

Mand <3

3 augustus 2022 om 18:27

Waarom zou je een goalgetter halen en die als back up van Rshford gebruiken? Rashford is niet een basiswaardig als er geen goalgetter is, laat staan als er wel een is op de bank.

3 augustus 2022 om 18:33

Hé?

Kun je je niet herinneren hoe weergaloos Rashford nog was in 2020/2021 in bijvoorbeeld de Champions league? die was echt niet af te stoppen.
Als hij nu het (zelf)vertrouwen krijgt van ETH en fit blijft kan het alleen maar nog beter worden.

3 augustus 2022 om 18:37

Heb je hem vorig jaar zien voetballen?

3 augustus 2022 om 18:45

@lierse1997 Natuurlijk heb ik hem vorig jaar gezien. Maar vorig jaar bestond de tactiek uit: alle ballen op Ronaldo en bidden maar. Dat was natuurlijk ook gewoon een dramatisch seizoen van United als collectief. Dát Rashford zijn vorm terugvindt is geen zekerheidje hoor. Maar ik heb er persoonlijk wel heel veel vertrouwen in.

3 augustus 2022 om 18:53

20/21 was die helemaal niet weergaloos, je bedoelt het jaar daarvoor en ook toen was het niet altijd even goed. Dat niveau heeft ie ook nooit meer kunnen halen en lijkt gewoon te kort te komen voor een club dat in de top mee wilt draaien.

3 augustus 2022 om 19:01

Joh anders start je youtube even op en typ je in: Marcus Rashford's all 26 Goals & Assists so far...(2020/21).

Kom daarna terug en vertel mij dat het zo goed allemaal niet was.

3 augustus 2022 om 19:27

Maar afgelopen jaar was het gewoon dramatisch. Echt rampzalig. Daar kan je gewoon geen vertrouwen in hebben.

3 augustus 2022 om 19:54

Ah een youtube compilatie, nee dan heb je gelijk die is absoluut een topper...

3 augustus 2022 om 21:01

Haha je mag van mij ook alle wedstrijden terugkijken hoor als je dat een overtuigender middel vindt (:

3 augustus 2022 om 22:25

@eredivisieajax - Weergaloos? Rashford kan leuk voetballen met ruimte achter de verdediging, maar 11 doelpunten en 11 assists schreeuwt nou niet bepaald het woord 'goalgetter'. Rashford kan een leuke toevoeging zijn aan een aanval als de boel in balans is, maar als aanvalsleider is hij niet meer dan een leuke back-up.

Wel zit er nog groei in, dat wel. Echter kun je op dit moment onmogelijk verwachten van Rashford dat hij de ploeg op sleeptouw neemt in aanvallend opzicht. Daar is hij simpelweg niet goed genoeg voor. Zo'n club moet een aanvalsleider hebben die er minimaal 25 in kan prikken. We hebben het hier over 1 van de grootste clubs ter wereld; sowieso top 4. Niet op prestaties van de afgelopen jaren, maar zeker betreft alle andere aspecten.

3 augustus 2022 om 18:29

Natuurlijk. Maar ik vind het allemaal een beetje raar. Vorig jaar was het hulde: Cristiano die naar een gevallen topclub gaat! Wat een clubliefde! We vonden het allemaal raar: wil hij niet meedoen voor de prijzen?

Sindsdien is het van kwaad tot erger gegaan. Geen CL, ook al schoot Cristiano ze er vanuit alle hoeken in. Twee coaches zijn weggegaan, en nu staat Ten Hag er. Veel potentie, maar geen coach met een CV waar je u tegen zegt. Transfers? Twee spelers van de Eredivisie en een speler van Brentford. Pogba, de aankoop van honderd miljoen weg.

En wij hebben nu het lef om Cristiano aan te vallen? Hij is de schuldige dat het zo verkeerd gaat? Ik weet niet (zoals iedereen hier) wat er plaats vindt achter de schermen, maar als je een geboren winnaar bent, je krijgt blijkbaar te horen dat de weg naar boven is ingezet; en een seizoen later zit je in de EL en krijg je alleen eredivisie trainers en spelers bij je club. Ik snap dat je dan pisnijdig bent. Maar blijkbaar is iedereen er blij mee en moet de speler die wel wil winnen weg. Wat een club zeg.

3 augustus 2022 om 18:42

Wow.....totaal geen kritiek op Ronaldo. Meneer ik laat mn team in de steek mag blijkbaar alles maken. En voor als je het nog niet wist. Ronaldo wilde gewoon naar Man City he..... met je clubliefde.

3 augustus 2022 om 18:49

soccer

waarom moet er nu kritiek zijn, ken jij het hele verhaal dan?

Man U communiceerde dat hij en andere spelers toestemming hadden. Mogelijk was dit ook gangbaar onder de vorige coaches.

Erik wilt het niet, dus lijkt misverstand. Erik heeft ook andere regels ingevoerd met koks ed.

3 augustus 2022 om 18:50

Waar is dat bewijs dat hij liever naar city wilde? Ik ben het wel met Nalyd eens wbt Ronaldo. Ik kan me niet plaatsen hoe je niet hè systeem zou richten op een wereldtopper en kampioen. Tuurlijk, vroegtijdig vertrekken is niet best. Maar Ronaldo is de laatste die ik zou laten gaan. Wie gaat de kar voorin trekken?

3 augustus 2022 om 21:59

Er is zeker stemmingmakerij, daar is de media goed in. Er waren namelijk veel meer spelers die eerder weg gingen afgelopen zondag. Toont alleen nog maar meer aan dat het geen echte leider is.

Leuk, van de Oostenrijkse competitie naar een van de clubs met de hoogte verwachtingspatronen in de wereld in de grootse competitie ter wereld. Je hoopt natuurlijk altijd op een Haalandje, maar dat zijn echt uitzonderingen. Dan kan je beter een talent als Isak halen of eens gek doen en Icardi en zijn vrouwtje naar het eiland brengen.

Denk dat het voor Sesko beter is als hij dit seizoen nog bij Red Bull Salzburg blijft. Het enigste wat ik kan bedenken dat Manchester United hem wilt binnen halen, is dat hij waarschijnlijk volgend jaar het dubbele moet kosten van wat hij nu kost. Gaan nu geruchten dat hij zo'n 25 tot 30 miljoen moet kosten, maar als United hem nu binnenhaalt dan zal hij niet de ontwikkeling doormaken die hij dit seizoen door zal maken bij Salzburg en heeft United ook niks of weinig aan Sesko.

En dit is dan wel echt een hele goede spits en zal waarschijnlijk net als Haaland een parel zijn, maar Haaland maakte eerst nog een tussenstap naar Borussia Dortmund. Hij is dan misschien wel een andere type als Haaland, maar ook Sesko is echt heel goed. Is de afgelopen seizoen een beetje rustig gebracht bij Salzburg en begon steeds meer te spelen. Dit seizoen zal hij sowieso een basisplaats hebben bij Salzburg en zal hij waarschijnlijk veel indruk maken in de Oostenrijkse Bundesliga, maar ook in Europees verband en hij heeft dit seizoen al wat goals gemaakt in oefenwedstrijden maar heeft in de Bundesliga en de Oostenrijkse beker al goals gemaakt, dus hij zal echt wel rond de 30 goals maken of zelfs meer als hij dit seizoen bij Salzburg blijft.

Dan kan hij volgend jaar een stap maken, en denk ook dat het beter is dat hij naar een andere club dan United vertrekt. Misschien dan AC Milan of zelfs Dortmund, afhankelijk van Haller? Een opvolger zal Salzburg volgend jaar toch wel hebben, want dan zal die Roko Simic klaarstaan en dan hebben ze ook nog Adamu en Konaté. En dan hebben ze ook nog Okafor, Koita en Fernando. Fernando is voor de lange termijn gehaald en een soort 'blijvertje' waarschijnlijk, Okafor zal denk ik volgend jaar zomer ook een mooie transfer maken en Koita zie ik misschien deze zomer al vertrekken en idem dito dus met Sesko en dan hebben ze met Adamu, Konaté en Simic al vervangers klaarstaan die ze nu klaarstomen.

Vooral die Konaté en Simic zijn echt heel goed. Adamu ook, maar vind hem van deze 3 persoonlijk het minst en een beetje een type Daka. Niet dat Daka slecht is, want was hij Salzburg een hele goede spits die het nu wat moeilijker heeft bij Leicester. Maar heeft ook gewoon veel potentie en is een hele sterke spits, die nog een beetje los moet komen bij Leicester.

3 augustus 2022 om 18:53

Dus ze moeten hem eigenlijk nu kopen en dan nog 1 jaar stallen bij Salzburg?

3 augustus 2022 om 18:59

Denk niet dat Salzburg daar akkoord mee zal gaan. Die denken dan waarschijnlijk dat United nu dan 25 tot 30 miljoen betaald, en anders maar volgend jaar terugkeert. Zal hij wel zo'n 40 miljoen moeten kosten en dan verdiend Salzburg er volgend jaar 10 tot 15 miljoen meer aan.

Niet gek dat Ronaldo weg wilt, wat een prut aan kopen zijn dat middelmaat troef. En mensen hem nog kwalijk nemen zal ik niet begrijpen.

Die gaat gewoon na Chelsea als die gaat, die zijn succesvoller als United dus daar niks te zoeken , en in de voetsporen treden van CR7 die jongen graaft direct zn eigen graf als die druk op hem komt.

Plus 41 wedstrijden 13 goals in zo’n competite veelste veel geld en wil nog wel zien hoe die het doet in de zwaarste competitie.

Zelfde als Haaland met die mentaliteit gaat het ook niet halen

Zou hem nog binnen red bull proberen te houden eventueel naar leipzig en dan nog een jaartje aan Salzburg verhuren.

Ik vindt hem een goede speler. Natuurlijk niet te vergelijken met Ronaldo maar hij heeft een goede techniek en kalm voor de goal.

Iemand een idee hoeveel hij moet kosten?

Een van de lichtpuntjes bij Salzburg, maar even serieus..wat moet een Sesko bij een ambitieuze topclub als Manchester United?? Haal dan een Icardi oid om voorin iets meer ervaring te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren