Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United heeft beste papieren voor zomerse deal met Barcelona’

Laatste update:

Samuel Umtiti leek een van de steunpilaren van Barcelona te gaan worden. Vanwege onder meer zijn blessuregevoeligheid moet de Fransman echter genoegen nemen met een rol op het tweede plan en de Catalanen zijn naar verluidt bereid om aankomende zomer afscheid te nemen van de centrale verdediger. Sport weet te melden dat de toekomst van Umtiti waarschijnlijk in de Premier League ligt, waar Manchester United momenteel de beste papieren lijkt te hebben.

Naast the Red Devils zou ook Arsenal in de race zijn voor Umtiti. The Gunners kunnen volgend seizoen ook al beschikken over de momenteel aan Saint-Étienne verhuurde William Saliba, maar manager Mikel Arteta wil naar verluidt ook Umtiti graag aan zijn selectie toevoegen.

Manchester United maakt volgens de berichtgeving op dit moment echter de grootste kans op de komst van de 26-jarige stopper. De verdediging van the Red Devils staat sinds het aantrekken van Harry Maguire een stuk stabieler, maar manager Ole Gunnar Solskjaer lijkt niet helemaal overtuigd van de andere opties die hij tot zijn beschikking heeft.

Naast Maguire speelt dit seizoen meestal Victor Lindelöf of Eric Bailly, terwijl ook Axel Tuanzebe en Phil Jones nog rondlopen op Old Trafford. De kans om Umtiti aan te trekken is voor Manchester United waarschijnlijk echter te mooi om te laten lopen. Hoeveel Barcelona wenst te ontvangen voor Umtiti, die nog vastligt tot medio 2023, is overigens nog niet duidelijk.

Denk jij dat Samuel Umtiti volgend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier krijgen ze nog spijt van bij Barca. Toekomst zal het uitwijzen

18 maart 2020 om 09:37

Ik zou in eerste instantie hier ook tegen zijn maar ik heb dit jaar echt veel wedstrijden van Umtiti gezien en kwam tot de conclusie dat het niet meer de oude is. Hij kwakkelt al twee jaar natuurlijk met allerlei blessures en is niet meer de speler die hij was. Denk dat het een goed moment is om hem te verkopen mits er rond de 60 miljoen wordt betaald.

18 maart 2020 om 09:42

Echt veel ja? Die 10 wedstrijden ofzo? Ik denk als je die man weer een seizoen geeft dat hij er weer staat. Zo oud is hij niet hoor. Voor 60 miljoen koop je namelijk geen gelijkwaardige speler terug, dus ben benieuwd wat ze gaan doen. Waarschijnlijk al het geld in de terugkeer van Neymar stoppen en dan straks weer janken als er een verdediger geblesseerd raakt en ze hebben niks meer. Ik ben echt wel een Barca fan, maar ik stoor mij echt mateloos aan het transferbeleid

18 maart 2020 om 09:48

Ja rond de 10 in de competities en een stuk of 3 Champions leguea wedsrijden. Het gaat ook niet om de leeftijd maar als hij zijn niveau al twee jaar niet haalt dat zegt denk ik ook wel wat. Had verwacht dat het duo op termijn Lenglet en Umtiti zou worden maar dat is er helaas nooit van gekomen. Wat mij betreft hoeft Neymar niet te komen maar het is wel duidelijk dat ze op zoek zijn naar een speler die wat last van Messi zijn schouders kan afnemen. Ben inderdaad wel benieuwd we ze als vervanger zullen aantrekken maar op dit moment heeft Barcelona op elke linie een topversterking nodig.

18 maart 2020 om 11:13

Blijkbaar is zijn knie gewoon echt kapot. Anders zou Barca hem natuurlijk ook niet verkopen. Ik vrees dat Umtiti nooit meer zijn hoge niveau van weleer gaat halen, puur door zijn knie.

18 maart 2020 om 13:15

Heb je Umtiti dit jaar zien spelen? Die man bakt er echt helemaal niks meer van..

18 maart 2020 om 13:34

Ben blij dat jij het ook ziet TILBURG013, als hij de bal heeft en die moet inspelen op Busquets kan ik even naar de wc en de hond uit laten als ik terug ben is die bal nog steeds niet bij Busquets. Zeer zonde was een absolute top verdediger een aantal jaar geleden. Begrijp de interesse van Man United dan ook niet.

18 maart 2020 om 13:34

Ik denk dat hij een gevalletje Wilshere is geworden: nooit volledig de oude geworden na blessures. De knie van Umtiti is echt kapot denk ik, anders verkoopt Barca hem niet zomaar. Helaas voor Umtiti, maar een carrière op het hoogste niveau (Barca, Real, Bayern etc) lijkt er dan niet meer in te zitten.

18 maart 2020 om 13:35

Ik denk echt dat het door zijn blessures komt El_Guaje7, wat jij? Sommige spelers zijn gewoon permanent "verpest" na grotere blessures, wat enorm zuur is.

Er is op geen enkele manier te verklaren dat je Umtiti, international van Frankrijk, voor een schijntje laat vertrekken. Door het wanbeleid bij Barcelona op transfergebied gaan ze nu maar verkopen. Waar verkopen ze? In de meest kwetsbare linie, namelijk de verdediging. Het zal tijd worden dat ze eens stoppen met aanvallers kopen en dat ze nu zich richten op een stabiele verdediging.

18 maart 2020 om 11:12

Er word niet eens een bedrag genoemd dus hoe kom je erbij dat ze hem voor een schijntje willen laten gaan??

18 maart 2020 om 11:15

Blijkbaar is er wel een reden. En het zou wel eens zo kunnen zijn dat de geruchten dat zijn knie een tikkende tijdbom is na zijn zware knieblessure, wel eens de reden voor dit verkoop zouden kunnen zijn. Echt veel andere redenen zijn er zoals je zegt niet te bedenken.

18 maart 2020 om 13:35

Wat een geneuzel. Barca is op dit moment het zwakst en minst bemand in de aanval. Ze moeten zelfs 4-4-2 spelen omdat ze geen aanvallers meer hebben.

Als United zijnde zou ik me hier niet aan wagen. Het kán goed uitpakken, maar het blijft een gok.

18 maart 2020 om 09:46

Hij kan idd zo weer gaan kwakkelen met blessures. Zou eerder gaan voor upemecano.

18 maart 2020 om 10:52

Denk ook dat Upamacano de betere optie is. Maar hij kost wel minstens 90 miljoen. Maar als je Umtiti voor echt een stuk minder kan halen, 40 miljoen bijvoorbeeld, dan mag je daar best over gaan nadenken. Dat is een risico dat je mag nemen. Hij was echt een beest op het WK.

18 maart 2020 om 14:17

Ik snap de overweging maar moet weer zin hebben in een speler net als bailly waar je driekwart van t jaar niks mee kan.

Denk dat een nieuwe omgeving hem goed zou doen. Naast z'n blessures, is hij ook al een poos verzadigt en is hij geen schim van de speler die hij ooit was.

Niet aan beginnen, niet meer dezelfde speler na z'n blessures. Oogt zo traag en sloom (ook in denksnelheid). Aub niet, ga vol voor Upamecano/Skriniar of zelfs een de Vrij.

18 maart 2020 om 10:50

Skriniar zou echt een fantastische zet zijn, maar ik denk toch dat Upamecano haalbaarder is dan Skriniar. Het liefst zie ik iemand met snelheid naast Maguire, want dat ontbreekt er bij hem wel. Bailly is snel genoeg, maar is hij fit genoeg? Verdedigen en opbouwen kan hij, maar sukkelt al zijn gehele United periode met blessures.

18 maart 2020 om 11:21

Eens, blijft lastig. Zo veel goeie opties zijn er helaas niet.

18 maart 2020 om 13:38

Nou ja, Leipzig heeft toch meerdere goeie opties lopen. Upamecano, Konaté en Mukiele hebben allen aardig wat potentie. Het zijn alleen geen "finished articles" zoals Skriniar of Koulibaly dat wel zijn. Het is maar net waarin je wil investeren.

Barca moet hem verkopen en dan vol voor Unai Nunez gaan! Snelheid, 1 op 1 ijzersterk, goede tackle en kan voetballen. Wel rechtsbenig maar Kan ook links goed spelen. Speelt daar ook vaak bij Bilbao.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren