Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man United is een van de beste ploegen ter wereld, maar dat zijn wij ook’

Laatste update:

Manchester United en Liverpool nemen het zaterdagmiddag tegen elkaar op. In Engeland wordt er reikhalzend uitgekeken naar de kraker in de Premier League en ook Sadio Mané heeft zin om tegen the Red Devils aan te treden. De achterstand van Liverpool bedraagt twee punten op United, maar Mané is vastberaden dat gat te dichten.

"Het zal niet makkelijk worden, maar ik heb altijd gezegd dat we elke ploeg in de wereld kunnen verslaan", zegt Mané tegenover de Daily Mail. "Eerlijk gezegd: zij (Manchester United, red.) zijn een van de beste ploegen in Engeland, natuurlijk ook in de wereld, maar dat zijn wij ook. Het is de droom van elke speler om dit soort wedstrijden te spelen."

Ook Lorius Karius reist zaterdag vol zelfvertrouwen af naar Old Trafford, het stadion waar Liverpool sinds 2014 niet meer heeft weten te winnen. "Het is een grote wedstrijd voor ons, voor de club, voor de fans", aldus de doelman. "Het is heel spannend, met de ploegen zo dicht bij elkaar. Natuurlijk hebben zij een goede selectie en respecteren we ze, maar we vrezen ze niet."

Liverpool heeft vier van de vijf laatste competitiewedstrijden gewonnen en heeft zich ook gekwalificeerd voor de kwartfinales van de Champions League. "We zijn erg zelfverzekerd. We gaan van eigen kracht uit, we weten dat we ze kunnen verslaan. We willen ons weer direct kwalificeren voor de Champions League en de tweede plaats zou voor ons dan ideaal zijn."

Wat verwacht jij van Manchester United-Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man United is al lang niet meer éÉn van de beste ploegen ter wereld.
Denk zelf dat dit weer een hele saaie 0-0 wordt. Hele grote hype maar uiteindelijk zijn het allemaal saaie wedstrijden van United als ze tegen een topploeg spelen.

7 maart 2018 om 15:46

kunnen alleen maar hopen dat Liverpool in de eerste helft en het liefst binnen een kwartier op 0-1 komt. Man utd begon maandag ook pas aardig te voetballen toen ze 2-0 achter stonden.
Als Man utd eerst scoort dan ga ik wat anders doen :-)

7 maart 2018 om 16:24

Hahah, ja precies, dan heb ik ook genoeg gezien.

Ik geniet van dit Liverpool! Stel dat Mourinho ook aanvallend gaat spelen, nee, hij is niet dom ofzo. Dit Liverpool zal met counters gehakt maken United, mocht United aanvallend optreden.

Eerlijk gezegd hoop ik dat Barca Liverpool niet in CL gaat loten, mocht Barca doorgaan. Liverpool’s spelstijl zal perfect werken tegen Barca.

7 maart 2018 om 15:50

Tegen chelsea was niet saai. Hetzelfde met Tottenham 1e wedstrijd.

Tegen Arsenal was ook niet saai.

Ik bedoel schaapgedraf van iedereen en alles napraten. Maar zelf een beetje hersens gebruiken is geen misdaad.

7 maart 2018 om 15:55

Ze hebben een hekel aan Mourinho en zullen hoe dan ook een saaie wedstrijd zien in hun ogen. Ook al wordt het 5-5.

7 maart 2018 om 19:00

Hangt ervan af hoe groot je die groep schaart. Ik denk dat je, wanneer je tweede staat in de pl, tot de beste ploegen in de wereld behoort. Het ligt er maar aan welke criteria je hanteert.

Zijn ze niet, top 20 waarschijnlijk wel. Is ook soort van een van de besten ter wereld.

7 maart 2018 om 15:30

Denk dat ze toch wel net in top 10 zitten of net buiten de top 10.
Kan niet zo snel 10 ploegen noemen die zouden winnen van United als het er echt om gaat.

7 maart 2018 om 15:34

Van Mourinho winnen is lastig en saai. Helaas voor Man Utd

7 maart 2018 om 15:50

Barca, Real, Atletico, City, Liverpool, Spurs, Chelsea (onlangs wel verslagen), Bayern, Juventus, Napoli, PSG bijvoorbeeld.

7 maart 2018 om 15:53

Tegen spurs heeft utd 1 gewonnen en 1 verloren. Tegen chelsea zelfde status.

Liverpool was eerste wedstrijd een gelijkspel.

En dan haal je napoli erbij...

Ik bedoel we zijn niet zeer goed bezig maar zo slecht ook weer niet.

7 maart 2018 om 15:57

Niet zo overdrijven, Atletico? Kom op zeg, heb je Atletico tegen Barca gezien laatst? Ik denk het niet. Chelsea, Spurs, Liverpool en Napoli. Je bent wel echt blind als je dit oprecht meent.

7 maart 2018 om 16:03

Atletico die Sevilla 5-2 uit versloeg enkele dagen daarna? Spurs en Liverpool zijn duidelink beter overigens.

7 maart 2018 om 16:04

Napoli? Zo slecht? Napoli is goed man, staan ook gewoon nek aan nek met juve. Ik zie united niet zomaar van Napoli winnen hoor.

7 maart 2018 om 16:20

Lastig/onmogelijk. Verschilletje in. Kleintje maar hoor.

7 maart 2018 om 16:45

grappig dat liverpool spurs en chelsea worden opgenoemd terwijl united boven ze staat in de competitie. als ze echt beter waren dan zag het er wel anders uit denk je niet? denk dat alleen barca, real, city, paris en bayern echt beter zijn. de rest staan met 5/6 clubs daar achter als gelijkwaardig

7 maart 2018 om 16:49

Spurs en Liverpool begonnen slecht.

7 maart 2018 om 16:55

ja dat doen ze toch zelf of niet? slecht beginnen. United begon goed. daardoor staan ze er ook boven. oftewel united heeft beter gepresteerd.

7 maart 2018 om 17:18

Ja marginaal maar zijn momenteel absoluut niet de betere ploeg.

7 maart 2018 om 17:34

oftewel gelijkwaardig

7 maart 2018 om 17:55

Hoeveel onzin kan je praten. Geen enkele ploeg kan zomaar winnen van united buiten bayern, city, real

7 maart 2018 om 17:55

Hoeveel onzin kan je praten. Geen enkele ploeg kan zomaar winnen van united buiten bayern, city, real

Er word weer gewoon gestemd dat Liverpool even in old trafford gaat winnen van United.


Waar ze sinds 2014 niet meer hebben gewonnen.

Pfff....

7 maart 2018 om 15:58

Mensen overdrijven zo erg, menig Voetbalzone lid zit er ook volledig naast. 70% stemt dat PSG, Real eruit zou knikkeren. En dan proberen ze ook nog eens coaches de les te lezen. Ze denken echt dat ze experts zijn.

7 maart 2018 om 17:30

Vind je dit raar dat er voor Liverpool gestemd wordt? Dit is voor het eerst sinds 2014 dat Liverpool sterker oogt dan United in aanloop naar de onderlinge wedstrijd, dus niet gek dat mensen Liverpool als favoriet zien.

Ik zeg zeker niet dat dit een eitje wordt, want deze wedstrijd is altijd een wedstrijd op zich, maar Liverpool is wel favoriet.

Dit wordt weer een heerlijk United bash-topic.

ON: United en Liverpool behoren beiden niet tot de beste ploegen van de wereld. Beiden wel goede teams maar niet top. United pakt Liverpool wel op Old Trafford. Slechte defensie, gevoelig voor de counter, perfect.

7 maart 2018 om 15:54

Ik vind dat je dan deze 2 teams onderdoet.

Liverpool is echt heerlijk bezig na jaren.

Man utd is nog niet top maar je kan echt niet ontkennen. Dat ze zeker de stijgende lijn hebben ingezet.

Ik bedoel, ze staan niks voor niks 2e.

Liverpool was zo kleurloos onder Rodgers, wat ben ik blij dat die geniale gek Jorgen Klopp is aangesteld en zijn Vollgassfussball heeft mogen uitrollen. Wat hoop ik toch dat hij daar nog zeker 5 jaar blijft en zo richting de top kan klimmen. Als ze Virgil voor 84m halen, kunnen ze met iedereen financieel wedijveren.

7 maart 2018 om 16:46

Liverpool met Gerrard, Suarez en Sturridge nog in de basis was niet kleurloos en dat was onder Rodgers

8 maart 2018 om 01:54

Een team dat volledig leunde op Suarez ja... Het verschil met Klopp is dat hij daadwerkelijk een team heeft weten te smeden 😉

Denk dat mourinho de bus thuis parkeert laf als hij is en liverpool te weinig creativiteit in de kleine ruimte heeft om echt toe te slaan. Gelijkspelletje.
Liverpool fans wie zou volgens jullie de nieuwe nummer 10 moeten worden dan? Lemar is te duur lijkt me door vvd en keita. Ik denk zelf aan draxler, shaqiri of oliver torres als redelijk goedkope haalbare opties.
Met name shaqiri zie ik wel bij klopp passen!

7 maart 2018 om 20:38

Hoezo zou Lemar te duur zijn? Ze hebben net Coutinho verkocht voor 140 miljoen. Daarvan zijn VVD en Keita al betaald dus dan blijft het oorspronkelijk, toch al niet misselijke, transferbudget over. Ik zie niet direct de noodzaak om een vervanger voor Coutinho te halen. Met Lallana weer fit, Keita erbij en Firmino zit er genoeg voetbal in deze ploeg. Een CV, een CVM zijn in mijn ogen noodzaak, zeker als Can vertrekt, en een speler die kan rouleren met de voorste 3 zou geen overbodige luxe zijn.

10 maart 2018 om 12:37

Dat laatste, what happened to origi? Was toch een snelle technische spits?
Ik zou inderdaad eigenlijk nog een extra cv willen zien inderdaad, ik snap niet waarom devrij nooit voorbij komt in de geruchtenmolen, je zou daar alles aan moeten doen om hem gratis op te halen. Manolas zou een goede backup zijn. En is een middenveld met keita en henderson ernaast die defensief sterk genoeg? Can is wel erg zonde trouwens, mooie speler. Kijk, lemar is geweldig, en miss kunnen ze die wel betalen. Maar ik denk dat je er meer aan hebt die 100 miljoen een beetje te verdelen over meerdere posities. Bv 40 voor manolas en 40 voor draxler, en nog een leuke backup spits, dan 100 voor lemar.

Ik hoop op een goal van Liverpool in de eerste minuut, dan wordt het een leuke wedstrijd. Anders wordt het denk ik een dutje, al is dat ook best lekker.

7 maart 2018 om 16:54

De bus komt sowieso uit de stalling bij United, dus ik hoop het ook inderdaad.

Liverpool moet door de verdediging (bus) van United zien te komen en laat dat nou net onze achilles hiel zijn.

Desalniettemin, ben ik in het nieuwe jaar nog niet ondersteboven van de kwaliteit bij United achterin, afgezien van De Gea. Kansen zullen zeker komen, maar ik denk dat het meer een opgave gaat worden om die f*ckin goede lijnkeeper te passeren

We kunnen ons altijd verslikken in de counter en na een dominante periode van niet scoren zelf onder druk komen, maar ik denk wel dat we dominant zullen zijn en de bus van Mourinho moeten verslaan. Energie management is daarbij dus enorm belangrijk gedurende de wedstrijd.

Kortom, als je de vorm van United en onze achilles hiel in de overweging mee neemt, zijn er genoeg kansen voor beide teams om te kunnen winnen.

7 maart 2018 om 17:02

United zal wss idd solide beginnen, vergeet echter niet dat United heel veel pressure kan opleggen als ze willen. Liverpool is niet goed in het spel maken dus zal hier last van hebben.

7 maart 2018 om 17:24

United heeft veel kwaliteit, maar dat komt er zowat nooit uit. Zou me dan ook niet zo druk maken. Liverpool is voetballend vele malen sterker, maar het probleem is idd door die verdediging komen. Hoop echt dat ze snel kunnen scoren en daarna spelen zoals alleen Liverpool teams kapot kan spelen.

Mou doet het tegenwoordig ook een stuk slechter in topwedstrijden (tegen Arsenal kwamen ze nog enorm goed weg door die geweldige de Gea), dus dat moet goed komen. Ik zal ervoor juichen.

Een van de grootste clubs ter wereld zeker, een van de beste ploegen al een hele lange tijd niet meer. Denk wel dat ze er weer bovenop gaan komen. Hoop echter voor United dat ze snel afscheid nemen van Mourinho, want met hem gaan ze nooit meer klimmen. Hij won ooit nog veel toppers, maar dat wordt minder en minder. Daarnaast is het spel natuurlijk om te huilen, dus het zou ze echt goed doen om een 'top' trainer aan te stellen die weet hoe je moet voetballen zoals bv Klopp, Pochettino, Sarri etc. laten zien.

Groots is het al lang niet meer. Tenminste als je naar het voetbal kijkt en de visie. Geld zijn ze beide erg groot, maar echte grote ploegen dwingen de tegenstander hun spel op.

Liverpool gaat makkelijk winnen! Man u met Mourinho gaat nergens over weg ermee maakt alles kapot die gozer

Eindelijk weer een united tegen Liverpool waarbij je vooraf niet kan zeggen welke ploeg de duidelijke favoriet is. Na jaren een dominant United te hebben gezien kan Liverpool eindelijk het stokje overnemen. Zou het dan lukken voor de kamikaze ploeg van Klopp? Of lopen ze in de val van Mou? Eerlijk is eerlijk, daar waar Liverpool kwetsbaar is, liggen de kwaliteiten van dit fysiek sterke United.

8 maart 2018 om 00:37

Ik denk dat Mou van geluk mag spreken als ie een punt in eigen pakt! Schandalig voetbal dat ie speelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren