Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City stalt Philippe Sandler én ‘man van 15 miljoen’ in Ligue 1

Laatste update:

Manchester City heeft in de sloturen van de zomerse transfermarkt een dubbele deal met Troyes afgesloten. Zowel Philippe Sandler als Patrick Roberts maakt het seizoen op huurbasis af bij de club uit de Ligue 1, zo maken de clubs via de officiële kanalen bekend. Troyes is momenteel met één punt uit vier duels de hekkensluiter van de Franse competitie.

De deal tussen Manchester City en Troyes is geen verrassing, daar de Ligue 1-club tot de City Football Group-behoort. Voor Sandler komt zijn verhuur evenmin als een verrassing. De 24-jarige Nederlander werd drie jaar geleden door Manchester City overgenomen van PEC Zwolle, maar tot op heden speelde hij slechts twee duels voor de hoofdmacht.

Sandler werd twee seizoenen geleden tijdelijk gestald bij Anderlecht, waar voormalig Citizen Vincent Kompany voor de selectie staat. Hij kwam tot elf duels voor de Brusselaars. De voorbije voetbaljaargang ging vrijwel volledig aan hem voorbij door een operatie aan zijn enkel. Hij speelde aan het eind van het seizoen nog wel enkele wedstrijden voor het jeugdteam.

Voor Roberts komt zijn verhuur al helemaal niet als een verrassing. De buitenspeler van 24 jaar werd zes jaar geleden voor vijftien miljoen euro van Fulham overgenomen. In zijn eerste half jaar kwam hij tot drie duels, maar daarna volgde een tocht die hem langs Celtic, het Spaanse Girona, Norwich City, Middlesbrough, Derby County en nu Troyes bracht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is ergens in deze wereld toch heel erg verbazing wekkend dat iemand met de beperkte kwaliteiten als Philippe Sandler schathemeltje rijk kan worden. Deze jongen deed een beetje leuk mee met PEC Zwolle, maar stak er daar echt niet met kop en schouders bovenuit.

1 september 2021 om 08:28

Nou inderdaad. Die jongen heeft alle geluk van de wereld gehad met de interesse die voor hem ontstond vanuit City. In het ergste geval gaat hij nu zijn hele carrière dit soort clubs rond en belandt hij ooit bij een middenmoter in een topcompetitie.

1 september 2021 om 08:29

Grappig, in mijn beleving stak Sandler er toen namelijk echt wel met kop en schouders bovenuit. Wat ik alleen niet begrijp is hoe je op 21-jarige leeftijd de stap maakt van Zwolle naar Manchester City. Hij had zijn carrière beter kunnen vervolgen bij clubs van het kaliber Utrecht, Vitesse, AZ en van daaruit kijken hoe ver hij zou komen.

1 september 2021 om 08:32

Tja dat ligt er aan wat je van jezelf verwacht. Als je Sandler bent en denkt dat je uiteindelijk echt heel ver kunt komen, dan zou ik de carriere opbouw kiezen die jij voorstelt. Maar ik kan me ook goed voorstellen dat je denkt 'mijn top ligt waarschijnlijk in de Nederlandse subtop', en er dan voor kiest om naar City te gaan. Je verdient veel meer geld dan je zou doen als je een verdienstelijke carriere hebt bij de Nederlandse subtop, je hebt City op je cv en komt daardoor makkelijker binnen bij mooie clubs uit het buitenland en je hebt de kans om te trainen met de wereldtop.

1 september 2021 om 08:43

Wat ik niet snap is dat je als Man City denkt dat iemand die op zijn 21e, toch niet heel super jong voor de ED, nog iets kan toevoegen aan jouw club. Ik snap het wel hoor als Sandler. Gewoon pakken die kans, nu komt hij misschien over een jaar of 8 bij clubs als Vitesse of FC Utrecht uit, met een paar miljoen op de bankrekening. Als hij de weg van de geleidelijkheid had gekozen was hij nooit miljonair geworden.

1 september 2021 om 11:30

Wat een onzin is gewoon een prima cv alleen net niet goed genoeg voor de top

1 september 2021 om 12:35

Dat net niet genoeg voor de top is wel een heel ruim begrip. Als hij net niet genoeg was voor de top werd hij wel verhuurd naar een subtopper in een van de grote competities, en niet aan een ontzettende laagvlieger.

Wat een aantal Nederlanders in de Franse competitie zeg. Die Sandler is natuurlijk een heel beperkte voetballer. Zou die ooit zelf gedacht hebben enige kans te maken bij City?

"philippe Sandler". Die wordt inmiddels ook gebruikt als huurobject. Dan weer hier en dan weer daar en komt het er een keer uit, dan maakt City veel winst, komt het er niet uit, dan zullen ze hem echt nog wel weten te verkopen voor meer dan de aankoop.

Het is een businessmodel wat meer clubs hebben. Ach, als ik FM speel doe ik het ook, huursom van 325K per maand, 100% van het salaris en jaar in jaar uit 3+ miljoen per speler vangen, zonder risico en als hij een jaar of 27/28 is en weg wil, dan is zijn waarde vaak fors verhoogd en kan ik hem voor tientallen miljoenen verkopen... En dat met 20 spelers ongeveer, is toch een 60 miljoen per jaar.

En de échte talenten stromen door naar het 1e, maar de verhouding is 1 op 5 a 6...

1 september 2021 om 09:44

Ah yes. Nog een FM speler die ook zoveel mogelijk jonge spelers aantrekt, en de helft verkoopt met winst. Blij dat ik niet alleen ben

1 september 2021 om 10:14

Is dit niet wat zo goed als elke fm speler doet? Jonge spelers aantrekken

1 september 2021 om 10:25

Klopt, het is allemaal legaal, maar eigenlijk zou het wel mooi zijn als er iets tegen kan worden gedaan. Die Engelse clubs doen dit enkel om geld te verdienen en ze verkopen veel spelers niet voor meer geld, maar er is altijd een klapper bij. Dit is gewoon een manier om de FFP te ontlopen.

Die jongen gaat natuurlijk nooit doorbreken bij City. Maar staat daar wel op de loonlijst voor een bedrag dat vast hoger ligt dan wat bij zo'n beperkte speler past in de ED. Hij zal vast voor een paar miljoen verkocht worden. Als City pakweg 100 van die spelers heeft waar ze incl salaris zo'n 2 miljoen euro op winst maken dan tikt het wel aan hoor. Dan zit er ook wel eens een Unal tussen die ze ineens 17 miljoen opleverde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren